(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 18/09/2020)

Florence mangrupa tempat endah mun tetep na aya ton nepi ngalakukeun. tapi, lamun Anjeun keur pilari ka venture saluareun Ibukota ieu, kami geus ngagaduhan anjeun katutupan. Aya sababaraha tempat endah mun neng anu ngan hiji karéta numpak jauh ti Florence. Di dieu 10 Dinten lalampahan Ti madang Ku Train pikeun anjeun ngarasakeun!

 

1. Dinten lalampahan Ti madang Ku Train: Pisa

Pisa nyaeta dina paling travelers LIPI béréndélan alatan na kawentar condong Tower, Katedral di Santa Maria Assunta na loka luar biasa séjén. Tapi dayeuh sorangan, lega sarta dibagi ku Walungan Arno, sia poé lalampahan dina sorangan! There are a good number of museum minor mariksa kaluar, sakumaha ogé Kebon. The Palazzo Blu ogé nyepeng paméran monographic seniman modern penting (Chagall, Miro jeung nu panganyarna Toulouse Lautrec). Tur ngalakukeun milarian kaluar mural panungtungan kantos dilakukeun ku Keith Haring, disebut Tuttomondo.

Anjeun bisa jadi harepan leumpang dina lalampahan anjeun. janten, inget yen lamun aya claustrophobic atanapi sieun jangkung climbing nu condong Tower bisa teu sora pikaresepeun ka anjeun, tapi pasti patut manéh!

Livorno kana Kareta Pisa

Florence kana Kareta Pisa

Lucca kana Kareta Pisa

Arezzo kana Kareta Pisa

Pisa Day Trips From Florence By Train

 

2. Siena

Salah sahiji nu pang populerna Poé perjalanan Ti madang Ku Kareta nyaeta mun Siena. Éta kasohor na Palio, nu hiji balapan kuda nu ngalir ngaliwatan disarengan kawentar Piazza del Campo. Hal ieu ogé dipikawanoh keur na geulis arsitéktur abad pertengahan antarana hal séjén. Siena mangrupa kota kuna ngeusi situs warisan dunya UNESCO na sia datangna!

Milan ka Kareta Siena

Florence kana Kareta Siena

Perugia kana Kareta Siena

Roma pikeun Kareta Siena

amazing siena italy

 

3. Dinten lalampahan Ti madang Ku Train: Livorno

Ieu salah sahiji anu pang sampurna Poé perjalanan Ti madang Ku Train pikeun maranéhanana anu mikahayang duanana basisir jeung kota. Teu sakumaha bersejarah atanapi budaya salaku séjén kota Semenanjung. Sanajan, éta salah sahiji tradisional kacamatan seaside Resort Italia urang. Ieu téh mangrupa tempat pangsaéna pikeun bersantai sareng ngajalajah kalayan gancang, kalawan hal for everyone.

Arezzo kana Kareta Livorno

Pisa pikeun Kareta Livorno

Florence kana Kareta Livorno

Siena kana Kareta Livorno

Livorno Day Trips From Florence By Train

 

4. San Gimignano

Situated antara madang na Siena, San Gimignano nyaéta salasahiji kalurahan picturesque paling di Toscana. Ieu boasts 14 munara abad pertengahan, jalan cobblestone ngumbara di sabudeureun tur admire arsitektur abad pertengahan heubeul sahiji wangunan. Ieu ngan sajam jauh ti Florence.

Florence kana Kareta San Gimignano

Arezzo kana Kareta San Gimignano

Pisa pikeun Kareta San Gimignano

Lucca kana Kareta San Gimignano

San Gimignano, Italy

 

5. Dinten lalampahan Ti madang Ku Train: Bologna

Sanajan di luar Toscana jeung saeutik deui pricey ngahontal (iwal mun hoyong nyandak ka karéta régional pisan slow), éta karéta gancang nyokot anjeun Bologna dina ngan leuwih satengah jam. (jadi yakin mun meunang tiket anjeun ti Simpen A Train tangtosna!) Bologna nyaeta salah sahiji kota paling underrated di Italia sarta mangrupakeun hotspot pisan nice on kami 10 Dinten lalampahan Ti madang Ku Train. Sanajan puseur bersejarah na geulis, budaya pangan euyeub, jeung suasana acan santai meriah, eta geus mindeng overlooked ku wisatawan dina dawam Venice madang Roma jalur.

Ieu éra jadi aya kitu loba hal mun di Bologna ti climbing munara abad pertengahan jeung senang tur pangan, sarta ngajadikeun hiji basa gede pikeun Ngalanglang atraksi séjén di wilayah Jawa Barat. Urang spent saminggu aya dina April tur dipikacinta campuran elegance na grittiness na, tangtosna, sagala rupa nu pasta seger nikmat.

Venice kana Kareta Bologna

Florence kana Kareta Bologna

Roma pikeun Kareta Bologna

Milan ka Kareta Bologna

Bologna Day Trips From Florence By Train

 

6. neunggeul

Hiji kota leutik di wewengkon Chianti, Greve mangrupakeun gem disumputkeun ku loba sajarah, tradisi, jeung nyatu anggur kabudayaan. Greve mangrupakeun sampurna lalampahan dinten ti madang ngajajah tur stroll sabudeureun warung artisan na, cafe jeung warung kopi. Upami Anjeun keur néangan pikeun sapoé santai, Greve bisa jadi pilihan sampurna anjeun.

Reggio Emilia mun madang Kareta

Genoa mun madang Kareta

Sestri Levante ka Roma Kareta

Parma mun madang Kareta

Greve Day Trips From Florence By Train

 

7. Dinten lalampahan Ti madang Ku Train: Saturnia

Saturnia mangrupakeun kota spa di Toscana di Propinsi Sulawesi Tengah Italia. Tujuan sampurna bersantai na unwind. The termal cinyusu panas in Saturnia are sulfurous springs in the middle of a valley and they are well known for their therapeutic properties, maturan rélaxasi na ogé keur liwat immersion dina sakabéh poé.

Madang pikeun Grosseto Kareta

Perugia ka Grosseto Kareta

Viterbo ka Grosseto Kareta

Roma Grosseto Kareta

 

 

8. Orvieto

Sakali diadegkeun ku Étruska dina luhureun lungkawing hiji pasir dijieunna tina tufa (Batu lebu vulkanik). Kota Orvieto naék nyirorot luhureun cliffs tuff nu réngsé ku tembok pertahanan diwangun tina batu anu sarua disebut Tufa. Obyek wisata utama anu teu bisa balik ghaib anu Duomo jeung tinggal Papal. kota quaint Ieu sampurna pikeun wandering sabudeureun tur admiring arsitéktur na.

Florence kana Kareta Orvieto

Siena kana Kareta Orvieto

Arezzo kana Kareta Orvieto

Perugia kana Kareta Orvieto

Orvieto Italy

 

9. Dinten lalampahan Ti madang Ku Train: Arezzo

Mun anjeun di Florence sabab cinta Renaissance seni, pencét nepi Arezzo, sajam kapayun jauh kana karéta nu, pikeun béda a perspektip. Francesc Piero, anu potret ti Adipati na Duchess of Urbino anjeun tiasa ningali dina Uffizi, dicét dina chapel tinggi di ieu garéja kotana San Francesco. Daur fresco kompléks, ngalambangkeun Story tina Palang Leres, mangrupa salah sahiji anu pang berpengaruh dina mimiti Quattrocento, nu artis digawé kaluar ide maniacal nya ku spasi (dumasar kana hiji sudut pandang titik), Asezare populata ku inohong hening kalayan huluna endog ngawangun.

Sésa kota ogé nawiskeun cukup pikeun kunjungan satengah dinten anu padet (atawa leuwih). Mun anjeun mikaresep panongton, datangna dina sabtu minggu munggaran bulan, lamun ampir puseur kota sakabeh janten pasar antik gigantic.

Florence kana Kareta Arezzo

Perugia kana Kareta Arezzo

Bologna kana Kareta Arezzo

Siena kana Kareta Arezzo

Arezzo Day Trips From Florence By Train

 

10. Venice

Kumaha urang bisa ninggalkeun kaluar Venice on kami 10 Dinten lalampahan Ti daptar madang Ku Train? Venice nyaéta salah sahiji anu pang romantis na maksud populér di Italia. Featuring rébuan terusan, istana jeung wangunan gaya Gothic. Venice nyaéta pasti salah sahiji nu paling kota geulis anjeun bakal kantos ningali. Padahal eta bisa dijadikeun salah sahiji nu paling mahal. Hiji dinten lalampahan tiasa salah sahiji pilihan pangalusna lamun henteu dina anggaran kedap.

Milan ka Venice Kareta

Florence mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

Venice Italia

 

Siap keletik sababaraha hal kaluar daptar LIPI Anjeun? Urang ngaharepkeun urang 10 Dinten lalampahan Ti daptar madang Ku Train geus mantuan Anjeun ngahususkeun eta handap. Inget yen Simpen A Train nawaran ngalatih tiket jeung euweuh waragad disumputkeun, tur anjeun tiasa buku dina menit!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Dinten lalampahan Ti madang Ku Train” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-florence/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)