Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 25/02/2022)

Μεταφορά, σε κάθε μορφή, είναι η ραχοκοκαλιά κάθε χώρας και της οικονομίας της. Ήταν μόνο μέσω δρόμων, ράγα, και αέρας που ήμασταν σε θέση να συνδέσουμε τον κόσμο με τρόπο που έγινε πολύ μικρότερος από ό, τι είναι πραγματικά. Ετσι, όταν εξετάζουμε μεγάλες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, η μεταφορά είναι από τις πιο ενεργές, αλλάζει συνεχώς για τη βελτίωση του μέλλοντός μας.

Οι πρόσφατες τάσεις στη βιομηχανία ταξιδιών και μεταφορών έχουν ως στόχο τη δημιουργία πιο πράσινων επιλογών. Μια πολύ αναγκαία κίνηση για να σώσουμε το περιβάλλον μας, νέες εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών ήδη εργάζονται πάνω σε αυτήν την αρχή. Ωστόσο, Αυτές οι εξελίξεις σπάζουν επίσης τα όρια του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουμε τον τελευταίο αιώνα. Και κάνοντας αυτό, μας οδηγούν σε ένα μέλλον ταξιδιού που θα είναι πιο γρήγορο, ασφαλέστερα, και κυριολεκτικά έξω από αυτόν τον κόσμο.

 

Το μέλλον του ταξιδιού: Διαστημικός Τουρισμός

Ο χώρος είναι το τελευταίο σύνορο της ανθρωπότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, από τότε που περπατήσαμε στο φεγγάρι πριν από δεκαετίες, δεν υπήρξε κάτι σημαντικό για να ενθουσιάσει το κοινό. Τώρα όμως, υπάρχει ένας συνεχής αγώνας για να μεταφέρει τους ανθρώπους στο διάστημα, για αναψυχή. Ο διαστημικός τουρισμός είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα, και ενώ μπορεί να είναι ακριβό και αποκλειστικό, είναι ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον, που πιθανότατα θα περιλαμβάνει αποικίζοντας τον Άρη ή δημιουργία κατοικήσιμων διαστημικών σταθμών όπου εκατοντάδες άτομα μπορούν να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, ενώ οι επιστήμονες μπορεί να έχουν κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγες γενιές προτού εμφανιστεί οποιαδήποτε σημαντική ορατή πρόοδος.

Εισιτήρια για Ντίσελντορφ προς Μόναχο

Εισιτήρια για Δρέσδη προς Μόναχο

Εισιτήρια από Παρίσι προς Μόναχο

Εισιτήρια από τη Βόννη στο Μόναχο

 

The Future Of Travel

 

Βιομηχανία ταξιδιών και μεταφορών: Αυτοκίνητα χωρίς οδηγό

Ρωτήστε οποιοδήποτε άτομο σχετικά με την ιδέα της μεταφοράς στο μέλλον, και είναι πιο πιθανό να αναφέρουν αυτοκίνητα χωρίς οδηγό. Υπάρχουν ήδη τρένα σε όλο τον κόσμο που λειτουργούν σε αυτήν την αρχή. Εξάλλου, για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επιστήμονες και ηγέτες της βιομηχανίας έχουν εργαστεί για να κάνουν τους δρόμους ασφαλέστερους συμπεριλαμβάνοντας την τεχνολογία στις καθημερινές μας οδηγική εμπειρία. Αυτό που κάνει τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό αξίζει να περιμένουμε είναι ότι θα φέρει επανάσταση εντελώς στη βιομηχανία με πολλούς τρόπους. Από το να είσαι περισσότερο environmentally friendly στην οδική ασφάλεια, οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να καλύψουν μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς την πίεση να χρειάζεται να οδηγούν για ώρες.

Εισιτήρια από Άμστερνταμ προς Παρίσι

Εισιτήρια από Λονδίνο προς Παρίσι

Εισιτήρια για Ρότερνταμ προς Παρίσι

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Παρίσι

 

Το μέλλον του ταξιδιού: Τρένα

Ένα από τα παλαιότερα μέσα μαζικής μεταφοράς γύρω, τα τρένα έχουν ακόμα σαφώς θέση στο μέλλον μας. Παραδόξως, ίσως περισσότερο από ποτέ. Ακόμη και όταν δημιουργούνται νέες τεχνολογίες για να κάνουν τα σιδηροδρομικά συστήματα ασφαλέστερα, γρηγορότερα, και πιο βολικό, η θεμελιώδης ανάγκη για ένα τέτοιο σύστημα θα αυξηθεί ανάλογα. Τα τρένα είναι ήδη κάτι κοινωνικό ισοσταθμιστή καθώς οι πολύ πλούσιοι συχνά οδηγούν παράλληλα με τις φτωχότερες από τις εργατικές τάξεις, αλλά λόγω της ταχείας αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, ιδιαίτερα στις βιομηχανικές χώρες, αποτελεσματικά και οικονομικά προσιτά συστήματα τρένων θα είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Αυτό θα είναι επίσης σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, καθώς τα τρένα θα μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά με καθαρή ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα θα απομακρύνουν αμέτρητα βαρύ βαρέα αυτοκίνητα από το δρόμο και lowering earth’s CO2 emissions.

Εισιτήρια από Μόναχο προς Ζυρίχη

Εισιτήρια από Βερολίνο προς Ζυρίχη

Εισιτήρια από Βασιλεία προς Ζυρίχη

Εισιτήρια από Βιέννη προς Ζυρίχη

 

sbb train

 

Hyperloop

Το Hyperloop περιγράφεται ως ο «πρώτος νέος μεγάλος τρόπος μεταφοράς στο 100 χρόνια. " Περιλαμβάνει ταξίδια με υπερηχητικές ταχύτητες μέσα σε ένα σωλήνα, σύνδεση ενός προορισμού με έναν άλλο. Το Hyperloop μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά φορτίων και ανθρώπων. Ωστόσο, παρόλο που ο αινιγματικός Elon Musk βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της τεχνολογίας, ορισμένες χώρες είναι δύσπιστος για το Hyperloop and if it really is worth investing money in. παρ 'όλα αυτά, Τα ταξίδια μέσω αυτής της νέας μορφής μεταφοράς είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από ό, τι θα περιμέναμε, με δοκιμές και κατασκευή σωλήνων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στην Καλιφόρνια και πιθανώς στην Ευρώπη σύντομα.

Εισιτήρια για Αμβούργο προς Κοπεγχάγη

Εισιτήρια από Ζυρίχη προς Αμβούργο

Εισιτήρια από Αμβούργο προς Βερολίνο

Εισιτήρια για Ρότερνταμ προς Αμβούργο

 

 

Εικονική πραγματικότητα

Αυτό είναι ειδικά για ταξιδιώτες πολυθρόνων, που απολαμβάνουν να επισκέπτονται νέα μέρη αλλά προτιμούν να το κάνουν από την άνεση των σπιτιών τους. Ενώ η VR έχει ήδη γίνει εμπορική, αρκετά νωρίς, θα δούμε μια ενοποίηση μεταξύ της VR, IR, και AR, οδηγώντας σε μια εμπειρία που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματική ζωή. Από την επίσκεψη στα επτά θαύματα του κόσμου έως την κατάδυση στο Great Barrier Reef, Αυτή η νέα τεχνολογία θα βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν τον κόσμο όπως ποτέ άλλοτε.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Ρώμη

Εισιτήρια για Φλωρεντία προς Ρώμη

Εισιτήρια από Πίζα προς Ρώμη

Εισιτήρια από Νάπολη προς Ρώμη

 

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές εισιτηρίων. Παραγγείλετε το εισιτήριο τρένου σας με Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Το μέλλον του ταξιδιού” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και να μας δώσει πίστωση με σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffuture-of-travel%2F%3Flang%3Del ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες προορισμού διαδρομής το τρένο μας.
  • Στο παρακάτω link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- αυτή η σύνδεση είναι για τα αγγλικά διαδρομές σελίδων προορισμού, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αντικαταστήσετε το pl σε fr ή nl και περισσότερες γλώσσες της επιλογής σας.