Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 28/03/2021)

Αυτά τα Top Συμβουλές για τα ταξίδια με τα κατοικίδια ζώα σας θα πρέπει να βοηθήσει να διευκολύνει το άγχος σας. Διότι ας το παραδεχτούμε, ταξιδεύουν με τα κατοικίδια ζώα σας είναι αγχωτικό! Αλλά τι είναι πιο αγχωτική, είναι η σκέψη να αφήσετε το δικό σας των ζώων στο σπίτι ή στη φροντίδα των άλλων. Προφανώς, κανείς δεν τους φροντίζει όπως εσείς! σωστά?

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το τι πρέπει να κάνουμε όταν ταξιδεύετε μακριά από το σπίτι. ξενοδοχεία Dog, πρόσληψη επιστάτη, ή μεταφέροντας το βάρος, έστω και ένα χαριτωμένο μία, σε Φίλο σας είναι μεταξύ των επιλογών. Αυτά είναι τα πιο κοινά που οι άνθρωποι καταφεύγουν σε. Ωστόσο, Μερικές φορές δεν υπάρχει άλλη επιλογή και θα πρέπει να ταξιδέψετε με το κατοικίδιό σας. Ενώ μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία, Αποθήκευση A Train έχει μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσει ενώ ταξιδεύουν με κατοικίδια ζώα!

 

Pet Συμβουλές 1: Φέρτε μια απόλαυση!

ο σκύλος παίζει με το παιχνίδι του

Ταξιδεύοντας σε μια νέα θέση μπορεί και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αγχωτική για το κατοικίδιο ζώο σας. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι ο ίδιος παραμένει χαλαρή όσο το δυνατόν είναι το κλειδί για ένα άνετο ταξίδι για όλους τους εμπλεκόμενους. Φέρτε τακτική τα παιχνίδια του ή της, κουβέρτες, και άλλα αντικείμενα που μπορεί να κάνουν το σκυλί ή τη γάτα σας άνετη. Ήταν ήρεμος και δεν έκανε τίποτα λάθος? Βεβαιωθείτε ότι θα τους ανταμείψει για να κάνει τα ταξίδια με κατοικίδια ζώα πιο άνετα στο μέλλον.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Pet Συμβουλές 2: Αλλά όχι Πολύ πολλοί μεταχειρίζεται…

γαμπρός πριν ταξιδεύουν με τα κατοικίδια ζώα σας

Νιώθω σαν αυτό είναι προφανές, αλλά εγώ είμαι πρόκειται να το διευκρινίσει για εσάς ούτως ή άλλως! Μην τους δώσετε μια βαρύ γεύμα ή να τους αφήσουμε να πίνετε πολύ νερό, έτσι ώστε το κατοικίδιο ζώο σας δεν θα έχει την επιθυμία να τον εαυτό ανακουφίσει σε δύσκολη σημείο! (Κάναμε προειδοποιούν ότι ταξιδεύουν με τα κατοικίδια ζώα σας μπορεί να είναι δύσκολη!)

Φλωρεντία στη Ρώμη τρένα

Νάπολη στη Ρώμη τρένα

Φλωρεντία στην Πίζα τρένα

Ρώμη σε τρένα Βενετία

 

Pet Συμβουλές 3: Ασκηση

τρέξιμο και ταξιδεύουν με τα κατοικίδια ζώα σας

Είτε σου αρέσει είτε όχι, Αυτές οι κορυφαίες συμβουλές για ταξίδια με τα κατοικίδια ζώα σας σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε κάποια μορφή άσκησης! Λίγο πριν ξεκινήσετε το ταξίδι, να τους για κάποια έντονη άσκηση! Λόγω της εξαιρετικά μεγάλη βόλτα ή μια έντονη χρόνο ψυχαγωγίας με την αγαπημένη χνουδωτό φίλο σας, αυτός ή αυτή θα μπορούσε να είναι ακριβώς πάρα πολύ κουρασμένοι για να ανησυχείτε για τα πράγματα. αν έχετε μια γάτα που δεν είναι τόσο λάτρης της που λαμβάνονται για τρέξιμο, προσπαθούν να τους ενθαρρύνει στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, τα παιχνίδια make-shift μπορούν να έχουν τη μορφή σφουγγαρίστρες σκόνης! Εμπιστέψου με… έχω εμπειρία σε ταξιδεύουν με κατοικίδια ζώα!

Βερολίνο στο Πότσνταμ τρένα

Βερολίνο στο Αμβούργο τρένα

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Βερολίνο προς Μόναχο τρένα

 

Pet Συμβουλές 4: Απαιτήσεις Πρεσβεία Έρευνας

πιόνι σκύλου

Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Πολλές χώρες απαιτούν απομόνωση περιόδους, οπότε αν θέλετε να περνούν το χρόνο που ταξιδεύουν με τα κατοικίδια ζώα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και αυτό! Οι περισσότερες χώρες απαιτούν πλάνα για τη λύσσα, Bordetella (βήχα ρείθρων), και parvo. Καλέστε πρεσβεία και κάνει την έρευνά σας σε απευθείας σύνδεση για να δούμε ποιες είναι οι ανάγκες της χώρας, και φροντίστε να έχετε χαρτιά σας εύχρηστο, όταν τη διέλευση των συνόρων.

Μπορείτε να κάνετε έρευνα για ταξίδια με κατοικίδια και τις απαιτήσεις της χώρας στο PetTravel.com.

Βρυξέλλες στην Αμβέρσα τρένα

Άμστερνταμ στην Αμβέρσα τρένα

Λιλ στην Αμβέρσα τρένα

Παρίσι στην Αμβέρσα τρένα

 

5. Αποκτήστε ένα πιστοποιητικό υγείας

Vet έλεγχο σε σκύλο

Τα υγειονομικά πιστοποιητικά που απαιτούνται από αεροπορικές εταιρείες, συνοριακές αρχές, Ξενοδοχεία, κέντρα κατοικίδιων ζώων φροντίδα, και άλλοι όταν ταξιδεύετε με τα κατοικίδιά σας. Σε πολλές περιπτώσεις, όταν ταξιδεύουν με κατοικίδια ζώα θα πρέπει να πάρει πιστοποιητικό υγείας σας μέσα 10 ημερών από την έναρξη το ταξίδι σας. Η έρευνα των ειδικών απαιτήσεων της δρομολόγιό σας Πριν επισκεφτείτε τον κτηνίατρο, ώστε να μπορούν να περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στο πιστοποιητικό.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

6. Κρατήστε ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο Πιστοποιητικού Υγείας κατοικίδιου σας

πολλά ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, κέντρα φροντίδας κατοικίδιων ζώων, αεροπορικές εταιρείες, και τα τελωνεία και υπηρεσίες μετανάστευσης απαιτούν ένα τυπωμένο αρχείο του κατοικίδιου ζώου κτηνιατρικού πιστοποιητικού σας. Αντί για την εκτύπωση από δεσμίδες των αντιγράφων για κάθε πιθανό κρούσμα, εκτυπώσετε ένα ζευγάρι και να κρατήσει ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο, όταν ταξιδεύουν με κατοικίδια ζώα.

Myscha Theriault είναι συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και διεθνής συνδικαλιστής ταξινομητής που ταξιδεύει με πλήρη απασχόληση με τον σύζυγό της επιστημονικής δημοσιογράφου και τον γίγαντα Retriever του Λαμπραντόρ. Με ηλεκτρονικό αντίγραφο της βολικό, αυτή είναι πάντα έτοιμο να παράγει τα πιστοποιητικά υγείας του σκύλου της, όπως απαιτείται.

“εκτυπωτή επιχειρηματικό κέντρο του ξενοδοχείου μου επιτρέπει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο σε μορφή PDF αρχεία πυροβολισμό Λαμπραντόρ μας, όπως απαιτείται, για παράδειγμα, κάθε φορά που χρειάζεται να κλείσετε το απόγευμα της ημερήσιας φροντίδας γι 'αυτήν από το δρόμο. Διατηρεί την ακαταστασία του χαρτιού προς τα κάτω μέρα σε μέρα, ενώ παραμένει έτοιμη για τελευταίας στιγμής αλλαγές στο πρόγραμμά μας.”

Reggio Emilia στην Φλωρεντία τρένα

Γένοβα προς Φλωρεντία τρένα

Sestri Levante σε Ρώμη τρένα

Πάρμα Φλωρεντία τρένα

 

7. Έρευνα Τοπική Κτηνίατροι

Ακριβώς σε περίπτωση που κάτι συμβεί στο δρόμο, δεν θέλετε να προσπαθούν να βρουν ένα αξιόπιστο κτηνίατρο. Καταγράψτε τα στοιχεία επικοινωνίας για λίγα κτηνιάτρους της περιοχής που επισκέπτεστε προτού αρχίσετε να ταξιδεύετε με τα κατοικίδια ζώα.

Γένοβα προς τρένα Βενετία

Τορίνο για τρένα Βενετία

Πάρμα σε τρένα Βενετία

La Spezia σε τρένα Βενετία

 

Ελπίζουμε αυτές οι Κορυφή Συμβουλές για τα ταξίδια με κατοικίδια ζώα σας έχουν χαλαρώσει τα νεύρα σας λίγο! Ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες κορυφαίες συμβουλές για να μοιραστώ μαζί Αποθήκευση A Train και την κοινότητά μας. Θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Top Συμβουλές για Ταξιδεύοντας με κατοικίδια ζώα σας” στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-with-your-pets%2F%3Flang%3Del- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.