Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 08/01/2021)

Το ξέσπασμα Coronavirus έχει μια τεράστια πηγή ανησυχίας για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά ίσως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ότι αντιμετωπίζει τους ταξιδιώτες. Επειδή τα ταξιδιωτικά σχέδια είναι δύσκολο να αλλάξουν και τα εισιτήρια είναι συχνά ήδη κρατημένα, μπορεί να έχει περισσότερο νόημα για σας για να συνεχίσετε με τα σχέδιά σας, αντί της ακύρωσης. Αν επιλέξετε να το πράξουν, να επωφεληθούν από αυτές τις συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ταξιδέψει με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της επιδημίας Coronavirus και να πάρει όλα τα Corona τελευταίες ενημερώσεις.

 

Τι είναι Coronavirus?

Πρώτα, τι ακριβώς είναι Coronavirus? Είναι ένα στέλεχος του ιού που περιλαμβάνει, όπως ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος όπως το Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής αναπνευστικού συστήματος (MERS) και Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS). Το φετινό μυθιστόρημα Coronavirus ονομάζεται COVID-19 και πιστεύεται ότι προέρχεται από την επαρχία Hubei του ηπειρωτική Κίνα, στην πόλη του Wuhan. Είναι μια ιδιαίτερα μολυσματική ασθένεια με συμπτώματα τύπου κρυολογήματος, όπως πυρετός, πονόλαιμος, βήχας, και μια μύτη που τρέχει. Δεδομένου ότι για πρώτη φορά την αναγνώριση, τον Ιανουάριο, η ασθένεια έχει εξαπλωθεί σε πολλά μέρη της Ασίας και του υπόλοιπου κόσμου, επηρεάζουν χώρες όπως η Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ιταλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, και το Ιράν. Αυτό έχει οδηγήσει σε ταξιδιωτικούς περιορισμούς ή ταξίδια συμβουλές σε πολλές περιοχές, αν και πολλοί περισσότεροι εξακολουθούν να είναι βιώσιμη για ταξίδια.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Πώς να ταξιδεύουν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της Coronavirus Επιδημία?

Ενώ τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχει προειδοποιήσει κατά της μη απαραίτητα ταξίδια σε εκείνες τις χώρες που πλήττονται περισσότερο ιδιαίτερα, μεγάλο μέρος του κόσμου βλέπει περιορίζεται, αν τυχόν περιπτώσεις. ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει κριθεί COVID-19 α Δημόσιας Υγείας έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος και όχι μια πανδημία, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να με αυτά τα σχέδια ταξιδιού, αν είστε προσεκτικοί. Απλά να προσέχετε για να διατηρήσετε την υγεία σας χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές:

Μασσαλία Λυών τρένα

Παρίσι στη Λυών τρένα

Λυών στο Παρίσι τρένα

Λυών προς Αβινιόν τρένα

 

 

Υπόδειξη 1: Πάρτε όλα τα εμβόλια σας

Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εμβόλια πριν την έναρξη του ταξιδιού σας. Για να μάθετε ποια πλάνα θα πρέπει πριν πάτε, ελέγξτε την ιστοσελίδα του CDC για την παροχή πληροφοριών για την υγεία. Φροντίζοντας να είναι προστατευμένος από όσες μπορούν να προληφθούν ασθένειες όσο το δυνατόν είναι το κλειδί για τη διατήρηση ανοσοποιητικό σας σύστημα ισχυρό.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

take Vaccines to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Υπόδειξη 2: Φέρτε Απολύμανση Wipes

Μερικές από τις χειρότερες επιδημίες έχουν δει σε περιοχές με στενές επαφές, όπως η καραντίνα κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess στην Ιαπωνία, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο έξω από το Τόκιο. Αν και ταξιδεύει ανάμεσα σε πολλούς άλλους επιβάτες, όπως σε ένα αεροπλάνο, να είστε βέβαιος να κρατήσει χώρο καθαρό σας. Φέρτε και αντιβακτηριακή μαντηλάκια και καθαρίστε την περιοχή σας κατά την άφιξή σας. Αυτό περιλαμβάνει σκούπισμα μπράτσα σας, ποτηροθήκες, πίνακες δίσκων, και οποιαδήποτε περιοχή που θα καταλάβετε.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

Υπόδειξη 3: Κρατήστε τα χέρια σας καθαρά Αν θέλετε να ταξιδέψετε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της Coronavirus Επιδημία

Ενώ πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να μείνουν μακριά από τον ιό μέσω μάσκες προσώπου, στην πραγματικότητα, οι γιατροί έχουν βρει εκείνους που κάνουν ελάχιστα για να τίποτα για να σας κρατήσει υγιείς. αντι αυτου, πλύσιμο των χεριών συχνά έχει βρεθεί να είναι πιο αποτελεσματική στην να παραμείνουν υγιείς. Αν ταξιδεύετε κάπου όπου δεν θα συχνά είναι σε θέση να πλένετε τα χέρια σας, φέρει απολυμαντικό χεριών και αντί να το χρησιμοποιούν συχνά.

Σε αυτό το ίδιο πνεύμα, κρατήστε τα χέρια σας μακριά από το πρόσωπό σας, και μακριά από το στόμα και τα μάτια σας. Αυτές είναι οι περιοχές υψηλού κινδύνου για να μπορείτε να πάρετε μια μόλυνση.

Νυρεμβέργη στην Πράγα τρένα

Μόναχο προς Πράγα τρένα

Βερολίνο στην Πράγα τρένα

Βιέννη στην Πράγα τρένα

wash your hands if you want to travel safely during the coronavirus outbreak

 

Υπόδειξη 4: Πάρτε Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Αν είστε με έδρα τις ΗΠΑ, αφθονία των πιστωτικών καρτών προσφέρουν ενσωματωμένο ταξιδιωτική ασφάλιση, αν και θα πρέπει να ελέγξετε με τον εκδότη της κάρτας σας για να δείτε αν η νέα εστία Coronavirus καλύπτεται. Για όλους τους άλλους, ωστόσο, θα πρέπει να ταξιδιωτικών αγορά ασφάλισης εάν επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού αρχίζουν βρεθώ και εξαπλώνεται στη χώρα του ταξιδιού σας.

Αυτή η συμβουλή επεκτείνεται και σε επιστρέφεται ταξίδια, όπως εισιτήρια τρένων, Ξενοδοχεία, και περιηγήσεις. Ενώ μπορεί να κοστίσει περισσότερο εκ των προτέρων για το βιβλίο, η ευελιξία που επιστρέφεται σχέδια ταξιδιού μπορεί να εξοφλήσει μεγάλο σε περίπτωση ακύρωσης.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Υπόδειξη 5: Μείνετε μακριά από την πολυκοσμία!

Υγεία εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι τα spreads του ιού μέσω της κοινότητας επαφής, που σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε μακριά από πολυσύχναστες θέσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό ελαχιστοποιεί την έκθεσή σας σε αρρώστους. Φυσικά, τουριστικά αξιοθέατα τείνουν να προσελκύουν πλήθη, αλλά θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι σε θέση να επίσκεψη σε περιόδους εκτός αιχμής όταν οι επισκέπτες είναι χαμηλά. Σε μέρη όπως το Παρίσι, Αυτό μπορεί να σημαίνει να επισκεφτείτε το μουσείο του Λούβρου στο άνοιγμα μουσείο ή απλά πριν το κλείσιμο αντί για το μέσο της ημέρας, όταν κορυφές της τουριστικής κίνησης.

Φυσικά, μπορεί να είναι αδύνατο να αποφευχθούν εντελώς τα πλήθη, ειδικά σε φεστιβάλ. Ενώ ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης έχει προληπτικά ακυρωθεί φεστιβάλ όπως της Ιταλίας Carnivale και ακόμη και το εκθεσιακό Mobile World Congress στην Ισπανία.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

soccer crowd

 

Υπόδειξη 6: Να προσέχεις τον εαυτό σου

Travel είναι πυρετώδης, όλοι το ξέρουμε αυτό. Ωστόσο, το πράσινο υψηλής ταχύτητας φύση του ταξιδιού δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εκτελέσετε μόνοι σας ragged. Μπορεί να ακούγεται ελκυστική για να ξυπνήσει στη ρωγμή της αυγής και το κεφάλι έξω μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, αλλά είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει για τον εαυτό σας μέσα σε όλη τη διασκέδαση. Γιατί? Επειδή επαρκή ύπνο και μια υγιεινή διατροφή σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να αμυνθεί κατά των ασθενειών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους που είναι πιο επιρρεπή σε ασθένειες, όπως οι ηλικιωμένοι ή τα άτομα με αποτελούνται συστήματα ανοσοποιητικό.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

 

Ταξίδια με ασφάλεια κατά την εκδήλωση Coronavirus – Συμπέρασμα

Ενώ υπάρχει σίγουρα μια ανησυχία για όσους έχουν κάνει κράτηση τα ταξίδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχουν τρόποι για να ταξιδέψουν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της επιδημίας Coronavirus. ο COVID-19 μολυσματικός, αλλά πολλές χώρες δεν επηρεάζονται ακόμη και εξακολουθούν να είναι ασφαλή για ταξίδια. Εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε με τις διακοπές σας, χρησιμοποιούν αυτές τις συμβουλές για να κρατήσει τον εαυτό σας υγιή. Βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε αρκετά και να τρώνε καλά, να πάρει όλα τα απαραίτητα εμβόλια σας, καθαρίστε τις περιοχές γύρω σας με απολυμαντικό, και να κρατήσει τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ευέλικτη. Αγοράστε ταξιδιωτική ασφάλιση και αποφεύγουν πολυσύχναστες περιοχές όσο το δυνατόν περισσότερο, και πάνω απ 'όλα να κρατήσει επίγνωση. Κρατήστε τον εαυτό σας πραγματικά προετοιμασμένοι σε περίπτωση Coronavirus εστιών εμφανιστεί στη χώρα σας.

Μόναχο προς Ζυρίχη τρένα

Βερολίνο στη Ζυρίχη τρένα

Βασιλεία προς Ζυρίχη τρένα

Βιέννη προς Ζυρίχη τρένα

travel safely and use trains

 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ταξιδέψει με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της επιδημίας κοροναϊού είναι με το τρένο – απολαύσετε την άνεση και την ασφάλεια του ταξιδιού με το τρένο και η χρήση Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Πώς να ταξιδεύουν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της Coronavirus Επιδημία?” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-safely-coronavirus/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / tr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.