Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 08/10/2021)

Το ταξίδι με το τρένο μπορεί να είναι μία από τις πιο ξεκούραστες και απολαυστικές τρόπους για να πάρει γύρω από. Θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να κάνουν το καλύτερο από το ταξίδι σας και να είναι έξυπνος. Το να είσαι καλά οργανωμένη και ξέροντας τι είναι αυτό που πηγαίνει πολύ δρόμο για να γίνει το τρένο σας ταξίδι μια τονίσει τις διακοπές σας ή περιπέτεια. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα Top 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart. Να είστε έτοιμοι για το επόμενο ταξίδι σας.

 

Μπλουζα 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart – ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΝΟΣ: Αγορά εισιτηρίων σας εκ των προτέρων

Μπλουζα 1 των Top 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart, Φροντίστε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και αγοράσουν εισιτήρια τρένων σας εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε για τα τρένα που θέλετε. Να είστε βέβαιος να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις προσφορές ή εκπτώσεις που μπορεί να είναι στη διάθεσή σας. Ποιος δεν αγαπά την εξοικονόμηση κάποια μετρητά! Θα είσαι ικανός να αποθηκεύσετε ένα κομμάτι των χρημάτων να περάσουν σε άλλα μέρη του ταξιδιού σας.

Μιλάνο προς Νάπολη τρένα

Florence στη Νάπολη τρένα

Μπάρι προς Νάπολη τρένα

Ρώμη-Νάπολη τρένα

 

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Γυναίκα - Μπλουζα 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart
Μια γυναίκα σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΥΟ: Stow αποσκευές σας

Το καλύτερο Εύκολη Συμβουλές για την επιδεξιότητα είναι ότι δεν πρέπει πάντα να ελέγχετε σας σακούλες σε και εάν είναι λογικού μεγέθους, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να τα αποθηκεύσετε στο ράφι πάνω από το κάθισμα ή να τα τοποθετήσετε στον τριγωνικό χώρο μεταξύ των καθισμάτων. Με αυτό τον τρόπο έχετε τις τσάντες σας κοντά σας ανά πάσα στιγμή.

Μεσίνα στο Παλέρμο τρένα

Συρακούσες στην Παλέρμο τρένα

Σικελία Παλέρμο τρένα

Κατάνια με την Παλέρμο τρένα

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΡΙΑ: Να Smart με τις τσάντες σας

Δεν λέμε ότι κάθε αμαξοστοιχία έχει έναν κλέφτη έτοιμος να επιτεθεί στην πρώτη ευκαιρία να πάρουν, αλλά μάλλον για το ασφαλής πλευρά. Να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για τις τσάντες σας. Αποθηκεύστε τις γνώσεις και όχι στο τέλος της αμαξοστοιχίας αυτοκινήτου. Εάν έχετε ένα σακίδιο μπορείτε επίσης να φορέσετε λουριά σας στην σχάρα για να είναι απόλυτα ασφαλείς.

Μιλάνο στο Τορίνο τρένα

Λίμνη Κόμο στο Τορίνο τρένα

Γένοβα προς Τορίνο τρένα

Πάρμα στο Τορίνο τρένα

 

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΕΣΣΕΡΑ: Βρείτε τη θέση σας

Εάν χρησιμοποιείται προηγούμενη Εύκολη Συμβουλές μας για το σιδηροδρομικό ταξίδι και να έχουν κρατήσει ένα κάθισμα είστε όλοι ταξινόμηση. Μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο χώρο σας. Αν όχι, είστε ευπρόσδεκτοι να διεκδικήσουν οποιαδήποτε ανεπιφύλακτη κάθισμα. Αν δεν υπάρχουν πολλά από αυτά διατίθενται, ελέγξτε τις ετικέτες κράτηση αναρτηθεί πάνω από τα καθίσματα ή τις θύρες του θαλάμου. Οι ετικέτες δείχνουν την έκταση του ταξιδιού ότι η έδρα στον διαιτητή για το. Δείχνουν επίσης, αν έχετε πάρει από πριν τον ιδιοκτήτη, ακόμη και παίρνει σε σας είναι να κατακτήσει η έδρα.

Μιλάνο για να Τρένα Βενετία

Πάντοβα με τρένα Βενετία

Μπολόνια προς τρένα Βενετία

Ρώμη σε τρένα Βενετία

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΕΝΤΕ: Χρησιμοποιήστε το σιδηροδρομικό Ώρα σοφά

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το χρόνο που δαπανάται για το ταξίδι με τρένο για να πάρει τον εαυτό σας οργανωμένη. Μπορείτε να σχεδιάσετε για τον επόμενο προορισμό σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να διαβάσετε οδηγό σας, ελέγξτε τις οδηγίες προς τον επόμενο προορισμό σας. Περάστε από τις φωτογραφίες σας, την οργάνωση σας ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ, ελέγξτε τη σύνδεσή σας ή να συμπληρώσετε οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα που πρέπει να ενώ έχετε το χρόνο. Αν το ταξίδι σας είναι πλέον αυτό είναι επίσης μια ωραία ευκαιρία να λάβει μερικά από τα αξιοθέατα.

Αεροδρόμιο Λυών προς Νίκαια με το τρένο

Παρίσι Νίκαια τρένα

Αβινιόν στη Νίκαια τρένα

Μασσαλία προς Νίκαια τρένα

 

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΞΙ: Χρησιμοποιήστε τα μπάνια στο τρένο

Για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, χρησιμοποιήστε αυτές τις εύκολες συμβουλές για το τρένο και χρησιμοποιήστε τα μπάνια στο τρένο σε αντίθεση με αυτά που υπάρχουν στο σταθμό. Οι τουαλέτες του τρένου που συνήθως βρίσκεται στο τέλος της αυτοκίνητα και είναι συχνά πολύ πιο καθαρά από ό, τι οι τουαλέτες στους σταθμούς, καθώς και να είναι ελεύθερη.

Μιλάνο στη Ρώμη τρένα

Φλωρεντία στη Ρώμη τρένα

Βενετία προς Ρώμη τρένα

Νάπολη στη Ρώμη τρένα

 

Ο σιδηροδρομικός κορίτσια λήψη φωτογραφιών - Μπλουζα 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΠΤΑ: Μιλήστε με τους ντόπιους και σε άλλους ταξιδιώτες

Υπόδειξη 7 από Top μας 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart, Τι είναι ένας καλύτερος τρόπος για να μάθουν για μια πόλη ή χώρα από ό, τι μιλώντας σε μερικές από της ντόπιοι, ή άλλους ταξιδιώτες οι οποίοι μπορεί να ήταν στη θέση που πρόκειται? Θα είναι σε θέση να σας πω το INS και outs των σας προορισμός και να σας συμβουλεύσει για το τι πρέπει να κάνουμε και τι να μην κάνει. Δοκιμάστε το σπάσιμο του πάγου με μια ερώτηση, προσφέροντας ένα γλυκό, ή να δείξετε κάτι από την πόλη σας.

Μιλάνο για να Levanto τρένα

Μιλάνο για να La Spezia τρένα

Σιένα στην La Spezia τρένα

Σιένα στο Levanto τρένα

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΚΤΩ: Πακέτο με ένα σνακ

Το ταξίδι είναι πεινασμένοι δουλειά και μπορεί να θέλετε να συσκευάσετε κάτι να σνακ για όταν είστε στο τρένο. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας φαγητά σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ ή deli ή επισκεφθείτε το κάβα πριν επιβιβαστείτε στο τρένο; πλέον σιδηροδρομικούς σταθμούς έχουν τουλάχιστον μία από αυτές. ο τροφίμων που προσφέρονται στα τρένα είναι συχνά ήπιος και πιο ακριβά αν δεν πληρώνουν για μια θέση πρώτης κατηγορίας.

Ζυρίχη προς Ίνσμπρουκ τρένα

Σάλτσμπουργκ προς Ίνσμπρουκ τρένα

Βιέννη Ίνσμπρουκ τρένα

Κολωνία προς Ίνσμπρουκ τρένα

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΝΝΕΑ: Ξέρετε από πού να κατεβείτε

Γνωρίστε το οποίο σταθμός είναι ένα από τα βασικά Εύκολη Συμβουλές για Ταξιδεύοντας με τρένο. Όταν φτάσετε σε μια πόλη, μπορείτε να σταματήσετε σε πολλούς προαστιακούς σταθμούς με πινακίδες που δείχνουν το όνομα του προορισμού σας και το όνομα της γειτονιάς, αλλά δεν hop off μέχρι να φτάσετε στον κεντρικό σταθμό. Μπορείτε πάντα να ζητήσω από τους συναδέλφους τους επιβάτες ή ελέγξτε οδηγό σας για περαιτέρω βοήθεια.

Αμβούργο τρένα Κοπεγχάγη

Ανόβερο με τρένα Κοπεγχάγη

Βερολίνο σε τρένα Κοπεγχάγη

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΔ: Πάντα να θυμάστε τοπικό τρένο εθιμοτυπία

Προσέξτε πώς οι άλλοι επιβάτες στο σταθμό του αυτοκινήτου σας ενεργούν. Αν είναι ήσυχα, φροντίστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Προσέξτε για σημάδια που μπορεί να δείχνουν ότι κάθεστε σε ένα καθορισμένο ήσυχο αυτοκίνητο όπου οι άνθρωποι έρχονται στον ύπνο ή την εργασία. Δεν έχει σημασία πού κάθεστε, προσπαθήστε να μην είναι το δυνατότερο άτομο στην περιοχή. Να είστε βέβαιος να μην ξεκουραστούν τα πόδια σας πάνω στο κάθισμα απέναντι από σένα, εκτός αν έχετε τα παπούτσια σου μακριά από.

Αν θυμάστε αυτά τα Top 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart σας εγγυηθεί ένα σούπερ ταξίδι και μια συνολική μεγάλη εμπειρία. Μπορείτε ακόμη και να πληρούν κάποια νέα ντόπιους και να κάνει μερικούς νέους φίλους! Όλα είναι δυνατά, όταν πρόκειται για την κατάρτιση ταξίδια. Μόλις έχετε μάθει αυτά, τότε θα εξετάσουμε το Bernina Express κι αλλα!

 

– Αν σας άρεσε θέση μας στην κορυφή 10 Εύκολη Συμβουλές για το σιδηροδρομικό Ιππασίας Smart, διστάσετε να το μοιραστείτε, πήραμε κουμπιά για την ανταλλαγή ακριβώς κάτω από αυτό το blog.

 

Έτοιμος να πάρει ένα τρένο? Κάντε τη θέση σας και δεν πληρώνουν τέλη κράτησης στο – www.saveatrain.com

 

Θέλετε να ενσωματώσετε ανάρτηση στο ιστολόγιό μας στο site σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/top-10-easy-tips-for-train-riding-smart?lang=el – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.