Χρόνος διαβασματός: 12 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 04/11/2022)

Εμείς έγραψε πρόσφατα ένα blog για Η οδήγηση με τα παιδιά σε ένα τρένο και σας έδωσε κάποιες συμβουλές για τη διατήρηση παιδιά σας διασκεδάσει. Διαβάζοντας βιβλία, παίζοντας Uno, και η ακρόαση ακουστικών βιβλίων είναι σίγουρα απαραίτητη για όλους, αλλά υπάρχουν τόνοι εφαρμογών για λήψη πριν ταξιδέψετε εκεί έξω που πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα σας διασκεδάσουν αλλά θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ταξίδι σου πιο οργανωμένη και διασκέδαση! Από το App Store στο Google Play, έχουμε στρογγυλοποιείται μερικά από τα καλύτερα 23 Οι εφαρμογές θα πρέπει να κατεβάσετε Πριν Ταξίδι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone και κάποια στιγμή πριν από το επόμενο ταξίδι σας.

 

1. Για ένα μέρος για να μείνετε: Airbnb

Είτε πρόκειται για νομικά στην πόλη που επισκέπτεστε ή όχι, Airbnb είναι ένα πασίγνωστο όνομα. Αυτό είναι σίγουρα μια από τις εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε πριν ταξίδια. Οι προσφορές app τώρα φθηνότερες τιμές, και μια πιο αυθεντική εμπειρία, επιτρέποντας στους χρήστες να μείνετε με μια τοπική, ή στο σπίτι τους. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια χαρακτηριστικό που ονομάζεται Ταξίδια, η οποία προσφέρει την εμπειρία για να επιλέξετε από τη διάρκεια της διαμονής σας. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι μακρύς μέχρι να προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε μία κίνηση, αλλά για τώρα, αξίζει σίγουρα να κατεβάσετε τις επιλογές που προσφέρουν.

Ντιζόν προς Παρίσι με το τρένο

Ρεμς προς Παρίσι με το τρένο

Λιλ προς Παρίσι με το τρένο

Λονδίνο προς Άμστερνταμ με το τρένο

Apps you need to download before traveling

 

2. Εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε πριν ταξιδέψετε για δωμάτιο ξενοδοχείου τελευταίας στιγμής: Ξενοδοχείο Απόψε

Η πραγματικότητα είναι ότι μερικές φορές Airbnb σας θα πέσει μέσα. Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα του app. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να έχετε ακόμα ένα σχέδιο Β. Το Hotel Απόψε είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία που ευδοκιμεί στις προσφορές της τελευταίας στιγμής. Οι συνεργάτες της εταιρείας με τα ξενοδοχεία να προσφέρουν εκπτώσεις σε άδεια δωμάτια, και θα είστε σε θέση να κάνετε ένα στην κάτω 10 δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης να πάρετε 24/7 εξυπηρέτηση των πελατών από την ομάδα Ξενοδοχείο Απόψε, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Λονδίνο προς Βρυξέλλες με το τρένο

Το Λονδίνο στο Παρίσι με το τρένο

Λιντς προς Σάλτσμπουργκ με το τρένο

Εκδρομές στο Παρίσι με το τρένο

Apps you need to download before traveling

 

3. Εφαρμογές για λήψη πριν ταξιδέψετε για προ-κρατημένα φθηνά ξενοδοχεία: Χοάνη

Χόπερ είναι μια εφαρμογή πτήση και το ξενοδοχείο που σας βρίσκει τις καλύτερες τιμές για κράτηση. Αναλύει τα δεδομένα για την παρακολούθηση των τιμών και να προβλέψει τις φθηνότερες φορές σε δωμάτια απόθεμα και τις πτήσεις βιβλίο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα 95% ποσοστό επιτυχίας στις προβλέψεις για κρατήσεις έως και ένα χρόνο πριν. δεν είναι κακό!

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη με το τρένο

Μόναχο προς Βιέννη με το τρένο

Γκρατς προς Βιέννη με το τρένο

Πράγα προς Βιέννη με το τρένο

Hotel Billboard

 

4. Εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε πριν ταξιδέψετε τη σύγκριση τιμών: Είδος ξύλινης βάρκας

Ενώ έχουμε ήδη πήρε μερικές εφαρμογές εδώ για τα σχέδια διαμονής και μετακίνησης, Καγιάκ είναι μια όλα-σε-ένα εφαρμογή που σας βοηθά να συγκρίνετε τιμές μεταξύ των διαφόρων μηχανών αναζήτησης για όλες τις ανάγκες ταξιδιού σας. Αυτό περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, και ακόμη ταξιδιωτικά πακέτα. Επωφεληθείτε από τις τεράστιες συγκρίσεις για να κλείσετε όλα τα ταξίδια που θα χρειαστείτε σε ένα σημείο.

Μόναχο προς Σάλτσμπουργκ με το τρένο

Βιέννη προς Σάλτσμπουργκ με το τρένο

Γκρατς προς Σάλτσμπουργκ με το τρένο

Λονδίνο προς Λυών με το τρένο

 

5. Εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε πριν ταξιδέψετε για εισιτήρια τρένου: Save A Train

Αν ταξιδεύετε σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα που θα πρέπει να κάνει το δρόμο σας με το τρένο. Δημόσιες συγκοινωνίες Οι επιλογές στην Ευρώπη φημίζονται για τις συνδέσεις μεταξύ των χωρών τους, και ενώ οι πτήσεις είναι γρήγορη, τρένα είναι πιο βολικό, πιο συχνά, και την εξυπηρέτηση πολλών διαδρομών περισσότερα. Σε περίπτωση που είστε στην ανάγκη των εισιτηρίων τρένων, κατεβάστε το Save A Train app για να κάνουν την αγορά φθηνή και εύκολη.

Ντίσελντορφ προς Μόναχο με το τρένο

Δρέσδη προς Μόναχο με το τρένο

Νυρεμβέργη προς Μόναχο με το τρένο

Βόννη προς Μόναχο με το τρένο

Apps you need to download before traveling

 

6. Εφαρμογές για λήψη πριν ταξιδέψετε για ψυχαγωγία εν κινήσει: Netflix

Μέχρι τώρα όλοι ξέρουμε τι Netflix είναι. Αν δεν το κάνετε, καλωσορίζουμε σε ένα ολόκληρο νέο κόσμο! Εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή, κατεβάσετε όλες τις αγαπημένες εκπομπές ή ταινίες και να τις παρακολουθήσετε, ενώ βρίσκεστε σε ένα τρένο, χωρίς την ανάγκη για WiFi! Λάβετε υπόψη ότι οι διαφορετικές παραστάσεις είναι διαθέσιμες ανάλογα με το τι χώρα που επισκέπτεστε, οπότε αν είστε απόλυτα εξαρτημένοι σε ένα, Σιγουρευτείτε για να κατεβάσετε, όπως πολλά επεισόδια όσο το δυνατόν πριν να διασχίσουν τα σύνορα!

Άμστερνταμ προς Λονδίνο με το τρένο

Ρότερνταμ προς Λονδίνο με το τρένο

Παρίσι προς Λονδίνο με το τρένο

Βρυξέλλες προς Λονδίνο με το τρένο

netflix Entertainment

 

7. Για να χωρίσετε τις δαπάνες σας με φίλους: Splittr

Ταξιδεύοντας με τους φίλους σας? Εξαιρετική! Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για πράγματα για να πάρει αμήχανη είναι αν δεν χωρίζεται σωστά κεφάλαια του ταξιδιού σας. Αποφύγετε τη σύγκρουση και χρησιμοποιήστε το κινητό σας για να χωρίσετε εύκολα τα έξοδα μεταξύ φίλων. Εάν έχετε μια ομάδα, αυτή είναι μία από τις εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε πριν από το ταξίδι. Splittr είναι ειδικά για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν. Εισάγετε τα έξοδα στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένων ο οποίος πλήρωσε ό, τι και η εφαρμογή θα κάνει τα υπόλοιπα.

Η επίσκεψη σε διαφορετικές χώρες με διαφορετικά νομίσματα? Κανένα πρόβλημα. Όλα τα νομίσματα που υποστηρίζονται και μπορείτε να συνδυάσετε τα χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνει το μόνοι σας τη μετατροπή του νομίσματος.

Βροχή από Άμστερνταμ προς Βερολίνο

Λειψία προς Βερολίνο με το τρένο

Ανόβερο προς Βερολίνο με το τρένο

Αμβούργο προς Βερολίνο με το τρένο

Apps you need to download before traveling

 

8. Για να μάθετε πόσο να Συμβουλή: Globe Συμβουλές

Ενώ αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iOS, GlobeTips είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για να βοηθήσει εκείνους σύγχυση σχετικά με την ανατροπή διεθνώς. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που συνηθίζονταν οικονομίες που βασίζονται σε ανατροπές που παλεύουν ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό. Είτε είστε στη Γαλλία ή την Ισπανία, επωφεληθείτε από το GlobeTips για να μάθετε πόσα χρήματα θα καλύψετε όλα τα επαγγέλματα.

Νυρεμβέργη προς Στουτγκάρδη με το τρένο

Μόναχο προς Στουτγκάρδη με το τρένο

Φρανκφούρτη προς Στουτγκάρδη με το τρένο

Χαϊδελβέργη προς Στουτγκάρδη με το τρένο

Apps you need to download before traveling

 

9. Για να Chill Out: Ηρεμία

Αν είστε νευρικοί ταξιδιώτη, μία από τις εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε πριν ταξιδέψετε είναι ήρεμη, είναι μια εφαρμογή που θα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Αυτό το εύχρηστο εργαλείο ταξιδιού έχει τα φορτία των διαφορετικών διαλογισμούς για το άγχος, αυτο-καταπραϋντική, αναπνοή, κι αλλα. Επίσης, προσφέρει χαλαρωτικές ήχους για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Ως ταξιδιώτης με άγχος, Ηρεμία βοηθά να κρατήσει μου, Καλά, ήρεμος στο δρόμο.

Παρίσι προς Στρασβούργο με το τρένο

Λουξεμβούργο προς Στρασβούργο με το τρένο

Νανσί προς Στρασβούργο με το τρένο

Ντιζόν προς Στρασβούργο με το τρένο

yoga pose

 

10. Για Κρατήστε αναμνήσεις σας: Ζωντανή Trekker

Γράφοντας σε ένα περιοδικό είναι παλιό σχολείο φοβερό. Αλλά τίποτα σε χαρτί σημαίνει ότι διατρέχουμε τον κίνδυνο να χάσει, ειδικά όταν επισκέπτεστε πολλές χώρες. Μια άλλη από τις εφαρμογές για λήψη πριν ταξιδέψετε είναι το livetrekker.com. Εφημερίδα ταξίδια σας, ώστε να μπορείτε να κοιτάμε πίσω για τα ταξίδια σας σε ένα διαδραστικό χάρτη. Η εφαρμογή που εντοπίζει as you go, σημειώνοντας μια κόκκινη γραμμή μαζί με ένα χάρτη για την ακριβή διαδρομή που παίρνετε; η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης την ταχύτητα και το υψόμετρο σας, καθιστώντας το ιδανικό για τους ταξιδιώτες περιπέτειας. Προσθέστε εικόνες, βίντεο, ήχος, και κείμενο στο δρόμο, δημιουργώντας ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο πολυμέσων μπορείτε να μοιραστείτε! Ελεύθερος, iOS και Android, livetrekker.com

Ρίμινι προς Μιλάνο με το τρένο

Ρώμη προς Μιλάνο με το τρένο

Μπολόνια προς Μιλάνο με το τρένο

Βερόνα προς Μιλάνο με το τρένο

 

 

11. Για να κρατήσει τον εαυτό σας Οργανωμένου: PackPoint

Είναι ίσως μόνο ο ενθουσιασμός του πρόκειται για μια περιπέτεια, αλλά υπάρχει πάντα κάτι που ξεχνάμε να κάνουμε ή να συσκευάσει πριν από ένα ταξίδι. Ευτυχώς η τεχνολογία είναι εδώ για να σώσει την ημέρα και πάλι. Λήψη PackPoint! Εξετάζει την πρόγνωση του καιρού για τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες του ταξιδιού σας. Θα σας ζητήσει επίσης να επιλέξετε δραστηριότητες που μπορούν να συμμετέχουν στην κατά τα ταξίδια σας, όπως μια συνάντηση για τις επιχειρήσεις, μια βουτιά στην πισίνα, ή ένα φανταχτερό γεύμα. Στη συνέχεια θα προσφέρει μια συσκευασία λίστα ειδών θα πρέπει να φέρετε με βάση αυτές τις δραστηριότητες. κομψό, σωστά? Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ό, τι έχουν βρει με τους φίλους σας, καθιστώντας τα ταξίδια τους ευκολότερη, πολύ! ώστε να θυμάστε αυτή την σημαντική συμβουλή των εφαρμογών θα πρέπει να κατεβάσετε πριν από το ταξίδι.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ με το τρένο

Αμβούργο προς Άμστερνταμ με το τρένο

Βερολίνο προς Άμστερνταμ με το τρένο

Παρίσι προς Άμστερνταμ με το τρένο

Apps you need to download before traveling

 

12. Για συμβουλές σχετικά με τις δραστηριότητες: Το TripAdvisor

Το TripAdvisor είναι ένα σούπερ εφαρμογή που μπορεί να σας δώσει εκατομμύρια κριτικές ακριβώς για τίποτα, σε ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο! Το καλύτερο μέρος για αυτό είναι ότι τα σχόλια, γνωμοδοτήσεις, Βίντεο, και οι φωτογραφίες είναι από πραγματικούς ανθρώπους, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι νόμιμο! Δοκιμάστε τη λειτουργία Γειτονικά του TripAdvisor για να βρείτε καλά επανεξεταστεί μέρη κοντά, αλλά το καλύτερο χαρακτηριστικό το app έχει να προσφέρει είναι ο αριθμός των χωρών που υποστηρίζει - είναι σχεδόν παντού, καθιστώντας το έναν απαραίτητο οδηγό για κάθε ταξιδιώτη. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συγκεκριμένες ερωτήσεις ταξίδια στο φόρουμ της εφαρμογής ή να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια με παρόμοιο τρόπο με τη βοήθεια.

Κολωνία προς Φρανκφούρτη με το τρένο

Μόναχο προς Φρανκφούρτη με το τρένο

Ανόβερο προς Φρανκφούρτη με το τρένο

Αμβούργο προς Φρανκφούρτη με το τρένο

 

13. Να μάθουν να μιλούν σαν ένα τοπικό: Duolingo

Αν και μιλώντας αργά με υπερ-υπερβολική χέρι χειρονομίες φαίνεται διασκέδαση, Μερικές φορές μπορεί να πάρει λίγο κουραστικό. εισάγετε Duolingo. Εάν είστε σοβαροί για να πάρει με τους ντόπιους, κατεβάσετε αυτό το app!

Προσφέρει μαθήματα αρχαρίων επιπέδου, αλλά είναι επίσης ένα μεγάλο εργαλείο για όσους επιθυμούν να ανανεώσει τις διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με bots σε επιλεγμένες γλώσσες. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν προσπαθείτε να μάθετε τις φράσεις που είναι πιθανό να χρησιμοποιούν το πιο εξωτερικό.

Λουξεμβούργο προς Βρυξέλλες με το τρένο

Αμβέρσα προς Βρυξέλλες με το τρένο

Άμστερνταμ προς Βρυξέλλες με το τρένο

Παρίσι προς Βρυξέλλες με το τρένο

 

14. Για να μάθετε τι λένε: Εφαρμογή Google Translate

Αν και έχουμε ήδη συστήσει Duolingo, αν είστε σε ένα χρόνο-κρίσιμη στιγμή και θέλουν να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο, Το Google Translate είναι η εφαρμογή για χρήση. Διαθέτει αναγνώριση φωνής και ουσιαστικά κάθε ξένη γλώσσα που θα έχεις ποτέ συνάντηση, την πραγματοποίηση αυτής της ένα από τα καλύτερα apps μετάφραση γύρω από. Είναι συμπαθής αν έχετε ένα Android ή iPhone, και είναι ακόμα χρησιμοποιήσιμη συνδεδεμένος.

Βερολίνο προς Δρέσδη με το τρένο

Ανόβερο προς Δρέσδη με το τρένο

Πότσνταμ προς Δρέσδη με το τρένο

Νυρεμβέργη προς Δρέσδη με το τρένο

 

 

15. Να κάνουν νέους φίλους: Συναντώ

Εάν είστε το είδος του ταξιδιώτη που του αρέσει να κάνουν νέους φίλους ενώ ταξιδεύετε, Δεν μακρύτερα δείτε. Meetup είναι μια εφαρμογή αφιερωμένο στη βοήθεια σας γνωρίσουμε ομοϊδεάτες τους λαούς σε όλη την υδρόγειο. Μπορείτε να σχηματίσουν ομάδες βάσει ενδιαφέροντος, και να δημιουργήσει γεγονότα, όπως μπαρ σέρνεται και τα γεύματα με τους ντόπιους. Η εφαρμογή έχει ακόμη και μια ρύθμιση για τις οικογένειες να συμμετάσχουν στο παιδί-φιλικό δραστηριότητες. Ομορφη!

Νυρεμβέργη προς Πράγα με το τρένο

Μόναχο προς Πράγα με το τρένο

Βερολίνο προς Πράγα με το τρένο

Βιέννη προς Πράγα με το τρένο

 

16. Για να πάρετε γύρω κατά την άφιξή σας: Uber

Αν και θα είναι πάντα συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το τρένο αντί για ένα αυτοκίνητο, ενώ ταξιδεύει, αν βρείτε τον εαυτό σας που φθάνουν αργά το βράδυ ή στην κλάση κάπου χωρίς υπηρεσία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Uber. Αν και δεν είναι κάθε χώρα έχει Uber ή αμερικανική ανταγωνίστριά της Lyft, σχεδόν κάθε χώρα έχει εφαρμογή ταξί κάποιου είδους. Είτε είστε στο Καζακστάν ή τη Γαλλία, βρείτε την τοπική εφαρμογή ταξί και φροντίστε να την κατεβάσετε πριν πάρετε το τρένο.

Μόναχο προς Ζυρίχη με το τρένο

Βερολίνο προς Ζυρίχη με το τρένο

Βασιλεία προς Ζυρίχη με το τρένο

Βιέννη προς Ζυρίχη με το τρένο

Apps you need to download before traveling

 

17. Για να πλοηγηθείτε Οι δρομάκια: App Χάρτες Google

Μόλις αποβιβάστηκε και βρήκε τον εαυτό σας να περιφέρεται στους δρόμους ψάχνει για την καλύτερη μπαγκέτα, θα πρέπει το Google Maps για να πάρει γύρω. Γιατί? Επειδή οι Χάρτες Google είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης στον κόσμο. Από τις κατευθύνσεις με τα πόδια από τα δρομολόγια των τρένων, Η Google σας καλύπτει. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να κατεβάσετε χάρτες για χρήση χωρίς σύνδεση, που σημαίνει σε περιοχές με άσχημο WiFi μπορείτε ακόμα να βρείτε αυτό το κρυφό μπιστρό κάτω από ένα δρομάκι.

Για να κατεβάσετε χάρτες, απλά το κεφάλι στους Χάρτες Google για smartphone και πλοήγηση σας στο χάρτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μόλις αυτό επικεντρώνεται σε επιθυμητές θέσεις σας, πληκτρολογήσετε “OK χάρτες” στη γραμμή αναζήτησης. Η Google θα αρχίσει να κατεβάσετε τα offline χάρτες στο τηλέφωνό σας για να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι!

Λα Ροσέλ προς Νάντη με το τρένο

Τουλούζη προς Λα Ροσέλ με το τρένο

Μπορντό προς Λα Ροσέλ με το τρένο

Παρίσι προς Λα Ροσέλ με το τρένο

navigation apps

 

18. Εφαρμογές για λήψη για παρακολούθηση του ταξιδιού σας: TripIt

Το TripIt είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης ταξιδιών που βοηθά στην οργάνωση όλες τις ταξιδιωτικές σας πληροφορίες σε ένα μέρος. Από κρατήσεις πτήσεων για κρατήσεις ξενοδοχείων, TripIt οργανώνει τα πάντα σε ένα εύκολο στην ανάγνωση δρομολόγιο που σας κρατά σε καλό δρόμο. Είτε συνδέσετε τους λογαριασμούς σας άμεσα με την εφαρμογή, ή προωθήστε όλα τα email επιβεβαίωσης, και TripIt θα κάνει τα υπόλοιπα. Διαθέσιμο στην επιφάνεια εργασίας, Android, ή Apple iPhone, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε στον κόσμο.

Γένοβα προς Βενετία με το τρένο

Τορίνο προς Βενετία με το τρένο

Πάρμα προς Βενετία με το τρένο

La Spezia προς Βενετία με το τρένο

 

19. Για να ξέρετε Νόμισμά Σας Συναλλαγματικών Ισοτιμιών: Νόμισμα App από Save A Train

Ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο πιο εξειδικευμένες, υπάρχουν πολλές φορές έχω πάει στο δρόμο χωρίς δεδομένων ή Wi-Fi και έχουν απεγνωσμένα να γνωρίζουν τη συναλλαγματική ισοτιμία. Είτε πρόκειται για ένα σκιερό οδηγός ταξί ή μια περιήγηση που απαιτεί πληρώνετε με μετρητά, έχουν εφαρμογή σε ετοιμότητα για να ενεργούν σαν ένα μετατροπέα νομισμάτων μπορεί να είναι ένα απροσδόκητο καλό. Save A Train εφαρμογή νομίσματος έργα ή offline, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη όταν τη χρειάζεστε.

Βασιλεία προς Ιντερλάκεν με το τρένο

Βέρνη προς Ιντερλάκεν με το τρένο

Λουκέρνη προς Ιντερλάκεν με το τρένο

Ζυρίχη προς Ιντερλάκεν με το τρένο

american 100 bill dollar

 

20. Για όλα: WhatsApp

Αν δεν έχετε ήδη αυτό το app στο τηλέφωνό σας, να το. Ενώ η Βόρεια Αμερική έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα που βασίζονται σε εφαρμογές για κινητά, WhatsApp χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για την ανταλλαγή μηνυμάτων, βιντεοκλήσεις, και φωνητικές κλήσεις. Η δημοτικότητά του είναι τέτοια που οι περισσότερες επιχειρήσεις στο εξωτερικό λειτουργούν με έναν αριθμό WhatsApp επιπλέον ή ακόμα και αντί ενός προτύπου αριθμό τηλεφώνου. Εμπιστευτείτε μας όταν λέμε ότι θα πρέπει να κατεβάσετε το WhatsApp.

Φλωρεντία προς Αρέτσο με το τρένο

Περούτζια προς Αρέτσο με το τρένο

Μπολόνια προς Αρέτσο με το τρένο

Τρένο Σιένα προς Αρέτσο

Apps you need to download before traveling

 

21. Εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε πριν ταξιδέψετε για τις πτήσεις σας: LoungeBuddy

Αν και δεν είναι πάντα η καλύτερη ιδέα να πετάξει, ειδικά στην Ευρώπη, Μερικές φορές θα χρειαστεί να πιάσει μια πτήση στο κεφάλι, όπου τα τρένα δεν μπορεί να πάει. Αν δεν καταλήγουν στο αεροδρόμιο, κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη και να κατεβάσετε LoungeBuddy, ένα εύχρηστο ταξιδιωτικό εφαρμογή που σας επιτρέπει να αγοράσετε με έκπτωση πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε αυτές τις μεγάλες layovers, όπως αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων προσφέρουν δωρεάν φαγητό και ποτά. Κυρίως, λειτουργούν ως καταφύγιο από τη φασαρία που βρίσκονται συχνά σε τερματικούς σταθμούς των αεροδρομίων, ώστε την επόμενη στάση σας θα είναι πιο ευχάριστη.

Βερολίνο προς Άαχεν με το τρένο

Φρανκφούρτη προς Κολωνία με το τρένο

Δρέσδη προς Κολωνία με το τρένο

Άαχεν προς Κολωνία με το τρένο

 

22. Για τη Βόρεια Αμερικανούς στην Ευρώπη: Metric App μετατροπής

Ενώ άλλοι ήθελαν να γελάμε με Βορειοαμερικανοί και περίεργη εμμονή τους με το αυτοκρατορικό σύστημα μέτρηση, μπορεί να δημιουργήσει μια σοβαρή αιτία ανησυχίας, όταν το κεφάλι στο εξωτερικό. Πόσο γρήγορα είναι ενενήντα χιλιόμετρα την ώρα? Πόσο κοστίζει ένα κιλό μακαρόνια ζυγίζουν? Όλες αυτές οι ερωτήσεις απαντηθούν χωρίς να ψάχνει ανόητο από τη λήψη του app Metric μετατροπή στο τηλέφωνό σας πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας ή χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο app Save A Train διαθέσιμες στο τμήμα μας εφαρμογές της Αποθήκευση A Train Blog.

Βερολίνο προς Rothenburg Ob Der Tauber με το τρένο

Στουτγκάρδη προς Rothenburg Ob Der Tauber με το τρένο

Μόναχο προς Rothenburg Ob Der Tauber με το τρένο

Φρανκφούρτη προς Rothenburg Ob Der Tauber με το τρένο

 

23. Να εισέλθουν στις ΗΠΑ: Mobile App Passport

Η μόνη επίσημη κυβέρνηση app σε αυτή τη λίστα, Κινητό Passport προσφέρεται από ΗΠΑ Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων για τους ταξιδιώτες βοήθεια εισέλθουν οι ΗΠΑ με ευκολία. Κατεβάστε το πριν φτάσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες και να το χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο κινητό σας. Επειτα, υποβάλουν τη φόρμα σας αφού έχετε αγγίξει κάτω και να παρακάμψετε τη μαζική γραμμή για περίπτερα της μετανάστευσης στις ΗΠΑ. Είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση!

Βρέμη προς Νυρεμβέργη με το τρένο

Λειψία προς Νυρεμβέργη με το τρένο

Ανόβερο προς Νυρεμβέργη με το τρένο

Αμβούργο προς Νυρεμβέργη με το τρένο

Αυτή είναι η λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για λήψη πριν ταξιδέψετε, είτε πρόκειται για ταξίδι με τρένο είτε για τοπική βόλτα. Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, Save A Train προσφορές Σιδηροδρομικά εισιτήρια σε φθηνές τιμές, απελευθερώνοντας τον προϋπολογισμό σας για περισσότερες δραστηριότητες διασκέδασης όταν φτάσετε στον προορισμό σας!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας? Κάντε κλικ ΕΔΩ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fapps-download-traveling%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.
  • Εάν έχετε δική σας ιστοσελίδα, μπορείτε να συνδεθείτε με μας Αποθήκευση Ένα τρένο RSS Feed.