Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 14/01/2022)

Ciao! Σχεδιάζετε το προορισμός μιας ζωής στην Ιταλια! Είναι η γενέτειρα της αναγέννησης και μια πόλη που υπόσχεται να εξαιρώ και να σας εμπνεύσει, λόγω των έργων της τέχνης, αρχιτεκτονική, και η ερωτική του σχέση με το φαγητό. Η Ιταλία είναι η αληθινή σπίτι της γαστρονομίας. Πλάκες δεν είναι μόνο υπηρέτησε ως γεύματα, είναι δημιουργίες. Ενώ μπορείτε να εξερευνήσετε αυτή την λαίλαπα της πόλης της θαύμα, όπου μπορείτε να βρείτε αριστερά θέσεις αποσκευών στην Ιταλία?

Περπατώντας πλακόστρωτα δρομάκια, μούσκεμα στην αισθητή ατμόσφαιρα του πάθους, καθιστά ένα προορισμό κουβά λίστα. Το μόνο πράγμα που μπορεί να καταστρέψει το ρομαντισμό έχει να μεταφέρει τις αποσκευές σας μαζί σας γιατί ποιος θέλει να επιβαρυνθεί κι αν πάτε? Ο τρόπος για να ταξιδέψετε σε όλη την Ιταλία χωρίς αποσκευές και χαρούμενοι είναι και για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές τοποθεσίες αριστερών αποσκευών στην Ιταλία.

  • Ο σιδηροδρομικός Μεταφορές Είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Ιστοσελίδα στον κόσμο.

 

Τοποθεσίες αριστερά αποσκευών σε αεροδρόμια

Μια ασφαλής και απλή επιλογή αποθήκευσης αποσκευών, σε μια στάση, είναι στο αεροδρόμιο ή αν έχετε μια ελεύθερη μέρα χωρίς ένα ξενοδοχείο. Λάβετε υπόψη ότι σε μεγάλους αερολιμένες αυτό είναι μια εύκολη επιλογή, αλλά πιο μικρά αεροδρόμια μπορεί να είναι πιο περίπλοκη, έτσι κάνει την έρευνά σας πριν πάρετε για να επιλέξει από αεροδρόμιο. Είναι καλύτερο να ελέγχετε εκ των προτέρων, μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του αεροδρομίου για να βρείτε τοποθεσίες αποσκευών στην Ιταλία.

Εισιτήρια από Μπάρι προς Fasano

Εισιτήρια Taranto προς Fasano

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Φλωρεντία

Εισιτήρια από Βενετία προς Μιλάνο

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Δημοφιλή Αεροδρόμια

Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου είναι αριστερά αποσκευών βρίσκεται στο επίπεδο αφίξεων του Terminal 1. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 6 είμαι σε 10 μετα μεσημβριας. Το κόστος ποικίλει, για ένα μικρό αντικείμενο, που θα πληρώσετε περίπου € 3,50, για μεγαλύτερο είδος περίπου 4€, και το καθένα για 24 ώρες.

Αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης είναι αριστερά αποσκευών είναι στο ισόγειο του Terminal 3. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 6:30 είμαι σε 11:30 μ.μ. και θα κοστίσει περίπου 6 € ανά είδος για 24 ώρες.

Marco Polo της Βενετίας Αεροδρομίου αριστερά γραφείο αποσκευών είναι στο ισόγειο, μέσα στο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου στην πρόσβαση 1. Είναι ανοιχτά καθημερινά από 5 είμαι σε 10 μετα μεσημβριας, αλλά οι χρόνοι μπορεί να διαφέρουν το χειμώνα.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Νάπολη

Εισιτήρια για Φλωρεντία προς Νάπολη

Εισιτήρια από Βενετία προς Νάπολη

Εισιτήρια από Πίζα προς Νάπολη

 

Σιδηροδρομικοί σταθμοί όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε Αριστερές αποσκευές

Σταθμοί στη Ρώμη

Η Ρώμη έχει τρεις κύριους σιδηροδρομικούς σταθμούς, Ostiense, Termini της Ρώμης, και Ρομά Τιβουρίνα. Είστε πραγματικά κακομαθημένοι για επιλογή όταν πρόκειται για παρόχους αποθήκευσης αριστερών αποσκευών στην Ιταλία.

Αν είστε περνώντας μέσω τρένου για την ήμερα, Στη συνέχεια οι θυρίδες είναι ο τρόπος να πάει. Όλοι αυτοί οι σταθμοί έχουν υπηρεσίες ελέγχου αποσκευών, κάποια self-service.

Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσει μεταξύ € 10 και € 15 ανά ημέρα, κατά μέσο όρο. Ως μικρή πλευρά σημείωση, σιδηροδρομικούς σταθμούς είναι επίσης ιδανικά για την αποθήκευση τροφής και νερού για την ημέρα, ενοικίαση ποδηλάτων, και αντλώντας χρήματα.

Σταθμοί στο Μιλάνο

Τα τρένα είναι ο πιο βολικός τρόπος για να πάρει γύρω από την Ευρώπη και στο Μιλάνο, υπάρχουν τέσσερις κεντρικούς σταθμούς των τρένων, Μίλαν Λαμπράτε, Μιλάνο Rogoredo, Μιλάνο Κεντρικό, και Milan Porta Garibaldi.

Όπως είπαμε προηγουμένως, δεν υπάρχει καμία έλλειψη των παρόχων υπηρεσιών, διότι είναι μια μεγάλη ανάγκη, όταν είστε εν κινήσει.

Οι μέγιστοι χρόνοι αποθήκευσης και ώρες για τις θέσεις αποσκευών στην Ιταλία ποικίλλουν για διαφορετικούς σταθμούς και θα πληρώνετε κατά μέσο όρο 10 έως 15 € ανά ημέρα. Μπορεί επίσης να υπάρχουν περιορισμοί βάρους, σε ορισμένες περιπτώσεις, φροντίστε να ελέγξετε ξανά.

Σταθμοί στη Βενετία

Το Venezia Santa Lucia είναι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Βενετίας και διαθέτει πληθώρα επιλογών για τις θέσεις αριστερών αποσκευών στην Ιταλία. Το ίδιο όπως το Μιλάνο και Ρώμη, Προσφορές Βενετίας αποθήκευση αποσκευών σε λογικές τιμές.

Μερικοί θα έχουν διαφορές βάρους και τις πιθανές διαφορές ώρας. καταστήματα ντουλάπι self-service είναι σε βολική τοποθεσία σε όλη τη Βενετία.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Γένοβα

Εισιτήρια από Ρώμη προς Γένοβα

Εισιτήρια από Φλωρεντία προς Γένοβα

Εισιτήρια από Βενετία προς Γένοβα

 

 

Τοποθεσίες αριστερών αποσκευών Γύρω από την πόλη στα ξενοδοχεία

πρώτο λιμάνι της κλήσης σας θα είναι το ξενοδοχείο σας, ξενοδοχείο, ή Airbnb για μια αριστερή θέση αποσκευών. Αφού έχετε ελέγξει έξω, Δεν φοβάστε να ρωτήσετε γιατί πολλά ιδρύματα θα κρατήσει αριστερά αποσκευών για την ελεύθερη. Είναι συνήθως μόνο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε φροντίστε να λάβετε αυτές τις σχετικές λεπτομέρειες.

Ρωτήστε στη ρεσεψιόν σχετικά με τις επιλογές για χρηματοκιβώτια και θυρίδες. Αφήστε μια μικρή συμβουλή αν δώσετε τις αποσκευές σας σε έναν πορτιέρη.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Ρώμη

Εισιτήρια για Φλωρεντία προς Ρώμη

Εισιτήρια από Πίζα προς Ρώμη

Εισιτήρια από Νάπολη προς Ρώμη

 

luggages in Hotel

 

Αριστερες αποσκευες Ιδιωτικός Υπηρεσίες

Στοιβάζουν τσάντες σας

Αυτό είναι ένα δημοφιλές ευρωπαϊκή επιλογή και έχει μια αστρική φήμη. Είμαστε επικεντρώθηκε στην Ιταλία και έχουν υποκαταστήματα στη Ρώμη, Μιλάνο, Φλωρεντία, Νεάπολη, Πίζα, Κατάνια, και Μπάρι, φροντίζοντας να καλύψει όλη την Ιταλία και την φημισμένη πόλεις της. Self-service είναι μια πολύ καλή επιλογή.

γραμμές Αποφύγετε και να επωφεληθούν από την επιτήρηση όλο το 24ωρο και το πιο σημαντικό, τσάντα σας είναι ασφαλισμένος για μέχρι € 300.

Γραφεία Χώρος αποθήκευσης αποσκευών

Αυτή είναι μια επιλογή συγκεκριμένων αριστερά αποσκευών στη Βενετία.

Θα τα βρείτε στην αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου Marco Polo της Βενετίας, το σιδηροδρομικό σταθμό Santa Lucia της Βενετίας, το Piazzale Roma, και τον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας της Βενετίας. Έχει έξυπνα τοποθετηθεί σε περιοχές των μεταφορών. Αυτό καθιστά την επιλογή ιδανικό για να πέσει και να πάει.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Βενετία

Εισιτήρια από Πάδοβα προς Βενετία

Εισιτήρια από Μπολόνια προς Βενετία

Εισιτήρια από Ρώμη προς Βενετία

 

Left Luggage Locations in Italy

 

συμπέρασμα

Όταν ταξιδεύετε στην Ιταλία και θα πρέπει αριστερό θέσεις αποσκευών, Είναι επομένως ζωτικής σημασίας να ελέγξετε μπροστά σύμφωνα με δρομολόγιό σας. Έλεγχος φορές, ελέγξτε τους περιορισμούς βάρους, και ελέγξτε το κόστος, προετοιμάσου! Το πιο σημαντικό, απολαύστε Ιταλία, αποσκευών δωρεάν.

 

Κολλήσει με Save A Train για να βρείτε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές εισιτηρίων στις καλύτερες δυνατές τιμές!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Αριστερά σημεία αποσκευών στην Ιταλία και πώς να τα βρείτε” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και να μας δώσει πίστωση με σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες προορισμού διαδρομής το τρένο μας.
  • Στο παρακάτω link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- αυτή η σύνδεση είναι για τα αγγλικά διαδρομές σελίδων προορισμού, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/nl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αντικαταστήσετε το nl σε fr ή tr και περισσότερες γλώσσες της επιλογής σας.