(Paling Keri Dianyari On: 02/05/2020)

perayaan Paskah ing Eropah beda-beda saka negara kanggo negara lan saka kutha. Iku salah siji sing paling pinunjul lan paling tuwa pameran saka Gereja Kristen. Paskah iku prayaan saka wunguné Yésus Kristus saka ing pasarean.

Tanggal prayaan kanggo Paskah diganti saben taun. Punika biasanipun ngrayakake ana ing kawitan sawise purnama ing ngisor iki spring equinox. Nanging ana ing beda kaping saben taun, kiro-kiro saka pungkasan Maret kanggo pungkasan April.

ing Kristen, Minggu Suci iku minggu sadurunge Paskah lan kalebu Palm Sunday, Maundy Thursday, Good ana lan ana Suci. ing Eropah, akèh negara ngrameke Paskah dening cahya fires ageng sing kadhangkala disebut Yudas fires. Kaping pisanan, bonfires iki temenan kanggo ngrameke rawuh saka spring. Punika dipikir cepet ing carane sawetara negara Eropah favorit ngrameke Paskah.

 

Miwiti Paskah ing Walanda

ing Holland, ancang-ancang kanggo Paskah miwiti dina sadurunge nyilihake. dina iki dikenal minangka "Vastenavond" utawa Fast Eve. Sak iki wektu, Landa seneng mundhak paling pinunjul saka turis manca sing pengin partake ing perayaan sing.

Wong rawuh gereja kanggo layanan Paskah kang kerep mèlu karo perayaan meal. Kids pindhah ing namung mbebedag endhog ing panelusuran decorated kerasa endhog nggodhok utawa endhog coklat. Owner Tikken punika game favorit Paskah endi wong ngalahake endhog bebarengan. Ing goal saka game iku kanggo kokain endhog wong liyane tanpa bejat Yours.

Antwerp kanggo Amsterdam Trains

Antwerp kanggo Trains Breda

Brussels kanggo Amsterdam Trains

Antwerp kanggo Trains Utrecht

 

dutch flag

 

Paskah Festivities ing Prancis

Perancis ngrameke Paskah dening nekani layanan pasamuan khusus, a meal perayaan, lan endhog goleki Paskah. Kowé bakal weruh kopi lan bakeries karo terwelu coklat, lonceng, lan pratandha saka spring.

Wong Prancis asring tresna endhog coklat, digunakake digunakake kanggo Paskah namung mbebedag endhog anak kang. Wong Prancis asring duwe kompetisi endhog-Rolling sing melu Rolling endhog mentahan tiba ing lembah. Ana uga game anak kang sing melu tossing endhog seger ing udhara. Pisanan kanggo break endhog ditemtokake ing wong bodho sing bakal menehi sawetara Candy sing kanggo anak liyane.

Tradhisi Paskah menarik ing France punika cloches volantes utawa "mabur lonceng." Ora lonceng gereja ring antarane ana lan Paskah ana morning. Iku mung sawise layanan pasamuan Paskah ana sing ring lonceng, ngerayakno Yesus '. Prancis uga dikenal kanggo menehi reenactments panyaliban.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

 

Paskah Festivities ing Italia

Paskah ing Italia diarani wong Italia minangka La Pasqua. Boten kados ing liyane negara Eropah, sampeyan ora bakal bisa ndeleng terwelu Paskah utawa Paskah namung mbebedag endhog ing Italia. prayaan joyous iki kabeh babagan tradhisi ingkang dipun tresnani.

processions Agama sing dianakaké ing kutha Italia lan kutha-kutha ana lan ana sadurunge Paskah. On Paskah, nyana pangan kanggo muter peran pinunjul ing hajat. Yaiku tradhisi kanggo riyaya kalebu artichokes lan Angelino utawa wedhus sing dipanggang lan wedhus wedhus uga wedhus. Lan wong menehi dara-shaped utawa makutha-shaped roti minangka pisungsung.

ing Roma, vigilato dumadi ing St. Basilika Petrus ana Suci. Diwiwiti ing 9 pm lan saget nganti tengah wengi minangka ndadekke ing wiwitan Paskah esuk. On Paskah, massa paling ngenteni wiwit karo Paus ngirimke berkah ing emper.

Amarga saka Paus lan Vatikan, Roma minangka panggonan kanggo perayaan Paskah ing Eropah. Wong teka saka kabeh liwat globe melok hajat lan rawuh ing massa Vatikan Palm Sunday. Amarga iku free, bisa njaluk cantik crowded.

Milan kanggo Roma Trains

Bologna kanggo Roma Trains

Siena kanggo Roma Trains

Lucca kanggo Roma Trains

Easter Festivities in Italy

 

 

Yen sampeyan lagi planning kanggo rawuh Paskah massa ing Roma, iku paling apik kanggo Book karcis awal. Book kursi ing advance kanggo seneng tarif paling. Amarga saka popularitas saka perayaan Paskah ing kutha-kutha kaya Roma, Paris, lan Amsterdam, iku tansah wicaksana kanggo rencana.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/easter-festivities-europe/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)