Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 17/12/2022)

Ευχαριστιών ήταν πάντα ένα πολύ παραδοσιακές διακοπές που περιστρέφονται γύρω από την οικογένειά, Τουρκία, και το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, Όσοι από εσάς απολαμβάνουν τα ταξίδια και θα μπορούσαν να κάνουν μια γρήγορη απόδραση θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να περάσουν τη φετινή περίοδο διακοπών σε μία από αυτές τις καλύτερες πόλεις για επίσκεψη για την ημέρα των ευχαριστιών στην Ευρώπη.

Η γηραιά ήπειρος έχει τις καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Παρά το γεγονός ότι ολόκληρη η ήπειρος της Ευρώπης είναι εντυπωσιακή, μόνο μια επιλογή δύο πόλεις είναι πραγματικά υπέροχο να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η Ευρώπη είναι συνήθως υπερπλήρη με τουρίστες, εκτός από ένα Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τα τέλη Νοεμβρίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το μέρος της χρονιάς είναι η ιδανική στιγμή για επίσκεψη αρχαίες πόλεις και αναδημιουργήστε τις παραδόσεις των Ευχαριστιών με υπέροχο φαγητό και εκπληκτικά χρώματα πτώσης.

Είτε είστε αμερικανική ή ευρωπαϊκή, η παρακάτω λίστα των πόλεων θα πρέπει να είναι κορυφαίους προορισμούς σας και γύρω από την Ημέρα των Ευχαριστιών.

 

Για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας για τις Καλύτερες Πόλεις για Επίσκεψη για την Ημέρα των Ευχαριστιών επιλέξαμε – μεταχειρισμένα, Βέλγιο

Για να το θέσω σύντομο, Η Μπριζ είναι πραγματικά μια μαγική πόλη που προέρχονται κατ 'ευθείαν από κάποιο παλιό παραμύθι. Φυσικά, η παλιά πόλη είναι όπου όλα τα ψέματα ομορφιά. Έρχεται κατ 'ευθείαν από τη μεσαιωνική εποχή, και εδώ θα βρείτε πολλά αρχαία και μαγευτική κτίρια.

Μπορείς να λάβει μια βόλτα με βάρκα μέσω εξωπραγματικό κανάλια της πόλης και το βλέμμα στο θαύμα σε όλα τα φυλλώματα-καλύπτονται κτίρια. Επί πλέον, γιατί είναι Νοέμβρη, ό, τι φαίνεται επιπλέον ονειρικό λόγω όλα τα όμορφα χρώματα πτώση.

Δεν μπορείτε να πάει στραβά με την επίσκεψη Μπριζ για την Ημέρα των Ευχαριστιών στην Ευρώπη. Μπορείτε να εξομαλύνει hop σε ένα τρένο σε αυτήν την πόλη για να κάνουν την όλη εμπειρία επιπλέον απίστευτο! και είμαστε σίγουροι ότι μόλις ολοκληρώσετε τις διακοπές σας, θα μοιραστούν αυτό το 5 Καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών στην Ευρώπη blog post.

Άμστερνταμ Μπριζ τρένα

Ρότερνταμ Μπριζ τρένα

Ουτρέχτη στην Μπριζ τρένα

Η Χάγης για την Μπριζ τρένα

 

Μπριζ είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών

 

Άσλο, Νορβηγία

ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ είναι πολύ στο κρύο Βορρά, αλλά Όσλο είναι ευτυχώς στο νότιες περιοχές της χώρας. Η πόλη είναι επομένως ένας ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν το κρύο, αλλά ακόμα δεν μπορεί να πάρει τα ρίγη κρυολογήματα της Νορβηγίας.

Όσλο είναι πραγματικά κόβει την ανάσα σε αυτό το μέρος του έτους, λόγω της όλα τα μαγική πτώση τοπίο. Συν, μπορείτε να δείτε το Βόρειο σέλας τα οποία φαίνονται καλύτερα σε αυτή τη χώρα, έτσι ώστε ό, τι περισσότερο θα μπορούσε ένα πρόσωπο πρέπει?

Μπορεί να μην βρείτε το παραδοσιακό είδος των Ευχαριστιών των τροφίμων που έχετε συνηθίσει, αλλά η εμπειρία θα έχετε να είναι περισσότερο από ό, τι αξίζει τον κόπο. Ακόμα κι αν το μενού δεν είναι τόσο διαφορετικές όσο θα θέλατε, οι Νορβηγοί έχουν ακόμα πολύ συναρπαστικό γεύματα να προσφέρει. Για παράδειγμα, μετά Είναι ένα παραδοσιακό νορβηγικό hotdog. Ωστόσο, είναι μαγειρεμένο σε ζωμό κρέατος και τυλιγμένο σε lefse, η λαγάνα γίνεται από αλεύρι, πατάτα, και το γάλα.

Από την εκπληκτική δημόσια πάρκα και τα παλιά φρούρια για να Viking μουσεία, θα έχετε μια πολλά να κάνουμε στο Όσλο. Είμαστε σίγουροι ότι θα θέλετε να περάσετε περισσότερο από μερικές ημέρες σε αυτή την υπέροχη πόλη.

Όσλο είναι η πιο βόρεια μας επιλογή για 5 Καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών στην Ευρώπη.

 

Όσλο είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών

 

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν μπορείτε ενδεχομένως να παραλείψετε το Λονδίνο. Ο καθένας έχει ακούσει για αυτό, και ο καθένας αγαπά. Τι είναι ακόμη καλύτερο, θα πέσει στην αγάπη με αυτό το φθινόπωρο. Η πόλη είναι τεράστια, αλλά είναι εκεί στην εκτός εποχής είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε κάποια από τα συνήθως πολυσύχναστες περιοχές.

Πολλές εκδηλώσεις συμβεί αυτή τη στιγμή του έτους, οπότε αν είστε ένας ανεμιστήρας δραστηριότητες, θα αγαπήσετε Λονδίνο. Επιπροσθέτως, τα πάρκα το φθινόπωρο είναι περισσότερο από εντυπωσιακή. Κήποι του Κένσινγκτον, πάρκο Greenwich, και Windsor Μεγάλο Πάρκο είναι μερικά από τα πολλά ουράνια φύση θα θέλατε να επισκεφτείτε.

Όσοι από εσάς που θεωρούν τα τρόφιμα να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ημέρας των Ευχαριστιών, θα έχετε το δίκαιο μερίδιό σας στο Λονδίνο. Η σκηνή φαγητό εδώ είναι εντυπωσιακή και τόσο διαφορετικές όσο το ένα πίσω στις μεγάλες πόλεις στις πολιτείες. Θα υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα.

Το καλύτερο μέρος για το ταξίδι στο Λονδίνο είναι ότι υπάρχουν πολλά διάσημα τρένο γραμμές που πηγαίνουν από την ηπειρωτική Η Ευρώπη στο Λονδίνο, όπως αυτές από Άμστερνταμ, Παρίσι, και Βερολίνο, τα οποία προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία στα αξιοθέατα της υπαίθρου και διέρχεται από το Η Eurotunnel κάτω από τη Μάγχη ή τη γαλλική αποκαλούν - La Manche.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

 

Λουγκάνο, Ελβετία

Σίγουρα ξέρετε για Ελβετία, και τα μαγικά βουνά του, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην έχετε ακούσει για Λουγκάνο. Είναι μια πανέμορφη πόλη στο νότιο τμήμα της Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία.

Η πόλη βρίσκεται στις όχθες του mesmerizingly μπλε λίμνη στο κάτω μέρος των Άλπεων, που ακούγεται σχεδόν μαγική. Το γεγονός αυτό μόνος θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας πάρει για να περάσετε την ημέρα των ευχαριστιών σας στην Ευρώπη εκεί, Λουγκάνο είναι πιο μοναδική επιλογή μας σε καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Επί πλέον, που ταξιδεύουν προς και από αυτή την πόλη με το τρένο είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία από μόνη της. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τις ομορφιές μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Ευρώπης. Επιπροσθέτως, θα απολαύσετε το ταξίδι λόγω της φανταστική τρένα τους εαυτούς τους, όπως και της ελβετικής έχει ένα από τα περισσότερα τρένα ποιότητας στην Ευρώπη.

Βασιλεία προς Λουγκάνο τρένα

Βέρνη προς Λουγκάνο τρένα

Λουκέρνη προς Λουγκάνο τρένα

Ζυρίχη προς Λουγκάνο τρένα

 

Λουγκάνο της Ελβετίας είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών

 

Παρίσι, Γαλλία

Δεν είναι δυνατόν να αντέξουν οικονομικά για να παρακάμψετε την αιώνια πόλη του φωτός. Το Παρίσι είναι πάντα μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο για έναν λόγο. Ωστόσο, είναι συχνά πάρα πολύ κόσμο και γι 'αυτό τα τέλη Νοεμβρίου είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε. Συν, δεν θα πειράζει τα μαγευτική χρώματα πτώση.

Επί πλέον, Παρίσι το Νοέμβριο του είναι παράδεισος για Instagramers. Δεν θα είστε σε θέση να σταματήσει τη λήψη φωτογραφιών ενώ είστε εδώ. Τουλάχιστον, ότι θα διασφαλίσει ότι θα έχετε ένα ταξίδι που θα θυμάστε για πάντα.

Όσο για το φαγητό, Καλά, Ξέρετε πώς είναι στη Γαλλία; και εκτός από, Το Παρίσι είναι η γαστρονομικός πρωτεύουσα του κόσμου. Αναδημιουργία μια Ευχαριστιών έτσι θα είναι πολύ εύκολο, και θα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε μια φωτοβολίδα για να. Δεν θα είστε σε θέση να το κάνουμε αυτό κάπου αλλού. Μόνο Παρίσι μπορεί να προσφέρει το φαγητό και τα αξιοθέατα που θα καταπλήξει ακόμα και τον pickiest ταξιδιώτη.

Το μόνο πράγμα που μπορεί να βελτιώσουν την περιπέτεια είναι να προλαβαίνω το τρένο και να περάσουν από τη γαλλική εξοχή. Θα είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία!

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Μασσαλία προς Παρίσι τρένα

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

 

 

 

Περάστε το καλύτερο Ευχαριστιών στις καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε για την Ημέρα των Ευχαριστιών στην Ευρώπη

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να μιλάμε για αυτές τις πόλεις. Επιπροσθέτως, θα μπορούσαμε να σας πω για άλλα μέρη ότι αξίζουν επίσης την προστασία σας γύρω από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το σύνολο της Βαυαρίας περιοχή του Γερμανία, ο Βόρεια Ιταλία με το Μιλάνο, ιδίως, Σκωτία, και πολλα ΑΚΟΜΑ. Ευχαριστιών στην Ευρώπη μπορεί να είναι μια αξέχαστη εμπειρία σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη.

 

Όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε στο τέλος, θα πρέπει να εξετάσει που ταξιδεύουν με το τρένο. Όπως είπαμε πολλές φορές, μερικά από αυτά τα μέρη δεν θα σας δώσουν μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία, εκτός αν τα επισκεφθείτε με το τρένο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να βιώσουν τη μαγεία της Ευρώπης πραγματικά. Επικοινωνήστε Save A Train να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας το συντομότερο δυνατόν, διότι Ευχαριστιών είναι σχεδόν εδώ!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με ένα σύνδεσμο προς αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-visit-thanksgiving-europe%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.