(Paling Keri Dianyari On: 16/01/2020)

Iku hard kanggo milih mung 5 Day gampang lelungan Saka Milan By Train kanggo nuduhake karo sampeyan. Italia fashion ibukutha wis asungaran karo opsi kanggo wisata ngunjungi. Ora mung iku kapenuhan fashion, nanging wis Sajarah luar biasa, arsitektur lan sesawangan ayu to write home about.

 

1. 5 Day lelungan Saka Milan By Train: Lake Como

Kita kawitan Day Gampang Trip Saka Milan kanggo Italia lake paling gedhé katelu ing dina dening Sepur, lan nemu layaran mewah sak Waters sawijining. Apa cara sing luwih apik kanggo nemu nggumunke sesawangan alpine saka gandhewo saka prau, uga njupuk kasempatan kanggo njupuk nyolong ing situs gandarusa ayu ing gisik sawijining.

Tlatah tengah Lake Como punika ingkang paling kathah part tlaga, lan senadyan wilayah lor lan kidul tlaga uga duwe panggonan sing saka kapentingan iku umume kurang nyengsemaken: mesthi, gadhah kabeh wisata utama cukup cedhak bebarengan uga trep kanggo pengunjung karo wektu winates.

Wigati sing kadhangkala kutha sing cedhak bebarengan, nanging dipunpisahaken dening Lake! Ora masalah, ana Ferries biasa nyabrang supaya lelungan ing saindhenging gampang (Ferries mobil sing kurang Kerep lan operate saka terminal Ferry kurang saka Ferries penumpang).

Florence kanggo Trains Como

Milan kanggo Trains Como

Turin kanggo Trains Como

Genoa Carane Trains

Lake Como is the best Day Trips From Milan By Train

 

2. St. Moritz, Swiss

Sampeyan bisa uga kudu kaget kanggo mangerteni sing Swiss iku mung dina trip adoh saka ibukutha Italia. Hop ing Bernina Express saka Tirano lan sampeyan bakal ana ing mung loro lan setengah jam.

Lelampahan dhewe worth: iki lelampahan alur curam ing donya, munggah saka 429 meter nganti liwat 1800 in the Swiss mountains. The stunning alpine scenery viewed from the train window will mean you will not want to leave the train.

Sampeyan bakal mungkasi munggah ing kutha Swiss saka St. Moritz, siji saka Swiss paling resorts gunung misuwur. This is where the rich and famous spend their holidays or own a chalet.

St. Moritz ora kutha alpine apik khas. We aran sing mewah gambaran luwih cocok saka ayu. Ing tlatah sakubengé punika ayu sanadyan lan digabungake karo atmosfer khusus saka kutha, vacation apik pancen dijamin.

St. Moritz ndadekake basa sampurna kanggo njelajah kidul kanton Graubünden. Iku ora basa apik kanggo dina kanggo lelungan bagéan saka Swiss, minangka sing bakal njupuk kakehan travel time. Iku, Nanging, salah siji saka ndhuwur kita 5 Day lelungan Saka Milan By Train sanadyan! Loro saka Nightlife ing kutha, aktivitas utama kene njobo. Yen seneng hiking, biking utawa olahraga mangsa, sampeyan bisa seneng dhewe kanggo minggu ing wilayah nggumunke.

Zurich kanggo Trains St Moritz

Zermatt kanggo Trains St Moritz

Basel kanggo Trains St Moritz

Bergamo kanggo Trains Tirano

 

 

3. 5 Day lelungan Saka Milan By Train: Bergamo

A neng Bergamo asring digabungake karo perjalanan Lake Como, nanging uga worth Panggonan dhewe ing kita 5 Day lelungan Saka dhaftar Milan By Train!

Kanthi tembok sajarah mulet limang kilometer kanggo ngubengi kutha lawas, lan abad tengah arsitèktur akeh banget kanggo katon ing, ngemu intrik pinunjul kanggo turis kepingin panggonan cantik nglampahi dina.

Numpak Car saka ngisor kanggo ndhuwur kutha, lan njupuk dipikir ing Bergamos monumen wujud, kayata St. Cathedral Maggiore Maria lan Colleoni Chapel.

Last, nanging ora paling, ora lali kanggo njupuk wayahe kanggo appreciate Bergamo luar biasa ngubengi, bukit mulet kanggo mil, kabeh cara mudhun kanggo adoh Lake Como.

Milan kanggo Bergamo Trains

Langkawi to Bergamo Trains

Carane Bergamo Trains

Trains Cremona kanggo Bergamo

Bergamo is one of the Day Trips From Milan By Train

 

4. Franciacorta

Ing wilayah Franciacorta nawakake biasa, award winning anggur sing sampel, ing diantara sesawangan Italia becik.

Njaluk kasempatan kanggo ketemu prodhusèn anggur piyambak! Takon bab proses winemaking, lan apa ndadekake account tartamtu supaya éca.

Tlatah Franciacorta DOCG punika ateges saka bab 3,000 hektar vines panutup sawetara wilayah rolling apik apik mung kidul Lake Iseo ing wilayah Italys Lombardy. Iki ing kadohan muntaber akeh liyane Italia misuwur wilayah anggur, kayata Piedmont ing sisih kulon lan Conegliano Valdobbiadene (ngarep saka super premium Prosecco) to the east.

lokasi Perdana iki ndadekake Franciacorta panggonan sampurna kanggo plesiran romantis utawa trip anggur uga pantes, mung jam trip saka Milan, it is accessible and beautiful in equal measure.

Butik wineries saka Franciacorta tenan tawaran soko khusus, nanging blanja uga gedhe banget! The Franciacorta stopkontak desain wis kathah saka Persetujuan kanggo kurban blonjo cerdas, supaya manawa kanggo njaluk tangan ing barang kene.

Cremona kanggo Trains Brescia

Bergamo kanggo Trains Brescia

Milan kanggo Trains Brescia

Treviglio kanggo Trains Brescia

Franciacorta is one of the Day Trips From Milan By Train

 

5. 5 Day lelungan Saka Milan By Train: Venice

daftar 5 Day lelungan Saka Milan By Train ora bakal lengkap tanpa kalebu Venice! Apa bisa dadi luwih apik saka njupuk dina trip saka Milan kanggo siji saka Italia kutha romantis paling prized, Venice? Sanadyan iku hard kanggo pas kabeh Venice ditresnani menyang mung siji dina, sampeyan mesthi bisa nyoba.

Wander kelangan sawijining, lurung-lurung cobbled. Duwe warung ing misuwur Piazza San Marco. Perhaps even stretch to riding a gondola through the canals for a truly special experience.

Sampeyan ora mangu bakal jumbuh kesengsem déning laguna sparkling. Seneng arsitektur Fantastic sing characterizes siji saka Italia kota-kota populer kanggo turis.

Yen sampeyan isih duwe wektu, Kepala liwat kanggo salah siji saka Venice toko pulo. Murano misuwur tradhisi kaca ndamu, lan mbok menawa tuku trinket kanggo njupuk ngarep bali.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

Venice Italy

 

Siap pengalaman 5 Day lelungan Saka Milan By Train? Kepala ing liwat kanggo Simpen A Train saiki! Ora Fees didhelikake, ora musuhan!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Day gampang lelungan Saka Milan By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-milan-train/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)