Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 16/09/2022)

2018 είναι σχεδόν στο τέλος, πράγμα που μπορεί να σημαίνει μόνο ότι τα Χριστούγεννα είναι κοντά! Οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην πάρει έτοιμος για το, αλλά για ταξιδιώτες, είναι καιρός να προγραμματίσει ένα ταξίδι. Αν ψάχνετε για τη σωστή πόλη για να περάσει τα Χριστούγεννα με, σας καλύψαμε.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια λεπτομερή λίστα με τις καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα με. Επί πλέον, θα σας πούμε για όλα τα συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκεί, αλλά το πιο σημαντικό, πώς να πάρει σε αυτές τις πόλεις με το τρένο.

 

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Άμστερνταμ έχει μια ιδιαίτερη θέση σε αυτή τη λίστα καθώς οι εορταστικές εκδηλώσεις εκεί ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Ξεκινώντας το Νοέμβριο, οι άνθρωποι από το Άμστερνταμ αρχίσει να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και όλα τα άλλα το χειμώνα εκδηλώσεις.

ο Μουσείο Πλατεία στο κέντρο της πόλης μετατρέπεται σε ένα παραμυθένιο χωριό των Χριστουγέννων. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια από τις καλύτερες αγορές των Χριστουγέννων στην Ευρώπη. Είναι περισσότερο από ό, τι χαρακτηρίζει το Άμστερνταμ ως μια από τις καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα.

Άμστερνταμ είναι γνωστή για τα υπέροχα κτίρια και τα πολυάριθμα κανάλια, αλλά η πόλη προσφέρει πολλά περισσότερα. Μπορείτε να απολαύσετε πατινάζ στον πάγο, βόλτες με ρόδα λούνα παρκ, φανταστικό φαγητό και μια ποικιλία από ποτά, και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα Χριστούγεννα, ακόμη και μετά το τέλος της ημέρας. Η επόμενη μέρα μετά τα Χριστούγεννα, οι άνθρωποι του Άμστερνταμ γιορτάσουμε ημέρα των Χριστουγέννων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Άμστερνταμ με το τρένο από σχεδόν οπουδήποτε στην Ευρώπη. Ο κεντρικός σταθμός συνδέεται με Παρίσι, Φρανκφούρτη, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Ζυρίχη, Βερολίνο, Πράγα, και πολλά άλλα. Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια με τα περισσότερα από αυτά και πολλά άλλα σε πόλεις στην Ολλανδία. Έτσι, αν θέλετε με ευρωπαϊκά τρένα, μπορείτε να απολαύσετε αρκετές από τις καλύτερες πόλεις για να περάσετε τα Χριστούγεννα 1 ταξίδι.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Το Άμστερνταμ είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα

 

Καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα, πιο κρύα επιλογή – Στοκχόλμη, Σουηδία

Θα μπορούσε να είναι το πάγωμα, αλλά θα εξακολουθούν να αγαπούν αυτό που έχετε επιλέξει να είναι στη Στοκχόλμη για τα Χριστούγεννα. Η Σουηδία είναι η χώρα να είναι κατά τη διάρκεια της χειμερινές διακοπές επειδή οι Σουηδοί ξεπεράσει τον εαυτό τους.

Η ίδια η πόλη είναι όμορφα διακοσμημένο κατά τη διάρκεια των διακοπών, και προσφέρει κάτι τόσο σύγχρονο και παραδοσιακό. Πρόκειται για μια κορυφαία επιλογή ως μια από τις καλύτερες πόλεις για να απολαύσουν τα Χριστούγεννα.

Υπάρχουν φώτα παντού και Χριστουγεννιάτικες αγορές στους δρόμους με το ζεστό φαγητό και ποτά. Θα ήταν τρελό να μην δοκιμάσετε τα νόστιμα φρεσκοψημένα ψωμάκια κανέλα ή κέικ με τζίντζερ σε ένα από τα πολλά αρτοποιεία της πόλης! Η Σουηδία δεν προσφέρει πολλά από την άποψη των διαφόρων επιλογών τροφίμων, αλλά θα ήθελα τίποτα άλλο μόλις δοκιμάσετε ένα κουλούρι κανέλας με ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ.

Επί πλέον, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα από τα πιο όμορφα παλιές πόλεις της Ευρώπης. Στη συνέχεια, μπορείτε να σταθείτε στο θαύμα εξετάζοντας τις διάφορες και περίπλοκες κανάλια, κανάλια απορροής, κι αλλα.

Μπορείτε να φτάσετε στην Στοκχόλμη με το τρένο από διάφορα μέρη της Ευρώπης, όπως η Σουηδία είναι συνδεδεμένη μέσω Κοπεγχάγη. Επιπροσθέτως, θα θελήσετε να πάρετε μια εκπαιδεύσει σε μερικές από τις βόρειες περιοχές της χώρας. Αυτός είναι όπου το Βόρειο Σέλας είναι το πιο λαμπρό και πιο όμορφη.

 

Στοκχόλμη είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα

 

Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Βουδαπέστη, η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και η πιο όμορφη πόλη της, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να περάσουν τα Χριστούγεννα μέσα για διάφοροι λόγοι. Η πόλη βρίσκεται στον ποταμό Δούναβη και προσφέρει μερικά θεαματική βόλτες με βάρκα. Μπορείτε να δείτε σχεδόν όλα τα ιστορικά κτίρια από το ποτάμι.

Επί πλέον, θα πρέπει να δούμε την εκπληκτική Βούδας Κάστρο και η Βουλή των Ελλήνων. Όσο για τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε το χειμώνα, υπάρχουν αρκετές. Από την ιππασία τα τραμ στο πατινάζ στο παγοδρόμιο της Βουδαπέστης Πάρκο, υπάρχουν πάντα πολλά πράγματα να κάνουμε εδώ. Επίσης, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την χριστουγεννιάτικη αγορά στο Vorosmarty τετράγωνο και την έκθεση Χριστουγέννων στη Βασιλική.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός, που μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από ένα βιβλίο Χάρι Πότερ βρίσκεται στο κέντρο. Συνδέει Βουδαπέστη στις περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και πολλά άλλα. Δύο επιπλέον σταθμοί έχουν επίσης πολλές γραμμές του τρένου, κατασκευή που ταξιδεύουν από και προς Βουδαπέστη ένα αεράκι.

 

budapest skyline

 

Καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα, Η μοναδική επιλογή – Στρασβούργο, Γαλλία

Το Στρασβούργο δεν είναι μόνο η καλύτερη επιλογή για να περάσετε τα Χριστούγεννα, αλλά είναι επίσης το χριστουγεννιάτικο κεφαλαίου. Δεν μπορείτε να παραλείψετε να επισκεφθείτε αυτό το πανέμορφο πόλη τα Χριστούγεννα.

Στρασβούργο διαθέτει 400-year-old αγορές των Χριστουγέννων, γεγονός που εξηγεί με σαφήνεια τη σημασία των Χριστουγέννων σε αυτή την πόλη.

Επί πλέον, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα για να δείτε και να κάνετε. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό του Στρασβούργου ή το επιβλητικό Palais Rohan του 18ου αιώνα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το θαύμα το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο κοντά στο χωριό Sharing, ή περιφέρονται γύρω από το κέντρο της πόλης. Το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα βαρεθείτε σε αυτή τη μαγική πόλη.

Στρασβούργο βρίσκεται στο κέντρο της Δυτικής Ευρώπης, στα σύνορα με τη Γερμανία. Η θέση του επιτρέπει να συνδεθεί με τις περισσότερες από τις πόλεις της Ευρώπης. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η εξεύρεση τρένο για την πόλη θα είναι πολύ εύκολο.

Παρίσι στο Στρασβούργο τρένα

Λουξεμβούργο στο Στρασβούργο τρένα

Nancy για τρένα Στρασβούργο

Βασιλεία προς τρένα Στρασβούργο

 

Το Στρασβούργο είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα

 

Καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα και το καλύτερο μέρος για να ζει σε – Γενεύη, Ελβετία

Μία από τις καλύτερες τοποθεσίες στην Ευρώπη, αν όχι του κόσμου, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι η Ελβετία. Γι 'αυτό Γενεύη, μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελβετίας, Είναι σίγουρα από τις καλύτερες πόλεις για να απολαύσουν τα Χριστούγεννα.

Η πόλη στηρίζεται στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, και όταν έρθει ο χειμώνας, το σύνολο λίμνη είναι λαμπερό. Χιλιάδες φώτα λάμπουν από τα κοντινά καταστήματα, στάβλος, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ, και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Ένας από τους λόγους που επιλέξαμε τη γενεύη για το ιστολόγιο Best Cities to Spend Christmas ήταν ότι οι λάτρεις του φαγητού θα πρέπει επίσης να χαίρονται ως προπονητές της πόλης-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ προσφέρει τρόφιμα από όλο τον κόσμο. Επί πλέον, μπορείτε να πάτε για ψώνια Περπατώντας στην οδό, και στη συνέχεια να επισκεφθείτε μερικά από τα πιο σημαντικά ορόσημα. Αυτά περιλαμβάνουν το παλάτι των Ηνωμένων Εθνών, Καθεδρικό Ναό του Αγίου Pierre, Jet Νερό, κι αλλα.

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια από άλλες πόλεις στην Ελβετία, όπως Βέρνη και Ζυρίχη που μπορεί να σας μεταφέρει σε Γενεύη. Ωστόσο, Υπάρχουν επίσης πολλά τρένα προς και από την Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, κι αλλα. Τα κομμάτια πάνε από πόλεις όπως η Λοζάνη, Παρίσι, Βενετία, Μιλάνο, Ομορφη, Βερόνα, και πολλά άλλα. Επιπροσθέτως, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι στο κέντρο της πόλης.

Λυών προς Γενεύη με το τρένο

Ζυρίχη προς τρένα Γενεύη

Παρίσι τρένα Γενεύη

Βέρνη τρένα Γενεύη

 

geneva in the winter

 

Έτσι εκεί το έχετε, μια πλήρης λίστα από τις καλύτερες πόλεις για να περάσει τα Χριστούγεννα. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ταξιδεύοντας με τρένο προς και από αυτές τις πόλεις, μη διστάσετε να Επικοινωνήστε Save A Train οποιαδήποτε στιγμή.

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-christmas%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.