Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 01/04/2021)

Το ταξίδι είναι η απόλυτη περιπέτεια, αλλά πρέπει να το κάνετε χωρίς αποσκευές, ιδιαίτερα για layovers ή αν απλά έχετε μια ελεύθερη μέρα σε μια από της Γερμανίας δημοφιλείς πόλεις. Έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το αριστερό θέσεις αποσκευών στη Γερμανία για τρεις από τις κυριότερες πόλεις της, Βερολίνο, Μόναχο, και το Αμβούργο.

Είτε είστε φοιτούν Oktoberfest στο Μόναχο, στέκεται στο δέος της πύλης του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο, ή απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα του κόμματος του Reeperbahn στο Αμβούργο, αυτά είναι τα πιο εύκολο και πιο βολικό τρόπο για να εξασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας είναι καλά ληφθεί μέριμνα, ενώ θα διερευνήσει.

 

Τοποθεσίες αριστερά αποσκευών Στη Γερμανία: Βερολίνο

Βερολίνο Αεροδρόμια

Στο Tegel Το αεροδρομιο, θα βρείτε στην αριστερή θέση αποσκευών στον τερματικό σταθμό Α και είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 5 είμαι σε 10:30 μετα μεσημβριας. Οι τιμές θα πληρώσετε θα κυμαίνονται από € 7.20 σε € 9,90 και εξαρτάται από το μέγεθος της τσάντας σας. Το χρονικό διάστημα για την αποθήκευση είναι απεριόριστος.

Στο Αεροδρόμιο Schonefeld, θα βρείτε την αριστερή θέση των αποσκευών στον τερματικό σταθμό D Άφιξη. ώρες τους είναι από Κυριακή έως Παρασκευή, από 7:30 είμαι σε 11:30 μ.μ. και Σάββατο από 8 είμαι σε 6 μετα μεσημβριας. Οι τιμές κυμαίνονται από € 4 έως € 6 για τις χειραποσκευές και € 7 έως € 10 για την κανονική αποσκευές.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Τοποθεσίες αριστερά αποσκευών Σε σιδηροδρομικούς σταθμούς

Η ευκολία της σιδηροδρομικούς σταθμούς για εσάς είναι ότι είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός (Hauptbahnhof) είναι όπου θα βρείτε θυρίδες και βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης έξω από το κεντρικό κτίριο στην περιοχή C.

Ανάλογα με το μέγεθος του ντουλάπι σας χρειάζεται, κοστίζουν μεταξύ € 4 και € 6 την ημέρα και η μέγιστη περίοδο αποθήκευσης είναι 72 ώρες. Αν προτιμάτε να επισκεφτείτε ένα γραφείο αριστερά αποσκευών, υπάρχει ένα ανοιχτό καθημερινά από τις 6 είμαι σε 10 μμ και είναι περίπου 5 € ανά τεμάχιο.

Άλλοι σταθμοί με αποθήκευση ντουλάπι περιλαμβάνουν Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz και το Ζωολογικό Κήπο. Εύκολο να βρεθεί αριστερά θέσεις αποσκευών στη Γερμανία!

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Τοποθεσίες αριστερά αποσκευών Στη Γερμανία: Μόναχο

Μόναχο Αεροδρόμια

Αεροδρόμιο του Μονάχου είναι η καλύτερη επιλογή όταν επισκέπτονται την πόλη. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης στο Terminal 1 είναι ανοιχτό 24 ώρες και υπάρχει μια δεύτερη θέση στον τερματικό σταθμό 2 αλλά οι ώρες λειτουργίας είναι από 5 Με τα μεσάνυχτα καθημερινά.

Θα πληρώσει μεταξύ € 5 και € 10, ανάλογα με το μέγεθος των αποσκευών σας, καθώς και το περιεχόμενό του. Ελέγξτε τα αεροδρόμια’ ιστοσελίδα πριν ταξιδέψετε για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και άλλα αεροδρόμια για την αριστερή θέσεις αποσκευών στη Γερμανία.

 

Luggage inside Munich airport

 

Τοποθεσίες αριστερά αποσκευών στο Μόναχο σιδηροδρομικούς σταθμούς

Η αποθήκευση αποσκευών στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Μονάχου θα είναι ένα αεράκι για εσάς. Υπάρχει μια πληθώρα από θυρίδες και υπάρχουν ενδείξεις για να τους εντοπίσετε εύκολα. Ένα πρότυπο ντουλάπι θα σας κοστίσει περίπου € 4 ανά ημέρα και για ένα μεγαλύτερο, κοστούμι-υπόθεση μεγέθους ντουλάπι περίπου € 6 καθημερινά. Υπάρχει ωστόσο ένα όριο περιορισμού 72 ωρών.

Πολλοί άλλοι σταθμοί έχουν τοποθετηθεί με τις ίδιες παροχές.

Ντίσελντορφ προς Μόναχο τρένα

Δρέσδη στο Μόναχο τρένα

Νυρεμβέργη προς Μόναχο τρένα

Βόννη στο Μόναχο τρένα

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Τοποθεσίες αριστερά αποσκευών Στη Γερμανία: Αμβούργο

Αμβούργο Αεροδρόμια

η μόνη σας επιλογή είναι το αεροδρόμιο του Αμβούργου. Το γραφείο αριστερά αποσκευών στον τερματικό σταθμό 2, Επίπεδο 1 Αναχωρήσεις και είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 4:30 είμαι σε 11 μετα μεσημβριας. Θα πληρώσει μεταξύ € 5 και € 25, όλα εξαρτώνται από το μέγεθος. Το μεγαλύτερο αποσκευές σας, η υψηλότερη αμοιβή σας, και το αεροδρόμιο χρεώνει επίσης 3 € ως εφάπαξ χρέωση επεξεργασίας ανά είδος.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας εδώ για περιορισμένα χρονικά διαστήματα και είναι καλύτερο να ελέγξετε πριν από την άφιξή σας. Συγκεντρώστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πριν να ταξιδεύουν.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Τοποθεσίες αριστερά αποσκευών Σε σιδηροδρομικούς σταθμούς

Όπως συμβαίνει με πολλούς από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη, είστε στην τύχη με ντουλάπια που είναι όλα εύκολα προσβάσιμα και είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα. Το μέσο κόστος είναι € 5 την ημέρα και δεν υπάρχουν περιορισμοί μεγέθους.

Βερολίνο στο Αμβούργο τρένα

Bremen στο Αμβούργο τρένα

Ανόβερο στο Αμβούργο τρένα

Κολωνία Αμβούργο τρένα

 

 

Ιδιωτικές Υπηρεσίες: Η «Airbnb» Για αποσκευών

Υπάρχουν λίγες εταιρείες που χρησιμοποιούν ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο της Airbnb, μόνο για τις αποσκευές. Το μόνο που χρειάζεται να ψάξετε για μια θέση, κάνετε κράτηση και στη συνέχεια να αφήσει τις τσάντες σας σε ένα πιστοποιημένο θέση που είναι το πιο βολικό για σας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για την εξεύρεση άφησε θέσεις αποσκευών στη Γερμανία.

Ασφάλιση περιλαμβάνεται στην τιμή και διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Θα έχετε επίσης την ειρήνη του μυαλού ότι οι σακούλες σας είναι σε ασφαλή χέρια.

συλλέκτρια υλικών

Αυτή είναι μια πολύ αξιόπιστη υπηρεσία αποθήκευσης που είναι εύκολο στη χρήση και τιμές πολύ λογικές. Θα πληρώσετε ένα κατ 'αποκοπή ποσό των € 5 ανά αποσκευή ανά ημέρα. τσάντα σας είναι επίσης ασφαλισμένος για πάνω από € 800. Είναι όλα περιλαμβάνονται στην τιμή.

Μπορείτε απλά να αναζητήσετε την ιστοσελίδα τους για μια θέση κοντά σας. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να επιλέξετε συγκεκριμένες σας StashPoint »και όταν αφήσετε τις αποσκευές σας, δείχνουν υποδοχής σας την κράτησή σας και είστε ταξινομημένο!

Παρόμοιες υπηρεσίες σε αυτό περιλαμβάνουν Nannybag και BagBnb. Οι υπηρεσίες αυτές είναι πραγματικά διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα για τη Γερμανία.

Όταν ταξιδεύετε και την αποθήκευση των αποσκευών είναι απαραίτητη, Είναι πάντα καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι. Ελέγξτε ξανά όλες τις λεπτομέρειες και βρείτε μια λύση που είναι βολική για εσάς και για το πού πηγαίνετε. Είτε αυτό είναι τα αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, ή ελέγχοντας όμορφες ιδιωτικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο, είναι όλα διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλή αποσκευές και να σώσει κάποια χρήματα για εισιτήρια τρένων και τη χρήση σας Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Πού να βρεθούν οι Περιοχές αριστερά αποσκευών Στη Γερμανία?” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.