(Paling Keri Dianyari On: 19/10/2019)

Roma kutha nggantheng, nanging kadhangkala wong lelungan craves dicokot saka macem-macem. Wong-wong sing tetep ing cukup dawa Roma kanggo njelajah uga pengin duwe dipikir saindhenging wilayah, banget. Begjanipun, sing apa dina kanggo lelungan kanggo! Considering carane uga disambungake Roma dening Sepur karo paling panggonan, tantangan paling gedhe wis milih ngendi kanggo mbukak. Nanging, kita wis disiapake dhaftar kanggo mbantu apa mung sing. Ning kene 5 Turismo Saka Roma Kanggo Explore Italia sing sembarang lelungan bakal seneng!

 

1. A Day Trip To Ostia Antica

Ostia Antica iku sawijining dhukuh kuna watara 30km adoh saka Roma. Mbalik ing dina saka Antiquity, kutha iki ana port utama Roma lan ana kathah kanggo ndeleng kene. Kayata, you can take a look at the public baths with beautiful mosaics.

Salajengipun, ana uga Persawahan lan werna utama. Reruntuhan ngemot Sisa saka sawetara kuil wujud, kayata kebon Hercules.

Florence kanggo Trains Pisa

Florence kanggo Roma Trains

Milan kanggo Florence Trains

Venice kanggo Trains Milan

5 Day Trips From Rome To Explore Italy, Ostia Antica

 

2. Tivoli, Italia

Another Day lelungan saka Roma sing kita suggest iku Tivoli, favorit uwal kutha Kaisar Romawi Hadrian ing abad kaping-kaping kalih. Panjenenganipun yasa Hadrians Villa ing kutha toko ayu, kang rampung munggah dikarepake luwih saka panggonan ing Roma.

Minangka papan istirahat pokok, Hadrians Villa in Tivoli wis Kebon lan perpustakaan, lan pungkasanipun dados kutha dhewe. Kraton lan kuil iku bagéan nyenengake saka demo, kang bakal nggawe trip dina kanggo Tivoli worth iku.

Roma kanggo Trains Tivoli

Tivoli kanggo Roma Trains

Perugia kanggo Trains Tivoli

Orvieto kanggo Trains Tivoli

Tivoli Italy

 

3. Day lelungan Saka Roma Kanggo Bracciano

Hop mati Sepur sawise kulo dawa jam saka Roma, lan sampeyan bakal wis teka ing Bracciano. iki nggantheng abad tengah kutha ing pinggir Bracciano Lake wis kathah pandelengan kanggo nawarake. Tuladhane, sampeyan bisa demo ing Orsini Odesalchi Castle, which was a residence of many nobles.

apa liyane, omah gedhong imposing iki uga panggonan ngendi Katie Holmes nikah Tom Cruise ing 2006. tambahan, sampeyan bisa demo Braccianos katedral, kang dibangun sak abad tengahan.

Roma kanggo Trains Bracciano

Bracciano kanggo Roma Trains

Bracciano kanggo Trains Manziana

Santa Marinella kanggo Trains Bracciano

 

4. Naples

Minangka kutha kang pinunjul sajarah owahan, Naples iku kudu ngunjungi kanggo sapa looking kanggo nemu Italia lan kanggo njupuk Day lelungan saka Roma. Ndeleng Gunung Vesuvius, arsitektur apik, lan anget, warga loropaken sawetara fitur utama ing kutha. Nanging, Naples uga misuwur minangka birthplace of pizza Margherita. Apa liyane, sampeyan bisa bukak pizzeria ngendi padha digawe ing pizza pisanan - Antica Pizzeria PortAlba.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Venice kanggo Naples Trains

Pisa to Naples Trains

 

 

5. Florence

saran kita final kanggo Day lelungan saka Roma Florence, kang bisa koyone dicokot banget adoh kanggo dina trip. Nanging, iku gampang lan cepet diakses liwat Sepur. lan mung ningali sajarah, Arsitektur memikat tengah Florence bakal nggawe trip worth iku. Duomo di Firence punika katedral Florence misuwur, kang sampurna etalase dipikir lawas saka kutha. Ngunjungi Florence ing dina trip saka Roma iku cara sing gedhe kanggo Lebokake munggah vacation.

Kabeh panggonan iki near Roma sing worth ngunjungi. Yen sampeyan are looking kanggo dina sampurna trip, Pick favorit lan pindhah. Iku sing gampang!

Florence kanggo Trains Pisa

Florence kanggo Roma Trains

Bari kanggo Florence Trains

Salerno kanggo Florence Trains

Florence is the main Day Trips From Rome To Explore Italy

 

Siap kanggo ngulandara Italia Panjenengan? Paket tas, rencana aktivitas vacation, lan Book Tiket Train Panjenengan ing wektu!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Day lelungan Saka Roma Kanggo Explore Italia” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-rome-explore-italy/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)