(Paling Keri Dianyari On: 05/06/2020)

Yen lelungan ing perusahaan saka konco College, iku sampurna oke kanggo ora duwe itinerary lan mung dadi spontan. Touring panggonan karo ora pangarepan utawa planning sadurunge iku bener cara paling apik saka Nemokake ngurmati didhelikake. Godhong cukup kamar kanggo seneng-seneng lan eksplorasi uncensored. dadi, apa ngendi kowe lan konco miwiti yen sampeyan pengin nggawe panemon asli tanpa gadhah ketat kanggo-apa-dhaftar kanggo obah mati? Carane bisa mangerteni panemon paling adoh saka ngarep?

Inggih, Bejo sing, iku saiki bisa kanggo nggawe palsu leladen pesawat kanggo visa tanpa gadhah kanggo mbayar kanggo tiket bidang utawa itinerary travel. Sing ngijini sampeyan kanggo lelungan tanpa itinerary. liyane sing, teknologi wis digawe peta lan guidebooks gampang diakses, supaya sampeyan bisa kanthi gumantung ing telpon kanggo tips travel. Ning kene 5 liyane tips for njajahi panemon paling karo bolo College:

 

1. Gabung Tur Gratis

Telusuri lan ndhaptar free Tours lumampah ing dina pisanan ing kutha anyar. Lagi gampang kanggo nggoleki – mung takon anggota Staff in hotel sing bakal mbuwang wengi kawitan, utawa inquire saka lelungan mahasiswa liyane sing nggoleki ing hostel Panjenengan. A search cepet ing internet uga bakal mbantu golek demo lumampah free apik. Wigati sing senadyan Tours iku utamané gratis, paling becik sampeyan ngiringan anggaran cilik Pandhuan tur tipping.

Pripun free lumampah Tours karya? Sampeyan bisa nemokake demo lumampah free for tanggal lan wektu nalika bakal kasedhiya, mlebu, titik patemon wis disampekno kanggo sampeyan, sampeyan nuduhake munggah ing titik ing wektu, lan banjur ninggalake kabeh liya kanggo demo Pandhuan. Demo Pandhuan liya bakal sampeyan nemokake ing kutha lan pinggiran karo ease lan pamahaman tuwa saka kutha kang arsitektur unik lan budaya lokal.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Exploring The Best Discoveries With College Mates on a bus

 

2. Allow dhewe Get Lost

Saiki sing tour guide experienced wis mbantu sampeyan nemokake sing paling bagéan saka kutha, iku saiki wektu kanggo njaluk mati ing stasiun acak lan njelajah sakcedhake ing dhewe. Sengaja supaya wilayah touristy lan "njaluk ilang" ing segara saka wong. Lan amarga sampeyan karo kanca-kanca, sampeyan ora kudu padha sumelang ing akeh banget bab safety pribadi. Sampeyan bakal nemokake kaetung mutiara didhelikake – iku ora wisata sing tau weruh sadurunge. Iku bakal ora yen sampeyan mbukak kanggo ngomong wong liya amarga ora bakal sampeyan nemokake kutha luwih saka warga.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

 

3. Gunakake Peta Google

Peta Google utawa peta Apple ora apa-apa, sanajan Apple ora bisa ngalahake prediksi lan akurasi sing ana ing peta Google. Mbok iku amarga paling kedhaftar internet wis Android-powered piranti, supaya paling panggonan wisata reviews sing rampung ing Google maps. Sinau peta Google saka karya area tenan uga kanggo grup lelungan – Iku menehi idea sampurna saka apa watara sampeyan. reviews Google bakal pitutur marang kowe panggonan paling apik kanggo mangan, ngendi kanggo nemokake anggur paling, lan ati-ati sampeyan ing ngendi ora kanggo ngunjungi minangka lelungan College. Informasi iki mbantu njelajah lan nemokake liyane.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Leverage Google Maps

 

4. Rawuh Log

Yen sampeyan ora pengin ngumbara ing lurung-lurung tanpa tujuan kasebut, kok ora rawuh acara lokal banjur? Takon watara kanggo pameran perdagangan, nuduhake seni, konser, utawa pameran lan kacemplungaken dhewe ing samubarang mau. Yen tresna olahraga, menyang stadion utawa rawuh match werna bal-balan. Sampeyan bisa malah muter karo warga yen lagi cukup grapyak. Iki bakal menehi perspektif jero kutha lan ngidini sampeyan kanggo sesambungan karo warga lan nemu perjuangan dina lan joys – kaya lokal. Mbukak maraton yen sing dipercaya kemampuan mlaku. Saingan karo bolo bakal nggawe malah liyane fun.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Festival is among The Best Discoveries With College Mates

 

5. Pengaruh Social Media

reviews Facebook bakal pitutur marang kowe ngendi kanggo pindhah backpacking karo kanca College, apa kanggo nemokake nalika ana, lan kabeh sing perlu kanggo ngerti bab panggonan sing. Mung melu kuliah klompok pilihan sing sampeyan pilih, ngomong ing Facebook, lan Pick pikiran anggota pinter. media sosial punika tambang emas kanggo kumpul informasi tombol saka wong pengalaman firsthand kanggo wilayah diwenehi.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Nganakke, Saben dina iku dadi kesempatan learning kanggo maksud apa klompok ambisi lelungan Mom. Mung duwe planning tepat kanggo insurance kesehatan lan travel, nanging ora matesi dhewe karo itinerary tetep. Ayo poto enom curious Panjenengan njelajah lan nemokake lan yen sing disenengi artikel kita, banjur supaya karcis sepur saka Simpen A Train.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Njelajah Best Panemon Kanthi College Mates” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/discoveries-college-mates/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca landing route Sepur kita.
  • Ing pranala ing ngisor, sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- link iki kanggo Inggris rute kaca landing, nanging kita uga duwe https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, lan sampeyan bisa ngganti pl kanggo fr utawa de lan basa liyane kang milih Panjenengan.