Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 21/02/2021)

Η ΕΕ έχει προτείνει να επενδύσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ σε τρένα για την ενίσχυση των ευρωπαϊκών ταξιδιών, Η επένδυση αυτή θα συνδυαστεί με τη δημόσια και ιδιωτική χρηματοδότηση. Εντελώς, η συνολική επένδυση θα υπερβεί 4,5 δισεκατομμύρια €. Η επένδυση θα έρθει μέσα από μια ομάδα που ονομάζεται χρηματοδότησης συνδέοντας την Ευρώπη Ευκολία. Εν συντομία, η χρηματοδότηση θα προέλθει από λίγες ομάδες. Οι ομάδες αυτές περιλαμβάνουν τις εθνικές, ιδιωτικός, και τράπεζες επενδύσεων.

Η χρηματοδότηση θα βοηθήσει στην αναβάθμιση του ευρωπαϊκού ταξιδιού σιδηροδρομικού δικτύου. Επίσης, η επένδυση θα συμβάλει στην ανάπτυξη εναλλακτικών πηγών καυσίμων για τα τρένα. Επιπροσθέτως, η χρηματοδότηση θα ανοίξει το δρόμο για την μεταφορά μηδενικών εκπομπών.

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Ταξίδια

Τα έργα θα επικεντρωθούν στο βασικό δίκτυο των ευρωπαϊκών ταξιδιών. 719,5 εκατομμύρια ευρώ προορίζονται για το Ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού δικτύου. 99,6 εκατομμύρια ευρώ προορίζονται για την αναβάθμιση των οδικών μεταφορών. Επίσης, 78,9 εκατομμύρια ευρώ προορίζονται για την ανάπτυξη λιμένων. Και 44,7 εκατομμύρια ευρώ προορίζονται για εσωτερικές πλωτές οδούς.

Εμβληματικές πρωτοβουλίες που η χρηματοδότηση θα καλύψει περιλαμβάνουν;

  1. η αύξηση της ταχύτητα των τρένων μεταξύ της Δανίας και Γερμανία.
  2. Η αναβάθμιση των σιδηροδρομικών γραμμών στη Σλοβενία
  3. Σιδηροδρομική σήραγγα μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας
  4. Προσθέτωντας 340 σταθμούς φόρτισης λόγω της ηλεκτρικής αυτοκίνητα
  5. Προσαρμογή οδούς λόγω εμπορευματικών μεταφορών

Κολωνία σε τρένα Κοπεγχάγη

Δρέσδη σε τρένα Κοπεγχάγη

Νυρεμβέργη με τρένα Κοπεγχάγη

 

Πρόσθετη χρηματοδότηση από την ΕΕ για τρένα 37 δισ. Ευρώ για ευρωπαϊκά ταξίδια

Σύμφωνα με ορισμένους πηγές, Η Ευρώπη έχει επενδύσει επιπλέον 37 δισεκατομμύρια ευρώ στη βιομηχανία των τρένων. Το ποσό αυτό θα δώσει σε περισσότερους ανθρώπους θέσεις εργασίας και εισόδημα. Το ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο οφείλεται σε αύξηση της χωρητικότητας και της βιωσιμότητας. Εδώ είναι μερικά από τα έργα για τα οποία χρησιμοποιείται 37 δισεκατομμύρια ευρώ;

Ντίσελντορφ προς Αμβούργο τρένα

Βόννη στο Βερολίνο Τρένα

Heidelberg στο Μόναχο τρένα

 

 

1. Gotthard Base Tunnel

Ενώ αυτή η σήραγγα είναι 17 χρονών, άνοιξε μόνο για ευρωπαϊκά ταξίδια μέσα 2016. Λόγω της τα βουνά των Άλπεων, πήρε 2,400 εργαζομένων για τη διάνοιξη μέσω. το μήκος της σήραγγας είναι σχεδόν 57 KM, καθιστώντας τη μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο. Λόγω του μεγέθους της σήραγγας, το κόστος ήταν € 11 δισεκατομμύριο.

Αυτή η σήραγγα συνδέει Βόρεια Ιταλία με νότια Γερμανία, η οποία είναι δύο σημαντικές χώρες της Ευρωπαϊκής ταξίδια οικοσύστημα. Στο μέλλον, 240 εμπορευματικές αμαξοστοιχίες θα χρησιμοποιήσει αυτό το σήραγγα. Λόγω της σήραγγας, οι ναύλοι θα αντικαταστήσει πάνω 2 εκατομμύρια ταξίδια φορτηγό ετησίως. Φορτηγά πρέπει να οδηγήσετε μέχρι το βουνό και να περιμένουν στις ουρές των διοδίων. Σαν άποτέλεσμα, οι ναύλων, που θα ταξιδέψει σε μια αδιάκοπη 160 Προτιμάται KM ανά ώρα.

Trento στη λίμνη Garda Peschiera Τρένα

Bolzano Bozen στη λίμνη Garda Peschiera Τρένα

Μπολόνια στη λίμνη Garda Peschiera Τρένα

Βενετία προς τη λίμνη Garda Peschiera Τρένα

 

2. Fehmarnbelt Σύνδεσμος

Αυτή η σήραγγα μόνιμη σύνδεση θα είναι η μεγαλύτερη υποθαλάσσιας σήραγγας στον κόσμο. Η σήραγγα θα συνδέσει τη Δανία με το γερμανικό νησί Fehmarn. Το συνολικό κόστος αυτής της σήραγγας σύνδεσης είναι 7 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτή η σύνδεση θα μειώσει το ταξίδι με τρένο διάστημα μεταξύ Στοκχόλμη και το Αμβούργο με 2 ώρες. Ο κλάδος εμπορευματικών μεταφορών μεταξύ της Γερμανίας, Δανία, και η Σουηδία έχουν κερδίσει μαζικά από αυτή τη σύνδεση, Αυτό σίγουρα θα ενισχύσει τα ευρωπαϊκά ταξίδια.

Στουτγκάρδη Αμβούργο τρένα

Αμβέρσα στο Αμβούργο τρένα

Λειψία στο Αμβούργο τρένα

Βόννη στο Αμβούργο τρένα

 

3. Σύνδεση Ευρωπαϊκό Travel σιδηροδρομικό δίκτυο του έργου VDE 8

VDE 8 είναι ίσως το μεγαλύτερο site κατασκευή σιδηροδρόμων στη Γερμανία. Το έργο βελτιώνει μεταφοράς σε ολόκληρη τη Γερμανία. Λόγω του μεγέθους του και τεχνολογία το VDE 8 γραμμή ανάμεσα στο Βερολίνο και Μόναχο κοστίζει 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ντίσελντορφ προς Μόναχο τρένα

Δρέσδη στο Μόναχο τρένα

Νυρεμβέργη προς Μόναχο τρένα

Βόννη στο Μόναχο τρένα

 

κρατήσεις εισιτηρίων στο 3 λεπτά

Κράτηση ένα εισιτήριο τρένου σε για τα ευρωπαϊκά ταξίδια? Γιατί να μην πάρει 3 λεπτά στην ιστοσελίδα μας για να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια για τις διαδρομές σας. Είσοδος στο site μας τώρα στο τρένα βιβλίο. Τα εισιτήρια μπορούν να πληρωθούν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των ιδανικές και πιστωτικές κάρτες.

 

Θέλετε να ενσωματώσετε ανάρτηση στο ιστολόγιό μας στο site σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Del - (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/in_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / στο / ru ή / JA και περισσότερες γλώσσες.