(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 30/12/2019)

Top Dihaturkeun Poé lalampahan ka Candak Ti Berlin anu kudu sanajan Berlin sorangan keur hiji tempat hebat mun didatangan! Aya cukup atraksi hébat dina ibukota Jerman tetep anjeun nempatan pikeun poé. Sanajan, dinten lalampahan ti Berlin ka kota tatanggana jeung padesaan tiasa nawiskeun hiji respite unggulan ti panongton. ti istana denok jeung taman pristine tina Potsdam ka splendor alam sahiji Walungan Havel na Spree, Berlin sakuliling nawiskeun nyatu atraksi jeung hal pikeun ngalakukeun. kota rail jeung angkutan umum Jaringan nyieun gampang kaluar na tentang, and organized tours make it easy to travel further if desired.

 

Dinten Trip Ti Berlin: Potsdam

Taya kabur ti Berlin meunang perhatian leuwih ti Potsdam. Sangkan teu bisa boga daptar dinten lalampahan ti Berlin tanpa eta. alesan nu geus basajan. jero 40 menit anjeun bakal dagangan di metropolis pikeun hiji poe strolling diantara Kebon sareng istana urut kota karajaan Prusia ieu.

Mimitian lalampahan dinten anjeun ka Potsdam wandering arah Heubeul Walanda Kuartal. The bricked arsitéktur gaya Walanda beureum tina Potsdam Walanda Kuartal nyaéta unik, teu ngan di Jerman tapi sakabéh Éropa. Malah di Walanda, néangan outbuildings nu cocog Jan Bouman kreasi abad ka-18 di Potsdam mustahil.

Berlin kana Kareta Potsdam

Dresden kana Kareta Potsdam

Magdeburg kana Kareta Potsdam

Hanover jeung Kareta Potsdam

 

 

Dinten Trip Ti Berlin: Muskau

Kalolobaan jalma datangna méakkeun waktu nongkrong di UNESCO Warisan Dunya situs, Muskauer Park kalawan taman Inggris stunning na jeung puri Neo Renaissance dikurilingan ku Situ leutik. Hal husus ngeunaan taman ieu nu géografi na manjangan kana duanana Jérman sarta Polandia! Jadi keur leumpang ngaliwatan taman ngawengku waktu nganjang ka dua nagara dina hiji ditembak. Simkuring resep efisiensi! Aya teu pira mun ngalakukeun kumisan ti ieu, jadi waktu nganjang ka Bad Muskau ieu pangalusna dipasangkeun kalayan atraksi caket dieu séjén kawas Devils Sasak.

Berlin kana Kareta Bad Maskau

Dresden kana Kareta Bad Maskau

Potsdam kana Kareta Bad Maskau

Magdeburg kana Kareta Bad Maskau

Muskauer Park Germany

 

Dinten Trip Ti Berlin: Bremen

OKÉ, Oké! Kuring nyaho ieu téh saeutik manteng a salaku dinten lalampahan. Tapi sakali anjeun geus aya, anjeun bakal ngarti naha kuring teu bisa ninggalkeun eta kaluar kami dinten lalampahan ti daptar Berlin! Hal mun di Bremen diantarana ngabogaan dinner dina bir taman dina kapal a, nongkrong di anca Schnoorviertel, leumpang jarak pondok anu 100 méteran panjang Bottcherstrasse, jeung sayah jeung kopi na jajan di dasar kolecer angin a. Anjeun boga gotta tingali eta keur diri! 

Berlin kana Kareta Bremen

Hamburg kana Kareta Bremen

Hanover jeung Kareta Bremen

Potsdam kana Kareta Bremen

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

pilihan final: Dresden

Dresden ngajadikeun hiji Heboh dinten lalampahan ti Berlin! Kota téh kurang dua jam ku karéta ti ibukota Jerman. Hal ieu lokasina satengahna antara Berlin jeung Iraha, tur éta rada leutik tur gampang pikeun nganapigasi, hartina malah kalawan ngan hiji poé anjeun bakal bisa ningali rada bit.

The walungan Elbe meulah kota; dina hiji sisi aya nu Altstadt (atanapi Old Kota), sarta di sisi séjén, aya nu Neustadt (Kota anyar), tapi nebak naon, nu Altstadt sabenerna anyar!

Dresden dibom ka taneuh di ahir WW2 (pastikeun Anjeun baca Slaughterhouse Lima sateuacan Anjeun didatangan, lamun anjeun kana sajarah) jeung aréa Altstadt ieu diwangun deui kahayang jadi ieu saméméh perang, Tapi sababaraha wangunan anu hijina réngsé sanggeus 2000.

Berlin kana Kareta Dresden

Hanover jeung Kareta Dresden

Potsdam kana Kareta Dresden

Nuremberg kana Kareta Dresden

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

Siap megatkeun kaluar ti Berlin pikeun sababaraha dinten lalampahan hébat? Nyekel numpak hiji aya kalayan bantuan Simpen A Train. Waragad disumputkeun, euweuh fuss, ngan senang!

 

 

Do you want to embed our blog post “Top Rated Day Trips To Take From Berlin” onto situs anjeun? Anjeun tiasa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =HTTPS://www.saveatrain.com/blog/dinten lalampahan--ti-Berlin/ ‎– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)