(Last Updated On: 19/10/2019)

Roma mangrupakeun kota anca, tapi kadang hiji traveler craves saeutik rupa. Jalma anu cicing di cukup lila Roma ngajajah eta bisa keukeuh boga katingal sabudeureun wewengkon, oge. untungna, anu mangrupa naon dinten lalampahan anu keur! Tempo kumaha ogé disambungkeun Roma mangrupakeun ku karéta jeung paling tempat, tangtangan pangbadagna anu milih dimana buka. Sanajan, kami geus disiapkeun daptar pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun ngan anu. Di dieu 5 Dinten lalampahan Ti Roma ngajajah Italia yen sagala traveler bakal ngarasakeun!

 

1. Hiji Poé Trip Pikeun Ostia Antica

Ostia Antica mangrupa pakampungan kuna sabudeureun 30km jauh ti Roma. Deui dina poé ti jaman baheula, kota ieu port utama Roma jeung aya nyatu ningali dieu. Contona, you can take a look at the public baths with beautiful mosaics.

Saterusna, aya oge Kujang.jpg jeung jalan utama. The ruruntuhan ngandung sésa-sésa sababaraha candi signifikan, kayaning hiji dedicated ka hercules.

Florence kana Kareta Pisa

Florence ka Roma Kareta

Milan ka madang Kareta

Venice kana Kareta Milan

5 Day Trips From Rome To Explore Italy, Ostia Antica

 

2. Tivoli Italia

Sejen Poé perjalanan ti Roma nu urang nyarankeun nyaeta Tivoli, nu favorit ngewa kotana tina Kaisar Romawi Hadrian dina abad kadua. anjeunna ngawangun Hadrians Villa di kota caket dieu geulis kieu, mana anjeunna réngsé nepi liking leuwih ti tinggal di Roma.

Salaku tempat rélaxasi pamungkas, Hadrians Villa di Tivoli boga Kebon jeung perpustakaan, na nya antukna jadi kota sorangan. Istana na candi mangrupa hiji bagian intriguing tina wisata nu, nu bakal nyieun lalampahan dinten anjeun ka Tivoli patut eta.

Roma pikeun Kareta Tivoli

Tivoli ka Roma Kareta

Perugia kana Kareta Tivoli

Orvieto kana Kareta Tivoli

Tivoli Italy

 

3. Dinten lalampahan Ti Roma Pikeun Bracciano

Hop off karéta nu sanggeus hiji numpak lila sajam ti Roma, tur anjeun bakal geus anjog di Bracciano. ieu anca kota abad pertengahan dina shores of Bracciano Lake boga nyatu wisata ka tawaran. Salaku conto, anjeun tiasa tour Orsini Odesalchi Castle, which was a residence of many nobles.

naon deui, agam neguaan ieu oge tempat dimana Katie Holmes nikah Tom Cruise dina 2006. Sajaba, anjeun tiasa tour Braccianos katedral, nu diwangun salila kali abad pertengahan.

Roma pikeun Kareta Bracciano

Bracciano ka Roma Kareta

Bracciano kana Kareta Manziana

Santa Marinella kana Kareta Bracciano

 

4. Naples

Salaku kota Pentingna sajarah considerable, Naples nyaéta kudu didatangan keur saha pilari ngalaman Itali jeung nyandak hiji Poé perjalanan ti Roma. Tampilan Gunung Vesuvius, arsitéktur éndah, tur haneut, locals ramah sababaraha fitur utama kota. Sanajan, Naples oge kawentar salaku lahirna pizza Margherita. Naon deui, anjeun bisa didatangan dina pizzeria dimana aranjeunna dijieun pizza munggaran - Antica Pizzeria PortAlba.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Venice mun Naples Kareta

Pisa pikeun Naples Kareta

 

 

5. Florence

saran final kami pikeun Poé perjalanan ti Roma mangrupakeun Florence, nu bisa sigana janten bit jauhna pikeun sapoé lalampahan. Sanajan, éta gampang jeung gancang diaksés via karéta. sarta ngan ningali bersejarah, architecturally enchanting Puseur tina madang bakal nyieun perjalanan patut eta. Duomo di Firence teh katedral madang kawentar, nu sampurna showcases katingal heubeul ngeunaan kota di. Ngadatangan madang dina dinten lalampahan ti Roma mangrupakeun jalan gede mungkus up pakansi.

Sakabéh tempat ieu deukeut Roma mangrupakeun patut ngadatangan. Upami Anjeun keur néangan pikeun sapoé sampurna lalampahan, nyokot favorit anjeun sarta buka. Éta anu gampang!

Florence kana Kareta Pisa

Florence ka Roma Kareta

Bari mun madang Kareta

Salerno mun madang Kareta

Florence is the main Day Trips From Rome To Explore Italy

 

Siap pikeun petualangan Italia Anjeun? Pek tas Anjeun, rencanana kagiatan pakansi, jeung Buku Anjeun Tiket Kareta dina waktosna!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Dinten lalampahan Ti Roma ngajajah Italia” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-rome-explore-italy/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)