Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 15/01/2022)

Με εκατοντάδες ιστορικά αξιοθέατα και υπέροχη θέα, που κυμαίνονται από τον ήλιο φίλησε ακτές για να σπηλαιώδεις βουνά, Η Ευρώπη έχει όλα αληθινά. Είναι ο ιδανικός προορισμός για ένα οδικό ταξίδι, δεδομένου ότι είναι δυνατό για να κάνουν το δρόμο σας από τη μια χώρα στην άλλη μέσα σε λίγες ώρες. Είναι επίσης μία από τις πιο ασφαλείς περιοχές του κόσμου για να ταξιδέψει. Παρά την είδηση ​​ότι η ΕΕ απέτυχε πρόσφατα να μειωθεί σε επικίνδυνα επίπεδα οδήγησης, το μέσο ποσοστό θνησιμότητας εξακολουθεί να είναι το χαμηλότερο που έχει ποτέ (1 σε 49 εκατομμύριο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ορισμένες πολιτικές και τους περιορισμούς στη θέση του σχετικά με ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ότι κάθε χώρα έχει το δικό του σύνολο μοναδικών νόμων. Αυτό που είναι απολύτως αποδεκτό σε μία χώρα (οδήγηση χωρίς όριο ταχύτητας στην Autobahn στη Γερμανία, για παράδειγμα) Δεν μπορεί να είναι σε μια άλλη, έτσι πληρώνει για να κατανοήσουν τους κανόνες του δρόμου, όπως κάνετε το δρόμο σας μέσα από την ήπειρο.

Εχοντας αυτό κατά νου, έχουμε ετοιμάσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς και μέσα στα όρια του νόμου κατά τη διάρκεια του επόμενου ευρωπαϊκού οδικού ταξιδιού σας:

 

1) Ασφαλίστε το όχημά σας

Είναι επιτακτική ανάγκη να έχουν ασφάλιση και κάλυψη διακοπής κατά την οδήγηση στην Ευρώπη. Εάν παίρνετε το δικό σας όχημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ασφαλιστική εταιρεία να οργανώσει αυτό το. Η ασφάλιση συνήθως δεσμεύεται στο συμβόλαιό σας όταν νοικιάζετε αυτοκίνητο, η οποία κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολη.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

summer mountain driving

 

2) Φέρτε Ανταλλακτικά γυαλιά και φακούς επαφής

Ξέρατε ότι αν χρειαστεί να φορούν φακούς κατά την οδήγηση ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Ισπανία, είσαι που απαιτείται για να μεταφέρει ένα δεύτερο ζευγάρι μαζί σας ανά πάσα στιγμή? Άλλες χώρες είναι λιγότερο αυστηρές γι 'αυτό, αλλά είναι καλή πρακτική να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιών ανά πάσα στιγμή, για να διασφαλίσετε ότι θα είναι ενήμεροι όλων των κινδύνων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας σε περίπτωση που τα κύρια γυαλιά σας σπάσουν ή χαθούν.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

driving in the snow

 

3) Προφανώς Αποφύγετε Αλκοόλ και οδήγηση

Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια προφανής δήλωση, δεν μπορείτε να γνωρίζετε ότι ορισμένες χώρες έχουν ένα όριο μηδενικής ανοχής για τους οδηγούς ποτό. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί δεν επιτρέπεται να έχουν καμία αλκοόλ στο αίμα τους απολύτως. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει συμβουλές σχετικά με το πρότυπο όριο αλκοόλ στο αίμα για κάθε χώρα. Στην κυπρο, είναι ακόμα παράνομο να πιείτε ένα αναψυκτικό κατά την οδήγηση. Αυτό μπορεί να φαίνεται αυστηρή, αλλά είναι σημαντικό να σέβονται τους νόμους της χώρας που επισκέπτεστε για να αποφευχθούν τυχόν απροσδόκητες πρόστιμα.

Γένοβα προς Μιλάνο τρένα

Ρώμη στο Μιλάνο τρένα

Μπολόνια στο Μιλάνο τρένα

Φλωρεντία Μιλάνο τρένα

 

4) Οδηγήστε προς τα δεξιά ή αριστερά

Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, και τη Μάλτα, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες οδηγεί στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου, Αυτό μπορεί να κάνει τους ελιγμούς, όπως η διαπραγμάτευση ενός κυκλικού κόμβου προς την αριστερόστροφη κατεύθυνση, αρκετά δύσκολο, γι 'αυτό αξίζει να χρόνο για να προσαρμοστούν. Οι οδηγοί θα πρέπει πάντα να επιμείνουμε προς τα δεξιά και να αποφύγει την διαμονή τους στο κέντρο λωρίδες των αυτοκινητοδρόμων που αντιμετωπίζουν. όταν προσπέραση, να θυμάστε πάντα να ελέγχετε και τον καθρέφτη σας.

Interlaken στη Ζυρίχη τρένα

Λουκέρνη στην Ζυρίχη τρένα

Βέρνη Ζυρίχη τρένα

Γενεύη Ζυρίχη τρένα

 

sleeping inside a car

 

5) Ανανεώσει τις Οδική Σήμανση σας

Κατανόηση της Ευρωπαϊκής πινακίδες θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και θα σας βοηθήσει να αποφευχθεί η παραβίαση του νόμου. Πλέον ευρωπαϊκούς προορισμούς χρησιμοποιήστε τυπική σήμανση που είναι λογικά αυτονόητη, αλλά μικρές διαφορές στη γραμματοσειρά ή χρώμα τείνουν να συγχέουν. Πριν προχωρήσουμε σε ένα ταξίδι, ίσως να θέλετε να εξοικειωθείτε με την λεπτές διαφορές στην οδική σήμανση σε όλη την Ευρώπη. Τουλάχιστον, μπορεί να βοηθήσει να αποτραπεί η σύγχυση, και το πολύ, θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

 

6) Κατανόηση Πώς Toll Συλλογές εργασίας

Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές τιμές διοδίων και των μεθόδων είσπραξης διοδίων. Στη Γαλλία, για παράδειγμα, εξακολουθεί να είναι αποδεκτό να πληρώσει με μετρητά στους σταθμούς διοδίων. Άλλες περιοχές θα σας ζητήσει να εμφανιστεί ένα αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητό σας για να τονίσει ότι έχετε πληρώσει για τη χρήση ορισμένων δρόμων. Εξοικειωθείτε με το πώς λειτουργούν τα διόδια σε κάθε προορίζεται προορισμούς σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν κυρώσεις.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

7) Πάρτε το τρένο αντί της οδήγησης

Λοιπόν, αν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε το ταξίδι σας, ΑΣΕ το ταλαιπωρία της οδήγησης, και μόλις πάρετε το τρένο στην Ευρώπη, όλοι σε αυτήν την ήπειρο χρησιμοποιούν το τρένο, και σε αντίθεση με άλλα μέρη του κόσμου, είναι πολύ εύκολο να αγοράσουν εισιτήρια τρένων σε απευθείας σύνδεση με δικτυακούς τόπους όπως το Save A Train, και θα έχετε να ταξιδεύουν και να δούμε τη φύση χωρίς να ανησυχείτε πάρα πολύ.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε την Ευρώπη? Είτε επιλέξετε να οδηγήσετε είτε να πάρετε το τρένο, θυμηθείτε μαζί μας Save A Train!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά την οδήγηση στην Ευρώπη” στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/things-to-know-when-driving-in-europe/?lang=el ‎– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.