Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 08/10/2021)

Υπάρχουν αμέτρητοι οδηγοί με συμβουλές και προτάσεις για κάθε είδους ταξίδι στην Ευρώπη, και κάθε είδους ταξιδιώτης. Αυτοί οι οδηγοί είναι εξαιρετικοί για την εκμάθηση της ιστορίας και του πολιτισμού, αλλά δεν θα σας πουν για τις εσωτερικές συμβουλές της Ευρώπης. Οι δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανακαλύψετε την Ευρώπη, και θα βρείτε μια δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην πόλη σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη.

Φορέστε άνετα παπούτσια, γιατί φεύγουμε σε ένα ταξίδι στο 7 καλύτερες δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια στην Ευρώπη.

 

1. Καλύτερη δωρεάν περιήγηση στην πόλη της Πράγας

Ένας αγγλόφωνος οδηγός θα σας συναντήσει στο Ξενώνας ανανά στην παλιά πόλη για 2.5 ώρες περιήγησης με τα πόδια γύρω από την Πράγα. Θα ξεκινήσετε την περιήγηση με τα πόδια στο διάσημη πλατεία της Παλιάς Πόλης, συνεχίστε στην εμβληματική Γέφυρα του Καρόλου. Από το τουριστικό κέντρο έως τα καλύτερα σημεία της πόλης για μεσημεριανό γεύμα και ποτό, Η Πράγα κάνει και όχι, θα ολοκληρώσετε το ταξίδι με τόνους προτάσεων και ιστοριών που δεν θα διαβάσετε ποτέ σε οδηγούς.

Η δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην πόλη της Πράγας είναι μία από τις 7 καλύτερες περιηγήσεις με τα πόδια στην Ευρώπη, λόγω του ειδικού οδηγού. Θα αφήσετε την περιοδεία ενθουσιασμένη για να ανακαλύψετε την Πράγα, και με μια υπέροχη λίστα με εστιατόρια που προσφέρουν προσιτά μενού μεσημεριανού γεύματος. Επιπλέον, θα μάθετε για το bar-hopping για την καλύτερη τσέχικη μπίρα, και τις καλύτερες απόψεις της εκπληκτικής Πράγας.

Τιμές τρένων από Νυρεμβέργη προς Πράγα

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Πράγα

Τιμές τρένου από Βερολίνο προς Πράγα

Τιμές τρένων από Βιέννη προς Πράγα

 

Prague city view is the start of the Best free walking tours Europe

 

2. Άμστερνταμ, Ολλανδία

Δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στο Άμστερνταμ, επίσης γνωστή ως περιήγηση με τα πόδια στην πόλη FreeDam, έχει να κάνει με την ανακάλυψη και την απόλαυση της πιο φιλελεύθερης πόλης στην Ευρώπη. Η ξενάγηση αναχωρεί καθημερινά από το σημείο συνάντησης στο Χρηματιστήριο για 3ωρη περιήγηση με τα πόδια, από τους μύθους του Old Amsterdam έως τις μοντέρνες και μοντέρνες ιστορίες του Άμστερνταμ.

Κατά τη διάρκεια αυτών 3 ώρες διασκέδασης, θα συναντήσετε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο και θα μάθετε για την φιλελεύθερη πολιτική ναρκωτικών του Άμστερνταμ, περιοχή με κόκκινα φώτα, πολιτική, και ιστορία από τους οδηγούς’ διασκεδαστικές ιστορίες. Επιπλέον, σε δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια, μπορείτε να λάβετε συμβουλές εσωτερικών πληροφοριών από τον οδηγό τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από το Άμστερνταμ και σε όλη την Ευρώπη.

 

 

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ

Τιμές τρένου από Λονδίνο προς Άμστερνταμ

Τιμές τρένου από Βερολίνο προς Άμστερνταμ

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Άμστερνταμ

 

3. Καλύτερη δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στο Βερολίνο

Η αρχική δωρεάν περιήγηση στην πόλη του Βερολίνου είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την ιστορία της πόλης, ορόσημα, και τις καλύτερες στιγμές σε μερικές ώρες. Είναι μια υπέροχη εισαγωγική περιήγηση με τα πόδια σε μια από τις πιο χαρούμενες πόλεις της Γερμανίας, με πλούσια ιστορία, και πολιτική.

Εκτός από ιστορικά αξιοθέατα, Το Βερολίνο προσφέρει διάφορες περιηγήσεις που θα δείχνουν το Βερολίνο από διάφορες οπτικές γωνίες; καλλιτεχνικός, φαγητό, ή ποτά στο κέντρο. στην αυθεντική περιήγηση με τα πόδια στην πόλη του Βερολίνου, θα επισκεφθείτε 6 από τα κύρια ορόσημα στο Βερολίνο, και ακούστε τις ιστορίες πίσω από το τείχος και τον πολιτισμό του Βερολίνου.

Η αυθεντική δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην πόλη του Βερολίνου αναχωρεί δύο φορές την ημέρα, από το σημείο συνάντησης στις “Η θέληση”. Ο οδηγός θα περιμένει σε ένα αυθεντικό δωρεάν μπλουζάκι περιήγησης στο Βερολίνο και θα χαρεί να σας προτείνει τους καλύτερους χώρους για πάρτι στην πόλη, και πώς να ταξιδέψτε από το Βερολίνο σε άλλες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας και εθνικά αποθέματα.

Τιμές τρένων από Φρανκφούρτη προς Βερολίνο

Τιμές τρένων από Λειψία προς Βερολίνο

Τιμές τρένου από Αννόβερο προς Βερολίνο

Τιμές τρένου από Αμβούργο προς Βερολίνο

 

Berlin City view from the street

 

4. Βενετία, Ιταλία

Η Βενετία είναι μια από τις μικρότερες πόλεις της Ιταλίας. παρ 'όλα αυτά, είναι πολύ εύκολο να χαθείς όταν περιπλανιέσαι στα στενά σοκάκια του και εκπληκτική αρχιτεκτονική. Η δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στη Βενετία θα σας οδηγήσει στην ιστορία, Πολιτισμός, τέχνη, και αρχιτεκτονική σε ένα 2.5 ξενάγηση ωρών. Ο παθιασμένος οδηγός Simona θα σας πει όλα για την πόλη, κουζίνα, και σημεία για ρομαντισμό.

Το αποκορύφωμα της δωρεάν περιήγησης στη Βενετία είναι η Simona, ο οδηγός, και τη διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Ανεξάρτητα από τη βροχή, ο αριθμός των ανθρώπων, θα έχετε έναν υπέροχο χρόνο και θα λάβετε πολλές προτάσεις για ιταλικό φαγητό και ποτά Eprol στη Βενετία.

Τιμές τρένου από Μιλάνο προς Βενετία

Τιμές τρένου από Φλωρεντία προς Βενετία

Τιμές τρένου από Μπολόνια προς Βενετία

Τιμές τρένου από Τρεβίζο προς Βενετία

 

Venice Canals are the Best free walking tours Europe

 

5. Καλύτερη δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στο Παρίσι

Το Παρίσι είναι μια από τις πιο τουριστικές πόλεις της Ευρώπης, για να μην αναφέρουμε στον κόσμο. Όταν ο Πύργος του Άιφελ και η Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων είναι γεμάτη με τουρίστες, είναι δύσκολο να απολαύσετε τη μαγεία των εμβληματικών ιστότοπων της πόλης. Αλλά, σε μια δωρεάν περιήγηση με τα πόδια, Ο οδηγός σας θα διασφαλίσει ότι θα έχετε τα καλύτερα από αυτά τα αξιοθέατα, και πολλά άλλα σε μια μοναδική στυλ περιήγησης.

Το Παρίσι φιλοξενεί πολλούς κρυμμένους πολύτιμους λίθους, έτσι ο αριθμός των δωρεάν περιηγήσεων με τα πόδια είναι ατελείωτος. Υπάρχουν ημερήσιες και νυχτερινές εκδρομές, εκδρομές για κάθε γειτονιά, γαστρονομικές και καλλιτεχνικές εκδρομές. Ωστόσο, η καλύτερη δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην πόλη είναι στο Παρίσι τα κρυμμένα πετράδια και μυστική περιοδεία στο Παρίσι. Ο οδηγός θα σας οδηγήσει σε κρυμμένα περάσματα του Λούβρου, κτίρια σε κρυφές φωτογραφίες, μακριά από τα πλήθη και στην καρδιά του Parisien.

Τιμές τρένων από Άμστερνταμ προς Παρίσι

Τιμές τρένου από Λονδίνο προς Παρίσι

Ρότερνταμ προς Παρίσι Τιμές τρένου

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Παρίσι

 

Paris louvre museum

 

6. Περιήγηση στην πόλη της Ζυρίχης χωρίς σοκολάτα με τα πόδια

Εκτός από τον υπέροχο και διασκεδαστικό οδηγό, Η καλύτερη δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην πόλη της Ζυρίχης είναι ο γαστρονομικός παράδεισος. Γιατί να περπατήσετε στην παλιά πόλη και τα αξιοθέατα της Ζυρίχης με παραδοσιακό στιλ, όταν μπορείτε να το καρυκεύσετε με θεϊκή ελβετική σοκολάτα. Δοκιμάστε τις τρούφες, μάθετε για την εκχύλιση κακάου, και επισκεφτείτε το οι καλύτεροι σοκολατάκια στην Ευρώπη καθώς θαυμάζετε την εκκλησία Lindenhof και Grossmunster.

Η δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στη Ζυρίχη είναι 2 ώρες και αναχωρεί κάθε Σάββατο από το Paradeplatz, και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε.

Ιντερλάκεν προς Ζυρίχη Τιμές τρένου

Τιμές τρένου από Λουκέρνη προς Ζυρίχη

Τιμές τρένου από Λουγκάνο προς Ζυρίχη

Τιμές τρένου από Γενεύη προς Ζυρίχη

 

Zurich canal is one of the Best free walking tours Europe

 

7. Βιέννη, Αυστρία

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε εξερεύνηση της Βιέννης είναι στη δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην πόλη Welcome to Vienna. Σε περίπου 2 ώρες θα έχετε μια σύντομη ιστορία της Βιέννης και των κύριων ορόσημων της, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε βιεννέζικη κουζίνα για μεσημεριανό γεύμα από τη Μαρίνα, ένας από τους καλύτερους οδηγούς στη Βιέννη.

Δύο φορές την ημέρα, ο οδηγός θα σας περιμένει στην πλατεία Albertina για μια ιστορική περιήγηση στη Βιέννη.

Τιμές τρένου από Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Βιέννη

Τιμές τρένου από Γκρατς προς Βιέννη

Τιμές τρένου από Πράγα προς Βιέννη

 

Vienna, Austria view from above

συμπέρασμα

Το καλύτερο πράγμα για δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια είναι ο οδηγός. Ενώ οι περισσότερες εκδρομές είναι στα Αγγλικά, Ο οδηγός θα παραδώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πόλη στα άριστα Αγγλικά. Κάθε ερώτηση θα απαντηθεί και θα τερματίσετε την περιοδεία με εκπληκτικές προτάσεις, ανέκδοτα, και πληροφορίες για την πόλη. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι ότι το 7 καλύτερες περιηγήσεις με τα πόδια στην πόλη στην Ευρώπη, είναι ότι είναι δωρεάν, σύντομη και στο σημείο, και συναρπαστικό.

 

Συχνές ερωτήσεις για δωρεάν περιηγήσεις στην πόλη με τα πόδια στην Ευρώπη

Είναι αυτές οι δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια πραγματικά δωρεάν?

Οι δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια στην πόλη βασίζονται σε συμβουλές. Εννοια, δεν χρειάζεται να κλείσετε μέρος στην περιοδεία για πληρωμή, αλλά στο τέλος της περιοδείας, θα πρέπει να ευχαριστήσετε τον υπέροχο οδηγό πατώντας.

Πόσα πρέπει να συμβουλεύσω?

Η ανατροπή ποικίλλει από πόλη σε πόλη, αλλά κατά μέσο όρο η συμβουλή είναι 5 έως 15 €.

Πώς μπορώ να βρω τον οδηγό?

Οι δωρεάν ξεναγοί με τα πόδια στην πόλη θα σας συναντήσουν στα κεντρικά σημεία συνάντησης, και θα τα αναγνωρίσετε με το πουκάμισό τους. Επιπλέον, πιθανότατα θα εμφανιστούν και θα σας χαιρετήσουν.

Υπάρχουν περιηγήσεις με τα πόδια σε άλλες γλώσσες εκτός από τα αγγλικά?

Οι περισσότερες δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια στην Ευρώπη προσφέρουν εκδρομές στα Αγγλικά και στην τοπική γλώσσα, με λίγες εκδρομές σε άλλες γλώσσες. Αυτό ποικίλλει από πόλη σε πόλη, και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

 

Εδώ στο Save A Train, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις και περιηγήσεις με τα πόδια με το τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «7 καλύτερες δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια στην Ευρώπη» στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-free-walking-tours-europe/?lang=el – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / zh-CN για την / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.