Χρόνος διαβασματός: 9 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 29/10/2021)

Εντυπωσιακό στην αρχιτεκτονική, πλούσια σε ιστορία, στο πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο, ο 10 τα πιο διάσημα ορόσημα που μπορείτε να επισκεφθείτε με το τρένο που θα πρέπει να βρίσκονται στο δικό σας λίστα. Από την Ευρώπη στην Κίνα, μέσω της πιο διάσημης πύλης του Βερολίνου, και στην Απαγορευμένη Πόλη, εδώ είναι μια ματιά στα ορόσημα που θα σας αφήσουν έκπληκτοι.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

1. Ο Πύργος του Άιφελ Παρίσι

Είναι πραγματικά δύσκολο να χάσετε αυτό το εντυπωσιακό ορόσημο, 300 πύργος σιδήρου ύψους μέτρων. Είτε περπατάτε στο Le Marais, Η κυρία μας, ή Λατινική Συνοικία, αυτό το τεράστιο εικονίδιο του Παρισιού θα είναι πάντα ορατό.

Έτσι, εάν ταξιδεύετε στο Παρίσι για πρώτη φορά, σίγουρα θα επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ στο φως της ημέρας και το βράδυ για θέα στον Άιφελ όλα φωτισμένα. Επομένως, Θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για την επίσκεψή σας και να γνωρίζετε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, ή οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Πώς να φτάσετε στον πύργο του Άιφελ με το τρένο?

Το καλύτερο για να ταξιδέψετε στον Πύργο του Άιφελ είναι με το τρένο. ο δημόσιες συγκοινωνίες σύστημα στο Παρίσι είναι πολύ αποτελεσματικό και άνετο. Το ταξίδι στα διαμερίσματα και τα ορόσημα είναι εξαιρετικά εύκολο, και η κεντρική τοποθεσία του Πύργου του Άιφελ στην πόλη σημαίνει ότι είναι καλά συνδεδεμένη με τη γαλλική ράγα.

Το Champ de Mars / Tour Eiffel είναι ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός, και ο Πύργος του Άιφελ είναι δίκαιος 2 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό. Ωστόσο, Η αποβίβαση στο σταθμό Trocadero θα προσφέρει πιο μαγική θέα στον πύργο και στον Σηκουάνα. Μπορείτε να πάρετε το RER Line C στον Πύργο του Άιφελ κάθε λίγα λεπτά, και το εισιτήριο του μετρό για ένα ταξίδι είναι € 1.9.

Άμστερνταμ προς Παρίσι με τρένο

Λονδίνο προς Παρίσι με τρένο

Ρότερνταμ προς Παρίσι με τρένο

Βρυξέλλες προς Παρίσι με τρένο

 

The Eiffel Tower in Paris at night

 

2. Τα πιο διάσημα ορόσημα που πρέπει να επισκεφθείτε με τρένο: Το Σινικό Τείχος της Κίνας

Το μεγαλύτερο ορόσημο στον κόσμο, το Σινικό Τείχος της Κίνας ανέλαβε 2000 χρόνια για να χτίσετε. Η πρώτη κατασκευή τείχους ξεκίνησε στις αρχές του 7ου αιώνα, και αργότερα προστέθηκαν επιπλέον τείχη για να ενισχύσουν και να μετατρέψουν το Σινικό Τείχος της Κίνας σε ένα από τα τεράστια και εντυπωσιακά ορόσημα στον κόσμο.

Δεδομένου ότι το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι τόσο απέραντο, μπορείτε να το θαυμάσετε από πολλούς μέρη σε όλη την Κίνα, και μπορεί να διαρκέσει έως 175 ημέρες για να το διασχίσει πλήρως. Ωστόσο, Το καλύτερο μέρος για να θαυμάσετε το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι το Πεκίνο, τα προάστια του Πεκίνου, και πόλεις όπως το Badaling. Να συμπεράνω, Το μέγεθος του Σινικού Τείχους της Κίνας, ιστορική σημασία, και ο εξωπραγματικός σχεδιασμός το κάνει ένα από τα 10 πιο διάσημα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε με το τρένο.

Πώς να φτάσετε στο Σινικό Τείχος της Κίνας από το Πεκίνο?

Θα πρέπει να ταξιδέψετε στο σταθμό Huoying με το μετρό ή να πάρετε τη γραμμή Airport Express. Στη συνέχεια, από το σιδηροδρομικό σταθμό Huangtudian, πάρτε το τρένο S2 για το σιδηροδρομικό σταθμό Badaling. Θα δείτε την είσοδο του Σινικού Τείχους σε 20 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό.

 

Famous Landmark To Visit By Rail: The Great Wall Of China

 

3. Τα πιο διάσημα ορόσημα που πρέπει να επισκεφθείτε με τρένο: Το παρεκκλήσι Sistine στο Βατικανό

Οι όμορφες τοιχογραφίες του Μιχαήλ Άγγελου αποτελούν εκπληκτικούς επισκέπτες για αιώνες. Το παρεκκλήσι Sistine στο Η πόλη του Βατικανού είναι καλύτερο να επισκεφθείτε τα βράδια της Παρασκευής και τις νύχτες το καλοκαίρι, όταν είναι λιγότερο γεμάτο. Το μεγαλύτερο έργο τέχνης στον κόσμο είναι προσβάσιμο μέσω των μουσείων του Βατικανού, και δεν χρειάζεται να κλείσετε χρόνο για να το εισάγετε.

Το παρεκκλήσι Sistine πήρε το όνομά του από τον έκτο Πάπα, που το έχτισε τον 15ο αιώνα. Ετσι, Οι τοιχογραφίες που κοσμούν την οροφή στο παρεκκλήσι Sistine απεικονίζουν τις ιστορίες από το βιβλίο της Γένεσης. Σε αξιοσημείωτες πινελιές και χρώματα, οι τοιχογραφίες διατηρούνται καλά, και μπορείτε εύκολα να περάσετε μια ολόκληρη μέρα θαυμάζοντας τις σκηνές.

Πώς να φτάσετε στο παρεκκλήσι Sistine από τη Ρώμη?

Το Sistine Chaple βρίσκεται στο Βατικανό, έξω από τη Ρώμη. επομένως, αν επισκέπτεστε από το Μιλάνο, Φλωρεντία ή άλλος προορισμός στην Ευρώπη, πρέπει πρώτα να πάρετε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας στη Ρώμη. Επειτα, πάρτε το τρένο από Roma Tiburtina για Roma St. Σταθμός Pietro, και αυτό είναι 14 λεπτά με τα πόδια στο παρεκκλήσι Sistine.

 

The Sistine Chapel Vatican City Top view

 

4. Γέφυρα του Καρόλου Πράγα

Από τη Βουδαπέστη ή τη Βιέννη, Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ταξιδέψετε στη Γέφυρα του Καρόλου από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Γέφυρα του Καρόλου στην Πράγα είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε με το τρένο. Η γοτθική πέτρινη γέφυρα, αγάλματα, κεντρική τοποθεσία μεταξύ Mala Strana και της παλιάς πόλης, είναι μερικοί από τους λόγους για τη δόξα του.

Επί πλέον, Η Γέφυρα του Καρόλου είναι μια από τις ομορφότερες και παλαιότερες γέφυρες στην Ευρώπη. Επομένως, θα συναντήσετε εκατοντάδες τουρίστες που αναζητούν το καλύτερο Εικόνα Instagram σημείο στη Γέφυρα. Ναί, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και του έτους, θα ενώσετε τους πολλούς επισκέπτες στην Πράγα για να θαυμάσετε ένα από τα πιο διάσημα μέρη στον κόσμο.

Πώς να φτάσετε στο Charles Bridge με το τρένο?

Ταξιδεύοντας με τρένο στην Ευρώπη είναι πολύ άνετο και γρήγορο, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε στη Γέφυρα του Καρόλου από οποιαδήποτε από τις γειτονικές χώρες. Από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό (Στην τοπική γλώσσα: Κεντρικός σταθμός), πρόκειται 13 λεπτά με το μετρό για τη Γέφυρα του Καρόλου. Θα μπορούσατε επίσης να φτάσετε εκεί με τα πόδια, είναι ένα 25 λεπτά με τα πόδια από τη Γέφυρα του Καρόλου από το σιδηροδρομικό σταθμό, αλλά συνιστάται λιγότερο εάν φτάνετε από τη Δρέσδη, Βουδαπέστη, ή Zermatt.

Νυρεμβέργη προς Πράγα με ένα τρένο

Μόναχο προς Πράγα με τρένο

Βερολίνο προς Πράγα με τρένο

Βιέννη προς Πράγα με τρένο

 

The landmark Charles Bridge, Prague

 

5. Τα πιο διάσημα ορόσημα που πρέπει να επισκεφθείτε με τρένο: Αγ. Ο καθεδρικός ναός της Βασιλείας Μόσχα

Ενα από τα πολλά θεαματικές πλατείες στον κόσμο, Η Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα φιλοξενεί τον πιο εκπληκτικό καθεδρικό ναό. Αγ. Ο καθεδρικός ναός του Βασιλείου είναι υπέροχος, με 6 παρεκκλήσια, όμορφα και καλλιτεχνικά βαμμένα σε γεωμετρικά σχέδια. Ο υπέροχος καθεδρικός ναός είναι όμορφος στην πρόσοψη και στους εσωτερικούς χώρους, με κάθε παρεκκλήσι στολισμένο με χαρακτικά και πίνακες ζωγραφικής.

Αγ. Ο καθεδρικός ναός του Βασιλείου είναι ένα από τα κορυφαία εικονίδια της Μόσχας και χτίστηκε ως σύμβολο νίκης στην ήττα του Τρομερού Ιβάν, ο Χαν του Καζάν. Ετσι, Από 1561 προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο για θέα 1 από τα πιο συναρπαστικά ορόσημα στη Ρωσία.

Πώς να φτάσετε στο St. Ο καθεδρικός ναός του Βασιλείου?

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στην Κόκκινη Πλατεία, και μπορείτε να πάρετε το μετρό από το σταθμό Leningradsky προς το Okhotny Ryad. Αν θέλετε να δείτε τα καλύτερα της Ρωσίας, τότε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας από το St. Η Πετρούπολη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

 

Famous Landmark To Visit By Rail: St. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Peterhof Palace στο St. Πετρούπολη

Οι Ρωσικές Βερσαλλίες χτίστηκε από τον Μέγα Πέτρο ως το κτήμα της χώρας του. Πάνω στο ___ σου ταξίδι στο Peterhof Palace, θα επισκεφθείτε το Κάτω Πάρκο, Άνω Κήπος, Θαλάσσιο κανάλι, και δύο μικρά παλάτια – Monplaisir και το παλάτι Marli. Ο Μέγας Πέτρος επισκέφτηκε τις Βερσαλλίες το 1770 και πραγματοποίησε το γαλλικό αριστούργημα σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ρωσίας σήμερα.

Το παλάτι του Τσάρου είναι το πιο διάσημο για τα σιντριβάνια, Μεγάλα ποτάμια, βιβλικά αγάλματα, και κήπους. Οι Γερμανοί κατέστρεψαν αυτό το υπέροχο παλάτι στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά το ανακαίνισαν με επιτυχία για να γίνουν UNESCO παγκόσμια κληρονομιά ιστοσελίδα.

Πώς να φτάσετε στο Peterhof?

Το παλάτι Peterhof είναι ένα από τα κορυφαία ορόσημα που μπορείτε να επισκεφθείτε στο St. Πετρούπολη. Μπορείτε να ταξιδέψετε στο Peterhof με το τρένο από το σταθμό Baltiskiy προς το σταθμό Noviy Peterhof.

 

Golden Landmark, The Peterhof Palace In St. Petersburg

 

7. Τα πιο διάσημα ορόσημα που πρέπει να επισκεφθείτε με τρένο: Το Κολοσσαίο Ρώμη

Το Κολοσσαίο είναι ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου, επομένως, είναι καλύτερο να επισκεφθείτε το Κολοσσαίο με ξενάγηση. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ολόκληρη η πλούσια ιστορία αυτής της μεγάλης κατασκευής θα χαθεί για εσάς. Οι αυτοκράτορες της Φλάβης δημιούργησαν αυτό το αριστούργημα ως αμφιθέατρο, με την ιδέα της προστασίας του πλήθους από τη βροχή και τον άνεμο, στο μυαλό.

Σήμερα μπορείτε να επισκεφθείτε όλα τα επίπεδα του Κολοσσαίου, ή θαυμάστε το από τα πολλά εστιατόρια και καφετέριες που βρίσκονται κοντά. Επιπλέον, το μεγαλύτερο κολοσσαίο που κατασκευάστηκε ποτέ, χρησιμοποιείται σήμερα ως τόπος συναυλιών ζωντανής μουσικής. Εδώ, θα δείτε τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της μουσικής, όπως ο Έλτον Τζον.

Πώς να φτάσετε στο Κολοσσαίο?

Μπορείτε να φτάσετε στο Κολοσσαίο και από τα δύο αεροδρόμια στη Ρώμη, με το τρένο. Υπάρχουν τρένα που φεύγουν κάθε 15 λεπτά για το σταθμό Tiburtina, και μετά με το μετρό κατευθείαν σε αυτό το ιταλικό εικονίδιο. Προφανώς, είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στο Κολοσσαίο από το ιστορικό κέντρο της Ρώμης.

Μιλάνο προς Ρώμη με τρένο

Φλωρεντία προς Ρώμη με τρένο

Πίζα προς Ρώμη με τρένο

Νάπολη προς Ρώμη με τρένο

 

Famous Landmark from above: The Colosseum in Roma

 

8. Τα πιο διάσημα ορόσημα που πρέπει να επισκεφθείτε με τρένο: Westminster Palace στο Λονδίνο

Το πιο διάσημο ορόσημο στην Αγγλία είναι το Παλάτι του Γουέστμινστερ και ο Πύργος του Μπιγκ Μπεν. Τα κοινοβούλια. Victoria Tower και ο πιο διάσημος πύργος στον κόσμο, Το Μπιγκ Μπεν, αποτελούν το πιο διάσημο ορόσημο στην Αγγλία.

Με θέα στον ποταμό Τάμεση, με το αξιοθέατο London Eye κοντά, Το περιβάλλον γύρω από το Westminster Palace είναι υπέροχο. Για εκπληκτική πανοραμική θέα, επισκεφτείτε το London Eye όλο το χρόνο, γιατί η είσοδος στο Γουέστμινστερ είναι δυνατή μόνο τα Σάββατα, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Πώς να φτάσετε στο παλάτι του Γουέστμινστερ και το Μπιγκ Μπεν?

Πάρτε τη γραμμή του κυκλικού σωλήνα προς τους σταθμούς Westminster ή Trafalgar. Εάν φτάνετε από τα προάστια του Λονδίνου, οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ευρώπη, τότε το South Western Railway θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε.

Άμστερνταμ προς Λονδίνο με τρένο

Παρίσι προς Λονδίνο με τρένο

Βερολίνο προς Λονδίνο με τρένο

Βρυξέλλες προς Λονδίνο με τρένο

 

Westminster Palace, London UK

 

9. Η Απαγορευμένη Πόλη της Κίνας

Στην καρδιά του Πεκίνου, θα βρείτε την είσοδο στο μεγαλύτερο αυτοκρατορικό παλάτι στον κόσμο. Μεγαλύτερο από τον Peterhof, το Λούβρο, Κρέμλινο, και το Βατικανό, το Παλάτι της Απαγορευμένης Πόλης 980 κτίρια παλατιών για εξερεύνηση. Σε αντίθεση με τα άλλα ορόσημα στον κόσμο, αυτό είναι όλα ξύλινο. Με 25 Οι Κινέζοι αυτοκράτορες έζησαν στο παλάτι στο παρελθόν, Η Απαγορευμένη Πόλη είναι το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο.

Το εξαιρετικό ορόσημο έχει κερδίσει δίκαια το όνομά του ακόμη και στις μέρες μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι 40% του ανακτόρου εξακολουθεί να απαγορεύεται στους επισκέπτες. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να δείτε ολόκληρο το συγκρότημα από την κορυφή ενός λόφου στο πάρκο Jingshan. Η Απαγορευμένη Πόλη μπορεί να μην είναι από τις πιο πολύχρωμες και όμορφα παλάτια στην Ευρώπη, αλλά είναι πιο συναρπαστικό.

Πώς μπορώ να φτάσω στην απαγορευμένη πόλη?

Η Σαγκάη προς το Πεκίνο είναι έτοιμη 5 ώρες με το τρένο, αλλά στο Πεκίνο, μπορείτε να πάρετε το μετρό για την Απαγορευμένη Πόλη.

 

 

10. Τα πιο διάσημα ορόσημα που πρέπει να επισκεφθείτε με τρένο: Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο

Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι το πιο σημαντικό ορόσημο του Βερολίνου, καθώς είναι το σύμβολο της σιδερένιας κουρτίνας και κάποτε διαιρέθηκε το Βερολίνο. Η πύλη χτίστηκε αρχικά από τον Πρώσο βασιλιά Frederick William II, τον 18ο αιώνα. Ετσι, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για την ιστορία πίσω από αυτό το εικονίδιο, εν συντομία και ενώ συναντάτε άλλους ταξιδιώτες, είναι με ξενάγηση με τα πόδια.

Τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα, το Pariser Platz γίνεται μια σκηνή για πολλούς ντόπιους καλλιτέχνες και μουσικούς. Μπορείτε επίσης να δείτε τους ντόπιους να κάνουν ποδήλατο στην πύλη και να καθίσετε, κουβέντα, περιμένοντας τις ακτίνες του ήλιου να δουν μέσα από την πύλη.

Πώς μπορώ να φτάσω στην πύλη του Βρανδεμβούργου?

Ο πιο βολικός τρόπος για να ταξιδέψετε στο Brandenburg Gate είναι με γραμμές S-Bahn, το σύστημα του μετρό. Πάρτε οποιαδήποτε γραμμή που πηγαίνει στο σταθμό Brandenburger Tor.

Να συμπεράνω, η τοποθεσία, ιστορική σημασία, αρχιτεκτονική, και το μέγεθος πολλών από αυτά τα ορόσημα προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Καθώς στέκεστε μπροστά σε κάθε ορόσημο, στην Ευρώπη, Ρωσία, ή την Κίνα, απλά θα εκπλαγείτε με την ομορφιά και τη δημιουργία κάθε ιστότοπου.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο με τρένο

Λειψία προς Βερολίνο με τρένο

Αννόβερο προς Βερολίνο με τρένο

Αμβούργο προς Βερολίνο με τρένο

 

Brandenburg Gate Berlin on a cloudy day

 

Εδώ στο Save A Train, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα από αυτά 10 πιο διάσημα ορόσημα στον κόσμο με τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «10 πιο διάσημα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε με τρένο» στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fel%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr / ή το και περισσότερες γλώσσες.