Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 02/08/2021)

Ένα συναρπαστικό μέρος της ταξίδια στο εξωτερικό είναι το απρόβλεπτο της εμπειρίας. Όταν ταξιδεύετε σε μια ξένη χώρα, θα εκτεθεί σε διαφορετικές κουλτούρες, Ρυθμίσεις, και εμπειρίες. Ακόμα κι αν κάνετε κάποια έρευνα, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να ληφθούν από την έκπληξη με μερικά από αυτά που θα βρείτε. Δυστυχώς, δεν είναι όλες οι εκπλήξεις που αντιμετωπίζετε μπορεί να είναι καλοί, και μόνο και μόνο επειδή είστε σε διακοπές δεν σημαίνει ότι είναι το ανοσοποιητικό να βλάψει.

Μπορεί να μην θέλουν να πιστεύουν ότι αυτές οι συμφορές θα μπορούσε να συμβεί σε σας, αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο που θα, ή ένα αγαπημένο πρόσωπο, θα απαιτούν ιατρική φροντίδα, ενώ μακριά από το σπίτι. Είτε πρόκειται για τόσο απλό όσο αποκρούσεις των δοντιών σας, στραγγούλισμα αστράγαλο σας, κατεβαίνοντας με πυρετό, ή καρδιακή προσβολή, λαμβάνει την ιατρική περίθαλψη θα πρέπει να μην είναι τόσο εύκολο όσο ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πιο παραδοσιακά σχέδια ασφάλισης υγείας δεν επεκτείνει την κάλυψη πέρα ​​από ό, τι συμβαίνει σε αμερικανικό έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να είστε στο γάντζο για χιλιάδες δολάρια σε ιατρικά έξοδα για τη φροντίδα που λαμβάνετε στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που κανένας ταξιδιώτης δεν θα πρέπει να ταξιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης. Αυτά τα εξειδικευμένα προγράμματα, θα πάει όπου οι εγχώριες κάλυψή σας δεν θα, διασφαλίζοντας ότι θα είναι σε θέση να απολαύσετε το ταξίδι σας, χωρίς να ανησυχείτε για το απρόβλεπτο συμβεί.

Για περισσότερα πληροφορίες για ταξίδια ιατρική ασφάλιση και γιατί πρέπει να σκεφτείτε να το πάρετε, δείτε τον οδηγό που περιέχεται κάτω.

 

Γιατί είναι ταξιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης Μια καλή ιδέα?

• Ταξιδεύοντας με ένα ξένη χώρα μπορεί να εισάγει πολλές κινδύνους για την υγεία. Για παράδειγμα, ποιότητα του νερού δεν μπορεί να είναι το ίδιο, οδηγώντας σε σοβαρές λοιμώξεις. Διαφορετικά κλίματα μπορεί να καταπονήσει τα προ-υπάρχουσες συνθήκες σας, όπως οι καρδιακές παθήσεις ή αλλεργίες, αφήνοντας σας τα εφόδια για να χειριστεί την κατάσταση.

• Ακόμα και αν έχετε ήδη ασφάλιση υγείας, δεν μπορεί να σας καλύψει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν ασθένειες ή τραυματισμούς που αντιμετωπίζετε όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξαιρετικά υψηλές ιατρικούς λογαριασμούς.

• Εάν επισκέπτεστε ένα απομακρυσμένο μέρος του κόσμου και απαιτούν άμεση ιατρική φροντίδα, μπορεί να χρειαστεί να καταφύγει στο νοσοκομείο. Χωρίς την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, Αυτό μπορεί να κοστίσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια πάνω από οποιαδήποτε άλλη συναφή έξοδα.

• Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σας ζητηθεί να έχουν ασφάλιση υγείας ταξιδιού για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Για παράδειγμα, επισκέπτες στη Ρωσία, Κούβα, και τα έθνη στον χώρο Σένγκεν της ΕΕ πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν κάλυψη.

• Ακόμη και αν η κάλυψη υγείας ταξιδιού μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη, που συνήθως αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 10 τοις εκατό του συνόλου των ταξιδιών ασφαλιστικών προϊόντων που αγοράζονται από ταξιδιώτες, ενώ είναι σχετικά φθηνή.

 

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Πώς ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση σας προστατεύει


• Ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση διαφέρει από τις συνήθεις πολιτικές ταξιδιωτική ασφάλιση κυρίως στο ότι δεν παρέχει κάλυψη για τα έξοδα που σχετίζονται με τις ακυρώσεις, καθυστερήσεις, ή διακοπές.

• Με ταξιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης, μπορείτε να έχετε κάλυψη σε περίπτωση που μια απροσδόκητη έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από ένα σπασμένο δόντι ή περίοδο της τροφικής δηλητηρίασης σε τραυματισμούς που απειλούν τη ζωή και καρδιακές προσβολές.

• Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτών των πολιτικών είναι ότι σας παρέχει 24/7 πολυγλωσσική υποστήριξη για να σας βοηθήσει να συντονίσουν με το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης σε μια ξένη χώρα.

• Οι πολιτικές αυτές συνήθως παρέχουν κάλυψη για ό, τι γενικά θεωρείται βασικό ιατρικό έξοδα. Αυτές περιλαμβάνουν επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά, υπηρεσίες εκκένωσης, και Μεταφορά δαπάνες να επιτευχθεί η δέουσα ιατρική μονάδα.

• Τα πιο συνηθισμένα σχέδια καλύπτουν ένα μόνο ταξίδι, αλλά επίσης μπορεί να αγοραστεί για να καλύψει τις περιόδους όσο 12 μήνες. Η μακροχρόνια ιατρική κάλυψη για όσους ταξιδεύουν συχνά ή για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί επίσης να αγοραστούν σε μηνιαίες προσαυξήσεις.

 

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την επανεξέταση επιλογές σας? Κάντε ένα εισιτήριο τρένου τώρα, ενώ το ζεστό καιρό διαρκεί, με τη βοήθεια του Αποθήκευση A Train!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Η πιο θεαματική πανεπιστήμια στην Ευρώπη” στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Del- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / es / ή το και περισσότερες γλώσσες.

 

Κατεβάστε εδώ το PDF για αυτό το αντικείμενο, στο οποίο προβλέπεται να σώσει ένα τρένο από Senior Services of Illinois