Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 19/09/2020)

Η Ιταλία έχει μερικά υπέροχα ταξίδια τρένο. Έχει μια σειρά από όμορφα τρένα και εξαίσια σταθμούς σε όλη τη χώρα, αλλά όπου το πρώτο ταξίδι τρένο που έγινε ποτέ στην Ιταλία?

 

το πρώτο ταξίδι με τρένο που έγινε ποτέ στην Ιταλία

Το ταξίδι Πρώτη Εκπαιδευτείτε που έγινε ποτέ στην Ιταλία – Η αρχη

Το πρώτο ταξίδι με τρένο που έγινε ποτέ στην Ιταλία εισήγαγε σιδηροδρόμων ήταν όταν η Ιταλία ήταν διαιρεμένη Χώρα. Χρειάστηκαν μερικά χρόνια για τη σύνδεση και τη σύνδεση των υφιστάμενων σιδηροδρομικών γραμμών μετά την ενωμένη Ιταλία. Η πρώτη γραμμή τρένου που έχτισε η Ιταλία ήταν η γραμμή Νάπολη προς Portici που ήταν στο τότε Βασίλειο των δύο Σικελιών. Η γραμμή ήταν 7.25 χιλιόμετρα μακριά. Η γραμμή εγκαινιάστηκε στις 3rd Οκτωβρίου 1839. Αυτό ήταν 9 χρόνια μετά την πρώτη «μοντέρνα» γραμμή του κέντρου της πόλης χτίστηκε το οποίο ήταν το Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ Σιδηροδρόμων.

Η αρχική πίστα ήταν μια διπλή γραμμή και έτρεξε από την τρέχουσα τοποθεσία του Corso Garibaldi στη Νάπολη στο Βασιλικό Παλάτι στη Portici. Το Βασιλικό Παλάτι ήταν στους πρόποδες του περίφημου Βεζούβιου. Οι άνθρωποι γίνονται για πρώτη φορά το ταξίδι με τρένο στην Ιταλία εδώ, και αυτή η γραμμή αποτελεί πλέον τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Νάπολη, Σαλέρνο.

Νάπολη στο Σαλέρνο τρένα

Φλωρεντία για να Σαλέρνο τρένα

Μπάρι προς Σαλέρνο τρένα

Ρώμη προς Σαλέρνο τρένα

 

Modern Day

Η σιδηροδρομική γραμμή Νάπολη-Salerno είναι μια σημαντική σιδηροδρομική γραμμή στην Ιταλικό σιδηροδρομικό δίκτυο σήμερα και έχει μια θέση στην Το πρώτο τρένο ταξίδι που έγινε ποτέ στην Ιταλία. Αποτελεί έναν σύνδεσμο στην κύρια γραμμή κορμού στη Νότια Ιταλία. πρώτο χιλιόμετρο της γραμμής είναι η πρώτη σιδηροδρομική γραμμή. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα το τρένο σε ένα από τα πιο γνωστούς προορισμούς, μια διάσημη παράκτια πόλη που ονομάζεται Αμάλφι στην περιοχή της Καμπανίας. Είναι μια καταπληκτική παραλιακή πόλη. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η ταξίδι με τρένο για να φτάσει εκεί κατά μήκος της ακτογραμμής είναι σχεδόν το ίδιο. Σκεφτείτε κρυστάλλινα νερά, λευκή άμμο και πλούσια βλάστηση μέσα και ανάμεσα σε μερικά όμορφα παλιά και νέα αρχιτεκτονική. Θα είστε στο δρόμο σας για να φανταστούμε το ταξίδι τρένο σας από τη Νάπολη στο Σαλέρνο, όπου στη συνέχεια θα πάρετε το λεωφορείο ή το άλλο σας οργανωμένα μέσα μεταφοράς σε Αμάλφι.

Έτσι, αυτό που συνέβη στη γραμμή Νάπολη, Portici? Η Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστήμιο της Νάπολης Federico II είναι ο κύριος χρήστης αυτής της γραμμής λόγω της εύκολης πρόσβασης στο Βεζούβιο. Η πρώτη διαδρομή τρένο ταξίδι στην Ιταλία εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα.

Γένοβα προς Μιλάνο τρένα

Ρώμη στο Μιλάνο τρένα

Μπολόνια στο Μιλάνο τρένα

Βερόνα στο Μιλάνο τρένα

 

Οι πρώτες σιδηροδρομικές γραμμές στην Ιταλία άνοιξαν το δρόμο για το μέλλον των ταξιδιών με τρένο στη χώρα. Μερικά από τα πιο όμορφα σιδηροδρομικά ταξίδια είναι εδώ. Κοιτάζοντας πίσω στο πρώτο ταξίδι τρένο που έγινε ποτέ στην Ιταλία, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αν και πολλά έχουν αλλάξει. Το τοπίο παραμένει εξίσου συναρπαστική συνέχεια, όπως είναι τώρα.

 

ταξίδι με το τρένο φύση

 

Έτσι τώρα που έχετε μάθει για το πρώτο τρένο ταξίδι που έγινε ποτέ στην Ιταλία, Οι Σκέφτεστε Κράτηση εισιτήριο τρένου για ένα ευρωπαϊκό ταξίδι με τρένο? Γιατί να μην πάρει 3 λεπτά στην ιστοσελίδα μας για να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια για τις διαδρομές σας. Είσοδος στο site μας τώρα στο Τα τρένα Βιβλίο.

 

Θέλετε να ενσωματώσετε ανάρτηση στο ιστολόγιό μας στο site σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Del - (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε την Ενσωμάτωση.

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / ja προς / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.