Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 25/02/2022)

Ας υποθέσουμε ότι σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή Ένωση σύντομα. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια σειρά από συμβουλές και κρίσιμο ταξίδι πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εμπειρία σας πολύ πιο ευχάριστη. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφορά στο θεωρήσεις απαραίτητες για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο. Ακόμη, μέσα στην απέραντη επέκτασή του, υπάρχει μια σειρά νομικών εγγράφων που θα μπορούσατε να χρειαστείτε για να μπείτε στην Ευρώπη ως τουρίστας. Επίσης, πολύ διαφορετικά κλίματα, ιδιοτροπίες, και οι πολιτιστικές ιδιαιτερότητες είναι απαραίτητες για να θυμάστε εκεί.

 

1. Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη: Πάρτε το διαβατήριό σας

Το διαβατήριο είναι το κύριο μέλημα, καθώς θα είναι η κάρτα παρουσίασης και το κλειδί για τη χώρα παραλαβής σας. Θα φροντίσουμε πρώτα το διαβατήριο. Η υπεροχή σας καθορίζει σε ποιες χώρες θα μπορείτε να εισέλθετε χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε είδος ειδικής γραφικής εργασίας. Είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε αν οι πρεσβείες στο σπίτι και στον προορισμό σας έχουν διατηρήσει διπλωματικές σχέσεις ή συνθήκη τη στιγμή που ταξιδεύετε. Οι περισσότερες χώρες από την Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία έχουν ανεξέλεγκτη πρόσβαση στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Εχοντας πει αυτό, αν δεν συμβαίνει αυτό; πάρτε έναν νόμιμο σύμβουλο ταξιδιού που μπορεί να σας καθοδηγήσει κατά την επεξεργασία των αδειών ταξιδιού σας. Θα μπορούσατε επίσης να χρειαστείτε πιστοποιητικά υγείας και τέτοια για να έχετε πρόσβαση. Αν θέλετε να οδηγείτε ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, θα χρειαστείτε επίσης ένα διεθνής άδεια οδήγησης. Εάν σκοπεύετε να κάνετε επιχειρήσεις, μπορεί να υπάρχουν πολλές άλλες διεθνείς άδειες που απαιτούνται για να ταξιδέψετε. Μπορείτε να ελέγξετε ποια έγγραφα χρειάζονται ανάλογα με την ταξιδιωτική σας πρόθεση στον κυβερνητικό ιστότοπο της χώρας παραλαβής.

Λυών προς Τουλούζη με τρένο

Παρίσι προς Τουλούζη με τρένο

Ωραίο στην Τουλούζη με τρένο

Μπορντό προς Τουλούζη με τρένο

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Μάθετε να συσκευάζετε ανάλογα

Η Ευρώπη είναι μια μεγάλη και ποικίλη ήπειρος, από τις ηλιόλουστες παραλίες της Ανδαλουσίας στην Ισπανία έως την χιονισμένη ανατολική Τούνδρα. Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας το κλίμα και τις δραστηριότητες που θα σχεδιάζετε να κάνετε στο εξωτερικό. Θυμηθείτε ότι δεν πακετάρετε για να φύγετε από τη χώρα σας, μην πάρετε πάρα πολύ ή λίγο; Αυτό θα σας κάνει να χάσετε λιγότερο χρόνο να πάρει ρούχα, να σας βοηθήσω στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, και ακόμα να εξοικονομήσετε χρήματα με αποφυγή υπερβολικού βάρους. Είναι καλύτερο να οργανώσετε την τσάντα ταξιδιού ή το βαλίτσα σας, κυλώντας το παντελόνι σου, πουκάμισα, κάλτσες, και εσώρουχα σαν κρουασάν και τοποθετήστε τα όλα παχιά μεταξύ τους. Αυτό αποφεύγει την ταλαιπωρία της αναδίπλωσης των ρούχων σας και σας εξοικονομεί χώρο για να ταιριάζει με προϊόντα υγιεινής ή ηλεκτρονικά είδη. Αυτή η συμβουλή είναι επίσης χρήσιμη αν θέλετε να φέρετε ρούχα που αγοράσατε στο ταξίδι. Μια άλλη καλή συμβουλή είναι να συσκευάσετε μια επιπλέον τσάντα για τα αντικείμενα δώρων ή αγορών σας.

Άμστερνταμ προς Παρίσι με τρένο

Λονδίνο προς Παρίσι με τρένο

Ρότερνταμ προς Παρίσι με τρένο

Βρυξέλλες προς Παρίσι με τρένο

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη: Ενημερώστε τις τράπεζες σας ότι θα είστε στο εξωτερικό και θα ξοδέψετε

Η έξαρση της εισβολής της πιστωτικής κάρτας που συνέβη πριν από λίγα χρόνια έκανε τις τράπεζες πολύ επιφυλακτικές για τον κίνδυνο. Τους οδήγησε να δημιουργήσουν ένα μπλοκ πρώτα να ρωτήσουν αργότερα την πολιτική όταν βλέπουν μια πιστωτική κάρτα να χρησιμοποιείται σε μια τυχαία χώρα. Πρέπει να εμφανιστείτε αυτοπροσώπως στην τράπεζά σας ή να της τηλεφωνήσετε, καθώς οι διαδικτυακές ειδοποιήσεις μερικές φορές δεν λαμβάνονται υπόψη. Η λήψη αυτής της διάταξης θα αποτρέψει επιβλαβείς και ενοχλητικές εμπειρίες κατά την αγορά. Εάν πάτε στην τράπεζα, είναι επίσης καλή ιδέα να αποκτήσετε κάποιο τοπικό νόμισμα ενώ βρίσκεστε εκεί. Τα τέλη συναλλάγματος διογκώνονται παράλογα για τους τουρίστες στα περισσότερα καταστήματα της Ευρώπης και σημεία ανταλλαγής.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη με τρένο

Μόναχο προς Βιέννη με τρένο

Γκρατς προς Βιέννη με τρένο

Πράγα προς Βιέννη με τρένο

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη: Ανακεφαλαίωση

Εάν πηγαίνετε στο "Old Continent",Θυμηθείτε να φέρετε τα έγγραφά σας μαζί σας και να πληρώσετε για κάθε είδους διεθνή άδεια που απαιτείται. Αυτό το είδος χαρτιού είναι απαραίτητο εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε διαφορετικές χώρες εντός την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Εάν σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι, Είναι απαραίτητο να έχετε άδεια διεθνούς οδηγού και να αποφεύγετε κρατήσεις. Επίσης, θυμάμαι να συσκευάστε ελαφρά και να λάβετε υπόψη το κλίμα και τις δραστηριότητες που θα υπομείνετε στο εξωτερικό. Αναφέρετε πάντα σε ποιες χώρες σκοπεύετε να ξοδέψετε χρήματα και να κάνετε ανταλλαγές νομισμάτων μόνο με εξουσιοδοτημένες οντότητες. Εν τέλει, έρχεστε σε επαφή με διαφορετικά άτομα, τρόφιμα, πολιτισμούς, μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την εμπειρία.

Ντίσελντορφ προς Μόναχο με τρένο

Δρέσδη προς Μόναχο με τρένο

Νυρεμβέργη προς Μόναχο με τρένο

Βόννη στο Μόναχο με τρένο

 

 

Τώρα ξέρετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε, εμείς στο Save A Train, είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με όλες τις άλλες ανάγκες σας σε τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας "Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ταξίδι στην Ευρώπη" στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / ες ή / de και περισσότερες γλώσσες.