Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 06/08/2021)

Έτσι θα κάνει τελικά. Έχετε βάλει μέσα για τις διακοπές σας στη δουλειά, αγοράσατε τα αεροπορικά σας εισιτήρια, και κατευθύνθηκε στην Ουγγαρία για αξιόλογες διακοπές. Και ενώ αυτό είναι όλα ωραία και καλά – παρά όλα αυτά, Η Βουδαπέστη είναι μια όμορφη πόλη – Δεν πωλούν τον εαυτό σας σύντομο από μόνο κολλήσει γύρω από την πρωτεύουσα. Η Ευρώπη είναι ένα καλά συνδεδεμένο ήπειρος με χιλιάδες επιλογές για ταξίδια τρένο, και αυτό περιλαμβάνει την Ουγγαρία. Έτσι, αφού έχετε δει το Szechenyi Ιαματικά Λουτρά και να απολαμβάνουν μια πίντα στο Beer Spa, το κεφάλι έξω από την πόλη σε ένα από αυτά 3 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές Βουδαπέστη με το τρένο.

 

1. Ντέμπρετσεν, Ουγγαρία

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ουγγαρία και την επίσης γνωστή ως η πρωτεύουσα της Μεγάλης Ουγγρικής Πεδιάδας, η πολυσύχναστη πόλη είναι το σπίτι για να 200,000 Ανθρωποι. Ιστορική και όμορφη, Debrecen είναι μόνο 2 ώρες και 15 λεπτά από τη Βουδαπέστη με το τρένο. περιοχή του κάνει αυτό ένα εξαιρετικό υποψήφιο για Βουδαπέστη ημερήσιες εκδρομές με το τρένο.

Η Μεγάλη Εκκλησία στο Debrecen είναι κομβικό σημείο της πόλης, και λειτουργεί ως σύμβολο του Προτεσταντισμού στην Ουγγαρία. Υπάρχουν επίσης πολλά μουσεία για να επισκεφθείτε, όπως το Μουσείο Deri, η οποία φιλοξενεί μερικά από τα πιο ιστορικά κομμάτια σε όλες της Ουγγαρίας.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε μερικά από τα τοπικό φαγητό και το κρασί, επισης. Αν είστε ένα πραγματικό sommelier, μπορείτε να επιλέξετε “Bikaner”, ένα ντόπιο κρασί που μεταφράζεται σε “αίμα ταύρου”. Είναι που παράγεται στην Ουγγαρία, στην περίφημη «Κοιλάδα των όμορφων γυναικών» περιοχή. yum!

Αν είστε οπαδός του ιαματικά λουτρά, Ντέμπρετσεν έχει επίσης καλύπτονται. Σε μια αναχώρηση από την παράδοση, το Aquaticum Spa μοιάζει περισσότερο με εσωτερικό το πάρκο νερού. Με μεγάλη θολωτή οροφή και πολύχρωμες νεροτσουλήθρες, Αυτά τα ιαματικά λουτρά είναι διασκεδαστικά για όλη την οικογένεια.

Debrecen, Hungary Monument

 

2. Best Ταξίδια Βουδαπέστη Ημέρα Με τρένο: Βιέννη, Αυστρία

Για αυτό την επόμενη είσοδο της Βουδαπέστης ημερήσιες εκδρομές με το τρένο, φεύγουμε Ουγγαρία εξ ολοκλήρου και με κατεύθυνση προς την Αυστρία, δυτικό γείτονά της Ουγγαρίας. Η πρωτεύουσα της Αυστρίας, Η Βιέννη είναι μια πανέμορφη πόλη και το σπίτι σε πάνω από 2 εκατομμύρια κατοίκους. Όπως και μεγάλο μέρος της Ουγγαρίας, Βιέννη βρίσκεται επίσης κατά μήκος του Δούναβη. Σε αντίθεση με τη μικρή πόλη, ωστόσο, Βιέννη είναι γεμάτο από διαφορετικές γειτονιές, μουσεία, θελγήτρα, και τις ποικιλίες των τροφίμων.

Γνωστή ως ένα κομβικό σημείο της καλλιέργειας και της τέχνης, Αθλητίζει επίσης μια ακμάζουσα καφετέρια και θα βρείτε εκατοντάδες καφέ στους δρόμους της. Η Βιέννη είναι επίσης το σπίτι σε Schonbrunn, τη θερινή κατοικία των Hapsburgs και ένα από τα πολλά μεγάλα κτίρια σε όλη την πόλη.

Εάν ταξιδεύετε το χειμώνα, Η Βιέννη είναι ένα must-stop για τους Χριστουγεννιάτικες αγορές. Αυτά τα φανταστικά αγορές είναι τίποτα λιγότερο από μαγικό με ριπή φώτα νεράιδα, ζεστό ζεστό κρασί, και ζεστό φαγητό άνεση.

Αν το ταξίδι είναι μακρύ για μια ημερήσια εκδρομή από τη Βουδαπέστη με το τρένο, Δεν υπάρχουν γρήγορες επιλογές που είναι διαθέσιμες με απευθείας επιλογές. Ακόμη καλύτερα, θα πάρετε για να ελέγξετε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα μακριά σας λίστα.

Βουδαπέστη στη Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

Vienna is a must Budapest day trips by train

 

3. Best Ταξίδια Βουδαπέστη Ημέρα Με τρένο: Wiener Neustadt, Αυστρία

Τελικά, έχουμε έρθει σε τελευταία καταχώρηση μας, μια μεσαίου μεγέθους πόλη που βρίσκεται νότια της Βιέννης. Ναί, σωστά, έχουμε προσθέσει μια άλλη αυστριακή ημερήσια εκδρομή σε αυτήν τη λίστα. Γιατί είναι ότι? Λοιπόν, επειδή Wiener Neustadt (εκτός από το να έχουν ένα χιουμοριστικό όνομα), είναι μια πολυσύχναστη πόλη των σχεδόν 50,000 Ανθρωποι, και τα έχει όλα από την άποψη των πραγμάτων.

Βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα από τη Βιέννη και πολύ κοντά στα σύνορα Ουγγαρίας-Αυστρίας και είναι το τέλειο ημερήσιο ταξίδι της Βουδαπέστης με τρένο, την ιστορία αυτής της πόλης είναι γεμάτη με μάχες για τον έλεγχο των διαφόρων αυτοκρατοριών. Παρά τις μάχες- ή ίσως εξαιτίας τους – Ο Wiener Neustadt εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό χώρο στρατιωτικής εκπαίδευσης με την κατασκευή της Στρατιωτικής Ακαδημίας Maria Theresa το 1700.

Αφήνοντας πίσω το παρελθόν, Σήμερα Wiener Neustadt είναι το σπίτι για πολλές διάφορες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων πολλές υπαίθριες πεζοπορία και πάρκα. Μπορείτε να επισκεφθείτε Μύρα Falls για κάποιο υπέροχη πεζοπορία, ή κατευθυνθείτε προς Gesaeuse ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ να πάρει στον καθαρό αέρα.

Η πόλη έχει επίσης πολλά μνημεία, μουσεία, και γκαλερί αφιερωμένη στον απεικονίζουν την ιστορία της πόλης. Αν αυτό ακούγεται ήθελα πάρα πολύ για σας – μην ανησυχείτε. Μετά από μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες κατευθυνθείτε προς το Linsberg Ασία Therme Spa για μια ευκαιρία να κρυώσει (ή προθέρμανση!) και χαλάρωσε.

Βουδαπέστη Wiener Neustadt

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Βιέννη Wiener Neustadt

Πράγα Wiener Neustadt

 

 

Μπόνους Θέμα: Πράγα

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ μακριά για ημερήσιες εκδρομές Βουδαπέστη με το τρένο, αλλά αυτή η πόλη δεν πρέπει να χάσετε. Αυτό είναι, αν αγαπάτε την ιστορία, αρχιτεκτονική, τροφή, και ποτά. Αν και είναι σχεδόν 8 ώρες με το τρένο από τη Βουδαπέστη, αν είστε κλάσης με αυτόν τον τρόπο είναι μια καλή ιδέα να ταξιδέψουν μέσω Βιέννης (ξέρεις, ότι φοβερό πόλη που αναφέραμε παραπάνω).

Γενικά φθηνό και γεμάτο παλιά κτίρια, ένα καλά διατηρημένη μεσαιωνική πλατεία, και παλαιότερο λειτουργικό του κόσμου Αστρονομικό Ρολόι, Η Πράγα είναι ένα must-do για την Ευρωπαϊκή διακοπών σας. Πάρτε το αργό εδώ και να απολαύσετε μια βόλτα σε όλη την Γέφυρα του Καρόλου, ολοκληρώθηκε το 1402. Ή ακόμα καλύτερα, Φορέστε την καλύτερη βασιλική στολή σας και κατευθυνθείτε στο Vysehrad για να δείτε τα αρχαία ερείπια του πρώην κάστρου.

Νυρεμβέργη στην Πράγα τρένα

Μόναχο προς Πράγα τρένα

Βερολίνο στην Πράγα τρένα

Βιέννη στην Πράγα τρένα

 

Prague is a long Budapest day trips by train

 

Συμπέρασμα

Βουδαπέστη ημερήσιες εκδρομές με το τρένο και η Βουδαπέστη είναι μια υπέροχη πόλη για να επισκεφθείτε. Από την όμορφη λεωφόρους της σε διάσημα ιαματικά λουτρά της, η πόλη δεν είναι ένα πρέπει να χάσετε. Αλλά κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη και το κεφάλι έξω κάθε φορά σε μια στιγμή για να εξερευνήσετε μερικά από τα πιο τοπικό μαγικό για τον εαυτό σας. Είτε πίνοντας κρασί το αίμα κάποιου ταύρου ή παράλειψη μακριά σε μια νέα χώρα συνολικά, δείτε τα αξιοθέατα στις διακοπές σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τη Βουδαπέστη ημερήσιες εκδρομές με το τρένο – απολαύσετε την άνεση και την ασφάλεια του ταξιδιού με το τρένο και η χρήση Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “3 Best Ταξίδια Βουδαπέστη Ημέρα Με τρένο” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-budapest-day-trips-train/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl στην / de ή / ες και περισσότερες γλώσσες.