(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/06/2020)

Nalika iinditan di parusahaan ti buddies kuliah, éta sampurna oke mun teu boga hiji rancana perjalanan na ngan janten spontan. Touring hiji tempat kalayan aya ekspektasi atawa tata prior sabenerna cara pangalusna tina Ngajalajah khasanah disumputkeun. Éta daun cukup kamar keur senang jeung éksplorasi uncensored. janten, naon mana anjeun sarta buddies Anjeun ngamimitian nalika rék nyieun penemuan otentik tanpa gaduh nu ketat ka-do-daftar ka keletik kaluar? Kumaha anjeun tiasa manggihan penemuan pangalusna jauh ti imah?

sumur, untung keur anjeun, éta ayeuna mungkin nyieun palsu a ngumpulkeun hiber keur visa a tanpa ngabogaan bayar pikeun tikét pesawat atawa rancana perjalanan perjalanan. Nu ngidinan Anjeun pikeun perjalanan tanpa hiji rancana perjalanan. Di sagigireun éta, téhnologi geus nyieun peta tur guidebooks gampang diakses, sangkan anjeun bisa pinuh ngandelkeun telepon anjeun pikeun tips perjalanan. Di dieu 5 langkung tips for Ngalanglang nu pamanggihan pangalusna kalawan mates kuliah:

 

1. Miluan Turbo Leutik Bébas

Milarian tur ngadaptar haratis tur leumpang dina poe kahiji anjeun di kota anyar. Aranjeunna gampang pikeun manggihan – ngan menta anggota staf di hotél nu bakal belanja peuting munggaran, atanapi inquire ti travelers murid sejenna maneh manggihan di asrama Anjeun. A pilarian rusuh di internet ogé bakal mantuan Anjeun manggihan tur leumpang bébas alus. Catetan yen sanajan tur anu utamina haratis, éta langkung saé yén anjeun nyingkirkeun anggaran leutik kanggo Panungtun tur tipping.

Kumaha do bébas leumpang tur karya? Anjeun manggihan tur leumpang bebas keur jeung titimangsa mun anjeun bakal sadia, Anjeun ngadaptarkeun, titik pasamoan ieu komunkasi ka anjeun, Anjeun némbongkeun up dina titik nu aya dina waktos, lajeng nu ninggalkeun sagalana lain jeung pituduh wisata. Panungtun tur charismatic bakal nulungan urang manggihan dayeuh sarta pinggiran na kalawan betah tur mangtaun pamahaman deeper ti kotana urang arsitektur unik jeung budaya lokal.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Exploring The Best Discoveries With College Mates on a bus

 

2. Ngawenangkeun sorangan Pikeun Cokot Lost

Kiwari éta hiji panduan wisata ngalaman geus mantuan Anjeun manggihan paling bagian kota, éta ayeuna waktu turun di hiji stasiun acak jeung ngajajah sakuliling on sorangan. Ngahaja nyingkahan wewengkon touristy na "musna" dina laut tina jalma. Sarta alatan anjeun sareng rerencangan, anjeun teu kudu salempang teuing ngeunaan kaamanan pribadi. Anjeun bakal manggihan countless gems disumputkeun – hal aya wisata geus kungsi katempo saméméh. Bakal ngabantu lamun anu kabuka jeung diajak ngobrol strangers sabab teu saurang bakal nulungan urang manggihan hiji kota hadé batan locals.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

 

3. Anggo Peta Google

Peta Google atanapi peta Apple henteu kunanaon, sanaos Apple teu tiasa ngéléhkeun ramalan sareng akurasi anu peta Google. Sugan eta sabab paling pamaké internét geus Android-Powered Alat, jadi paling tujuan wisata ulasan anu dipigawé dina Google peta. Diajar peta Google tina hiji karya aréa bener oge pikeun grup iinditan – Ieu méré gagasan sampurna naon sabudeureun anjeun. ulasan Google bisaeun maneh teh tempat pangalusna dahar, dimana manggihan anggur pangalusna, sarta Awas anjeun dina dimana teu didatangan salaku traveler kuliah. Inpo ieu mantuan Anjeun neuleuman sarta manggihan deui.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Leverage Google Maps

 

4. Hadir Kajadian Lokal

Mun anjeun teu hoyong ngumbara jalan tanpa tujuan dieusian, naha henteu hadir hiji acara lokal lajeng? Tanya sabudeureun pikeun fairs dagang, nempokeun seni, konser, atawa festival tur neuleumkeun diri di salah sahiji aranjeunna. Lamun cinta olahraga, buka stadion atawa hadir hiji patandingan jalan soccer. Anjeun malah bisa maénkeun jeung locals lamun maranehna cukup marahmay. Ieu bakal masihan anjeun pandang jero kota tur ngidinan Anjeun pikeun berinteraksi jeung locals sarta ngalaman struggles poean maranéhanana sarta joys – kawas lokal. Ngajalankeun Marathon a lamun percanten pangabisa anjeun ngajalankeun. Competing kalawan mates anjeun bakal nyieun malah leuwih senang.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Festival is among The Best Discoveries With College Mates

 

5. Ngungkit Media Sosial

ulasan Facebook bisaeun maneh dimana buka backpacking kalawan babaturan kuliah, naon manggihan bari aya, jeung sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan tujuan nu. Ngan ngiluan kuliah kelompok wisatawan pilihan anjeun, sebutkeun on Facebook, jeung nyokot benak anggota pangaweruh. média sosial téh milik emas for ngumpul informasi konci ti jalma jeung pangalaman firsthand pikeun wilayah tinangtu.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

dicindekkeun, Saban poé mangrupa kasempetan diajar pikeun sagala group of ambisius travelers kuliah ngora. Ngan mibanda tata ditangtoskeun pikeun anjeun asuransi kasehatan jeung perjalanan, tapi teu ngawatesan diri ku rancana perjalanan dibereskeun. Hayu diri ngora panasaran anjeun neuleuman sarta manggihan sarta lamun resep artikel kami, lajeng mesen tiket karéta anjeun ti Simpen A Train.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Ngalanglang The Best pamanggihan Jeung College mates” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/discoveries-college-mates/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)