Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 11/04/2022)

Η πολεμική για την εκπαίδευση σε σχέση με το λεωφορείο στην Ευρώπη Είναι μια ατέρμονη θέμα, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αλλά, Οι μπορούμε καν να μιλάμε για την ασφάλεια, και αν είναι - είναι αρκετά? Η ασφάλεια της μεταφοράς που επιλέξαμε θα πρέπει πάντα να προηγείται, και είμαστε αυτό αντιμετώπιση σήμερα. Συνήθως, οι άνθρωποι τείνουν να προσεγγίσουν το θέμα με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τις δικές τους προτιμήσεις για το ταξίδι. Περαιτέρω, τα τελευταία νέα που ακούμε σχετικά με τα ατυχήματα σε όλο τον κόσμο παράγοντας, επισης. Αν και σπάνια θα ακούσετε υπήρχε ένα τρένο συντριβή κάπου, συμβαίνει. Ακριβώς όπως συμβαίνει με τον αέρα, αυτοκίνητο, λεωφορεία και άλλα μέσα μεταφοράς. Ακόμα και έτσι, στατιστικά στοιχεία είναι σαφή - επίσημα, το τρένο είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς στις μέρες μας! Το ίδιο επίπεδο ασφάλειας ισχύει για την εναέρια κυκλοφορία ενώ όλα τα άλλα μέσα μεταφοράς ακολουθούν.

 

Είναι το τρένο ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους μεταφοράς σε όλες τις χώρες?

Οχι, δεν είναι. Δεν είναι όλα τα κάγκελα και τα τρένα είναι της ίδιας ποιότητας. Όταν μιλάμε για τα ταξίδια ασφάλειας των σιδηροδρόμων, συνήθως μιλάμε γι 'αυτό στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης χώρας. Γενικά, σιδηροδρομικά ταξίδια είναι πολύ ασφαλές, αλλά και πάλι δεν βλάπτει να ελέγξετε την κατάσταση των σιδηροτροχιών και τη συνδεσιμότητα της χώρας εάν θέλετε να ταξιδέψετε με τρένο.

Για παράδειγμα, μόλις πριν από επτά χρόνια η Η.Π.Α.. μέτρητος 32,367 θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, 570 θανάτων σιδηροδρόμου, και 485 θανάτων αέρα. Αυτά είναι μόνο κατά προσέγγιση αριθμούς, αλλά το κάνουν δίνουν μια αρκετά προφανές εικόνα δείχνει ότι το τρένο ταξίδια και τα αεροπορικά ταξίδια είναι τόσο σημαντικά πιο ασφαλή από ό, τι οδικές μετακινήσεις.

Αν ταξιδεύετε σε όλη την Ευρώπη, δείτε αυτά τα εκπληκτικά γεγονότα του τρένου.

Interlaken στη Ζυρίχη τρένα

Λουκέρνη στην Ζυρίχη τρένα

Βέρνη Ζυρίχη τρένα

Γενεύη Ζυρίχη τρένα

 

Ο σιδηροδρομικός είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς 1

 

Τι είναι ο λιγότερο ασφαλής Μέσα Μεταφοράς?

Αυτό θα πρέπει να είναι μια μοτοσικλέτα. χαριτολογώντας (όχι ότι υπάρχει κάτι αστείο εκεί) οι γιατροί αναφέρονται συνήθως σε μοτοσικλέτες (δηλ, τα ατυχήματα που προκαλούνται από την οδήγηση ενός) όπως και “κύκλοι δότη.” Προφανώς, αυτά τα ατυχήματα είναι συνήθως τόσο συχνή και θανατηφόρα ότι παράγουν άφθονο δωρητών οργάνων. Ταξιδεύοντας στην μερικά από τα πιο γρήγορα τρένα στην Ευρώπη δεν προκαλεί περισσότερα ατυχήματα.

Μόναχο στο Βερολίνο Τρένα

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

train car bike

 

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η αμαξοστοιχία είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους μεταφοράς Τώρα?

Εδώ είναι μερικοί από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους το τρένο είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς:

λιγότερα ατυχήματα

Όταν και οι δύο σιδηρόδρομοι και τα τρένα λαμβάνονται δεόντως φροντίδα του (δηλ, τακτικά σέρβις, διατηρείται, αντικαθίστανται όταν χρειάζεται, και τα λοιπα.), σπάνια θα δει ποτέ οποιαδήποτε ατυχήματα με αυτό το μέσο μεταφοράς. Ένας από τους λόγους είναι ότι, σε αντίθεση με τις οδικές μεταφορές, υπάρχει μόνο ένας τρόπος και ένα ταξιδιωτικό μέσο (δηλ, τρένο) μετά από μια διαδρομή μέχρι τον τελικό προορισμό. Δεν απροσδόκητη οχήματα που έρχονται το δρόμο σας, σε κάνουν να χάσετε τον έλεγχο του τροχού. Δεν υπάρχουν απότομες αλλαγές και τις στροφές, ή άλλες αγχωτικές και δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μεταφοράς με τρένο έχει παραμείνει ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους μεταφοράς μέχρι στιγμής.

Λιλ στο Παρίσι τρένα

Λουξεμβούργο στο Παρίσι τρένα

Φρανκφούρτη προς Παρίσι τρένα

Γενεύη στο Παρίσι τρένα

 

Ο σιδηροδρομικός είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς 3

 

Το τρένο είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς με περιβαλλοντικά οφέλη

Αν ήταν να συγκρίνουν τις σιδηροδρομικές με τις οδικές και τις αεροπορικές μεταφορές, θα αποδείξαμε εύκολα ότι το τρένο είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους μεταφοράς, αλλά και πολλά άλλα βιώσιμος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς. Πως? Τα τρένα δεν παράγουν όσες των εκπομπών CO2, και οι εκπομπές τρένο δεν απελευθερώνονται απευθείας στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Συν, τρένα δεν καταναλώνουν πάρα πολύ ενέργεια ή χώρο, και τα επίπεδα θορύβου τους είναι λιγότεροι από άλλες μεθόδους μεταφοράς. Οι περισσότεροι μετακινούμενοι με οικολογική συνείδηση ​​επιλέγουν τα τρένα μεταφοράς ως μέθοδος επιλογής μεταφοράς τους. Οι ταξιδιώτες σε όλη την Ευρώπη, πολύ, Λατρεύω τη φιλικότητα προς το περιβάλλον των τρένων μαζί με τις εκθέσεις ασφάλειά τους.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Οφέλη για την υγεία

Εκτός από την προαναφερθείσα περιβαλλοντικά οφέλη που είναι, Την ίδια στιγμή, τα δικά μας οφέλη για την υγεία, όχι μόνο Train είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς, αλλά ιππασίας τρένα είναι άριστες για τη γενική υγεία μας.

Όσον αφορά προαστιακά τρένα, επιτρέπουν εκείνους που τους οδηγούν σε:

  • Μετακίνηση γύρω από το καλάθι και να περπατήσετε στους διαδρόμους του τρένου ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτό βοηθά το σώμα διαμονή κινητά
  • Περπατήστε μέχρι τα γραφεία ή τα σπίτια τους μετά την αναχώρησή τους από το σταθμό. Αυτό είναι μεγάλο για το σώμα τους
  • Παίρνω έναν υπνάκο στο δρόμο για εργασία και επιστροφή από την εργασία χωρίς να διακινδυνεύσετε να μπείτε στο τρακάρισμα. Μια σημαντική ασφάλεια πρόληψη
  • Απολαμβάνω δραστηριότητες αναψυχής μεταξύ των σημείων Α και Β. Ένας φανταστικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να πάρετε τον εαυτό σας από μια κακή διάθεση

Αυτές τις μέρες, όταν όλοι είναι καταπονημένος και πηδώντας από το κάθισμα του αυτοκινήτου τους για την καρέκλα τους στην εργασία και αντίστροφα, το να έχεις λίγο χρόνο χαλάρωσης ενδιάμεσα είναι κρίσιμος. Έχοντας την ευκαιρία να ξεκουραστούν σε ένα τρένο που μετακινούνται είναι σίγουρα ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν τρένα.

 

Ο σιδηροδρομικός είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους εκπομπές CO2 Μεταφορές

 

Μιλώντας για τρένα μεγάλης απόστασης, αυτοί είναι μια φανταστική επιλογή για να ταξιδέψει καθώς επιτρέπουν κάποια downtime. Να πάρει από το σημείο Α στο σημείο Β 2 ώρες με αεροπλάνο είναι αποτελεσματική, αλλά είναι ασφαλές για την υγεία σας? Μήπως πρόκληση ανάρτηση στο ιστολόγιό μας “Ο σιδηροδρομικός είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς”? μπορεί να σας το σώμα και το μυαλό επεξεργαστεί την ξαφνική αλλαγή του κλίματος, ατμοσφαιρική πίεση, και οτιδήποτε άλλο στο μεταξύ? Μετά βίας. Αυτός είναι ο λόγος που ταξιδεύουν με τρένο σε όλη την Ευρώπη επιτρέπει στο σώμα σας να συνηθίσει τις αλλαγές και να τις επεξεργαστεί σε α υγιεινό τρόπο.

Βερολίνο προς Μόναχο τρένα

Φρανκφούρτη στο Μόναχο τρένα

Βιέννη προς Μόναχο τρένα

Στουτγκάρδη προς Μόναχο τρένα

 

Αποσκευές (Ασφάλεια) Οφέλη

Δεν είναι ακριβώς ένα για την υγεία ή την ασφάλεια όφελος, αλλά η ασφάλεια αποσκευών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για ορισμένους επιβάτες. Δεν έχει σημασία αν ελαφρύ πακέτο για ταξίδια ή όχι, θέλετε αποσκευές σας σε ένα κομμάτι. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες είναι συλλέκτες πολύτιμων αντικειμένων, ειδώλια, έγγραφα, και τα λοιπα. και αυτοί θέλουν τις αναμνήσεις τους μαζί τους. Δυστυχώς, αεροπορικό ταξίδι είναι γνωστό για χαμένες και κατεστραμμένες αποσκευές που σπάνια συμβαίνουν όταν ταξιδεύετε με τρένο. Συν, αποσκευές σας είναι πάντα μαζί σας, έτσι κανείς δεν μπορεί να το αρπάξει στο χώρο παραλαβής αποσκευών. Είναι αυτός ο λόγος για να πούμε το τρένο είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς? Πιστεύουμε ότι έτσι.

 

 

Ταξιδεύοντας με τρένο δεν είναι φλιτζάνι του καθενός τσαγιού, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα ασφαλέστερα φλιτζάνια, και τα περισσότερα γοητευτικός αυτά, πολύ. Την επόμενη φορά που είστε σχεδίαση τον προορισμό των διακοπών σας, θεωρούν ότι το σιδηροδρομικό είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους μεταφοράς, και μην διστάσετε να δώσετε μια ευκαιρία στο ταξίδι με τρένο. Είναι άνετα, είναι ασφαλές, Είναι σούπερ όμορφο, και μια εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Αν είστε ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, επικοινωνήστε μαζί μας στο https://www.saveatrain.com για να κλείσετε το εισιτήριό σας σε λιγότερο από τρία λεπτά και αρχίστε να απολαμβάνετε ασφαλή ταξίδια σας στις ράγες!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / ru για την / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.