Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 11/04/2021)

Πιστεύεται σωστά ότι το ταξίδι είναι ένα πράγμα που αγοράζετε για να είστε ή να αισθάνεστε πλούσιοι! Και δεν είναι πάντοτε απαραίτητο να αποχωριστείτε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας για να απολαύσετε τον πλούτο. Ενώ σχεδιάζετε να βγείτε έξω στα ηλιόλουστα τροπικά νησιά, ή χιονισμένες πίστες σκι, αλλιώς η καταπράσινη ερημιά, κάνετε συνεχώς πολλές αναλύσεις. Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα με το να μην το κάνουμε πολύ περίπλοκο. Καθίστε με την ομάδα σας και προγραμματίστε τον προϋπολογισμό σας. Κάντε ολόκληρο το ταξίδι καταλαβαίνω. Τα ομαδικά ταξίδια είναι ένα εξαιρετικό μέσο για υπέροχη συντροφικότητα. Όμως δεν είναι όλα ομαλά, αν δεν σχεδιάζεται με τελειότητα. Μπορεί να ακούγεται παράλογο να παρακολουθείτε τα έξοδα ταξιδιού, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές κρυφές δυσλειτουργίες σε αυτό. Αποφύγετε όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με ομαδικά ταξίδια και προγραμματίστε λογικά. Διαβάστε παρακάτω τις έξι συμβουλές χωρίς προβλήματα για να σχεδιάσετε ένα ομαδικό ταξίδι φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

  • Ο σιδηροδρομικός Μεταφορές Είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, Η φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

1. Αποφασίστε για έναν προϋπολογισμό ταξιδιού

Ναί! Εχεις δίκιο! Θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε για τον προορισμό για να λάβετε την τεχνογνωσία για τα συνολικά έξοδα. Αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο, καθώς και τα δύο είναι αλληλένδετα. Και είναι επίσης πολύ περίπλοκη υπόθεση. Αν και προγραμματίζετε το επόμενο ταξίδι σας με μια ομάδα φίλων, δεν μπορούν όλοι να το αντέξουν εξίσου. Ετσι, ταιριάζει με έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, αποφάσισε ομόφωνα. Ολόκληρος ο προγραμματισμός θα γίνει ομαλός, καθώς οι περισσότεροι στην ομάδα δεν θα πρέπει να αισθάνονται πιεσμένοι να ξοδέψουν ένα σημαντικό ποσό. Επίσης, η λήψη αποφάσεων για την επιλογή ενός προορισμού γίνεται ευκολότερη, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον σταθερό προϋπολογισμό. Αναλόγως, εσείς, μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας, μπορεί να λάβει κλήση για τα επιπλέον έξοδα, όπως πτήσεις, ενοικιάσεις, τροφή, εκδρομές, και πολλα ΑΚΟΜΑ. Απαιτείται πλήρης συνεργασία, ενώ σχεδιάζετε ένα ομαδικό ταξίδι, για να διατηρηθεί η συντροφικότητα.

Εισιτήρια από Λουξεμβούργο προς Βρυξέλλες

Εισιτήρια για Αμβέρσα προς Βρυξέλλες

Εισιτήρια από Άμστερνταμ προς Βρυξέλλες

Εισιτήρια από Παρίσι προς Βρυξέλλες

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Χωρίστε το συνολικό κόστος μεταφορικά

Δοκιμάστε να καταλάβετε πώς να διαιρέσετε τα έξοδα. Αποφασίστε για τα μέσα και τους τρόπους κατανομής του συνολικού κόστους μεταξύ άλλων μελών της ομάδας. Για παράδειγμα, θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για ολόκληρη την κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο, ή θα πρέπει να μοιράζεστε το ίδιο στο μισό? Ή, Σας ενδιαφέρει να αναλάβετε ευθύνες όπως ενοικίαση ταξί και καθημερινές εξορμήσεις? Σε πολλά ομαδικά ταξίδια, είναι γενικά αξιέπαινη η ανάληψη συγκεκριμένου τμήματος καθηκόντων. Μειώνει τις επιπλοκές και εξοικονομεί ολόκληρο το κόστος που σχετίζεται με τα ταξίδια.

Αν έχετε προγραμματίσει σύντομα ένα ταξίδι με μεγάλο προϋπολογισμό, δοκιμάστε να δημιουργήσετε έναν μεμονωμένο λογαριασμό. Πρέπει να κάνετε το ίδιο καλά εκ των προτέρων. Όλοι οι συμμετέχοντες στο ομαδικό ταξίδι μπορούν να καταθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό, Μηνιαίο, για να εξοικονομήσετε προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Είναι μια πιο έξυπνη πράξη για να αποκτήσετε καλά ξενοδοχεία, αεροπορικές πτήσεις, και εξαιρετική κουζίνα.

Εισιτήρια τρένου από Μόναχο προς Ζυρίχη

Εισιτήρια από Βερολίνο προς Ζυρίχη

Εισιτήρια από τη Βασιλεία προς τη Ζυρίχη

Εισιτήρια για Βιέννη προς Ζυρίχη

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Πιστέψτε σε οικονομικές πτήσεις και φιλικούς για τσέπες αλλά λαμπερούς προορισμούς

Ενώ βρίσκεστε στον προγραμματισμό για ένα ομαδικό ταξίδι, να είσαι λίγο προληπτικός με τα χρήματά σου. Εστίαση σε εμπορικούς αερομεταφορείς. Υπάρχουν πολλές οικονομικές αεροπορικές εταιρείες, φιλοξενώντας μια χούφτα ταξιδιωτικών πακέτων. Προγραμματίστε την κίνησή σας ακολουθώντας συζητήσεις για τις κρυφές αποχρώσεις με τους συμμαθητές σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε το ταξίδι σας στη Ρώμη, Αθήνα, και Κωνσταντινούπολη μέσω Μάλτας. Ή αλλιώς, ξεκινώντας το ομαδικό σας ταξίδι από Βερολίνο προς Πράγα, Η Βουδαπέστη και η Ρίγα αποτελούν εξαιρετική επιλογή! Και τι θα λέγατε για ένα οδικό ταξίδι ή για να ζήσετε μια κατασκήνωση διάρκειας μίας εβδομάδας στην άγρια ​​φύση με τους συμπαίκτες σας? Τον περισσότερο καιρό, ο καιρός ενεργεί ως εμπόδιο. Ανεξάρτητα από μια καταρρακτώδη βροχόπτωση, καμμένος ήλιος, ή θυελλώδη χτυπήματα, ταξιδεύουν με αυτοκίνητο με τη βοήθεια α τέντα ραφιών οροφής, είναι ευλογία! Φροντίζει για την πλήρη κάλυψη και τη σκίαση των στοιβαγμένων αποσκευών, ενώ παράγει ολόκληρες ταξιδιωτική εμπειρία ένα χαλαρό.

Εισιτήρια Άμστερνταμ προς Λονδίνο

Εισιτήρια από Παρίσι προς Λονδίνο

Εισιτήρια από Βερολίνο προς Λονδίνο

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Λονδίνο

 

4. Δράστε έξυπνο κατά την παραγγελία φαγητού

Ένα ομαδικό ταξίδι είναι γενικά επιτυχημένο όταν δεν υπάρχει διαφωνία ή επιχείρημα σχετικά με το φαγητό, ειδικά. Ναί! Τα περισσότερα ομαδικά ταξίδια προκαλούν περιφρόνηση όταν τίθεται το ερώτημα με την προτίμηση του κάθε μέλους. Σε τέτοιες καταστάσεις, η θετική σκέψη και η υγιεινή διατροφή πρέπει να είναι το σύνθημά σας. Ο διαχωρισμός στον έλεγχο του εστιατορίου εγγυάται προβλήματα και σύγχυση μεταξύ των συμμαθητών της ομάδας. Για παράδειγμα, σε μια ομάδα δέκα, ένα άτομο πληρώνει ολόκληρο το λογαριασμό ενός μπουκάλι κρασί, και αργότερα τα άλλα άτομα της ομάδας πληρώνουν στο διάστημα, μια σημαντική σύγχυση θα συμβεί. Έτσι, πιστεύετε στο διαχωρισμό του ελέγχου πάντα. Ή αλλιώς, μπορείτε να το κάνετε μέσω «buddy-pair». Συγκεντρώστε το μερίδιό σας με κάποιο άλλο άτομο στην ομάδα και προχωρήστε στην πληρωμή του λογαριασμού.

Εισιτήρια τρένου από Μιλάνο προς Ρώμη

Εισιτήρια τρένου από Φλωρεντία προς Ρώμη

Εισιτήρια από Πίζα προς Ρώμη

Εισιτήρια τρένου από Νάπολη προς Ρώμη

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Να είστε προσεκτικά υπολογιστικοί με έξοδα

Θέλετε να είστε τεχνολογικά υγιείς, και ξεχωρίστε ως ένα έξυπνο άτομο ανάμεσα στην ομάδα? Λάβετε τη βοήθεια των διαφόρων διαδικτυακών εφαρμογών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας, σχετίζονται με έξοδα. Ορκίζομαι σε εφαρμογές όπως Χωριστά ή Έγγραφο Google, καθώς και οι δύο επιτρέπουν σε όλους τους παρόντες στην ομάδα να έχουν πρόσβαση, προβολή και επεξεργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Αλλά προσέξτε τις ατομικές θετικές και αρνητικές πτυχές τους.

Δημιουργείτε μια ομάδα σε αυτές τις εφαρμογές, όπου τα μέλη της ομάδας μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και να χωρίσουν ολόκληρο το κόστος σε ποσοστά. Οι ειδοποιήσεις στέλνουν φιλικές υπενθυμίσεις σε διάφορα άτομα που ενδιαφέρονται για την εκκαθάριση του λογαριασμού. Κατά τον προγραμματισμό για τον υπολογισμό των εξόδων του ομαδικού ταξιδιού, αποφύγετε την καταγραφή ή την εξόφληση των πληρωμών προφορικά. Θυμηθείτε αυτό για να ζήσετε μια ειρηνική ταξίδι μπροστά.

Εισιτήρια Άμστερνταμ προς Παρίσι

Εισιτήρια τρένου από Λονδίνο προς Παρίσι

Εισιτήρια Ρότερνταμ προς Παρίσι

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Παρίσι

 

 

6. Διευθετήστε όλα τα τέλη (Εάν υπάρχει)

Μόλις απολαύσετε το ομαδικό σας ταξίδι και προσγειωθείτε ευτυχώς στο σπίτι, είναι καιρός να εξοφλήσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας (εάν υπάρχει)! Είναι καλύτερα να εξοφλήσετε τυχόν παλιά χρέη, κατά το χρονικό πλαίσιο που έχετε συμφωνήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, στέκεται ως αποσκευές! Πολλοί προτιμούν να πληρώνουν μέσω διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές, καθώς ακούγεται καταλαβαίνω. Και ορισμένα άτομα με πιο λογική σκέψη αρέσει να πληρώνουν αυτοπροσώπως, μετρητά. Βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε εντός περίπου μίας εβδομάδας. Ή αλλιώς, θα χάσετε την πρόσκληση για το επόμενο ομαδικό ταξίδι.

Δείτε επίσης: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ

Εισιτήρια τρένου από Λονδίνο προς Άμστερνταμ

Εισιτήρια τρένου από Βερολίνο προς Άμστερνταμ

Εισιτήρια τρένου από Παρίσι προς Άμστερνταμ

Settle All Dues (If Any)

 

συμπέρασμα

Δεν είναι κανένα, αλλά μια λανθασμένη πεποίθηση μεταξύ πολλών ότι το ταξίδι σε όλο τον κόσμο δεν είναι ποτέ δυνατό χωρίς απεριόριστη πιστωτική κάρτα ή ταμειακή ροή. Ή αν κάποιος υποστηρίζει ολόκληρο το ταξίδι! Αλλά είναι καλύτερο να μην πιστεύεις στο ίδιο. Είναι σίγουρο ότι κανένα ταξίδι δεν πραγματοποιείται χωρίς καμία δαπάνη. Οι παραπάνω οδηγίες σίγουρα θα σας κρατήσουν μαζί με τη συμμορία σας για πολλά επερχόμενα ταξίδια. Να είστε ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας, και συνεργαστείτε με τους άλλους ταξιδιωτικούς σας συντρόφους, τότε το ομαδικό ταξίδι δεν θα είναι παρά ένα όνειρο!

 

Ταξιδέψτε στην ήπειρο με τρένο και κάνετε κράτηση με Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “6 Έξυπνες συμβουλές για να σχεδιάσετε ένα ομαδικό ταξίδι στον προϋπολογισμό” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και να μας δώσει πίστωση με σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες προορισμού διαδρομής το τρένο μας.
  • Στο παρακάτω link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- αυτή η σύνδεση είναι για τα αγγλικά διαδρομές σελίδων προορισμού, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το de σε fr ή tr και περισσότερες γλώσσες της επιλογής σας.