Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 18/03/2022)

Το καλύτερο Ευρωπαϊκό εστιατόριο Michelin οδηγός προσφέρει ένα καλό ξεκίνημα για την σχεδιάζει ένα ταξίδι με τρένο σε όλη την Ευρώπη. Ο οδηγός Michelin τώρα προσφορές Ευρωπαϊκή ταξιδιώτες μια επιλογή από εστιατόρια και ξενοδοχεία σε 38 ευρωπαϊκές πόλεις. Τρεις νέες πόλεις έχουν προστεθεί σε αυτό 2019 έκδοση: Ζάγκρεμπ και το Ντουμπρόβνικ, Κροατία, και Ρέικιαβικ, Ισλανδία. Ανώνυμος εκπαιδευμένους επιθεωρητές να επισκεφθούν και να επιλέξετε τα εστιατόρια κατά την εφαρμογή του γιόρτασε Michelin σύστημα αστέρων αξιολόγησης τροφίμων και χρησιμοποιούν μια παρόμοια μέθοδο για την Ξενοδοχεία. Το αποτέλεσμα: η κλίμακα των συνιστώμενων εγκαταστάσεις για όλα τα γούστα και τους προϋπολογισμούς.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι βασίζονται για οδηγούς Michelin για να κάνουν τους ταξίδι με τρένο πολύ πιο νόστιμα! Έχουμε περιοριστεί η Καλύτερο Ευρωπαϊκό εστιατόριο οδηγό Michelin, και φυσικά, εξασφάλισε ότι κάθε στάση είναι εύκολα προσβάσιμο με τρένο!

 

Καλύτερο Ευρωπαϊκό εστιατόριο MICHELIN Οδηγός: Ιταλία

the smile of a chef by Best European restaurant michelin

 

Η Ιταλία είναι διάσημη για την τεράστια συμβολή του στους κόσμους της τέχνης, αρχιτεκτονική, μόδα, ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, λογοτεχνία, σχέδιο, και κινηματογράφου - ο κατάλογος συνεχίζεται, και δεν έχουν αναφερθεί ακόμη και η συμβολή στην καλύτερη ευρωπαϊκή σκηνή εστιατόριο.

Η μεγάλη είδηση ​​στο 2019 είναι ότι η Ιταλία έχει ένα νέο εστιατόριο τριών αστέρων, υψηλότερη τιμή της Michelin!

Ουλιάσι, που βρίσκεται στην Σενιγκαλία στις ακτές της Αδριατικής στην Ιταλία, επιτέλους έχει τα πολυαναμενόμενα τρία αστέρια αφού πέρασε αρκετά χρόνια σε επίπεδο δύο αστέρων.

Σύμφωνα με το blog του εστιατορίου Πρόστιμο λάτρεις Τραπεζαρία. Διευθύνεται από την αδελφή και τον αδελφό της ομάδας Catia και Mauro Uliassi, το εστιατόριο βάζει μια βαριά έμφαση στα θαλασσινά και προσφέρει δύο μενού γευσιγνωσίας και a la carte δείπνο. Uliassi είναι σήμερα μία από τις εννέα άλλων τριών αστέρων εστιατόρια στην Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι όλες του περασμένου έτους τριών αστέρων προορισμοί διατηρηθεί το καθεστώς τους, συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου εστιατορίου Modena Osteria Francescana.

Rimini σε Σενιγκαλία τρένα

Ρώμη σε Σενιγκαλία τρένα

Τα τρένα προς Ανκόνα Σενιγκαλία

Φλωρεντία για Σενιγκαλία τρένα

 

Υπάρχουν τώρα 367 πρωταγωνίστησε Best European εστιατόριο Michelin, πάνω από 356 πέρυσι.

Δεν υπήρχαν νέα εστιατόρια δύο αστέρων στον κατάλογο του τρέχοντος έτους. Ο οδηγός δεν περιλαμβάνει ένα επιβλητικό 29 νέα εστιατόρια με ένα αστέρι από περισσότερες από δύο δωδεκάδες ιταλικούς δήμους. Έτσι, ο συνολικός να 318. Συνολικά, τα χαρακτηριστικά οδηγός 367 πρωταγωνίστησε εστιατόρια, πάνω από 356 πέρυσι.

Γένοβα προς Μιλάνο τρένα

Ρώμη στο Μιλάνο τρένα

Μπολόνια στο Μιλάνο τρένα

Φλωρεντία Μιλάνο τρένα

 

Καλύτερο Ευρωπαϊκό εστιατόριο MICHELIN Οδηγός: Μεγάλη Βρετανία

sushi in Best European restaurant MICHELIN

Που ονομάστηκε «τα Όσκαρ της βιομηχανίας τροφίμων» Η τελετή απονομής των βραβείων στο BFI IMAX κινηματογράφου Waterloo είναι μια κορυφαία επιλογή για τους σεφ από όλη τη χώρα.

Αυτή την χρονιά, το καλύτερο ευρωπαϊκό εστιατόριο στη Μεγάλη Βρετανία παρέμεινε ανεπηρέαστη με πέντε εστιατόρια εκμάθηση κατάφεραν να διατηρήσουν τα αστέρια τους. αναστεναγμό Cue ανακούφισης! η Araki, Το εστιατόριο Gordon Ramsay και Alain Ducasse στο Dorchester ήταν η εγκαταστάσεις Λονδίνο να κρατήσουν τις επευφημίες τους, όπως έκανε Fat πάπια Heston Blumenthal και Alain Roux του Waterside Inn, τόσο σε Bray.

Υπάρχουν πολλά τρένα κατευθύνθηκε προς Λονδίνο σε διάφορες χρονικές στιγμές σε όλη την Ευρώπη. Κατευθύνομαι προς SaveATrain να κλείσετε εισιτήριο σε λίγα λεπτά για να δείτε το καλύτερο grub!

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Η Χάγη στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Ο οδηγός Michelin 2019 πλήρης κατάλογος

τριών Αστέρων:

Λονδίνο

  • Alain Ducasse στο The Dorchester
  • Εστιατόριο Gordon Ramsay
  • η Araki

 

Καλύτερο Ευρωπαϊκό εστιατόριο MICHELIN Οδηγός: Ολλανδία

Bougainville

 

Ολλανδία (ή την Ολλανδία) είναι μια μικρή χώρα και γεμάτη με παγκοσμίου φήμης εικόνες. Όμορφη πεδία λάμπα, ανεμόμυλοι, τυρί αγορές, ξύλινος παπούτσια, κανάλια του Άμστερνταμ, αριστουργήματα του Old Masters, Delft μπλε πήλινα, καινοτόμες νερό-διαχείριση, και εκατομμύρια ποδήλατα. Και δόξα τω Θεώ για τα ποδήλατα. ο 2019 Ο οδηγός MICHELIN για τις Κάτω Χώρες διαθέτει συνολικά 571 εστιατόρια και 263 Ξενοδοχεία. Θα πάμε να χρειάζονται την προπόνηση.

φετινής επιλογής περιλαμβάνει δύο νέα δύο αστέρια εστιατόρια και 12 ιδρύματα λαμβάνουν ένα αστέρι για πρώτη φορά.

Υπάρχουν τώρα 89 ένα αστέρι εστιατόρια στο σύνολο. Στο Derozario στο Helmond, Jermain De Ροζάριο βάζει τη δική γύρισμα του στην ινδονησιακή κουζίνα. Στο Το εστιατόριο Monarch Tilburg, Paul Kappe προσελκύει γευσιγνώστες με μοντέρνα κουζίνα του, σε συνδυασμό με έντονες γεύσεις, ακριβώς όπως Jeroen Brouwer σε η Loohoeve σε Schoonloo και Thomas Van Santvoort σε κορίτσι στην Kerkdriel. Η ένταση των γεύσεων είναι και ό, τι χαρακτηρίζει την ευρηματικότητα αναπτυχθεί από τον Jim και ο Mike Cornelissen σε Θέα στον Ρήνο στην Doornenburg, και είναι η λεπτότητα των πιάτων που προσφέρονται στο OONIVOO Uden. Για τους λάτρεις του καλού φαγητού στην πολυτέλεια περιβαλλοντας ΧΩΡΟΣ, Bougainville στο Άμστερνταμ, και Βολταίρος στην Leersum είναι απόλυτη γλευκών.

Βρυξέλλες Tilburg τρένα

Αμβέρσα στο Τίλμπουργκ τρένα

Βερολίνο προς Tilburg τρένα

Παρίσι για να Tilburg τρένα

 

Πού να πάρετε το τρένο

Κεντρικό Σταθμό του Άμστερνταμ είναι το κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και είναι η πραγματική καρδιά της πόλης: κεντρική όχι μόνο από το όνομα, αλλά και ως η μεγαλύτερη δημόσια συγκοινωνία θέση μεταφοράς, γι 'αυτό θα ήταν ένα καλό μέρος για να προλαβαίνω το τρένο πολύ.

 

Καλύτερο Ευρωπαϊκό εστιατόριο MICHELIN Οδηγός: Ισπανία

Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα της Ισπανία και το μεγαλύτερο δήμος τόσο η Κοινότητα της Μαδρίτης και την Ισπανία στο σύνολό της.

Η Μαδρίτη είναι μια πολιτιστική γιορτή. Ήταν ο κτύπος της καρδιάς της δεκαετίας του 1920. Επισκέφτηκε από λογοτεχνικά μεγάλοι, όπως ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και το Fitzgeralds, F Scott και Zelda, μεταξύ άλλων.

Εχει ένα στην αγορά τροφίμων για να αγαπήσετε, αλλά τα εστιατόρια με αστέρι Michelin δεν είναι αυτοί που θα χάσετε, είτε!

Πριν από το κεφάλι σας για να πρώτο σας, σας προτείνουμε ξεκινήσετε το βράδυ σας με κοκτέιλ από το μπαρ μελαγχολικός Museo Chicote. Το μέρος είναι ένα από τα στέκια του Χέμινγουεϊ και εδώ μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο ποτό του, και μερικές δεκάδες άλλοι ίσως δεν έχετε δοκιμάσει. Επικεφαλής εκεί από νωρίς, πριν τα πλήθη πάρει.

 

Που να φάω?

Μαδρίτη έχει περίπου 3,100 εστιατόρια, αλλά λίγοι εκλεκτοί έχουν απονεμηθεί αστέρια από το διάσημο οδηγό Michelin. Υπάρχουν 16 εστιατόρια στη Μαδρίτη βραβευτεί με αστέρια Michelin: DiverXO (τρία αστέρια); Σαντσελόνι, Η βεράντα του καζίνο, Σέρχιο Αρόλα, Ramon Freixa Madrid και Ελ Λέσχη Allard (δύο αστέρια); και Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Goat και Punto MX (ένα αστέρι). Επιπλέον, στα περίχωρα της πόλης, ένα εστιατόριο (κέλυφος) έχει δύο αστέρια και υπάρχουν τρία εστιατόρια το ένα αστέρι: Casa Jose, Χείρων, και Montia. Όλοι τους υπηρετούν παγκόσμιας κλάσης φαγητό και προσφέρουν άριστες υπηρεσίες.

top αστέρι Michelin επιλογής εστιατόριο στη Μαδρίτη πόλη είναι DiverXO (3 Fabulous αστέρια!)

 

Best European restaurant chef david munoz

 

Οι δημιουργίες του σεφ Ντέιβιντ Μουνόζ έχουν εντυπωσιαστεί καλοφαγάδες σε όλο τον κόσμο. Ψυχρότητα, γενναιότητα, και η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία του DiverXO. μενού αυτού του εστιατορίου αλλάζει με την εποχή, αλλά έχει μόνο δύο δυνατότητες. Το μενού XOW και μενού Glotón XOW. Και τα δύο μενού προσφέρουν το ίδιο φαγητό και διαφέρουν μόνο σε ποσότητα και τιμή.

Πώς να φτάσετε: Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσουμε σε αυτό το επιλογή των καλύτερων Ευρωπαϊκών εστιατόριο είναι με το μετρό και στη συνέχεια να πάρει από το σταθμό του Τετουάν (Γραμμή 1).

 

 

Θέλετε να μάθετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε σε οποιοδήποτε μία από αυτές τις θέσεις στην Ευρώπη με το τρένο? Save A Train φυσικά! Επικεφαλής για πάνω στην ιστοσελίδα μας για να βρείτε τις καλύτερες τιμές, σε δευτερόλεπτα!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με ένα σύνδεσμο σε αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / pl στην / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.