(Paling Keri Dianyari On: 18/10/2019)

Disneyland Paris asring pisanan internasional Disney Park for akeh pembuangan kanggo ngunjungi. Aja pengin ngerti carane kanggo jangka paling Disneyland vacation ing Paris sak mangsa panas lan? Sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen! Dumunung ing Marne-la-Vallée, pinggiran Paris, Disneyland Paris kira 45 menit saka tengah kutha numpak sepur. kabeh resort kasusun saka 7 resmi hotels Disney-tema, sawetara partner Hotel, hiburan Disney Desa lan Kabupaten shopping, lan rong taman: Parc Disneyland lan Walt Disney Studios Park. Bungah kanggo ngunjungi? Kene kita nuduhake sawetara kita tips paling kanggo ngalami mangsa dina utawa panas vacation ing Disneyland Paris.

 

SIDE NOTE:

Yen sampeyan lagi ngunjungi Eropah pisanan, kok ora ndeleng daftar apa sing ora bisa kantun yen sampeyan lagi ngunjungi Eropah: kene

 

News anyar About Disneyland Vacation ing Paris Sajrone Winter lan Summer

Disneyland Paris is looking Fantastic! Iki guide ing carane kanggo jangka paling Disneyland vacation ing Paris sak mangsa panas lan, nanging sajujure sange ing saben mangsa. bubar, thanks menyang refurbishments ukuran gedhe sadurunge mengeti Disney Paris, akeh taman wis dibalèkaké kaluhuraning asli. Perayaan dhewe wis rampung, nanging ana isih warta apik. Akèh hiburan anyar tetep! Yay! Uga bakal luwih ditambah karo Halloween lan hiburan Natal liwat pungkasan taun.

Yen sampeyan lagi mikir bab ngunjungi awal ing 2019, ing Legenda acara Force Star Wars nganggo Januari 12 Maret 17, 2019, lan Pirates & Putri-putri Festival bakal njupuk Panggonan Januari 19 Maret 17, 2019. sawisé iku, Marvel Season of Super-Heroes bakal mbukak saka Maret 23 kanggo Juni 16, 2019, lan Lion King lan Jungle Festival bakal kelakon Juli September 2019, ngiring dening Halloween lan natal mangsa.

Paris kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Brussels kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Lyon kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Lille kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée


Nalika ngirim YOU riko Disneyland Paris?

Yen sampeyan lagi Planner long term lan pengin dadi kanthi disiapake kanggo vacation Disneyland ing Paris sak mangsa panas lan, banjur info iki bakal nggawe sampeyan eseman. Disneyland Paris wis announced plans long-term sing ndherek Marvel, star Wars, lan beku minangka bagéan saka $2.5 milyar revitalization menyang Walt Disney Studios Park.

Iki redevelopment multi-taun Walt Disney Studios Park bakal muter metu ing fase miwiti ing 2021. malah banjur, iku Highly kamungkinan sing unsur cilik bakal debut ing pungkasan sadurungé saka sawetara sing. Sing akeh saka expansion bakal muncak ahead saka Paris 2024 Olimpiade.

The Hague kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Maastricht kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Cologne to Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Frankfurt kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

 

WINTER TRAVEL:

ing weather ing Paris watara Maret /April, lan September liwat November punika kadhemen, nanging kita seneng! Iki sing kaping paling sedheng taun, lan sanadyan iku bisa salju ing mangsa, iku biasane ora banget kadhemen ing agêng-November. (Mid-kanggo-pungkasan Desember bisa meksa nindakake perkara luck, sanadyan.)

Yen sampeyan lagi mikir bab ngunjungi awal ing 2019, ing Legenda acara Force Star Wars nganggo Januari 12 Maret 17, 2019, lan Pirates & Putri-putri Festival bakal njupuk Panggonan Januari 19 Maret 17, 2019. sawisé iku, Marvel Season of Super-Heroes bakal mbukak saka Maret 23 kanggo Juni 16, 2019, lan Lion King lan Jungle Festival bakal kelakon Juli September 2019, ngiring dening Halloween lan Natal mangsa.

 

Disneyland Paris IN NATAL

tanpa pitakonan, paling nyenengake wektu kanggo ngunjungi Disneyland Paris Natal-tengen mubeng agêng-November nalika wiwit. Biasane, Disney kang Enchanted Natal nganggo saka awal Nopember liwat awal Januari. Iku wektu banget kanggo ngunjungi Disneyland Paris kanggo sawetara hiburan mangsan tambahan, lan kanggo paesan ayu kabeh ing saubengé taman iki. Plus, sampeyan ora bisa ngalahake aran saka City of Paris sak sasi liburan.

Stuttgart kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Geneva to Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Marseille kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Luxemburg kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée


CARA akeh HARI FOR Disneyland Vacation ing Paris Sajrone Winter lan Summer?

Yen sampeyan penggemar massive, banjur siji dina mulet iku. Mugi-mugi panjenengan duwe sepatu mlaku apik! saenipun, sampeyan pengin 3 dina ing Disneyland Paris. Wonten kathah kanggo njelajah ing Parc Disneyland, lan taman iku luar biasa rinci, supaya planning ing allocating 2 utawa 2.5 dina kanggo taman sing nang paling.

Paling wong bisa ngrampungake taman Walt Disney Studios ing setengah dina utawa dina. Ana sing werno-werno wisata nyenengake ana. Yen sampeyan mung duwe siji dina kanggo pengalaman Disneyland Paris, skip Studios lan mung apa taman Disneyland.



Winter 2019/2020: Awal Book lan Simpen

Ndeleng Kabeh Offers

Rencana ahead lan nyimpen, karo kasedhiyan paling ing Winter 2019/2020 karo bea saka 7th November 2019 kanggo 1st April 2020. Ngatur liburan ngimpi ing advance!

Njaluk Nganti 25% Off Hotel Panjenengan & Ticket Paket Park *

+

Free Setengah Papan **

kanggo kabeh dawa Tetep yen tetep ing Disney Hotel utawa ing Disney kang Davy Crockett Ranch.

utawa

Sarapan gratis lan Lunch utawa Dinner ***

sak Panjenengan rong dina ing Parks Disney yen tetep ing Les Villages Nature Paris.

Yen sampeyan planning kanggo teka ing wektu sing beda, mangga dipriksa kabeh sing nawakake saiki kene.

https://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

Nitih BEST AT Disneyland Vacation ing Paris Sajrone Winter lan Summer

Here’s what we think you should prioritize during a visit to Disneyland Park. Sawetara wong bakal muni menowo yen sampeyan wis kanggo taman Amérika, nanging ana biasane cukup beda (salah siji inexperience utawa estetis) kanggo nggawe versi Paris kang aran unik. Lan kulo paling punika bener siji-of-a-jenis atraksi sing nyempurnakake trik Disney klasik karo crita-line anyar bewitching.

Amsterdam kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Antwerp kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Rotterdam kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Strasbourg kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

10. Indiana Jones lan le Temple du Peril-Indiana Jones lan Pedalemané Peril

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. Adventure Isle

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Labyrinth Curious Alice kang

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Star Wars hyperspace Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du Nautilus-Wadi saka Nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. Lair ing Taniere Dragon-The Dragon kang

The Dragon’s Lair

 


4. Iku Small World

Disneyland Paris its a small world

 


3. Big Thunder Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean


1. Phantom Langkawi

Phantom Manor

 

Siap kanggo Disneyland Vacation ing Paris Sajrone Winter lan Summer lan versi paling ayu Disneyland ing donya? Langsung ing olahraga kanggo Paris karo bantuan saka SaveATrain No peaky extra fees, kang tegese dhuwit kanggo nitih! Book tiket ing menit.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/disneyland-vacation-paris/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane