Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 02/07/2021)

Δεν υπάρχουν πολλά τα μέσα μεταφοράς καλύτερα από ό, τι το τρένο, αλλά μια κρουαζιέρα στον ποταμό έρχεται αρκετά κοντά! Πρόκειται για ένα πολυτελές και χαλαρό τρόπος για να ανακαλύψετε οι απολαύσεις της Ευρώπης, βλέποντας πόλεις, περιοχές, και τις χώρες από μια νέα προοπτική. Μπορείτε να εξερευνήσετε ενδιαφέρουσα προορισμούς ότι μπορεί διαφορετικά να χαθεί από μια διαδρομή διακοπές. Δεν υπάρχει αμφιβολία τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το γραφική διαδρομή για να δείτε το 5 Τα ωραιότερα ποτάμια στην Ευρώπη για να εξερευνήσετε!

 

1 απο 5 Τα ωραιότερα ποτάμια της Ευρώπης: Δουνάβης

Μήκος: 1,783 μίλια / 2,870χλμ

Διαδρομή: Γερμανία – το Μέλανα Δρυμό στη Μαύρη Θάλασσα

Πάρτε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη, αν σας αρέσει ιστορία, εκλεκτά τρόφιμα, και αξέχαστες εμπειρίες. Ταξίδι μέσα από τη σύγχρονη πόλη του Άμστερνταμ Δυτική Ευρώπη στο Δούναβη που κατεβαίνει αργά στο πέρασμα της Ανατολικής Ευρώπης ιστορικά αξιοθέατα, όπως Salzburg (η πόλη της μουσικής), ή πηδήξει για να επισκεφθείτε τα μπαρ καταστροφή στην μοντέρνα Βουδαπέστη. Αυτή η συλλογή της Ευρωπαϊκής κρουαζιέρες ποταμού θα σας σαρώσει σε έναν ονειρικό χώρο γεμάτο με νέες εμπειρίες, αξιοθέατα, ήχους, μυρίζει, και γαστρονομικές συναντήσεις.

Μόναχο στο Σάλτσμπουργκ τρένα

Σάλτσμπουργκ προς Passau τρένα

Βιέννη Σάλτσμπουργκ τρένα

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Danube river at night

2 απο 5 Τα ωραιότερα ποτάμια της Ευρώπης: Ροδανός

Μήκος: 505 μίλια / 813χλμ

Διαδρομή: Οι Ελβετικές Άλπεις στη Μεσόγειο Θάλασσα

Ροδανού ποταμού Είναι ένα ιστορικό ποτάμι Ελβετία και Γαλλία και μία από τις πιο σημαντικές οδούς της Ευρώπη. Είναι να απορεί κανείς που είναι στη λίστα μας Η 5 Πιο όμορφα ποτάμια στην Ευρώπη για να διερευνήσει.

Είναι η μόνη μεγάλη ποτάμι που ρέει άμεσα με την Μεσόγειος θάλασσα και έχει αναλάβει το βάθος των Άλπεων. Αυτό το καθιστά αρκετά διαφορετικό από τη βόρεια γείτονά της, το Ρήνο, η οποία αφήνει όλα τα Άλπεων χαρακτηριστικά του πίσω όταν φεύγει από την Ελβετία. Η γραφική και συχνά άγρια ​​πορεία του Ροδανού, τα χαρακτηριστικά του νερού που ρέει σε αυτό, και ο τρόπος που έχει χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους έχουν όλα διαμορφωθεί από το επιρροές των βουνών, μέχρι και τις εκβολές του ποταμού, όπου τα ιζήματα που σηματοδοτεί την Rhone σε ένα αλπικό παγετώνα μεταφέρονται στα θερμότερα νερά της Μεσογείου.

Ζυρίχη Chur τρένα

Γενεύη για να Chur τρένα

Μιλάνο για να Tirano τρένα

Μπέργκαμο με Tirano τρένα

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 απο 5 Τα ωραιότερα ποτάμια της Ευρώπης: Κύριος

Μήκος: 326 μίλια / 525χλμ

Διαδρομή: Kulmbach σε Μάιντς, Γερμανία

Το κεντρικό River είναι 327 μίλια μακριά και είναι ο μεγαλύτερος ποταμός που βρίσκεται εξ ολοκλήρου στην Γερμανία. Ρέει από τα ανατολικά προς τα δυτικά, το Κεντρικό ενώνει τον ποταμό Ρήνο στη Μάιντς, Γερμανία. Το κεντρικό ποταμό αρχίζει στην περιοχή Upper Franconia της Γερμανίας; ωστόσο, ο ποταμός θεωρείται μόνο πλωτό μεταξύ Μπάμπεργκ και Μάιντς.

Σε 1992 ο Μάιν-Δούναβη Canal άνοιξε, η οποία συνδέει το κύριο και Δούναβη. Το κανάλι αρχίζει στο Bamberg και συναντά τον ποταμό Δούναβη στο Kelheim, Γερμανία. Αυτό θεωρείται σήμερα μια σημαντική ναυσιπλοΐας που επιτρέπει στους δύο επιβατηγά πλοία και τα μικρότερα εμπορικά πλοία να ταξιδεύουν μεταξύ της Βόρειας Θάλασσας στα δυτικά και τη Μαύρη Θάλασσα στα ανατολικά.

Κολωνία σε Μάιντς τρένα

Φρανκφούρτη προς Μάιντς τρένα

Βερολίνο προς Mainz τρένα

Βρυξέλλες Μάιντς τρένα

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 του 5 Τα ωραιότερα ποτάμια της Ευρώπης: του
Μήκος: 485 μίλια / 780χλμ

Διαδρομή: Βορειοδυτικά της Ντιζόν, Γαλλία προς το αγγλικό κανάλι σε Χάβρη

Πολλές από τις πόλεις έχουν ένα χαρακτηριστικό που τους αναγνωρίζει, καθορίζει την ύπαρξή τους, και ενεργεί ως ο παλμός που διασχίζει το πόλεις καρδιάς. Η Σηκουάνα στο Παρίσι είναι αυτό που ο ποταμός Τάμεσης είναι στο Λονδίνο, το Δούναβη στη Βουδαπέστη. Είναι το επίκεντρο, στην περιοχή που μεταναστεύουν οι τουρίστες, όπου παρατηρούν το διάσημα αξιοθέατα και συλλαμβάνω αναμνήσεις.

Η Κρουαζιέρα Σηκουάνα είναι ένα must!

Πιστεύουμε ότι μπορείτε κυριολεκτικά να επιλέξετε μόνο για κάθε μία από τις κρουαζιέρες Σηκουάνα προσφέρονται και δεν θα είναι απογοητευμένοι! Θα είστε σε θέση να δείτε το καλύτερο του Παρισιού, η πόλη της αγάπης. Η επιλογή σας είναι ευρεία. Αν έχετε περιορισμένο χρόνο, κρουαζιέρες είναι διαθέσιμα για να χωρέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σας εκεί. Για μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, απολαύστε μια κρουαζιέρα Σηκουάνα δείπνο, το βλέμμα από τον Πύργο του Άιφελ και το μουσείο του Λούβρου, όπως θα πλεύσει από. Ή μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα αξιοθέατα και κρουαζιέρα για μια αποκλειστική combo, ανεβαίνουν στο δεύτερο όροφο, να θαυμάσετε τη θέα, και μετά να λάβει ένα ταξίδι με πλοίο, απολαμβάνοντας το δείπνο και ένα ποτήρι κρασί. Μπορείτε ακόμη και να λάβει μια παράσταση Moulin Rouge, αν το φανταχτερό? Για να δείτε το πραγματικό του Παρισιού, μια κρουαζιέρα Seine είναι ένα must.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

 

Η τελευταία Pick Για ποταμούς της Ευρώπης – Ολλανδικά οδών

Μήκος: 528 μίλια / 850χλμ

Διαδρομή: Ολλανδία στη Βόρεια Θάλασσα

Τα μικρά ποτάμια, κανάλια, και οι εσωτερικές θάλασσες των Κάτω Χωρών αποτελούν τις ολλανδικές πλωτές οδούς, και ταξιδεύει εδώ είναι ένας ξεκούραστος τρόπος για να εξερευνήσουμε την Ευρώπη και εντυπωσιακά χαμηλή χώρες της. Εκδρομές γύρω από τις πόλεις του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ εμφανίζονται συχνά σε δρομολόγια, αλλά το αποκορύφωμα μιας Ολλανδικά οδών κρουαζιέρα ποταμού είναι η σειρά του 19 αυθεντικούς ανεμόμυλους που ευθυγραμμίζουν τις τράπεζες κανάλι στην περιοχή της Kinderdijk. Ετοιμάστε τις κάμερες.

Εξίσου θαυμάσιο είναι τα floral οθόνες στο Keukenhof, το μεγαλύτερο λουλούδι στον κήπο. Τα εκθαμβωτικά χαλιά των χρωμάτων που δημιουργούνται από επτά εκατομμύρια τουλίπες, νάρκισσους, και άλλες ανθίσεις - στο υπέροχο καλύτερο τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Κοιτάξτε έξω για μικρότερες κρουαζιέρες σε αυτή την εποχή του έτους ιδιαίτερη σημασία για τους τομείς των Κάτω Χωρών λάμπα.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Dutch Waterways and windmill

 

Όλοι στο κατάστρωμα! Κάντε κράτηση με τρένο για το ταξίδι σας στο River Save A Train σήμερα και παίρνει κρουαζιέρες!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “5 Τα ωραιότερα ποτάμια στην Ευρώπη για να εξερευνήσετε” στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr / ή το και περισσότερες γλώσσες.