(Paling Keri Dianyari On: 19/10/2019)

Mikir njupuk adoh kanggo sawetara dina? Apa bab planning sawetara dina kanggo lelungan lelungan numpak sepur saka Paris? French sepur sing cepet, gampang lan Eco-loropaken cara kanggo njaluk watara ing France. kanthi Simpen A Train, sampeyan bakal bisa Book ing menit karo ora Fees ditambahaké, banget! Score!

Paris banget sarta disambungake karo kabeh Prancis lan thanks kanggo sepur TGV (Olahraga Grande Vitesse) sawetara saka 5 paling dina kanggo lelungan saka Paris iku bisa ing 4 jam utawa kurang! Kene kita ndhuwur 5 paling dina kanggo lelungan lelungan numpak sepur saka Paris.

 

1. Lelungan Kanggo Lelungan By Train Marseilles (Provence-Alpes-Côte d'Azur)

Yen sampeyan are looking for a plesiran panas saka Paris, Marseilles punika Panggonan kanggo pindhah. Luwih tumindak cepet sanadyan, ing panas dina bakal teka menyang mburi rauh. Marseilles katon adoh ing peta nanging Paris kanggo Marseilles mung 3.5 jam Sepur karo TGV. Marseilles, ing Provence-wilayah Alpes-Côte d'Azur, iku bagéan saka Perancis Riviera. Akeh wong ngunjungi Marseilles cepet ing cara sing kanggo Corsica Island nanging kutha iku panggonan kang kelangan kanggo njelajah ing dhewe.

Apa sing kudu ngunjungi Marseilles?

Marseilles Trips To Travel By Train

ing weather ing Marseilles gedhe plus ana persil iku kanggo ndeleng lan apa ing kutha. Central Marseilles concentrates paling saka pandelengan saka kutha, kayata Old Port picturesque. Marseilles port persegi massive wis dagang kanggo 2,600 taun lan luwih saka sak distrik saka ngarsane single.

Tigang sisi sing Malaysia karo promenades amba terlampir warehouses abad kaping 18-biasane mantan.

Iku misale jek kaya meh saben siji iki wis cafe, iwak restaurant utawa ngalangi ing lantai lemah sawijining, karo lelenggahan ruangan supaya sampeyan bisa ndeleng urip ing kutha memikat iki mbukak sing manyonyoin pastis a.

industri wis dawa dipindhah menyang katharine modern menyang katharine menyang lor, lan paling saka prau ing port lawas kanggo kesenengan.

Nanging ing innermost Quai des Belges, nyekel pungkasan isih nggawa darat kanggo didol ing pasar iwak banyu saben esuk.

 

Basilika Our Lady of Garda

France West Coastline

Iku hard kanggo kantun tugu Rising ndhuwur skyline kanggo kidul Port Old.

Iku abad-19 neo-Byzantine pasamuwan 150 meter ing sadhuwure banyu, karo Golden reca gedhe saka Virgin lan Child ing ndhuwur menara kanggo nonton liwat komunitas maritim Marseilles.

Ana wis sanctuaries agama lan watchtowers ing La Garde akeh abad, lan basilika nggabungaké tingkat ngisor saka Renaissance bèntèng sing uga klebu kapel a.

Menek wis ora kanggo dijupuk entheng ing panas, nanging ana sing Sepur wisata departing ajeg saka Port Old.

Ora perlu ngomong, ing sesawangan saka munggah punika rahang-nempel.

 

Paris kanggo Marseilles dening Train

Marseilles dumunung ing 773 km south of Paris. Paris kanggo Marseilles lelungan kanggo lelungan kanthi Sepur gampang banget. sepur langsung Paris kanggo Marseilles ninggalake Paris Gare de Lyon kanggo lelampahan 3.5 jam. Yen lelungan kanggo Marseilles ing akhir minggu panas disaranake pesenan karcis sepur uga ing advance.

Paris kanggo Trains Marseilles

Marseilles kanggo Paris Trains

Nice to Trains Marseilles

Marseilles kanggo Trains Clermont Ferrand

 

2. Dolan maring Rouen (Normandia)

Roeun Trips To Travel By Train

Pinggiran Kali kang, Rouen, minangka ibukutha administratif saka Normandia. Julukan "kutha 100 menara lonceng”. Rouen wis Sajarah sugih, musium menarik, lan apik gastronomy.

Rouen iku salah siji saka paling ayu singkat 5 paling dina kanggo lelungan lelungan numpak sepur saka Paris. Amarga jarak saka ibukutha (126 km), akeh wong ngunjungi Rouen ing dina kanggo lelungan saka Paris nanging iki kutha sing pantes luwih saka sawetara jam.

Apa sampeyan pengin ndeleng sawetara Kebon botani, kudu basa saka kang kanggo njelajah bukit Rolling saka wilayah Normandia, utawa mung pengin sworo seru sawetara cityscapes (lengkap karo facades kayu-dipigura), ana ora nolak yen Rouen iku luar biasa cantik!

The Scene Art

ing sajarah, kutha iki uga nyathet kanggo gadhah apik pemandangan gambar, soko kang isih bener kanggo dina iki. Sak abad kaping-20-ing, seneng Claude Monet, uga akeh wong, ventured kutha lan padha malah inspirasi kanggo Paint kutha.

saiki, akeh lurung-lurung Rouen kang tetep pedestrianized, tegesé Camp Saw liwat kutha saestu ngrasa akin kanggo mlaku maneh ing wektu. Ora montor, dalan cobbled, area pelabuhan, lan malah distrik antik: apa ora tresna? Dolan maring Rouen sak Juni-September lan sampeyan bakal malah dianggep menyang tampilan lampu free ing katedral mawutaknà lan dusk mranata ing.

 

Paris kanggo Rouen dening Train

Rouen dumunung ing 126 km saka Paris. Paris kanggo Rouen lelungan kanggo lelungan kanthi Sepur gampang banget. Trains Paris kanggo Rouen ninggalake Station Train Paris Saint Lazare jam. lelampahan njupuk 1h 15 min kanggo 1H 45 kula, gumantung ing Sepur.

Paris kanggo Trains Rouen

Rouen kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Calais

Rouen kanggo Trains Calais

 

3. Dolan maring Lyon (Auvergne - Rhône Alpes)

Lyon Trips To Travel By Train

Lyon, kutha katelu-paling gedhé ing Prancis, iku salah siji kutha ndhuwur kanggo ngunjungi ing Prancis. Kutha iki uga dikenal kanggo sawijining kualitas gesang, warisan ayu saka jaman Romawi kanggo Contemporary arsitektur, lan gastronomy apik.

Apa sing kudu ngunjungi Lyon?

Lyon iku salah siji saka paling kutha ayu ing Prancis, lan kuwi wis akeh saka aktivitas kanggo seneng. Fourbiere Hill nawakake panorama ayu saka kutha lan panggonan kang gedhe kanggo miwiti riko. Explore Vieux Lyon, pusat sajarah kutha lan jantung sawijining ngantem, karo menarik abad tengah lan Renaissance arsitektur lan atmosfer becik. Sawise njupuk rasa masakan kesuwur Lyon kang, iku wektu kanggo Kepala kanggo Semenanjung (peninsula kali-bound Lyon kang) arsitektur liyane ayu lan sawetara becik shopping.

 

Paris kanggo Lyon dening Train

Lyon dumunung ing 463 km saka Paris. Paris kanggo Lyon lelungan kanggo lelungan kanthi Sepur cepet. Trains Paris kanggo Lyon ninggalake Paris Gare de Lyon jam kanggo lelampahan watara 2 jam, gumantung ing Sepur.

Marseilles kanggo Trains Lyon

Paris kanggo Trains Lyon

Lyon kanggo Paris Trains

Lyon kanggo Trains Avignon

 

4. Dolan maring La Rochelle (Aquitaine anyar)

La Rochelle lan pulo iku sawijining kutha ing luwih saka sèwu taun nguripake menyang mangsa! Nestled ing jantung Atlantik seafront, kutha wis rubah basa maritim sawijining menyang gedhe ekonomi, bondho touristic lan budaya, nalika ngramut kaendahan unik.

Apa sing kudu ngunjungi La Rochelle?

Saka Port Old, siji mung bisa ngujo menara nggumunake, ing biyung saka kutha. Madhep Atlantik, padha wis sekseni daya lan kasugihan saka La Rochelle liwat abad. Iki benteng maritim, dibangun ing abad tengahan lan dina diklasifikasikaké minangka Pangkasaysayan Monumèn, ngadeg metu nalika visit La Rochelle. Ing saben sisih lawang pelabuhan, Saint-Nicolas Tower, lan Menara Chain disambungake menyang kanthi tembok. Akhire, wonten ing Tower saka Lantern, biyen mercusuar lan pakunjaran.

 

Dolan maring Ile de Re:

Bois-Plage-en-Re dumunung ing pesisir kidul pulo iku salah siji sing paling tuwa pantai resort ing Prancis. Mbukak kanggo samodra, kutha ing bangga saka kualitas sawijining pesisir. Sampeyan iki dianugerahi Blue Flag 2015 (tandha saka coastlines teladan). Dolan maring desa liwat alleys sawijining nduwurke tumpukan lan lurung-lurung, pleasantly diantrekake karo hollyhocks saka Mei kanggo September.

 

Paris kanggo La Rochelle dening Train

La Rochelle dumunung ing 469 km saka Paris. Paris kanggo La Rochelle lelungan kanggo lelungan kanthi Sepur gampang. TGV sepur langsung kanggo La Rochelle cuti saka Paris Gare de Montparnasse lan pranala Paris kanggo La Rochelle ing mung 3 jam.

La Rochelle Trains Nantes

Toulouse kanggo Trains La Rochelle

Bordeaux kanggo Trains La Rochelle

Paris kanggo Trains La Rochelle

 

 

5. Kita Choice Last kanggo lelungan Kanggo Lelungan By Train Deauville (Normandia)

DEAUVILLE Normandy Trips To Travel By Train

Deauville ditemokake ing pesisir Normandia, jejer kanggo Trouville lan kidul-kulon saka Honfleur. A bagéan saka 'Normandia Riviera' Deauville iku sawijining kutha segara sisih apik banget. Wis pantai gedhe, bangunan gedhe, kopi gedhe, lan pertumbuhan film Festival. Ora kanggo sebutno lomba-trek kesuwur sawijining, golf uga casino. Apa maneh bisa pengin?

Deauville miwiti gesang minangka sesanti saka sedulur tiri saka Napoleon ing Katelu. Saka kutha jejer Trouville, wong kapandeng tengen marshes lan dunes lan mutusaké kanggo mbangun lomba-trek. Villas Elegant padha dibangun antarane lomba-trek lan segara lan Deauville lair.

Sanajan sepisanan didegaké lan dikembangaké ing abad ka-19, iku ing awal abad kaping 20 sing gelombang kaloro saka pembangunan njupuk Panggonan ing Deauville. Iki klebu boardwalk kesuwur ing pesisir, casino canggih, lan hotels grand. Hotel Normandia lan Royal Hotel, lan golf.

 

Paris kanggo Deauville dening Train

Deauville dumunung 220 km west of Paris. Paris kanggo Deauville lelungan kanggo lelungan kanthi Sepur iku pancene gampang. Direct sepur Paris kanggo Deauville ninggalake Paris Saint Lazare stasiun jam lan lelampahan Sepur luwih 2 jam.

Paris kanggo Trains Le Mans

Nantes kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Rennes

Rouen kanggo Paris Trains

 

ngomong ya (Ya ing Perancis) menyang 5 paling dina kanggo lelungan lelungan numpak sepur saka Paris karo bantuan saka Simpen A Train! Ora ekstra, Fees didhelikake, ora fuss. mung seneng-seneng!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Best Day lelungan Kanggo Lelungan By Train Saka Paris” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-travel-train-paris/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)