Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 28/08/2021)

Το Άμστερνταμ είναι μια υπέροχη πόλη για να επισκεφθείτε. Υπάρχει τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε εδώ που μάλλον θα ποτέ να βαρεθεί. Ωστόσο, θα εξακολουθεί να είναι μεγάλη για να αναμίξετε τα πράγματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Άμστερνταμ είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για πολλές εκπληκτικές ημερήσιες εκδρομές.

Έτσι, αν θέλετε να πάτε σε μερικές από τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από το Άμστερνταμ, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψει τις πέντε ημερήσιες εκδρομές που μπορείτε να πάρετε από το Άμστερνταμ. Επίσης, θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και πώς να φτάσουν αυτά τα μέρη με το τρένο. Μέχρι το τέλος του τεμαχίου, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια απίστευτη περιπέτεια στο Άμστερνταμ!

 

1. Λονδίνο: Ένα από τα καλύτερα ταξίδια Ημέρα Από το Άμστερνταμ!

Όταν αποφασίζει να πάει σε μια ημερήσια εκδρομή από το Άμστερνταμ, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν για οτιδήποτε στην περιοχή. Τι σας έρχεται στο μυαλό είναι πόλεις στην Ολλανδία, Βέλγιο, και ίσως Γερμανία. Ωστόσο, σπάνια αποφασίζουν να πάνε στο Λονδίνο.

Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ημερήσιες εκδρομές από το Άμστερνταμ μπορείτε να πάρετε. Γιατί? Αυτό είναι επειδή αυτή η εκδρομή είναι συχνά παραβλέπεται. Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να έχετε μια μοναδική εμπειρία χωρίς την ταλαιπωρία των πάρα πολλών τουριστών παραγκωνισμός του χώρου σας.

Συν τοις άλλοις, Το Λονδίνο είναι μια τεράστια πόλη με πολλά συναρπαστικά πράγματα για να δείτε και να κάνετε. Συν, είναι γεμάτη από ιστορία και θαυμάσια αρχιτεκτονική. Αν όχι όλα αυτά, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να περάσει κάτω από τα περίφημος αγγλικό κανάλι.

Αν αποφασίσετε να πάτε, εδώ είναι μια μικρή πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με το ΤΑΞΙΔΙ με ΤΡΕΝΟ. Χρειάζονται περίπου τέσσερις ώρες για να φτάσει στο Λονδίνο με το τρένο. Είναι λίγο περισσότερο, αλλά, όπως πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν με το ίδιο απομακρυσμένες περιοχές από το Άμστερνταμ, είναι περισσότερο από ό, τι είναι εφικτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεκινήσετε νωρίς και να επιστρέψει αργά, και θα καταλήξετε με μια ολόκληρη ημέρα στο Λονδίνο.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. μεταχειρισμένα: Σε περίπτωση που το παραμύθι αρχίζει

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ομορφιά του Άμστερνταμ κυρίως βρίσκεται σε κανάλια και αρχιτεκτονική. Ωστόσο, ξέρατε ότι όλα αυτά υπάρχουν σε Μπριζ, Βέλγιο? Παρά όλα αυτά, είναι Μπριζ καλούν την Βενετία του Βορρά, δεν Άμστερνταμ!

Τι είναι πιο, Μπριζ όχι μόνο έχει όλα αυτά, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα παραμύθι πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Αυτό κάνει ένα ταξίδι εκεί μια από τις καλύτερες λύσεις για τις ημερήσιες εκδρομές σας από το Άμστερνταμ.

Αν αποφασίσετε να πάτε σε Μπριζ, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσει μερικά από τα πιο όμορφα μεσαιωνικά κτίρια σε όλη την Ευρώπη. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, Μπριζ μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα πιο νόστιμα χειροποίητα σοκολάτας!

Όταν πηγαίνει από το Άμστερνταμ στην Μπριζ, μπορείτε εύκολα να να πάει με το τρένο. Ολόκληρη η διαδρομή είναι πολύ φθηνό, και θα σας πάρει λιγότερο από τρεις ώρες για να φτάσει το μαγικό της πόλης.

Άμστερνταμ Μπριζ τρένα

Βρυξέλλες Μπριζ τρένα

Αμβέρσα στο Μπριζ τρένα

Γάνδη στο Μπριζ τρένα

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. Η Χάγη: Δεν μπορεις να το χάσεις!

Από όλες τις ημερήσιες εκδρομές από το Άμστερνταμ μπορείτε να πάρετε, Χάγη είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι η Χάγη είναι μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Ολλανδίας. Είναι επίσης ένα από τα πιο όμορφα.

Δεν θα πρέπει να χρειάζεται καμία περισσότερους λόγους για να επισκεφθείτε. Ωστόσο, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Χάγη είναι πολύ κοντά στο Άμστερνταμ. ο ΤΑΞΙΔΙ με ΤΡΕΝΟ διαρκεί μόνο περίπου μία ώρα και είναι πολύ φθηνό.

Η Χάγη είναι η έδρα της κυβέρνησης στην Ολλανδία, ώστε να μπορείτε να περιμένετε να δείτε πολλά εντυπωσιακά κτίρια. Η πόλη είναι επίσης η θέση του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης, η οποία είναι μια άλλη μέρος που πρέπει να δείτε.

Στο τέλος, όταν φτάσετε στην Χάγη, φροντίστε να επισκεφθείτε Μαδουροντάμ. Είναι μια μικρογραφία παρκάρετε θα είναι σίγουρα λατρεύουν.

Βρυξέλλες προς τις αμαξοστοιχίες της Χάγης

Αμβέρσα στα τρένα της Χάγης

Γάνδη στα τρένα της Χάγης

Brugge στα τρένα της Χάγης

 

 

4. Κολόνια: Μια χαμένη συχνά στολίδι της Γερμανίας

Η Γερμανία είναι μια χώρα γεμάτη με πολλά καταπληκτικά πόλεις. Ωστόσο, Σπάνια οι άνθρωποι θεωρούν τα περισσότερα από αυτά για έναν από ημερήσιες εκδρομές τους από το Άμστερνταμ.

Ακόμα κι αν αυτή είναι η περίπτωση, Η Γερμανία εξακολουθεί να είναι αξίζει να επισκεφθείτε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να πάτε στην Κολωνία, ένα συχνά ξεχασμένο στολίδι της Δυτικής Γερμανίας. Τα υπέροχα ψέματα πόλη στις όχθες του εξίσου μαγευτικό ποταμό Ρήνο. Τι είναι πιο, Η Κολωνία είναι το κέντρο της οικονομίας, Πολιτισμός, και του τουρισμού της Δυτικής Γερμανίας.

Αν αποφασίσετε να πάτε σε αυτή τη θαυμάσια πόλη, θα έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας για να θαυμάσετε. Στο κέντρο της πόλης βρίσκεται α τεράστιος καθεδρικός ναός. Είναι ένα από τα πιο εκπληκτική χώρους λατρείας θα πάρετε για να δείτε σε όλη την Ευρώπη.

Το καλό πράγμα για την Κολωνία είναι ότι είναι μόνο περίπου τρεις ώρες μακριά τρένο μέσω. Έτσι, αν αποφασίσετε να πάτε εκεί για μια ημερήσια εκδρομή, θα φτάσετε στην πόλη σε χρόνο μηδέν.

Βερολίνο προς Άαχεν τρένα

Φρανκφούρτη προς Κολωνία τρένα

Δρέσδη στην Κολωνία τρένα

Άαχεν στην Κολωνία τρένα

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Ημέρα ταξίδι στο Παρίσι από το Άμστερνταμ: Τι άλλο να πω?

Ο σιδηροδρομικός ταξίδια από το Άμστερνταμ στο Παρίσι που χρησιμοποιούνται να είναι πολύ μεγάλο. Ωστόσο, από αργά, ότι μόλις την περασμένη περίπου τρεις ώρες, κάνει το Παρίσι έναν ιδανικό προορισμό για έναν από σας ημερήσιες εκδρομές από το Άμστερνταμ.

Διάσημο για τα μουσεία τέχνης, αρχιτεκτονική, και κουζίνα, Το Παρίσι είναι ένας προορισμός που δεν χρειάζεται συστάσεις. Υπάρχουν λίγα να πει κανείς για αυτή την περίφημη πόλη που επίσης θα μπορούσε να εξιδανικεύει ή να σας δελεάσει.

Από τον Πύργο του Άιφελ σε Βερσαλλίες, Το Παρίσι είναι να συμπληρωθεί το χείλος με μέρη για να επισκεφτείτε και τα πράγματα να κάνουμε. Η πόλη του φωτός είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός σε όλο τον κόσμο, και όλοι γνωρίζουμε γιατί. Έτσι, μην χάνετε χρόνο διαβάζοντας σας, γι 'αυτό και μόνο πήγαινε εκεί!

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Η κατώτατη γραμμή

Αυτές οι πέντε καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από το Άμστερνταμ είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες, και επειδή είναι όλα εύκολα προσβάσιμα με το τρένο, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην την επίσκεψή όταν είστε στην Ευρώπη!

 

Και, Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “5 Best Ημέρα Ταξίδια Από το Άμστερνταμ Με τρένο” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.