Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 04/11/2022)

Είτε είναι η πρώτη είτε η τέταρτη φορά που ταξιδεύετε με τρένο, Η εμπειρία του ταξιδιού σας με τρένο μπορεί πάντα να βελτιώνεται. Εδώ είναι επιλεγμένα σημεία που πρέπει να ακολουθήσετε για την απόλυτη εμπειρία ταξιδιού με τρένο, εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι πώς να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

Δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου πριν την αναχώρηση

Το ταξίδι με τρένο είναι λιγότερο αγχωτικό από το ταξίδι με αεροπλάνο, αλλά η προετοιμασία για ένα ταξίδι με τρένο απαιτεί ακόμα προγραμματισμό. Η δημιουργία μιας λίστας ελέγχου πριν από την αναχώρηση είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξασφαλίσετε το πιο άνετο και χωρίς άγχος ταξίδι με τρένο. Τα παρακάτω πράγματα είναι απαραίτητο να τα βάλετε στη λίστα ελέγχου πριν την αναχώρηση όταν προετοιμάζεστε για ένα ταξίδι με τρένο:

Βίζα και Δελτίο Ταυτότητας: διαβατήριο ή ταυτότητα με φωτογραφία. Επιπλέον, εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε πολλές χώρες με τρένο, τότε είναι υποχρεωτικό να ελέγξετε εάν η χώρα προορισμού απαιτεί βίζα.

Εισιτήρια τρενού: Η λήψη μιας εφαρμογής σιδηροδρόμου είναι μια εξαιρετική ιδέα, έτσι δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε χάρτινα εισιτήρια τρένου, και μπορεί απλά να δείξει ένα eTicket.

Ταξιδιωτική ασφάλιση: κρατήστε μαζί την κάρτα ταξιδιωτικής ασφάλισης με το διαβατήριό σας και τα εισιτήρια τρένου.

Φάρμακα: σε περίπτωση που έχετε την τάση να αναπτύξετε ημικρανίες λόγω του άγχους της προετοιμασίας, ευαίσθητο στομάχι, ή οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με την υγεία.

Μικρή αλλαγή: είναι πάντα μια καλή ιδέα να φέρετε χρήματα σε μεγάλα ταξίδια με τρένο, ειδικά, σε περίπτωση που ξεμείνετε από σνακ, αναψυκτικά, ή διαβάζει. Τα κλινοσκεπάσματα διατίθενται με επιπλέον κόστος σε ορισμένα μεγάλα ταξίδια με τρένο, σαν ένα ολονύκτιο ταξίδι.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

Beautiful View From a Train Window

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα πάσο τρένων

Ταξιδεύοντας με τρένο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε πολλές πόλεις, εάν έχετε περιορισμένο χρόνο. Για ένα πράγμα, το ταξίδι με το τρένο είναι φθηνότερο από την κράτηση πολλών πτήσεων. κατα δευτερον, Τα τρένα μικρών αποστάσεων είναι ένας κομψός τρόπος ταξιδιού στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, Η λήψη σιδηροδρομικής κάρτας στην Ολλανδία είναι ιδανική για ταξίδια μέσα στο Άμστερνταμ και για ημερήσιες εκδρομές σε κοντινές πόλεις, αρέσει Ουτρέχτη.

 

 

Άνετο ένδυμα

Η άνετη ένδυση είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν ένα επιτυχημένο ταξίδι με τρένο. Η άνετη ένδυση είναι απαραίτητη όταν προετοιμάζεστε για ένα μεγάλο ταξίδι με τρένο, ειδικά ένα ολονύκτιο ταξίδι με τρένο. Για παράδειγμα, Η συσκευασία στρώσεων ελαφρών και ζεστών ρούχων μπορεί να είναι σωτήρια τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Μερικά τρένα μπορεί να αισθάνονται βουλωμένα και πολύ ζεστά το χειμώνα, και μπορεί να κάνει πολύ κρύο το καλοκαίρι. Ετσι, Τα στρώματα και η άνετη ένδυση είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να προγραμματίσετε όταν προετοιμάζεστε για ένα ταξίδι με τρένο. Έτσι, αν συνήθως πακετάρετε την τελευταία στιγμή, αυτή τη φορά, δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον μερικές μέρες για να τα καταλάβετε όλα είδη πρώτης ανάγκης να μαζέψω τα πράγματα για ένα ταξίδι με τρένο.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Συσκευασία για το ταξίδι με το τρένο

Αυτή η συμβουλή είναι απαραίτητη όταν προετοιμάζεστε για ένα ταξίδι με τρένο, επειδή πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα τρόλεϊ και ένα σακίδιο. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τρένα γρήγορης ταχύτητας, Πολλοί από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς είναι δύσκολο να μετακινηθούν με ένα τρόλεϊ.

Επομένως, όταν προετοιμάζεστε για ένα ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, Είναι απαραίτητο να ελέγξετε τις εγκαταστάσεις στο σιδηροδρομικό σταθμό και να έχετε τα φώτα. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες για να αλλάξετε πλατφόρμες, Η τσάντα σας θα είναι ελαφριά σαν φτερό. Εξάλλου, πότε βαλίτσα για το τρένο, είναι καλύτερο να έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα, οπότε δεν χρειάζεται να ξεπακετάρετε όλα τα υπάρχοντά σας στο βρώμικο πάτωμα του τρένου μόνο για να βρείτε ακουστικά, φαρμακευτική αγωγή, ή πουλόβερ.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

How To Prepare For A Train Trip

Ελέγξτε τις επιλογές κράτησης θέσεων

Αν αναρωτιέστε πώς να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο, Ο έλεγχος μιας κράτησης θέσης είναι ιδανικός πολύ νωρίτερα. Οι υπέροχες θέσεις εξαντλούνται γρήγορα, και αν θέλετε να κάνετε το καλύτερο του ταξιδιού, ελέγξτε τις επιλογές θέσεων επειδή οι σιδηροδρομικές εταιρείες τείνουν να έχουν μια ευρεία επιλογή θέσεων σε διάφορες κατηγορίες και εύρος τιμών.

Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να πάρετε ένα νυχτερινό τρένο τότε η άνεση είναι προτεραιότητα κοιμηθείτε στο τρένο και θα πρέπει να κλείσετε θέση πρώτης θέσης. Εξάλλου, αν θέλετε να έχετε την καλύτερη θέα στο δρόμο, τότε οι προβολές στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά ενδέχεται να διαφέρουν. Ετσι, Ο έλεγχος των κρατήσεων θέσεων, εάν υπάρχουν, συνιστάται ως μέρος της προετοιμασίας του ταξιδιού.

Interlaken στη Ζυρίχη τρένα

Λουκέρνη στην Ζυρίχη τρένα

Βέρνη Ζυρίχη τρένα

Γενεύη Ζυρίχη τρένα

 

Train Ride Aesthetics

Καλύτερη γραφική θέα

Ένας από τους κορυφαίους λόγους για να ταξιδέψετε με τρένο είναι ότι έχετε την ευκαιρία να δείτε περισσότερα από τη χώρα, σε αντίθεση με τα ταξίδια με αεροπλάνο. Επομένως, όταν προετοιμάζεστε για ένα δρομολόγιο με τρένο, η θέα στη διαδρομή είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Για παράδειγμα, Μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνετε ένα μακρύ ταξίδι με τρένο για να έχετε εκπληκτική θέα, όπως το ταξίδι με τρένο orient express.

Επιπλέον, Εάν ερευνήσετε εκ των προτέρων την καλύτερη θέα, θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει στην κράτηση θέσης στο τρένο. Μερικές φορές αποφασίζετε μεταξύ ενός καθίσματος παραθύρου, Η αριστερή ή η δεξιά πλευρά μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ενός αξέχαστου ταξιδιού με τρένο και ενός αξιοπρεπούς ταξιδιού με τρένο.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Best Scenic Train Rides

Κατεβάστε το Entertainment For The Journey

Ταξιδεύοντας με τρένο είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να προλάβετε την ανάγνωση και τα podcast. Όταν προετοιμάζεστε για το ταξίδι με το τρένο, κατεβάστε μερικά βιβλία, podcasts, και λίγη μουσική για να ακούσετε στο τρένο γιατί δεν προσφέρουν όλες οι σιδηροδρομικές εταιρείες δωρεάν Wi-Fi. Επιπλέον, Είναι καλύτερο να είστε έτοιμοι εκ των προτέρων και να φτάσετε την ημέρα του ταξιδιού χαλαροί και με μεγάλη διάθεση.

Επιπροσθέτως, λήψη χρήσιμων εφαρμογών είναι απαραίτητο πριν ταξιδέψετε. Για παράδειγμα, κατεβάστε χάρτες εκτός σύνδεσης για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι και να σχεδιάσετε τα επόμενα στάδια του ταξιδιού σας. Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για λήψη είναι το Save A Train για να βρείτε υπέροχα εισιτήρια τρένων και διαδρομές τρένων.

Ντιζόν στην Προβηγκία τρένα

Παρίσι Προβηγκία τρένα

Λυών στην Προβηγκία τρένα

Μασσαλία στην Προβηγκία τρένα

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

Ένα υπέροχο ταξίδι με τρένο ξεκινά με την εύρεση των καλύτερων εισιτηρίων τρένου στην πιο υπέροχη και άνετη διαδρομή τρένου. Εμείς στο Save A Train θα χαρεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο και να βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια τρένου στις καλύτερες τιμές.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας "Πώς να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο" στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fel%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl στην / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.