Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 25/01/2021)

Είτε είστε μια μπύρα εραστής που επιθυμούν να λάβουν το πάθος σας για το δρόμος ή έχετε ήδη ένα ταξίδι στην Ευρώπη για το βιβλία, ρίξτε μια ματιά στο Μπύρα Διαδρομή με τρένο – Best Beers στην Ευρώπη με το τρένο. Δεν θα είναι απογοητευμένοι! Ακόμη καλύτερα, κάθε μία από τις προτάσεις μας είναι εύκολα προσβάσιμο με το τρένο. Οχι οδήγηση ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ανησυχίες. Απλά διασκεδαστικό!

 

Μπύρα Διαδρομή Με τρένο – Best Beers στην Ευρώπη: Στον σταθμό του τρένου!

Ένα πράγμα που ίσως δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι είναι μια καλή μπύρα Διαδρομή με τρένο μπορεί να βρεθεί σε πολλά σιδηροδρομικούς σταθμούς. Η Σέφιλντ Tap είναι ένα από τα καλύτερα, που διαθέτει για 30 βαρέλια και τα σχέδια - μερικά από τα οποία αναδεικνύουν επιλογές από τις τοπικές και σχετικά σκοτεινό ζυθοποιίες. Θα μπορούσατε να πάρετε το τρένο και να πάει να επισκεφθείτε κάποια από αυτά ... ή απλά να μένουν στη θέση τους και να περάσουν περισσότερο χρόνο δειγματοληψίας τους. Τι τέλειο?!

 

The Sheffield beer Tap

Μπύρα Διαδρομή Με τρένο – Best Beers στην Ευρώπη: Παραλήρημα Village στις Βρυξέλλες, Βέλγιο

Pink Elephant Best Beers in Europe

Τώρα, Αυτό είναι κάτι που έχω προσωπικά ήταν πολύ, όταν επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες και ο σύζυγός μου ήταν σε μια αποστολή για να βρείτε το Best Beers στην Ευρώπη. Υπόδειξη: Ακολουθήστε το ροζ ελέφαντα!

Είμαι αρχικά από Νότια Αφρική και αίσθημα λίγο νοσταλγία όταν επισκέπτονται τις Βρυξέλλες. Έτσι, Εγώ ο ίδιος διέταξε Κάστρο Lite από το σπίτι. Φυσικά, που είχε στο απόθεμα! Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, όπως παραλήρημα Cafe Είναι γνωστή για την μεγάλη του μπύρα λίστα, στέκεται σε 2,004 διαφορετικές μάρκες τον Ιανουάριο 2004 όπως καταγράφεται στα Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες. Την προσφορά που είναι μπύρες από πάνω 60 χώρες!

Το μπαρ βρίσκεται στο μικρό δρομάκι ονομάζεται Impasse de la πίστεως / Getrouwheidsgang, μόνο ένα ζευγάρι των εκατό μέτρων από το grand Place. ο Jeanneke Pis άγαλμα είναι απέναντι από την είσοδο.

Το όνομα bar προέρχεται από την μπύρα τρομώδες παραλήρημα, των οποίων ροζ σύμβολο ελέφαντα διακοσμεί επίσης την είσοδο καφέ.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι 10 λεπτά με τα πόδια από το καφενείο, γι 'αυτό είναι να απορεί κανείς είναι για το Μπύρα Διαδρομή με τρένο – Best Beers στην Ευρώπη.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

 

Μπύρα Διαδρομή Με τρένο – Best Beers στην Ευρώπη: Ye Olde Cheshire Cheese στην Λονδίνο, Αγγλία

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Αγαπάμε την ιστορία που έρχεται με αυτό πόσιμο αποστολή. Τίμια, Αυτό παμπ δεν έχει την μεγαλύτερη επιλογή σε σχέση με ορισμένους από τους γείτονές της. Αλλά αυτό που λείπει στην ποσότητα που κάνει για με την ποιότητα ιστορία του συνδέεται με το. Ο θρύλος λέει ότι οι μοναχοί παρασκευάζεται στην περιοχή πριν γίνει μια παμπ. Samuel Johnson και Charles Dickens έπιναν εδώ, έτσι θα πρέπει να μοιράζονται ένα ρόφημα με ιστορία σε αυτή τη στάση.

Η εγκατάσταση αυτή τη στιγμή ανήκει Sam Smith Παλιά Ζυθοποιία. παμπ τους είναι ένα go-to για τα όμορφα κτίρια, παραδοσιακές μπύρες, και άνετους εσωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχουν μεγάλες μάρκες, απλά εξαιρετική προσφορά από το δικό τους ζυθοποιείο στο Tadcaster, Γιορκσάιρ.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Μπύρα Διαδρομή Με τρένο – Best Beers στην Ευρώπη: Pilsner Urquell Brewery στο Pilsen, Τσεχική Δημοκρατία

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Αν και η ζυθοποιία έχει εκσυγχρονιστεί από το 1993, τα μίλια των κάβες παλαίωσης που παραμένουν υπόγειος αποτελούν μέρος της περιοδείας. Μια υπόγεια ράμπα καταλήγει σε ένα ανοιχτό ξύλινο ζύμωμα και μερικά από τα τεράστια ξύλινα βαρέλια του τύπου που χρησιμοποιήθηκαν για να γεράσουν όλα τα Pilsner Urquell.

Η μπύρα από του γηπέδου επενδεδυμένα σούπερ βαρέλι είναι, σχετικά απλά, η καλύτερη μπύρα τύπου lager που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Και θα πρέπει να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας! Η Pilsner Urquell Brewery σας προσκαλεί να πάρετε μια μοναδική περιήγηση. Εσύ θα εμπειρία περιπέτεια και διασκέδαση στα ιστορικά κελάρια, να μάθουν για τη διαδικασία παρασκευής και να δοκιμάσετε την εξαιρετική lager, φυσικά!

Νυρεμβέργη στην Πράγα τρένα

Μόναχο προς Πράγα τρένα

Βερολίνο στην Πράγα τρένα

Βιέννη στην Πράγα τρένα

 

Μπύρα Διαδρομή Με τρένο – Best Beers στην Ευρώπη: Γερμανία (ΔΕΝ Μόναχο)

Μπορούμε να σας αποκαλύψω ένα μυστικό? Η καλύτερη μπύρα στη Γερμανία είναι δεν σε Μόναχο. Η Γερμανία έχει μια τεράστια ποικιλία από εξαιρετικές μπύρες. Ακόμη και πολλοί της χώρας καθημερινής παρασκευάζει είναι εκπληκτικά καλή. Αλλά δεν είναι κάθε μπύρα μπορεί να είναι άριστη, ακόμη και στη χώρα όπου η μπύρα είναι ένας θρύλος. Αν ψάχνετε για την ποικιλία και σας αρέσει η μπύρα σας με χαρακτήρα και τσιτσίρισμα, κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη και σχεδιάσετε μια περιήγηση στη βαυαρική επαρχία, όπου η μπύρα είναι μέρος του τοπική κουλτούρα και παρασκευάζεται από πραγματικούς ανθρώπους με ιστορίες να πει.

Κολωνία σε τρένα Φρανκφούρτη

Μόναχο προς τρένα Φρανκφούρτη

Ανόβερο με τρένα Φρανκφούρτη

Αμβούργο τρένα Φρανκφούρτη

 

Κάτω Βαυαρία – Νιντερμπάγερν

Κάτω Βαυαρία - Νιντερμπάγερν

 

Αυτό το τμήμα του εδάφους προς την Ανατολή του Μονάχου εκτείνεται μέσα από το Βαυαρικό δάσος την Αυστριακή και Τσεχική γειτονικές περιοχές και είναι ένα από τα λιγότερο ταξίδεψε περιοχές της Γερμανίας. Αυτό από μόνο του κάνει Κάτω Βαυαρία ένα ελκυστικό προορισμός, αλλά το ιστορία και του πολιτισμού της μπύρας καταστήσει ακόμη πιο ελκυστικό.

Εβδομήντα ζυθοποιίες μικρού και μεσαίου μεγέθους λειτουργούν σε αυτό το τμήμα της Βαυαρίας. Μερικά από αυτά χρονολογούνται από το 1400. Έντεκα από αυτούς είτε ιδρύθηκε από την εκκλησία, διοικείται από μοναστήρια, ή ανήκουν αρχοντιά. Τρεις εξακολουθούν να λειτουργούν από γερμανική βαρόνους και είναι το παλαιότερο ζυθοποιείο μονή στον κόσμο. Πιο χαμηλα Βαυαρία είναι ένα κρυμμένο θησαυρό όταν πρόκειται για μπύρα.

 

Θέλετε να πάρετε τις καλύτερες μπύρες στην Ευρώπη? (Υπεύθυνα φυσικά!) Στη συνέχεια, να κλείσετε το ταξίδι σας με Save A Train Δεν υπάρχουν καχεκτικός κρυφές χρεώσεις, πράγμα που σημαίνει περισσότερα χρήματα για την μπίρα!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και μόνο να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.