Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 12/11/2021)

Μιλάνο στη Ρώμη με τρένο ή τη Ρώμη στο Μιλάνο είναι μια εύκολη και αποτελεσματική εμπειρία. Για να μην αναφέρουμε την όμορφη! Μπορείτε να πάρετε μια φθηνότερα τρένο που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 3 ώρες, αλλά ότι τα τρένα από το Μιλάνο προς τη Ρώμη σάς επιτρέπουν να ξεκινήσετε απαραίτητες στάσεις για να εξερευνήσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε με τρένο υψηλής ταχύτητας Trenitalia χωρίς στάση, που παίρνει μόλις 3 ώρες και 3 λεπτά, πολύ λιγότερο από ό, τι για το πλήρες ταξίδι με αεροπλάνο! Ό, τι κι αν αποφασίσετε, αυτός ο γρήγορος οδηγός θα σας βοηθήσει να λάβετε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό σας και το ταξίδι σας!

Γρήγορη Γεγονότα:

  1. Απόσταση ταξιδιού: 297 μίλια
  2. Ταχύτερο χρόνο: 3η:03Μ
  3. Καθημερινά τρένα: 89
  4. Εισιτήρια τρένου Για Μιλάνο προς Ρώμη ξεκινούν από :$51
  5. Best πάροχος εισιτήριο τρένου: Αποθήκευση A Train φυσικά

 

Μιλάνο στη Ρώμη Με τρένο & Ρώμη στο Μιλάνο Με τρένο: Το Τοπίο

Ετοιμαστείτε να ζήσετε κάποιες πραγματικά αξιόλογα τοπία όπως σας βόλτα νότια μέσω Ιταλίας Λομβαρδία, Εμίλια Ρομάνια, και τις περιφέρειες της Τοσκάνης. Πολλές Trenitalia Freccia AV τρένα σταματούν στην Μπολόνια, Πάδοβας, της Γένοβας καθ ' οδόν προς τη Ρώμη. Για την ταχύτερη διαδρομές, δεν θα πρέπει να τα τρένα αλλαγή. Ωστόσο, αν ταξιδεύετε σε μια πιο αργή και λιγότερο δαπανηρή περιφερειακό τρένο, μπορεί να σας ζητηθεί να μεταφέρετε από το ένα τρένο στο άλλο. Εάν δεν είστε σε μια βιασύνη και θέλετε να αξιοποιήσουν στο έπακρο σας Το μιλάνο στη Ρώμη Με Τρένο ταξίδι, στη συνέχεια, θα ήθελα να συστήσω αυτήν την επιλογή. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία!

1. Λομβαρδία

Με το Μιλάνο πρωτεύουσα την, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι επισκέπτες συρρέουν κατά εκατομμύρια για να Λομβαρδία κάθε χρόνο. Αλλά πέρα ​​από το αγαπημένο της μόδας, πολλά περισσότερα που πρέπει να επισκεφθείτε μέρη, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας στην Ιταλία είναι να φωνάξει έξω για να επισκεφθεί.

Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα να κάνουμε σε αυτή την περιοχή; θαυμάζοντας βυθισμένη κάστρα στην γραφικές λίμνες, επίσκεψη βιολί εργαστήρια σε ιστορικές πόλεις, να εκπλαγείτε με την τέχνη και την αρχιτεκτονική της Μάντοβα - Λομβαρδία πακέτα πραγματικά μια γροθιά για τους επισκέπτες.

Εισιτήριο τρένου από Μιλάνο προς Μάντοβα

Εισιτήριο τρένου από Τορίνο προς Μάντοβα

Εισιτήριο τρένου από Πάδοβα προς Μάντοβα

Εισιτήριο τρένου από Βενετία προς Μάντοβα

 

2. Εμίλια Ρομάνια

Πιστεύουμε Εμίλια Ρομάνια ταιριάζει εύκολα τα αξιοθέατα του πιο διάσημου Τοσκάνης και Λομβαρδίας και προσφορές δελεαστικώς προσιτές επιλογές για φαγητό και κατάλυμα. είναι ο Το μιλάνο στη Ρώμη Με Τρένο ταξίδι καλύτερα κρυμμένο μυστικό κατά τη γνώμη μας, αλλά και Ρώμη προς Μιλάνο με το τρένο! Άλμα σε αυτό το σταθμό και να εξερευνήσετε!

Μπολόνια για να Μόντενα τρένα

Βενετία προς Μόντενα τρένα

Γένοβα προς Μόντενα τρένα

Φλωρεντία για να Μόντενα τρένα

Emilia Romagna on the way from Milan to Rome By Train

 

3. Μπολώνια

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε στη Μπολόνια, όταν ταξιδεύετε από Μιλάνο προς Ρώμη με τα τρένα Trenitalia. Σας προτείνουμε αυτό ως ένα από τα κορυφαία σημεία για να εξετάσει το άλμα στο. Ανεβείτε μεσαιωνικούς πύργους, Βιβλίο περιηγήσεις διασκέδαση τροφίμων. Αν θέλετε να μείνετε λίγο περισσότερο αυτό το κάνει μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε άλλα αξιοθέατα στην περιοχή.

Εισιτήριο τρένου από Βενετία προς Μπολόνια

Εισιτήριο τρένου από Φλωρεντία προς Μπολόνια

Εισιτήριο τρένου Ρώμη προς Μπολόνια

Εισιτήριο τρένου Μιλάνο προς Μπολόνια

Bologna on the way from Milan to Rome By Train

 

4. Πάντοβα

Λιγότερο από 30 λεπτά με το τρένο υψηλής ταχύτητας από τη Βενετία, Η Πάντοβα πολύ συχνά αγνοείται από την πλειοψηφία των επισκεπτών. Ακόμη, αυτό κάνει για μια μεγάλη μέρα ταξίδι από τη Βενετία, προσφέροντας μια γεύση από το πλούσια ιστορία μιας πόλης που κάποτε ήταν μια ισχυρή κοινότητα.

Προς την Ιταλία, είναι το δεύτερο αρχαιότερο πανεπιστήμιο, ιδρύθηκε το 1222, Πάντοβα έχει διατηρήσει τη ζωηρή ατμόσφαιρα, μια πανεπιστημιακή πόλη, με ζωντανή πλατείες και στοές δρόμους, πολλές καφετέριες και μπαρ, όπου η πανταχού παρούσα Spritz είναι de rigueur ως Ημέρα άνεμοι το βράδυ. Μη χάσεις!

Μιλάνο στην Πάντοβα τρένα

Βερόνα στην Πάντοβα τρένα

Μπολόνια στην Πάντοβα τρένα

Μπέργκαμο στην Πάντοβα τρένα

Padua Italy

 

5. Γένοβα

Για όσους ταξιδεύουν το Μιλάνο προς Ρώμη με τα τρένα Trenitalia ή το αντίστροφο διαδρομή και είναι ψάχνετε για ένα βαθιά πολυεπίπεδη, συχνά χωρίς βερνίκια, και τολμηρά αυθεντικά ταξιδιωτική εμπειρία.

Σας προτείνουμε να κατευθυνθείτε προς Γένοβα (η οποία, όπως η Βενετία ήταν κάποτε μια ισχυρή ναυτική δημοκρατία) αντικρίζουν τη Θάλασσα της Λιγουρίας. Προσφέροντας πιο ωμό και πραγματική εμπειρία, πάρτε ένα αδιάλυτο αίσθηση της ιστορίας, και ζήστε την πλούσια καλλιτεχνική σκηνή της πόλης και αξιοσημείωτη αρχιτεκτονική. Ένας από τους κορυφαίους λόγους που απολαμβάνουμε τόσο πολύ είναι ότι υπάρχει μεγάλη τέχνη και τα μουσεία είναι φημισμένα! Μπορείτε να βρείτε έργα του Καραβάτζιο, Βαν Ντάικ. Ρούμπενς, Durer και Veronese στο Palazzo Bianco και το Palazzo Rosso και το ogle άλλα Παλιά αριστουργήματα στον Κόσμο σε πολλά αξιοθέατα, όπως το Palazzo Reale και Galleria Nazionale di Palazzo Spinola. Υπάρχουν, επίσης, καλά παραδείγματα από τους Γενουάτες School of art, εμφανή τον 17ο αιώνα, το Palazzo Blanco.

Μιλάνο προς Γένοβα τρένα

Ρώμη προς Γένοβα τρένα

Florence στη Γένοβα τρένα

Βενετία και τη Γένοβα τρένα

Genoa Italy

 

Μιλάνο στη Ρώμη & Ρώμη στο Μιλάνο το σιδηροδρομικό Times

Trenitalia υψηλής ταχύτητας Υψηλής ταχύτητας (ΤΟΥ) τρένα εγκαταλείψουν τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου μία ή δύο φορές ανά ώρα για το σταθμό Termini της Ρώμης - κατά μέσο όρο 90 τρένα ανά ημέρα. Τα πρώτα τρένο φύλλα Trenitalia τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου σε 5:00 είμαι. Το τελευταίο τρένο για τη Ρώμη, Μιλάνο, σε φύλλα 11:18 μετα μεσημβριας.

να σημειωθεί ότι Σαββατοκύριακα και διακοπές σημαίνουν συνήθως λιγότερο συχνή και πολλές φορές μεγαλύτερους χρόνους ταξιδιού.

Εισιτήριο τρένου από Μιλάνο προς Ρώμη

Εισιτήριο τρένου Ρώμη προς Μιλάνο

Παροχές στα τρένα Freccia μεταξύ Μιλάνου <> Ρώμη

Πολλά τρένα Trenitalias Frecciargento AV κάνουν το καθημερινό ταξίδι μεταξύ Μιλάνου και Ρώμης σε μόλις 3 ώρες και 3 λεπτά, ταξιδεύει μέχρι 155 μίλια / 250 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Τα εισιτήρια τρένου υψηλής ταχύτητας στην Ιταλία έχουν υπέροχα πρόσθετα. Ηλεκτρικές πρίζες στο κάθισμά σας για τη φόρτιση συσκευών καθώς και WiFi στα τρένα Frecciarossa και Frecciargento. Ωστόσο, το σήμα θα πέσει ενώ είστε μέσα σήραγγες και σε σταθμούς. Μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο ιταλικό καφέ στο αυτοκίνητο φαγητού σε κάθε τρένο. Καθώς και ένα καλάθι τροφίμων που φέρνει σνακ, σάντουιτς, και ποτών στη θέση σας. Στο τέλος του κάθε αυτοκινήτου, θα βρείτε μια τουαλέτα και πολλά ράφια για την αποθήκευση μεγάλες αποσκευές.

Είστε έτοιμοι να συσκευάσετε τις αποσκευές σας και εξερευνήστε το Μιλάνο στη Ρώμη με τα τρένα Trenitalia ή το αντίστροφο – Ρώμη προς Μιλάνο με τρένο 3 Ωρες? Όποια και αν επιλέξετε, Κλείστε τα εισιτήρια τρένου σας σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια του Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Μιλάνο προς Ρώμη με τρένα Trenitalia” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmilan-rome-train%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.