(Last Updated On: 10/08/2019)

Disneyland Paris nyaéta mindeng kahiji internasional Disney Park keur loba fans nganjang. Ulah rék terang kumaha rencana teh pangalusna Disneyland pakansi di Paris mangsa usum tiris jeung usum panas? Satuluyna anjeun geus datang ka tempat anu katuhu! Lokasina di Marne-la-Vallee, a suburb of Paris, Disneyland Paris nyaéta ngeunaan 45 menit ti pusat kota ku karéta. sakabéh éta pamutuhan keur ngaso diwangun ku 7 resmi hotél Disney-themed, sababaraha pasangan hotél, hiburan Disney Désa sarta kabupaten balanja, jeung dua taman: Parc Disneyland jeung Walt Disney Studios Park. Bungah didatangan? Di dieu urang bagikeun sababaraha urang tips pangalusna keur ngalaman hiji usum tiris dinten atanapi panas pakansi di Disneyland Paris.

 

samping CATETAN:

Lamun nuju ngadatangan Éropah pikeun kahiji kalina, naha henteu nempo daftar urang tina naon teu bisa sono lamun nuju ngadatangan Éropa: IEUH

 

News panganyarna Ngeunaan Disneyland Pakansi di Paris mangsa Winter jeung Summer

Disneyland Paris keur néangan hebat! Ieu panduan dina kumaha rencana teh pangalusna Disneyland pakansi di Paris mangsa usum tiris jeung usum panas, tapi jujur ​​endah dina unggal usum. cikeneh, hatur nuhun kana refurbishments skala badag méméh ulang Disney Paris, loba taman nu geus disimpen ka splendor aslina. Perayaan sorangan réngsé, Tapi aya kénéh warta alus. Kalolobaan hiburan anyar ieu tinggal! wéw! Ogé bakal salajengna supplemented kalawan Lebaran sarta hiburan Natal ngaliwatan tungtung taun.

Lamun nuju pamikiran ngeunaan ngadatangan mimiti di 2019, ti Legenda Sumber acara Force Star Wars ngalir January 12 nepi ka Maret 17, 2019, jeung Pirates & Princesses Festival bakal lumangsung bulan Januari 19 nepi ka Maret 17, 2019. Saatos éta, Marvel Usum of Super-Pahlawan bakal ngajalankeun ti bulan Maret 23 mun June 16, 2019, jeung Singa raja jeung leuweung Festival baris lumangsung Juli nepi ka Séptémber 2019, dituturkeun ku Lebaran na poe natal musim.

Paris keur Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Brussel kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

Lyon kana Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Lille jeung Kareta Disneyland Marne-La-Vallee


Lamun kudu didatangan Disneyland Paris?

Mun anjeun anu Ngarencana istilah panjang sarta rék jadi pinuh disusun pikeun pakansi Disneyland anjeun di Paris mangsa usum tiris jeung usum panas, lajeng info ieu bakal nyieun maneh seuri. Disneyland Paris geus ngumumkeun rencana jangka panjang na nu ngalibetkeun Marvel, Perang bentang, tur beku jadi bagian tina hiji $2.5 miliar revitalisasi kana Walt Disney Studios Park.

Ieu redevelopment multi-taun Walt Disney Studios Park bakal gulung kaluar dina fase dimimitian dina 2021. malah teras, éta pohara dipikaresep yén elemen leutik bakal debut dina tungtung saméméhna tina rentang nu. The bulk of ékspansi bakal culminate payun ti Paris 2024 Olimpiade.

Den Haag ka Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Maastricht kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

Cologne kana Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Frankfurt kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

 

usum Travel:

The hawa di Paris sabudeureun Maret /April, sarta September ngaliwatan Nopémber nyaéta tiis, tapi urang ngarasakeun eta! Di handap ieu mangrupakeun kali paling sedeng taun, sarta sanajan mémang salju dina mangsa, éta biasana moal teuing tiis dina pertengahan November. (Pertengahan ka-telat Désémber bisa jadi ngadorong tuah Anjeun, sanajan.)

Lamun nuju pamikiran ngeunaan ngadatangan mimiti di 2019, ti Legenda Sumber acara Force Star Wars ngalir January 12 nepi ka Maret 17, 2019, jeung Pirates & Princesses Festival bakal lumangsung bulan Januari 19 nepi ka Maret 17, 2019. Saatos éta, Marvel Usum of Super-Pahlawan bakal ngajalankeun ti bulan Maret 23 mun June 16, 2019, jeung Singa Raja na rimba pestipal baris lumangsung Juli nepi ka Séptémber 2019, dituturkeun ku Lebaran jeung Natal musim.

 

Disneyland Paris IN Natal

tanpa sual, pangseueurna lucu waktos nganjang Disneyland Paris nyaéta Natal-katuhu sabudeureun pertengahan November lamun dimimitian. ilaharna, Disney urang dihapunten Natal ngalir ti awal Nopember ngaliwatan awal Januari. Ieu mangrupa waktu nu alus teuing pikeun didatangan Disneyland Paris pikeun sababaraha hiburan musiman tambahan, sarta pikeun hiasan geulis sagala sabudeureun taman. tambah, Anjeun moal bisa ngéléhkeun ngarasakeun tina Kota Paris salila bulan libur.

Stuttgart kana Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Jenéwa kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

Marseille kana Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Luxemburg kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee


Sabaraha Ari kanggo Disneyland Pakansi di Paris mangsa Winter jeung Summer?

Mun anjeun anu kipas masif, lajeng hiji poé anu manjang eta. Simkuring miharep anjeun boga sapatu jalan alus! Ideally, Anjeun hoyong 3 dinten di Disneyland Paris. Aya loba ngajajah di Parc Disneyland, jeung taman nu mangrupa incredibly lengkep, sangkan rarancang dina allocating 2 atawa 2.5 poé keur taman anu pangalusna alungan Anjeun.

Kalolobaan jalma bisa ngalengkepan taman Walt Disney Studios dina satengah sapoé atawa sapoé. Aya hiji campuran tina atraksi nikmat Tuh. Mun anjeun ngan boga hiji dintenna pikeun pangalaman Disneyland Paris, skip nu Studios na ngan ngalakukeun taman Disneyland.



usum tiris 2019/2020: Awal buku na Simpen

Nempo Sadaya nawarkeun

Rencanana payun na simpen, kalayan kasadiaan pangalusna dina usum 2019/2020 kalawan arrivals tina 7th Nopember 2019 ka 1st April 2020. Ngatur libur ngimpi anjeun sateuacanna!

Meunang Nepi ka 25% Pareum Hotel Anjeun & Tiket Paket taman *

+

Bébas Satengah Board **

pikeun sakabéh panjang tetep anjeun lamun cicing dina Disney Hotel atawa di Disney urang Davy Crockett ranch.

atawa

Sarapan bébas jeung dahar beurang atawa Buka puasa ***

salila anjeun dua poe di Parks Disney lamun cicing dina Les Kalurahan Alam Paris.

Upami Anjeun keur perencanaan pikeun anjog dina waktu béda, mangga parios sakabéh nawaran maranéhanana ayeuna di dieu.

HTTPS://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

THE rides pangalusna AT Disneyland Pakansi di Paris mangsa Winter jeung Summer

Here’s what we think you should prioritize during a visit to Disneyland taman. Sababaraha di antarana bakal disada akrab lamun geus ka taman Amérika, tapi aya biasana cukup béda (boh inexperience atanapi estetika) nyieun versi Paris urang ngarasa unik. Jeung numpak pangalusna dieu mangrupakeun leres salah-sahiji-hiji-jenis atraksi nu unites trik Disney Palasik ku carita-garis anyar bewitching.

Amsterdam kana Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Antwerp kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

Rotterdam ka Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Strasbourg kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

10. Kian Santang et le Temple du Peril-Kian Santang jeung Bait Peril

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. petualangan Pulo

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Labyrinth Panasaran Alice urang

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Star Wars Hyperspace Gunung

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du nautilus-The Mysteries tina nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. Lair The Taniere Naga-The Dragon urang

The Dragon’s Lair

 


4. Téh mangrupa Dunya Leutik

Disneyland Paris its a small world

 


3. Badag Gunung Guntur

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. Bajak laut ti Karibia

Pirates of the Caribbean


1. Phantom Manor

Phantom Manor

 

Siap pikeun Disneyland Pakansi di Paris mangsa Winter jeung Summer na versi paling geulis di Disneyland di dunya? Luncat dina ngalatih ka Paris kalayan bantuan SaveATrain No peaky extra fees, anu hartosna langkung duit rides! Buku tiket di menit.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit sareng link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/disneyland-vacation-paris/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih