Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 02/09/2022)

Η αυξανόμενη τάση να είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον έχει προκαλέσει πολλές, και ποικίλλει πράσινες πρωτοβουλίες σε παγκόσμιο επίπεδο, στις μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις όσο. Ένα από τα πολλά σημάδια αυτά είναι η αυξανόμενη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη ζωή των καθημερινών ανθρώπων και να εργαστούν σε τομείς που δεν είχαν ποτέ θεωρηθεί μια επιλογή πριν. Ένας τέτοιος τομέας είναι η οδική ασφάλεια, όπου χρησιμοποιείται σε όλα από τα οδικά σήματα σε φανάρια στα συστήματα σηματοδότησης, καθιστώντας έτσι δρόμου καταστάσεις πιο ορατά σε μια φθηνότερη τιμή, και επίσης εξοικονομώντας χρήματα και ο πλανήτης στη διαδικασία.

Ενώ τα σημάδια στο δρόμο δεν χρειάζεται πραγματικά να είναι αναμμένο για να κάνουν τη δουλειά τους, φώτα έχουν σίγουρα το πρόσθετο όφελος ευαισθητοποίηση των οδηγών. Solar-powered πινακίδες εξοπλισμένα με φώτα LED παρέχουν τα μέσα για καλύτερη ορατότητα, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα (Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αρχές λειτουργίας τους εδώ) Παρέχουν ένα καλό λειτουργικό εύρος, ακόμη και κατά τη διάρκεια σκληρές καιρικές συνθήκες που συνήθως δημιουργούν καταστάσεις επιρρεπής στα ατυχήματα. Ανεξάρτητα από τη θέση τους - στις διασταυρώσεις, σταυροδρόμι, ή σιδηροδρομικές διαβάσεις, Αυτά τα σήματα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο για τους πεζούς όσο και για τα οχήματα.

 

Κύρια πλεονεκτήματα της ηλιακής ενέργειας Οδική Σήμανση

Το μεγάλο πλεονέκτημα και όφελος από αυτά τα σημάδια είναι το γεγονός ότι η ενέργεια που τους ταΐζει δεν προέρχεται από την καύση ορυκτών καυσίμων. Δεν ρυπαίνουν τον τρόπο ότι ο άνθρακας, λάδι, και do αερίου, γεγονός που καθιστά 100 τοις εκατό φιλικών προς το περιβάλλον. Η μόνη προϋπόθεση είναι αρκετά ηλιόλουστες ώρες προκειμένου για το φως του ήλιου που πρόκειται να συγκομισθεί, μετατρέπονται και αποθηκεύονται για το έτος-μακρά χρήση. Όπως δύσκολο καθώς αυτό αποτελεί προϋπόθεση μπορεί να φαίνεται, για άλλη μια φορτισμένη, η εγκατάσταση είναι πολύ οικονομικό, λόγω της ευαισθησίας της για την κίνηση, η οποία δίνει τη δυνατότητα θέσεις όπως αυτό να λειτουργεί μόνο όταν υπάρχει πραγματική κίνηση στο δρόμο, αντί για όλο το εικοσιτετράωρο. Ηλιακή χρήσεις ενέργειας Τα πολύπλευρη και πραγματικά συναρπαστική, δεν είναι αυτοί?

Δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις αυτές είναι δύσκολο να αγνοήσει, ενισχύουν την ευαισθητοποίηση των οδηγών και των πεζών σε κυκλικούς κόμβους, σε χώρους στάθμευσης, επικίνδυνες περιοχές που είναι γνωστό ότι προκαλούν ατυχήματα, και τα λοιπα. Το γεγονός ότι δεν χρειάζονται καλώδια ή μια ηλεκτρική πηγή κοντά για να λειτουργήσει επιτρέπει να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε, εκτός από το γεγονός ότι είναι πραγματικά χαμηλό κόστος και χαμηλής συντήρησης. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο στην εγκατάσταση - που μπορεί να συνδεθεί είτε σε μόνιμες θέσεις ή μια φορητή ένα για μεγαλύτερη κινητικότητα. Αυτό τους κάνει μεγάλη κατά τη διάρκεια οδικών έργων, δεδομένου ότι μπορούν να παρουσιάζονται και να απομακρυνθεί σχεδόν σε καμία στιγμή και χωρίς να προκληθεί αναστάτωση σε κοντινά μονοπάτια.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Ηλιακή σιδηρόδρομους

σήματα σιδηρόδρομος διάβαση που χρησιμοποιούν ενέργεια το φως του ήλιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο βιομηχανικές ζώνες και τις αγροτικές περιοχές. Τα προϊόντα αυτού του είδους, όπως https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ ανιχνεύει τρένα που πλησιάζουν χάρη στους ασύρματους αισθητήρες, και μόλις πάρουν το σήμα, ενεργοποιούν τα φώτα διασταύρωσης και τον ήχο που πηγαίνουν στην μέχρι να περάσει το τρένο και είναι ασφαλές να διασχίσουν τις γραμμές. Τα σήματα αυτά πηγαίνουν συνήθως σε ζεύγη σε κάθε πλευρά της διέλευσης των τρένων, και μια ασύρματη ζεύξη τους διακόπτες και να σβήνουν ταυτόχρονα. Πιθανώς το καλύτερο πράγμα σχετικά με την εγκατάσταση εκείνους είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξωτερικά κουτιά ή μακριά καλώδια που εμπλέκονται.

Ολόκληρο το σύστημα βασίζεται στην ηλιακή ενέργεια που είναι αρκετή για να διαρκέσει 10 ώρες συνεχούς εργασίας κάποτε πλήρως φορτισμένη, αλλά έχει μια εφεδρική μπαταρία, πρέπει να υπάρχει μια πλήρης έλλειψη του ηλιακού φωτός όταν η συσσωρευμένη ενέργεια έχει εξαντληθεί. Το σύστημα είναι επίσης μερικές φορές ενεργοποιείται μόνο εάν πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια προγραμματισμένο, όπως μια συγκεκριμένη ταχύτητα, κατά την οποία το πλησιάζει τρένο κινείται, για παράδειγμα. Μπορεί να συσταθεί στη φωτιά μόνο ένα συναγερμό αν η τιμή είναι πάνω από 65 mph και να αγνοήσει κυκλοφορίας, κινείται πιο αργά από ό, τι η. Οι επιλογές ποικίλουν.

Ακόμα κι αν η πράσινη ενέργεια δεν έχει πλήρως ενσωματωθεί στην ζωή του μέσου ανθρώπου ακόμα, μπορούμε να δούμε την παρουσία και τη χρήση μεγαλώνουν τους από το λεπτό, εισέρχονται όλο και περισσότερες σφαίρες της ζωής. Είναι πραγματικά το μέλλον του πλανήτη μας και αποτελεί μια περιβαλλοντική συνείδηση ​​τρόπος για την πρόοδο αγκαλιά χωρίς περαιτέρω πληγώνει την εύθραυστη και ευαίσθητη ισορροπία στη φύση που έχει ήδη σοβαρά επηρεαστεί από τον άνθρωπο. Solar-powered δρόμο και σιδηροδρομικές λύσεις είναι ένα καλό παράδειγμα της πρακτικής, έξυπνος, και φθηνές εφαρμογές μεγάλων φυσικών πόρων.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

rail crossing

 

Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και την αγαπάμε την τέχνη του ταξιδιού. Ξεκινήστε με την κράτηση ένα ταξίδι με τρένο με Save A Train, σήμερα!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Οφέλη από Solar Powered Σήματα Railroad Crossing και οδική σήμανση” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και να μας δώσει πίστωση με σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Στο παρακάτω link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, αυτή η σύνδεση είναι για τα αγγλικά διαδρομές σελίδων προορισμού, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl στην / tr ή / ες και περισσότερες γλώσσες της επιλογής σας.