Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 02/09/2022)

Ειρηνική και ευχάριστη. Δύο λέξεις που σπάνια ακούτε να χρησιμοποιούν οι γονείς όταν τους λένε ταξίδια διακοπών ιστορίες με τα παιδιά. Έτσι, αποφασίσαμε να σας δώσουμε τις πιο σημαντικές συμβουλές για ταξίδια με τρένο με παιδιά στην Ευρώπη.

Υπάρχει απλώς κάτι στα τρένα που ηρεμούν τα παιδιά με τρόπο που δεν το κάνουν τα αεροπορικά ή τα αυτοκίνητα. (Γράψαμε ένα ολόκληρο blog σχετικά με το γιατί τα ταξίδια τρένο είναι καλύτερη πιο γρήγορος και Καλύτερα από Οδήγηση αν χρειάζεστε πιο πειστική). Το ίδιο ισχύει και για τους ενήλικες! Οικογένεια πίνακες, περνώντας τοπία, δωμάτιο για να περπατήσει γύρω από, εγκαταστάσεις καφέ, χρόνο για να συνομιλήσετε και να καλύψουν τη διαφορά και, η χαρά της χαρές, δεν υπάρχουν περιορισμοί αποσκευών. Πηγαίνοντας από τις σιδηροδρομικές είναι ασφαλές, άνετος, και προσιτές σε προγραμματισμένες εκ των προτέρων. Διδάξτε στα παιδιά σας τις χαρές της ταξίδι με τρένο από μικρή ηλικία και θα μετατρέπει τη διάρκεια της ζωής. Εν τω μεταξύ, Ακολουθούν μερικές συμβουλές για ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη.

 

Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη: Φέρτε Δραστηριότητες σε Καταλαμβάνουν τα παιδιά

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

Ενώ η οδήγηση ενός τρένου είναι διασκέδαση από μόνη της και ψάχνει έξω μπορεί να κρατήσει τα παιδιά διασκεδάσει για ώρες, Σας προτείνουμε επίσης να φέρει κάποιες δραστηριότητες είναι πολύ. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και να εξασφαλίσει μια θέση στο παράθυρο με έναν πίνακα που σας επιτρέπει να διαδώσει τα βιβλία χρωματισμού και σνακ!

Μερικές συνιστάται δραστηριότητες του τρένου περιλαμβάνουν:

  • δισκία: Παρόμοια με ένα αεροπλάνο, ένα δισκίο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσει η ώρα. Πολλά τρένα στην προσφορά Ευρώπη δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά η υπηρεσία δεν είναι πάντα εγγυημένη, οπότε φροντίστε να κατεβάστε ταινίες και τα παιχνίδια στο σπίτι. Στις περισσότερες τρένα, σχεδόν κάθε κάθισμα έχει μία έξοδο για να κρατήσει τα ηλεκτρονικά σας φορτισμένη, αλλά να τους χρεώνουν στο σπίτι, ανεξάρτητα – και να φέρει τα ακουστικά!
  • βιβλία χρωματισμός: Χρωστικός βιβλία και κραγιόνια είναι ένα από τα αγαπημένα δεν έχει σημασία τι ηλικία.
  • Παιχνίδια: Εάν μπορείτε να πάρετε τα καθίσματα με τραπέζι, υπάρχει αρκετός χώρος για να παίζουν χαρτιά ή οποιοδήποτε άλλο ταξιδιωτικό παιχνίδι. Σε αντίθεση με τα αεροπορικά ταξίδια, δεν θα έχετε να ανησυχείτε για αναταράξεις, έτσι ώστε να πάρει το αγαπημένο παιχνίδι της οικογένειάς σας και να πάει το παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία για να τελειώσει στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι Monopoly!
  • Παίξτε παιχνίδια: Ανάλογα με την ηλικία και το ενδιαφέρον του παιδιού σας, φέρει κάποια αυτοκίνητα Matchbox ή άλλα ειδώλια (σκεφτείτε Polly Τσέπες). Ο γιος μου προσποιείται ότι ο πίνακας είναι μια πίστα, ενώ η κόρη μου δημιουργεί λίγο κούκλες της για να τους φτιάξει το κέφι.

 

Παρίσι στη Λιλ τρένα

Ρώμη στο Μιλάνο τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

Γενεύη στο Παρίσι τρένα

 

Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη: Να είστε διακριτικοί προς τους άλλους επιβάτες

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα είναι πολύ κατανόηση, αν έχετε ένα μωρό να κλαίει ή να αναστατώσει το μικρό παιδί που παίρνει χρόνο για να ηρεμήσω. Δεν σχεδίαση μπροστά και να αφήσει το μικρό ψάχνω σας σε πλήξη, λόγω της έλλειψης σχεδιασμού δεν μπορεί να πάρει τόσο πολύ συμπάθεια. Πρόγραμμα ψυχαγωγίας που δεν είναι ενοχλητικές ή ενδέχεται να προκαλέσει επιχειρήματα. Δεν θέλετε να πρέπει να γράψετε Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη, που δεν ανήκουν σε εσάς…απλά αστειευόμουν!

Φλωρεντία για να Levanto τρένα

Φλωρεντία για να La Spezia τρένα

Ρώμη προς La Spezia τρένα

Ρώμη για να Levanto τρένα

 

Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη: Ταξιδεύοντας τη διάρκεια της νύχτας?

Προσπαθείτε πάντα να κλείσετε ένα διαμέρισμα σε ένα τρένο κρεβάτι. Λαμβάνοντας μια μέρα στην άλλη τα τρένα είναι φοβερό, και ο ύπνος είναι συνήθως μεγάλη, λόγω της φυσικής λίκνισμα του τρένου. Είναι επίσης τόσο συναρπαστικό πάτε για ύπνο και να ξυπνάτε σε άλλη χώρα. Κλινάμαξα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, αλλά αν είναι μόνο τρεις και δεν θέλουν μια ανταλλαγή ξένος μαζί σας τότε θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να προϋπολογισμό για να αγοράσει ένα επιπλέον κρεβάτι για να κρατήσει τον ύπνο διαμέρισμα ιδιωτικό σας.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη: Αφήστε τον εαυτό σας άφθονο χρόνο κατά την αποβίβαση

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

Τα περισσότερα τρένα θα σταματήσει μόνο για λίγα λεπτά κατ 'ανώτατο όριο σε κάθε σταθμό, έτσι περίπου πέντε λεπτά πριν την άφιξή σας θα πρέπει να είναι συσκευασίας τα πράγματα, παρακινώντας τα παιδιά στον ύπνο, βάζοντας παλτό, και φέρνοντας τσάντες από το πάνω ράφι. Αυτό το επίπεδο της οργάνωσης δίνει μεγάλη σιγουριά ειδικά αν έχετε πολλά παιδιά ή πολλές αποσκευές. Αν η πλατφόρμα είναι απασχολημένος, εξασφαλίσει τις τσάντες σας πάει μακριά πρώτα έξω από το δρόμο των θυρών, Κατόπιν κατεβάστε τα παιδιά για να αποφύγετε να χαθεί κανένας.

Βρυξέλλες τρένα Ρότερνταμ

Αμβέρσα με τρένα Ρότερνταμ

Βερολίνο σε τρένα Ρότερνταμ

Παρίσι τρένα Ρότερνταμ

 

Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη: Φέρτε Καροτσάκι σας On Board

Kids Stroller On Board A Train

 

Ένας άλλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε τρένα αντί για τα αεροπορικά ταξίδια είναι ότι μπορείτε να λουράκι τα παιδιά σας σωστά στο καρότσι και το ρόλο τους δικαίωμα πάνω στο τρένο, χωρίς τον πονοκέφαλο του να πρέπει να διαλύσει και στη συνέχεια να συγκεντρώσει εκ νέου το καρότσι. Μπορείτε να μερικές φορές ακόμη και παρκάρετε το καρότσι σας στην περιοχή σνακ ή άλλες ανοιχτές θέσεις στο τρένο (Όπως προσβάσιμη περιοχή εφ 'όσον δεν καταλαμβάνεται από κάποιον σε μια αναπηρική καρέκλα), το οποίο είναι χρήσιμο για τα μικρά παιδιά που θα κοιμηθεί στο καρότσι τους. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τα ταξίδια αεροπλάνο, τι βρίσκουν να πάρει ένα παιδί να κοιμηθεί σε ένα τραίνο πολύ πιο εύκολο.

Βρέμη με τρένα Νυρεμβέργη

Λειψία προς τρένα Νυρεμβέργη

Ανόβερο με τρένα Νυρεμβέργη

Αμβούργο τρένα Νυρεμβέργη

 

Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά στην Ευρώπη: Άφιξη Σχετικά 30 λεπτά νωρίτερα

Ενα από τα κύρια τα οφέλη του ταξιδιού με τρένο με παιδιά στην Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο για αυτό το θέμα. Είναι να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να φθάσει! Σε αντίθεση με τα αεροπορικά ταξίδια, δεν χρειάζεται να φτάσετε στο σταθμό του τρένου πάρα πολύ μπροστά από την εποχή. Όταν ταξιδεύετε με τα παιδιά, σας προτείνουμε να φτάνουν περίπου 30 λεπτά νωρίτερα για να πάρει τον εαυτό σας βρίσκεται, ίσως λίγο νωρίτερα, εάν στάσεις μπάνιο και σνακ διαλείμματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Τυπικά, η διαδικασία επιβίβασης δεν θα ξεκινήσει μέχρι το 10 λεπτά πριν την αναχώρηση το πολύ, αλλά δεν θέλετε να αγωνίζομαι και να βρείτε τον εαυτό σας τρέχει μέσα από μια πολυσύχναστο σταθμό.

Μόναχο προς τρένα Βασιλεία

Ζυρίχη προς τρένα Βασιλεία

Βέρνη τρένα Βασιλεία

Γενεύη με τρένα της Βασιλείας

 

σνακ Pack!

Ενδεχομένως η πιο σημαντική συμβουλή όλων. ΣΝΑΚ! Πολλές από τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων διαθέτουν αυτοκίνητα πλήρους εξυπηρέτησης με άφθονο φαγητό φιλικό προς τα παιδιά – σκεφτείτε γαλλικά τοστ, τυρί στη σχάρα, κεφτεδάκια με πέννες. Σε μικρότερες διαδρομές, τρένα έχουν σνακ μπαρ που προσφέρουν σάντουιτς, κουλούρια, τσιπ, και άλλα σνακ. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να ετοιμάσετε μερικά από τα αγαπημένα σνακ του παιδιού σας! Ταξιδεύοντας με ένα βρέφος? Φέρτε παιδικές τροφές ή τύπο και να ζητήσει από το προσωπικό των τροφίμων-service για να ζεσταθεί για σας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το φαγητό του αυτοκινήτου λίγο μετά την επιβίβαση. Όπως πάντα, όταν ταξιδεύουν με τα παιδιά, θα πρέπει να φέρουν πάντα σνακ και ποτά, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάρετε μια κράτηση ή το σνακ μπαρ αποφασίζει να κλείσει μόνο όταν τα παιδιά σας ανακοινώσουμε ότι πεθαίνουν από την πείνα.

 

Έτοιμος να αντέξει ένα ταξίδι με τρένο με τα παιδιά τώρα που είστε οπλισμένοι με μας Συμβουλές για τα ταξίδια με το τρένο με τα παιδιά? Εξαιρετική! Κλείστε τα εισιτήριά σας με Save A Train, χωρίς ταλαιπωρία!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να τραβήξετε τις φωτογραφίες και τα κείμενά μας είτε απλώς να μας δώσετε τα εύσημα με έναν σύνδεσμο προς αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travelingy-train-kids-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / pl στην / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.