Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 20/09/2021)

Ψάχνετε για τα πιο εντυπωσιακά πανεπιστήμια στην Ευρώπη? Στη συνέχεια, διαβάστε! Γνωρίζουμε την επιλογή ενός πανεπιστημίου είναι μια σημαντική επιλογή. Φυσικά, πρέπει κανείς να λάβει υπόψη τη διδασκαλία και τη μάθηση εγκαταστάσεις που ένα πανεπιστήμιο προσφέρει, όταν επιλέγουν ποια θα παρευρεθεί. Ωστόσο, μερικές φορές μια αίσθηση του εντέρου είναι καλό να πάει σε πάρα. Εδώ στο Save A Train έχουμε κάνει μερικά από αυτή την έρευνα για εσάς και συντάξει έναν κατάλογο των Οι περισσότεροι Spectacular Πανεπιστήμια. Όλα διαθέτουν εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Μερικοί έχουν ένα καταπληκτική ιστορία, αλλά μερικά από τα πιο νεοσύστατου πανεπιστήμια είναι επίσης εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα. Προσφέρουν μια πιο σύγχρονη αισθητική με μοντερνισμού κτίρια και χαρακτηριστικά της τέχνης. Ας γνωρίζουν τι είναι το αγαπημένο σας!

 

Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, Ιταλία

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

ο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια σε Ιταλία θεωρείται ως αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου, που ιδρύθηκε το 1088. Αυτή η λίστα είναι η Οι περισσότεροι Spectacular Πανεπιστήμια στην Ευρώπη, αλλά αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανεπιστήμια στον κόσμο. Στη φωτογραφία κάτω είναι το Palazzo Poggi, ένα από τα κύρια κτίρια του πανεπιστημίου. Στεγάζει τρεις του πανεπιστημίου μουσεία με εκθέσεις σχετικά με τη φυσική ιστορία, ανατομία, μαιευτική, η φυσικη, και της χημείας. Ναί, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το δικαίωμα. Έχουν το δικό τους μουσεία!

Αλλά δεν είναι τα μόνα κτίρια που πρέπει να επισκεφθείτε όταν οριοθέτησης του πεδίου από το Οι περισσότεροι Spectacular Πανεπιστήμια. Υπάρχουν πολλά κτίρια μέσα στο πανεπιστήμιο που θα πρέπει να τεθεί σε κατάλογος πρέπει να επισκεφτεί σας. Αυτά περιλαμβάνουν το Κολέγιο της Ισπανίας, ένα ροζ, cloistered κτίριο που ενσωματώνει δύο στοιχεία αναγεννησιακά και γοτθικά στοιχεία στο σχεδιασμό του. Καθώς και η εξαίσια αρχιτεκτονική, το πανεπιστήμιο είναι το σπίτι σε μια 2-εκτάριο βοτανικό κήπο.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ Με τρένο?

Χάρη στην κεντρική τοποθεσία και τη γεωγραφία της, Μπολόνια έχει αναπτυχθεί σε ένα από τα μεγάλες σιδηροδρομικές μεταφορές κόμβους του βόρεια Ιταλία. Είναι πολύ καλά συνδεδεμένο με άλλα μεγάλα ιταλικά κέντρα.

Υποσημείωση: Κατά τη λήψη της τρένο νότια από το Μιλάνο, μην ξεχάσετε να πάρετε μια γεύση από τον καθεδρικό ναό Duomo σκαρφαλωμένο πάνω Μπολόνια στο νότο. είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο ηλιοβασίλεμα.

Βενετία προς τρένα Μπολόνια

Φλωρεντία με τρένα Μπολόνια

Ρώμη σε τρένα Μπολόνια

Μιλάνο για να Τρένα Μπολόνια

 

Πανεπιστήμιο του Ρόστοκ, Γερμανία

ο Πανεπιστήμιο του Ρόστοκ δεν είναι μόνο το παλαιότερο πανεπιστήμιο στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας; Είναι επίσης η πιο πλούσια σε παράδοση. Και φυσικά, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Όπως ιδρύθηκε το 1419, θα γιορτάσει σύντομα 600η επέτειό του. Θα κοιτάξουμε πίσω σε μια μακρά παράδοση της εκπαίδευσης Φοιτητές και να κάνει την έρευνα. Οι γοτθικό στυλ κτίρια, σε συνδυασμό με τις δεντροστοιχίες λεωφόρους και πάρκα κάνει για ένα μαγευτικό σκηνικό. Στο κέντρο του πανεπιστημίου είναι το εντυπωσιακό κεντρικό κτίριο που μας προσέλκυσε αρχικά για να προσθέσετε αυτό ο Οι περισσότεροι Spectacular Πανεπιστήμια. είναι βρίσκεται απέναντι από ένα πάρκο και κρήνη, ένα ιδανικό σημείο για τους μαθητές και τους επισκέπτες να περάσουν λίγο χρόνο θαυμάζοντας το πλούσια εξωτερικό του κτιρίου.

Το Πανεπιστήμιο του Rostock αποτελείται από εννέα παραδοσιακές σχολές και ένα κεντρικό διεπιστημονικό σχολή στην οποία οι επιστήμονες και φοιτητές από όλες τις σχολές συνεργάζονται για να κάνουν έρευνα σε τέσσερις σημαντικούς τομείς:

  1. ΖΩΗ, φως, και της ύλης
  2. Θαλάσσιες συστήματα
  3. Η γήρανση των ατόμων και της κοινωνίας
  4. Η γνώση – Πολιτισμός – Μεταμόρφωση

Το Πανεπιστήμιο του Rostock είναι ένα από τα γερμανικά πανεπιστήμια με ένα πολύ ευρύ φάσμα θεμάτων. Διαθέτει περισσότερα από 100 ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 34 φινίρισμα με πτυχίο, 56 με μεταπτυχιακό τίτλο, 37 (συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών) με κρατική εξέταση, και 3 με Ph.D. Επί πλέον, το Κέντρο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικής Έρευνας όχι μόνο διεξάγουν εκπαιδευτική έρευνα αλλά εργάζεται επίσης για τη βελτίωση της ποιότητας της κατάρτισης των εκπαιδευτικών.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ Με τρένο?

Θέλετε να μάθετε πώς να φτάσετε στο ένα από τα Οι περισσότεροι Spectacular πανεπιστήμια στην Ευρώπη? Όποια κατεύθυνση και αν είστε ταξίδια από (π.χ.. Rostock ή Σβερίν, Βερολίνο και Αμβούργο), Πάρε το τρένο μέχρι να φτάσετε σιδηροδρομικό σταθμό Wismar. Από εδώ, μπορείς πάρετε το λεωφορείο στο δίαυλο-stop στο J.-R.-Becher-Strasse χρησιμοποιώντας γραμμές 4 ή G (προς Ostseeblick) ή Β-D (προς Σέεντμπαντ Wendorf). Απέχει μόνο ένα λεπτό με τα πόδια από αυτήν τη στάση λεωφορείου απέναντι πάρκινγκ στο Campus.

(Για το πρόγραμμα του δικτύου των δρομολογίων των λεωφορείων της πόλης, χρονοδιάγραμμα και τις τιμές, μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστοσελίδα της Hanseatic πόλη Wismar.

Βερολίνο προς Ρόστοκ τρένα

Αμβούργο προς Ρόστοκ τρένα

Σβέριν προς Ρόστοκ τρένα

Wismar προς Ρόστοκ τρένα

Πανεπιστήμιο του Aarhus, Η Δανία μας Τελευταία Spectacular πανεπιστήμια στην Ευρώπη

Spectacular Aarhus University

Πανεπιστήμιο του Aarhus βρίσκεται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας (Το Ώρχους είναι επίσης το όνομα της πόλης) και χαρακτηρίζεται από την πράσινη πανεπιστημιούπολη, πλήρης, με μια λίμνη. Το πανεπιστήμιο είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς τεχνητές δομές και η φυσικό περιβάλλον μπορεί να λειτουργήσει σε τέλεια αρμονία. Αποδεικνύεται από το κεντρικό κτίριο, τέλεια. Πολλά από τα κτίρια έχουν σχεδιαστεί από τον Δανό αρχιτέκτονα C.F. Moller σε μοντέρνο σχεδιασμό που αντανακλά τη νεολαία του πανεπιστημίου. Μόλερ και τους συνεργάτες του, Kay Fisker και Ρονί Stegmann ήταν υπεύθυνοι για τα κτίρια κίτρινο τούβλο. Είναι μοναδική καθώς και διακριτικό στο πανεπιστήμιο. Το κεντρικό κτίριο έχει έκτοτε θεωρείται ένα από τα 12 τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά έργα στη δανική ιστορία. Ένας από τους πολλούς λόγους για να είναι ένα από τα πιο θεαματική πανεπιστήμια.

με πάνω 44,000 Φοιτητές, Το Πανεπιστήμιο του Ώρχους είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας. Περιλαμβάνει τέσσερις σχολές στις Τέχνες, Επιστήμη και Τεχνολογία, Υγεία, και Επιχείρηση και Κοινωνικών Επιστημών.

Σε παγκόσμιο προσανατολισμό, Το Πανεπιστήμιο διαθέτει προγράμματα ανταλλαγών στο χώρο με πάνω από 50 ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει το Πανεπιστήμιο της Αρκτικής, το Δίκτυο Ουτρέχτη, το σκανδιναβικό κέντρο Fudan, και Nordic Center Ινδία.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ Με τρένο?

Aarhus βρίσκεται σε μια από τις πιο σημαντικές σιδηροδρομικές συνδέσεις στη Δανία. Υπάρχουν ωριαία δρομολόγια προς τα βόρεια, Νότος, και δυτικά. Από Νότια και Κεντρική Ευρώπη, οι συνδέσεις γίνονται μέσω Αμβούργου / Flensburg. Η διάρκεια του ταξιδιού από το Αμβούργο για την Άαρχους είναι περίπου πέντε ώρες. Από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης σιδηροδρομικές συνδέσεις προς Άαρχους πάει με την Πολωνία και την Κοπεγχάγη. Aarhus έχει ωριαία δρομολόγια από και προς την Κοπεγχάγη. Το άνοιγμα της το τούνελ κάτω από το Great Belt έχει μειωθεί η ταξίδι κατά μία ώρα. Το ταξίδι τώρα παίρνει τρεις και μισή ώρες. Υπάρχουν πολλά καθημερινά δρομολόγια προς Σουηδία, Γερμανία, και η υπόλοιπη Ευρώπη.

Τα τρένα με προορισμό το σιδηροδρομικό σταθμό του Aarhus αφήσει το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης ωριαία. Η τιμή είναι περίπου DKK 410 για ένα εισιτήριο μονής διαδρομής (συμπεριλαμβανομένης κράτηση θέσεων).

 

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την επανεξέταση επιλογές σας? Κάντε ένα εισιτήριο τρένου τώρα, ενώ το ζεστό καιρό διαρκεί, με τη βοήθεια του Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Η πιο θεαματική πανεπιστήμια στην Ευρώπη” στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.