Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 28/01/2022)

Η ζωή είναι για το ταξίδι παρά το προορισμός, και στην περίπτωση αυτών των πιο όμορφα σιδηροδρομικούς σταθμούς – που λένε πραγματικά είναι αλήθεια. Ενώ οι περισσότεροι ταξιδιώτες προσεγγίσει τους σιδηροδρομικούς σταθμούς ως σημείο εκκίνησης για τους ταξίδι, θα διαπιστώσετε ότι αυτοί οι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι θα διαπιστώσετε ότι αυτοί οι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι. Έτσι, γιατί δεν παίρνετε μια ματιά σε τρία από τα πιο όμορφα σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ευρώπης?

 

Όμορφη σιδηροδρομικούς σταθμούς επιλέξετε τον αριθμό 1 – Η Strasbourg Gare, Στρασβούργο, Γαλλία

σιδηροδρομικό σταθμό στη Γαλλία Στρασβούργο
σιδηροδρομικό σταθμό στη Γαλλία Στρασβούργο

 

Κοντά ανατολικά σύνορα της Γαλλίας με τη Γερμανία, που βρίσκεται στο Στρασβούργο είναι η σιδηροδρομικό σταθμό του Στρασβούργου. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα, και αναμφισβήτητα η πιο όμορφη.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι ένα σύγχρονο γυάλινο κτίριο στο εξωτερικό. Έτσι, τη στιγμή που θα μπείτε στο εσωτερικό, θα δείτε το φως, αέρινος χώρος, και την ιστορική ομορφιά του σταθμού μέσα στο ελάφι. Αυτό το σταθμό του τρένου έχει μεγάλη ιστορία. Εγκαινιάστηκε το 1846 και ξαναχτίστηκε το 1883. Η πανέμορφη στρογγυλεμένες γυάλινο στοιχείο που θα δείτε προστέθηκε 2007 για την προστασία του εικονική σταθμό.

Τι πιστεύετε για αυτό? Είναι Στρασβούργο αξίζει μια επίσκεψη?

Παρίσι στο Στρασβούργο τρένα

Λουξεμβούργο στο Στρασβούργο τρένα

Nancy για τρένα Στρασβούργο

Βασιλεία προς τρένα Στρασβούργο

 

Τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αμβέρσας, Αμβέρσα, Βέλγιο

Βέλγιο Αμβέρσα όμορφα σιδηροδρομικούς σταθμούς
σιδηροδρομικό σταθμό Βέλγιο Αμβέρσα

 

Η λέξη Μεγάλο δεν έχει καν αρχίσει να περιγράψει Αμβέρσα κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Το νεο-μπαρόκ θαύμα μοιάζει περισσότερο με ένα καθεδρικός ναός από ένα ταξιδιωτικό κέντρο. Ο σιδηροδρομικός σταθμός διαθέτει επίσης μια ευρύχωρη αίθουσα αναμονής από μάρμαρο και πέτρα, διαθέτει ένα τεράστιο ρολόι, και καλύπτεται με μεγάλο τρούλο.

Αυτή η βελγική ομορφιά χτίστηκε μετά από αίτημα του βασιλιά Λεοπόλδου ΙΙ και είναι μαζί μας για πάνω από 110 χρόνια. Φιλοξενεί σήμερα προαστιακά τρένα, υπεραστικά τρένα, και Thalys τρένα υψηλής ταχύτητας. Αυτό είναι σίγουρα ένα δεν θέλετε να χάσετε!

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν Αμβέρσα ο σιδηροδρομικός σταθμός να είναι ο πιο όμορφος σιδηροδρομικός σταθμός από όλους.

Βρυξέλλες στην Αμβέρσα τρένα

Άμστερνταμ στην Αμβέρσα τρένα

Λιλ στην Αμβέρσα τρένα

Παρίσι στην Αμβέρσα τρένα

 

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Sao Bento, Πόρτο, Πορτογαλία

σιδηροδρομικό σταθμό Πορτογαλία Πόρτο
σιδηροδρομικό σταθμό Πορτογαλία Πόρτο

 

Αυτό σιδηροδρομικός σταθμός είναι απλά πανέμορφο και ήταν αρχικά το Sao Bento de Ave-Μαρία Μονή και από το εξωτερικό, ταξιδιώτες θα δείτε ότι το κτίριο έχει μια όμορφη παριζιάνικο στυλ πέτρα πρόσοψη.

Το εσωτερικό είναι το πραγματικό βραβείο αν! Υπάρχουν 20,000 πλακάκια που αφηγούνται ιστορίες από τα πορτογαλικά ιστορικόςκαι, όπως η Μάχη της Βαλντεβέζ και την κατάκτηση της Θέουτα. Καλλιτέχνης Jorge Colaco ζωγραφισμένα τα κεραμίδια για 14 χρόνια και οι τοιχογραφίες πήρε ολοκληρωθεί το 1916. Δεν θέλετε να χάσετε αυτό το έργο τέχνης ή το τρένο σας! θα διαπιστώσετε ότι αυτοί οι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι

 

Έχετε επισκεφθεί κάποια από αυτά τα όμορφα σιδηροδρομικούς σταθμούς? Στείλετε μας τις φωτογραφίες σας @SaveATrain Έτοιμοι να κλείσετε την επόμενη περιπέτειά σας? Στη συνέχεια επίσκεψη www.saveatrain.com

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / ja προς / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.