Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 18/12/2022)

Έχετε πάρει σε επαφή με την ιστορία, τέχνη, και τον πολιτισμό των Βρυξελλών και είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε έξω από τα σύνορα της πόλης τώρα. Ευτυχώς, υπάρχει επίσης πολλά να διερευνήσει μέσα σε μια ημερήσια εκδρομή από τις Βρυξέλλες. Τόσο μεγάλο μέρος έτσι, ότι έχουμε αποφασίσει να βάλει μια λίστα 5 Best ημερήσιες εκδρομές από τις Βρυξέλλες μόνο για εσάς!

 

1. Best Ημέρα Ταξίδια Από τις Βρυξέλλες: μεταχειρισμένα

Ναί, αυτό είναι το ίδιο μέρος όπου η ταινία Στην Μπριζ πυροβολήθηκε! Βρίσκεται 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Βρυξελλών και μόνο 15 χιλιόμετρα από τη Βόρεια Θάλασσα. Μπριζ είναι επίσης γνωστή ως η Βενετία του Βορρά. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για μας 5 Best ημερήσιες εκδρομές από τις Βρυξέλλες λίστα. Γιατί? Μια λέξη: Σοκολάτα.

Μαζί με την περίφημη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και τα κανάλια της, είναι επίσης μια βελγική σοκολάτα hot spot με ένα απίστευτο αριθμό των σοκολατερί και καταστήματα, ένα νιρβάνα για τους λάτρεις της σοκολάτας.

Τρώγονται πάρα πολύ σοκολάτα? Μην ανησυχείς. Μπριζ διαθέτει επίσης μια μεγάλη ιστορία και όμορφη αρχιτεκτονική. Θαυμάστε το Καμπαναριό της Μπριζ, ένα μεσαιωνικό καμπαναριό στο κέντρο της πόλης και ένα από τα σύμβολα της, δείτε το περίφημο νοσοκομείο του Αγίου. Γιάννης, και το Καθεδρικό ναό του Αγίου Salvator.

Βρυξέλλες Μπριζ τρένα

Αμβέρσα στο Μπριζ τρένα

Halle δύο τρένα Μπριζ

Γάνδη στο Μπριζ τρένα

Bruges is one of the Best day trips from Brussels

 

2. Γάνδη

Γάνδη είναι για μας 5 Τα καλύτερα ημερήσια ταξίδια από τη λίστα των Βρυξελλών επειδή είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους μεσαιωνικούς θησαυρούς του Βελγίου και την πολιτιστική του αξία, και συγκεκριμένα; ΜΟΥΣΙΚΗ, θέατρο, ταινία, και οπτικά. Είναι, επίσης, εξαιρετικά κοντά στις Βρυξέλλες, βρίσκεται μόνο 60 χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες, και είναι εύκολα προσβάσιμο με το τρένο.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε αυτήν την όμορφη μεσαιωνική πόλη είναι να την εξερευνήσετε με τα πόδια, ρίξε μια γεύση από αυτό απίστευτο μεσαιωνική αρχιτεκτονική, καθώς και να αισθάνεται ζωντανή ατμόσφαιρα.

Επαινος Η Λατρεία του Mystic Αρνί από τους αδελφούς Van Eyck βρίσκεται στο εσωτερικό του Καθεδρικό ναό του Αγίου Bavo. Επισκεφθείτε το Καμπαναριό της Γάνδης, το Δημαρχείο, και πλησιάστε το ιστορικό συναλλαγών της πόλης στο Παλιά Ψαραγορά.

Βρυξέλλες Γάνδη τρένα

Αμβέρσα Γάνδη τρένα

Halle σε Γάνδη τρένα

Μπριζ σε Γάνδη τρένα

Beutiful Ghent Belgium

 

3. Best Ημέρα Ταξίδια Από τις Βρυξέλλες: Άμστερνταμ

Υπάρχουν μόνο 200 χιλιόμετρα μεταξύ Βρυξελλών και Άμστερνταμ, έτσι η όμορφη ολλανδική πρωτεύουσα είναι μια καλή επιλογή για μια αξέχαστη ημερήσια εκδρομή.

Άμστερνταμ είναι συχνά γνωστό για τους ενδιαφέρων καφέ! (Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!) Αλλά, μην αφήσετε να σας ξεγελάσουν. Το Άμστερνταμ είναι ένα από τα Καλύτερος 5 Best ημερήσιες εκδρομές από τις Βρυξέλλες επειδή είναι επίσης μια όαση της ιστορίας, Πολιτισμός, και της τέχνης.

Ελάτε σε επαφή με το παρελθόν στο σπίτι της Άννας Φρανκ, να μάθουν για την τέχνη στο Rijksmuseum, Βαν Γκογκ, και μουσεία Rembrandt House, και να απολαύσετε το περίφημο Heineken Experience. Περιπετειώδεις ταξιδιώτες μπορούν να νοικιάσετε ένα ποδήλατο και να εξερευνήσετε τους δρόμους, ιστορικά αξιοθέατα, και κύρια παμπ του Άμστερνταμ. Εν τω μεταξύ, ρομαντικοί μπορούν να έχουν μια μοναδική εμπειρία του Άμστερνταμ, απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό βαρκάδα.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

 

4. Λουξεμβούργο

μέσα Λουξεμβούργο Lucilinburhc ή λίγο φρούριο. Αυτό είναι όταν το έδαφος γύρω από το κάστρο ή φρούριο ανακαλύφθηκε και αποκλειστεί από τον Siegfried Ι του Αρδεννών. Σήμερα, Το Λουξεμβούργο είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο. Είναι επίσης πολιτιστικά πολύμορφη και παίζει σημαντικό ρόλο στα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή πολιτική. Αυτά είναι μόνο μια χούφτα των λόγων για τους οποίους είναι ένα από τα καλύτερα 5 Best ημερήσιες εκδρομές από τις Βρυξέλλες.

Χρειάζονται μόνο 2.5 ώρες από τις Βρυξέλλες για να φτάσουμε εκεί. Μόλις hop από το τρένο, κατευθυνθείτε προς την πρωτεύουσα του Μεγάλου Δουκάτου και ξεκινήστε την περιήγησή σας εξερευνώντας τη συνοικία Kirchberg και τα πολλά σημαντικά κτίριά της, όπως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Θαυμάστε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, ένα ορόσημο που συνδυάζει τέλεια τη γοτθική αρχιτεκτονική με αναγεννησιακά στολίδια. Συνεχίστε με περιφέρεται γύρω από το όμορφους δρόμους. Μην παραλείψετε να πάρετε μία γεύση από το παλάτι του Μεγάλου Δούκα και τις οχυρώσεις της πόλης.

Αμβέρσα στο Λουξεμβούργο τρένα

Βρυξέλλες στο Λουξεμβούργο τρένα

Μετς στο Λουξεμβούργο τρένα

Παρίσι Λουξεμβούργο τρένα

Luxembourg is one of the Best day trips from Brussels

 

5. Best Ημέρα Ταξίδια Από τις Βρυξέλλες: Υπρ

123 χιλιόμετρα Όμορφο τοπίο βρίσκεται ανάμεσα Το Βέλγιο κεφαλαίου και αυτό το ενδιαφέρον. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να είναι έτοιμη να επισκεφθεί πολλά μέρη μελαγχολική πολύ. Ypres έπαιξε σημαντικό ρόλο στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και είδε την απώλεια μιας γενιάς των στρατιωτών κατά τη διάρκεια των μαχών σφοδρή που έλαβαν χώρα εδώ και στις γύρω περιοχές.

Όπως πολλές πόλεις του Βελγίου, ο πλατεία της αγοράς περιέχει μια εντυπωσιακή σειρά αρχιτεκτονικής. Αυτό είναι, επίσης, επειδή πολλά από τα μεσαιωνικά ερείπια αρχιτεκτονική έχουν αποκατασταθεί. Σε μια πιο ευτυχισμένη σημείωμα, αν είστε foodie, τότε θα απολαύσετε την παραδοσιακή φλαμανδική κουζίνα και φυσικά, μπύρα.

Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις στην πόλη της Ypres. Οι σκέψεις σας δεν θα είναι μακριά από την καταστροφή και την απώλεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου 1.

Βρυξέλλες στην Αμβέρσα τρένα

Άμστερνταμ στην Αμβέρσα τρένα

Λιλ στην Αμβέρσα τρένα

Παρίσι στην Αμβέρσα τρένα

Ypres Leper Belgium

 

Έτοιμος να εξερευνήσουν πέρα ​​από τις Βρυξέλλες? Ναί? Save A Train να φτάσετε εκεί, χωρίς κρυφές μια ομαλή και απρόσκοπτη διαδικασία κράτησης τέλη και. Ανετα!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “5 Εύκολη Εκδρομές Από το Μιλάνο Με τρένο” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-brussels/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε την /fr σας /ή /de και περισσότερες γλώσσες.