(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 16/01/2020)

Éta hésé milih ukur 5 Poé gampang perjalanan Ti Milan Ku Train ka dibagikeun sareng anjeun. Italia fashion ibukota anu resplendent kalawan pilihan pikeun wisata ngadatangan. Henteu ngan ieu dinya ngeusi fashion, tapi boga sajarah luar biasa, arsitéktur sarta tetempoan geulis to write home about.

 

1. 5 Dinten lalampahan Ti Milan Ku Train: Lake Como

kahiji urang Poé Mudah Trip Ti Milan nyaeta mun Italia danau panggedena katilu pikeun dinten ku karéta, jeung ngalaman pesiar mewah sabudeureun cai na. Naon cara hadé ngalaman stunning tetempoan alpine ti ruku parahu, kitu ogé meunang kasempetan pikeun nyandak hiji Toong nyolong dina sipat waterside nu geulis dina shores na.

Wewengkon puseur Lake Como téh paling dilongok bagian tina danau, sarta sanajan wewengkon kalér jeung kidul Situ ogé miboga tempat maranéhna dipikaresep ieu umumna kurang impressive: tangtosna, ngabogaan sakabéh atraksi utama rada caket babarengan oge merenah pikeun nu datang kalayan waktos kawates.

Catetan nu sok kacamatan téh nutup babarengan, tapi dipisahkeun ku danau! Henteu masalah, aya ferries biasa sakuliah danau jadi iinditan sabudeureun téh gampang (ferries mobil anu kirang sering na beroperasi ti terminal ferry kurang ti ferries panumpang).

Florence kana Kareta Como

Milan ka Kareta Como

Bekasi kana Kareta Como

Genoa Kumaha mun Kareta

Lake Como is the best Day Trips From Milan By Train

 

2. st. Moritz, Swiss

Anjeun bisa jadi kaget pikeun neuleuman éta Swiss téh ngan sapoé lalampahan jauh ti ibukota Italia. Kurawa dina Bernina Express ti Tirano jeung anjeun bakal aya dina ngan dua sarta satengah jam.

Perjalanan sorangan patut eta: ieu perjalanan rail steepest di dunya, naek ti 429 méter nepi ka leuwih ti 1800 in the Swiss mountains. The stunning alpine scenery viewed from the train window will mean you will not want to leave the train.

Anjeun bakal mungkas nepi di kota Swiss di St. Moritz, salah sahiji Swiss paling resorts gunung kawentar. This is where the rich and famous spend their holidays or own a chalet.

st. Moritz sanes kota alpine endah has. Urang ngarasa yén mewah mangrupa pedaran langkung luyu ti geulis. Wewengkon Maha Kawasa geulis sanajan sarta digabungkeun jeung atmosfir husus ngeunaan kota di, a vacation éndah ieu pancen dijamin.

st. Moritz ngajadikeun basa sampurna ngajajah kidul ti Canton tina Graubunden. Teu basa alus keur dinten lalampahan ka bagian séjén Swiss, sakumaha anu bakal nyandak teuing waktos perjalanan. Ieu, kumaha oge, salah sahiji luhureun kami 5 Dinten lalampahan Ti Milan Ku Train sanajan! Da eta nightlife di kota, kagiatan utama dieu téh ker. Mun anjeun resep hiking, biking atawa olahraga usum, Anjeun bisa ngarasakeun diri for minggu di wewengkon stunning ieu.

Zurich ka Kareta St Moritz

Zermatt kana Kareta St Moritz

Basel kana Kareta St Moritz

Bergamo kana Kareta Tirano

 

 

3. 5 Dinten lalampahan Ti Milan Ku Train: Bergamo

A nganjang ka Bergamo mindeng digabungkeun jeung lalampahan ka Situ Como, tapi aya alusna sia tempat sorangan dina urang 5 Dinten lalampahan Ti daptar Milan Ku Train!

Kalawan dinding bersejarah manjang pikeun lima kilometer ka ngalingkerin kota heubeul, jeung arsitéktur abad pertengahan loba kasampak di, eta nahan sakongkolan rasiah signifikan pikeun wisatawan wanting hiji tempat geulis méakkeun poé.

Naek funicular ti handap ka luhur kota nu, sarta nyandak katingal di Bergamos monumen signifikan, saperti St. Katedral Maggiore Maria jeung Colleoni chapel.

panungtungan, Tapi teu saeutik, ulah poho nyandak momen pikeun ngahargaan Bergamo luar biasa lingku, kalawan pasir manjang pikeun mil, sagala cara ka handap pikeun jauh Lake Como.

Milan ka Bergamo Kareta

Mantua jeung Bergamo Kareta

Kumaha Bergamo Kareta

Kareta Cremona mun Bergamo

Bergamo is one of the Day Trips From Milan By Train

 

4. Franciacorta

Wewengkon Franciacorta nawarkeun sababaraha spektakuler, pangajén unggul wines pikeun anjeun sample, di antarana tetempoan Italia endah manan.

Meunang kasempetan pikeun minuhan produser anggur sorangan! Nanyakeun ngeunaan prosés winemaking, sarta naon ngajadikeun brand husus maranéhna jadi nikmat.

Wewengkon Franciacorta DOCG ieu comprised ngeunaan 3,000 hektar vines ngawengku sababaraha wewengkon rolling wonderfully endah ngan kidul Danau Iseo di wewengkon Italys Lombardy. Ieu dina jarak spitting tina sababaraha séjén Italia kawentar wewengkon anggur, kayaning Piedmont di kulon sarta Conegliano Valdobbiadene (ngarep super premium Prosecco) to the east.

lokasi perdana ieu ngajadikeun Franciacorta hiji tujuan sampurna pikeun hiji getaway romantis atanapi lalampahan anggur ogé deserved, ngan hiji jam lalampahan ti Milan, it is accessible and beautiful in equal measure.

The butik wineries of Franciacorta bener ngalakukeun tawaran hal husus, tapi balanja teh oge hébat teuing! The Franciacorta outlet design boga nyatu bargains mun nawarkeun shopper savvy, sangkan mastikeun meunang leungeun Anjeun dina barang dieu.

Cremona kana Kareta Brescia

Bergamo kana Kareta Brescia

Milan ka Kareta Brescia

Treviglio kana Kareta Brescia

Franciacorta is one of the Day Trips From Milan By Train

 

5. 5 Dinten lalampahan Ti Milan Ku Train: Venice

Daptar urang tina 5 Dinten lalampahan Ti Milan Ku Train teu bakal réngsé tanpa kaasup Venice! Naon bisa jadi hadé ti nyokot dinten lalampahan ti Milan ka salah sahiji Italia kota romantis paling prized, Venice? Padahal éta teuas pikeun nyocogkeun sakabéh Venice nikmat kana ngan hiji poé, Anjeun pasti tiasa nyobian.

Ngumbara tiis na, jalan cobbled. Boga kopi di kawentar Piazza San Marco. Perhaps even stretch to riding a gondola through the canals for a truly special experience.

Anjeun bakal moal ragu jadi suitably enteh ku laguna sparkling. Ngarasakeun arsitéktur hebat nu dicirikeun salah sahiji Italia paling kota populér pikeun wisatawan.

Lamun masih gaduh waktos, kantor leuwih kana salah sahiji Venice caket dieu kapuloan. Murano kasohor tradisi kaca niupan, jeung sugan mésér trinket pikeun nyandak asal deui.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

Venice Italy

 

Siap pangalaman 5 Dinten lalampahan Ti Milan Ku Train? Kantor on leuwih kana Simpen A Train ayeuna! Taya waragad disumputkeun, henteu repot!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Poé gampang perjalanan Ti Milan Ku Train” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/day-trips-milan-train/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)