(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/05/2020)

festivities Easter di Éropa rupa-rupa ti nagara ka nagara ti kota ka kota. Ieu salah sahiji anu pang signifikan jeung pangkolotna festival tina Gereja Christian. Easter téh perayaan éta kabangkitan Yesus Kristus tina kubur.

Tanggal hajatan pikeun Easter robah unggal taun. Hal ieu umumna sohor dina Minggu hareup sanggeus bulan purnama di handap cinyusu equinox. Ieu lumangsung dina waktu nu beda unggal taun, mimitian ti telat Maret mun telat April.

dina Kristen, Minggu Suci geus saminggu saméméh Easter tur ngawengku korma Minggu, Maundy Kemis, Alus Jumaah jeung Saptu Suci. di Éropa, loba nagara ngagungkeun Easter ku cahaya kahuruan badag nu kadangkala disebut Yudas kahuruan. dina ngamimitian, bonfires ieu dimaksudkan ngagungkeun datangna spring. Di dieu téh titingalian kumaha sababaraha nagara Éropa favorit anjeun ngagungkeun Easter.

 

Dimimitian Easter dina The Walanda

Di Holland, olahan pikeun Easter dimimitian sapoé méméh saum. dinten ieu katelah "Vastenavond" atawa Fast Hawa. Antukna, Walanda enjoys nu surge paling signifikan wisatawan asing nu keukeuh partake di festivities maranéhna.

Jalma hadir garéja pikeun layanan Easter nu mindeng nuturkeun ku festive kadaharan. kids balik kana hunts endog di pilarian di dipapaésan brightly endog pindang atanapi endog coklat. boga Tikken mangrupa kaulinan favorit Easter wherein jalma sambel endog babarengan. Tujuan game nyaeta mun rengat endog jalma séjén urang tanpa megatkeun Hormat.

Antwerp ka Amsterdam Kareta

Antwerp kana Kareta Breda

Brussel ka Amsterdam Kareta

Antwerp kana Kareta Utrecht

 

dutch flag

 

Easter Festivities di Perancis

The French ngagungkeun Easter ku attending layanan garéja husus, tepung festive, sarta hiji endog moro Easter. Anjeun bakal ningali warung na bakeries kalawan kelenci coklat, bells, jeung tanda spring.

The French ogé cinta endog coklat, ngagunakeun éta lega pikeun Easter hunts endog barudak. The French ogé boga hiji kompetisi endog-rolling anu ngalibatkeun rolling endog atah handap lamping a. Aya ogé kaulinan barudak anu ngalibatkeun tossing endog tawar dina hawa. Kahiji pikeun megatkeun hiji endog ditangtukeun éta pecundang anu bakal masihan sababaraha bonbon maranéhna pikeun anak sejen.

Hiji tradisi Easter metot di Perancis teh cloches volantes atawa "ngalayang bells". Taya bells garéja ring antara Jumaah na Easter Minggu isuk. Ieu ngan sanggeus di layanan garéja Easter Minggu éta cingcin bells, celebrating jadian Yesus. Perancis ogé dipikawanoh keur na reenactments Crucifixion.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

 

Easter Festivities di Italia

Easter di Itali disebut ku Italians sakumaha La Pasqua. Saperti séjén nagara Éropa, Anjeun moal ningali kelenci Easter atanapi Easter hunts endog di Italia. perayaan joyous Ieu kabeh ngeunaan tradisi tercinta.

processions agama nu diayakeun di kota Italia jeung kacamatan di Jumaah jeung Saptu saméméh Easter. Dina Minggu Easter, nyangka dahareun maén peran signifikan dina celebrations. Éta tradisi pikeun péstival kalebet artichokes sareng Angelino atanapi domba orok anu dibakar sareng kanggo picky Goat ogé dina menue. Jeung urang masihan japati ngawangun atanapi makuta ngawangun roti saperti hadiah.

dina Roma, kewaspadaan anu lumangsung di St. Basilica Peter urang dina Saptu Suci. Dimimitian dina 9 pm sarta mana on dugi tengah wengi sakumaha eta brings dina mimiti Easter isuk. Dina Minggu Easter, Massa paling ditunggu dimimitian ku Paus delivering berkah dina emper ka.

Kusabab Paus jeung Vatikan, Roma mangrupakeun tujuan pikeun festivities Easter di Éropa. Jalma datang ti sakuliah dunya pikeun ilubiung dina celebrations na hadir dina Massa Vatikan korma Minggu. Kusabab éta bébas, eta bisa meunang geulis rame.

Milan ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Siena ka Roma Kareta

Lucca ka Roma Kareta

Easter Festivities in Italy

 

 

Lamun nuju perencanaan hadir Easter massa di Roma, leuwih sae pikeun buku tiket Anjeun mimiti. Buku korsi Anjeun sateuacanna menikmati ongkos pangalusna. Kusabab popularitas ti festivities Easter di kota kawas Roma, Paris, jeung Amsterdam, éta salawasna wijaksana rencana.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/easter-festivities-europe/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)