(Paling Keri Dianyari On: 21/02/2020)

Florence Panggonan sange Tetep lan ana ton apa. nanging, yen sampeyan are looking kanggo sukan ngluwihi ibukutha, kita wis tak sampeyan dijamin. Ana sawetara panggonan sange kanggo riko sing mung Sepur kulo adoh saka Florence. Ning kene 10 Day lelungan Saka Florence By Train kanggo sampeyan seneng!

 

1. Day lelungan Saka Florence By Train: Pisa

Pisa ing paling lelungan ember dhaptar amarga sawijining misuwur Leaning Tower, Katedral Santa Maria Assunta lan Camping apik banget liyane. Nanging kutha dhewe, sudhut lan dipérang déning Kali Arno, worth dina trip ing dhewe! There are a good number of musium suntingan kanggo mriksa metu, uga Kebon. Palazzo Blu uga ngemu pameran monographic seniman modern penting (Chagall, Miro lan mentas Toulouse Lautrec). Lan apa nelusuri metu mural pungkasan tau dilakoni Keith Haring, disebut Tuttomondo.

Sampeyan bisa uga samesthine kanggo lumaku ing trip. dadi, elinga yen sampeyan claustrophobic utawa wedi Heights climbing Leaning Tower bisa ora swara narik kawigaten kanggo sampeyan, nanging temtunipun worth ningali!

Livorno kanggo Trains Pisa

Florence kanggo Trains Pisa

Lucca kanggo Trains Pisa

Arezzo kanggo Trains Pisa

Pisa Day Trips From Florence By Train

 

2. Siena

Salah siji sing paling populer Day lelungan Saka Florence Miturut Trains iku kanggo Siena. Iku misuwur kanggo menehi Palio, kang punika lomba jaran sing nganggo liwat merata misuwur Piazza del Campo. Kutha iki uga dikenal kanggo menehi ayu abad tengah arsitèktur diantara liyane. Siena iku sawijining kutha kuna kapenuhan Camping warisan donya UNESCO lan punika worth a neng!

Milan kanggo Trains Siena

Florence kanggo Trains Siena

Perugia kanggo Trains Siena

Roma kanggo Trains Siena

amazing siena italy

 

3. Day lelungan Saka Florence By Train: livorno

Iki salah siji sing paling sampurna Day lelungan Saka Florence By Train sing kepéngin loro pesisir lan kutha ing. Iku ora minangka sajarah utawa budaya liyane kutha Tuscan. Nanging, iku salah siji saka Italia pantai tradisional kutha resort. Iku Panggonan sing paling apik kanggo ngendhokke lan njelajah ing jangkah dhewe, karo soko for everyone.

Arezzo kanggo Trains Livorno

Pisa to Trains Livorno

Florence kanggo Trains Livorno

Siena kanggo Trains Livorno

Livorno Day Trips From Florence By Train

 

4. San Gimignano

Ing antarané Florence lan Siena, San Gimignano iku salah siji desa picturesque paling ing Tuscany. Nanging pamer 14 menara abad tengah, lurung-lurung cobblestone ngumbara watara lan ngujo abad tengah arsitèktur lawas saka bangunan. Iku mung jam adoh saka Florence.

Florence kanggo Trains San Gimignano

Arezzo kanggo Trains San Gimignano

Pisa to Trains San Gimignano

Lucca kanggo Trains San Gimignano

San Gimignano, Italy

 

5. Day lelungan Saka Florence By Train: Bologna

Senajan njaba Tuscany lan dicokot liyane pricey tekan (kajaba sing pengin njupuk Sepur daerah alon banget), Sepur cepet njupuk sampeyan Bologna ing mung liwat setengah jam. (bakal manawa kanggo njaluk karcis saka Simpen A Train mesthi!) Bologna iku salah siji saka kutha paling dipun sepeleaken ing Italia lan iki hotspot banget ing kita 10 Day lelungan Saka Florence By Train. Senadyan pusat sajarah sawijining ayu, budaya pangan sugih, lan atmosfer durung anteng nengsemake, asring diduga dening turis ing biasanipun Venice Florence Roma rute.

Iki kawirangan minangka ana akeh barang-barang apa ing Bologna saka climbing menara abad tengah kanggo fun Tours pangan, lan iku ndadekake basa gedhe kanggo Njelajah attractions ing wilayah. We ngginakaken minggu ana ing April lan tresna campuran ayu lan grittiness lan, mesthi, kabeh sing pasta seger éca.

Venice kanggo Trains Bologna

Florence kanggo Trains Bologna

Roma kanggo Trains Bologna

Milan kanggo Trains Bologna

Bologna Day Trips From Florence By Train

 

6. serangan

A kutha cilik ing wilayah Chianti, Greve permata didhelikake karo akèh Sajarah, tradhisi lan kathah anggur budaya. Greve punika sampurna trip dina saka Florence kanggo njelajah lan lumaku watara kopi artisan sawijining, kafe lan warung kopi. Yen sampeyan are looking kanggo dina anteng, Greve bisa dadi pilihan sampurna.

Reggio Emilia kanggo Florence Trains

Genoa to Florence Trains

Sestri Levante kanggo Roma Trains

Parma kanggo Florence Trains

Greve Day Trips From Florence By Train

 

7. Day lelungan Saka Florence By Train: Saturnia

Saturnia punika spa in Tuscany ing North Central Italia. Ing panggonan sampurna kanggo ngendhokke lan unwind. The termal sumber panas in Saturnia are sulfurous springs in the middle of a valley and they are well known for their therapeutic properties, aturan istirahat lan uga kang liwat kecemplung ing kabeh dina.

Florence kanggo Trains District

Perugia kanggo Trains District

Viterbo kanggo Trains District

Roma kanggo Trains District

 

Saturnia - Maremma - Tuscany - Italia

 

8. Orvieto

Sawise diadegaké déning bangsa Etruria ing ndhuwur tajem gunung digawe saka Tufa (watu awu vulkanik). Ing kutha Orvieto mundhak dramatically ndhuwur pereng tuff sing rampung dening tembok pertahanan dibangun saka watu padha disebut Tufa. Atraksi utama sing ora bisa pindhah ketok sing Duomo lan panggonan Papal. kutha kuna ingkang Iki sampurna kanggo perantauan sak lan admiring arsitektur.

Florence kanggo Trains Orvieto

Siena kanggo Trains Orvieto

Arezzo kanggo Trains Orvieto

Perugia kanggo Trains Orvieto

Orvieto Italy

 

9. Day lelungan Saka Florence By Train: arezzo

Yen sampeyan ana ing Florence amarga kowe tresna Renaissance seni, kenek munggah Arezzo, jam utawa supaya adoh ing Sepur, kanggo beda perspektif. Francesc Piero, kang dhiri saka Adipati lan Putri saka Urbino sampeyan bisa ndeleng ing Uffizi, dicet kapel dhuwur ing pasamuwan kutha San Francesco. Ing siklus fresco Komplek, makili Story saking True Cross, iku salah siji sing paling pengaruh saka awal Quattrocento, kang artis makarya metu gagasan maniacal kang papan (adhedhasar siji perspektif titik), miturut tokoh serene karo kepala endhog shaped.

Liyane saka kutha uga nawakake cukup kanggo dina riko setengah ngalangi (utawa liyane). Yen seneng akeh, teka ing akhir minggu pisanan sasi, yen meh tengah kutha kabèh dadi pasar antik gigantic.

Florence kanggo Trains Arezzo

Perugia kanggo Trains Arezzo

Bologna kanggo Trains Arezzo

Siena kanggo Trains Arezzo

Arezzo Day Trips From Florence By Train

 

10. Venice

Carane kita bisa ninggalake mati Venice ing kita 10 Day lelungan Saka dhaftar Florence By Train? Venice iku salah siji sing paling romantis lan tujuan populer ing Italia. Featuring ewu kanal, kraton lan bangunan gaya gothic. Venice manawa salah siji saka paling kutha ayu sampeyan bakal tau ndeleng. Sanadyan iku bisa dadi salah siji sing paling larang. A dina trip bisa dadi salah siji saka opsi paling yen ora ing budget nyenyet.

Milan to Langkawi Trains

Florence to Langkawi Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

Venice Italia

 

Siap obah sawetara iku mati dhaftar ember Panjenengan? Kulo pengen sing kita 10 Day lelungan Saka dhaftar Florence By Train wis mbantu sampeyan panah mudhun. elinga yen Simpen A Train nawakake olahraga karcis karo ora biaya didhelikake, lan sampeyan bisa Book ing menit!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Day lelungan Saka Florence By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-florence/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)