Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 03/03/2023)

Συναρπαστικές βουνοκορφές, ανθισμένες κοιλάδες, καταρράκτες, λίμνες, και ποικίλη άγρια ​​φύση, Το σπίτι της Ευρώπης στα πιο αξέχαστα φυσικά καταφύγια στον κόσμο. Δαπάνες σε απέραντες καταπράσινες εκτάσεις που ανθίζουν την άνοιξη, 5 από τα πιο όμορφα φυσικά καταφύγια στην Ευρώπη είναι προστατευόμενα εθνικά πάρκα που καλωσορίζουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Εάν επιθυμείτε πεζοπορία, πεζοπορία, ή απολαμβάνοντας το καταφύγιο της φύσης, τότε θα λατρέψετε το δικό μας 5 κορυφαία αξέχαστα φυσικά καταφύγια στην Ευρώπη.

 

1. Φυσικό καταφύγιο Belluno Dolomite στην Ιταλία

Το φυσικό καταφύγιο Belluno ιδρύθηκε το 1990 για την προστασία της πανέμορφης άγριας φύσης των Δολομιτών. Βρίσκεται στα περίχωρα του Δολομίτη βόρεια Ιταλία, Το φυσικό πάρκο Belluno είναι εκπληκτικό την άνοιξη. ο καταπράσινους λόφους και θεαματικό βουνό κορυφές καλύπτονται με χαλιά λουλουδιών. Ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα περάσετε υπέροχα να εξερευνήσετε αυτό το φυσικό καταφύγιο, αφού υπάρχει μια ποικιλία μονοπατιών. Το φυσικό καταφύγιο Belluno στην Ευρώπη είναι ιδανικό για αρχάριους και έμπειρους πεζοπόρους.

32000 εκτάρια σπάνιας κορυφής χλωρίδας και ασβεστόλιθου, το φυσικό καταφύγιο του Belluno εκτείνεται από την κοιλάδα Cismon έως την κοιλάδα Piave. Η πλούσια ποικιλομορφία είναι τόσο σε πανίδα όσο και σε πολιτισμό χάρη στα πολλά χωριά στην περιοχή της κοιλάδας Piave. Έτσι, όταν επισκέπτεστε το φυσικό καταφύγιο Belluno στην Ευρώπη, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα υπέροχο ταξίδι εξερεύνησης φυσικών θαυμάτων και πολιτιστικών πολύτιμων λίθων.

Πώς να φτάσετε στο φυσικό καταφύγιο Belluno?

Το φυσικό καταφύγιο Belluno είναι μικρότερο από 3 ώρες ταξίδι με τρένο από τη Βενετία.

Πού μπορώ να μείνω γύρω από το πάρκο Belluno?

Υπάρχουν πολλές καλύβες στο βουνό, σι&σι, και ξενοδοχεία.

Πόσες ημέρες πρέπει να περάσω στο φυσικό καταφύγιο Belluno?

Το αποθεματικό Belluno Dolomites είναι ένα από τα μεγαλύτερα και 5 τα πιο αξέχαστα φυσικά καταφύγια στην Ευρώπη. Επίσης, Το Belluno είναι ένα όμορφο φυσικό πάρκο, οπότε πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον 3 ημέρες εξερεύνησης και απόλαυσης των λιμνοθαλασσών, βουνά, και φυσική λαμπρότητα.

Τιμές τρένου από Φλωρεντία προς Μιλάνο

Τιμές τρένου από Φλωρεντία προς Βενετία

Τιμές τρένου από Μιλάνο προς Φλωρεντία

Τιμές τρένου από Βενετία προς Μιλάνο

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Φυσικό καταφύγιο Hohe Tauern στην Αυστρία

Το μεγαλύτερο φυσικό καταφύγιο στις Ευρωπαϊκές Άλπεις βρίσκεται στην Αυστρία. Το αποθεματικό Hohe Tauern φιλοξενεί 10,000 ζωικά είδη, 1,800 φυτά, και ο Grossglockner, Η υψηλότερη κορυφή της Αυστρίας, στο 4,798 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η εξαιρετική κορυφή βρίσκεται μεταξύ 200 άλλες κορυφές, πράσινη πανίδα, ορεινές λίμνες, και καταρράκτες.

Οι κοιλάδες του φυσικού καταφυγίου Hohe Tauern είναι γεμάτες υπέροχους παγετώνες, αρχαίο και γραφικό χωριό προβολές, χαλιά λουλουδιών, και δάση. Αυτό το ευρωπαϊκό φυσικό πάρκο είναι ένα καταφύγιο για τους επισκέπτες και τους τυχερούς κατοίκους στις γύρω περιοχές. Συγκεκριμένα, το μονοπάτι της φύσης Umbalfalle με καταρράκτες και ποτάμια, όπου θα δείτε μερικά από τα πιο καταπληκτικοί καταρράκτες στην Ευρώπη.

Πώς να φτάσετε στο φυσικό καταφύγιο Hohe Tauern?

Το φυσικό καταφύγιο Hohe Tauern βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη Mallnitz. Η Βιέννη προς το Hohe Tauern με το τρένο είναι έτοιμη 5 ώρες.

Πού μπορώ να μείνω γύρω από το πάρκο Hohe Tauern?

Το Mallnitz είναι μια διάσημη πόλη στο Hohe Tauern με πολλές επιλογές διαμονής.

Πόσες μέρες πρέπει να περάσω στο Hohe Tauern?

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια πεζοπορίας Χοέ Τάουερν φυσικό απόθεμα, έτσι προγραμματίζετε ένα 4-5 το ταξίδι ημερών είναι καλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξερευνήσετε το πάρκο και κοντά σε πόλεις.

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Σάλτσμπουργκ

Τιμές τρένου από Βιέννη προς Σάλτσμπουργκ

Τιμές τρένου από Γκρατς προς Σάλτσμπουργκ

Λιντς προς Σάλτσμπουργκ Τιμές τρένου

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Φυσικό καταφύγιο Ecrins στη Γαλλία

Καθώς περπατάτε μέσα από αυτό το καταπληκτικό φυσικό καταφύγιο στις γαλλικές Άλπεις, φροντίστε να προσέχετε τους αετούς, στοίβες, ιτιάς, και πολλά άλλα άγρια ​​ζώα που το αποκαλούν σπίτι. Αυτό το εκπληκτικό καταφύγιο στις ευρωπαϊκές Άλπεις είναι ένα από τα πιο όμορφα εθνικά πάρκα θα έχετε την ευκαιρία να το ανακαλύψετε.

Με παγετώνες, ψηλά βουνά, αλπικά καταπράσινα εδάφη, και καθαρό αέρα, Το τοπίο και το τοπίο του Ecrins θα αιχμαλωτίσουν την ψυχή σας.

Πώς να φτάσετε στο φυσικό καταφύγιο Ecrins?

Μπορείτε να φτάσετε στο εθνικό πάρκο Ecrins από οπουδήποτε στη Γαλλία. Το φυσικό καταφύγιο βρίσκεται κοντά στα γαλλικά σύνορα με την Ιταλία. Είναι κοντά στη Λυών, Μασσαλία, και Γενεύη στην Ελβετία, οπότε το ταξίδι με τρένο σε όλη τη Γαλλία προς Ecrins είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Πού μπορώ να μείνω γύρω από το πάρκο Ecrins?

Από ξενοδοχεία για οικογένειες έως ενοικιάσεις διακοπών, Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών διαμονής γύρω από το φυσικό καταφύγιο Ecrins.

Πόσες ημέρες πρέπει να περάσω σε Ecrins?

Από σένα εξαρτάται. Είτε αποφασίσετε να αφιερώσετε 7 ημέρες ή πηγαίνετε για ένα σαββατοκύριακο, θα έχετε ένα απολύτως ονειρικό ταξίδι.

Τιμές τρένου από Μασσαλία προς Λυών

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Λυών

Τιμές τρένου Λυών προς Παρίσι

Τιμές τρένου Λυών προς Αβινιόν

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Σαξονική Γερμανία και Βοημίας Ελβετία Φυσικό καταφύγιο στην Τσεχική Δημοκρατία

Το θαυμάσιο φυσικό καταφύγιο της Σαξονικής Ελβετίας εκτείνεται από τη Γερμανία έως την Τσεχική Δημοκρατία. Τα ασβεστολιθικά βουνά του Έλβα και ο παγκοσμίου φήμης βράχος Pravcicka Brana έχουν ήδη εμφανίσει το «Λιοντάρι», η μάγισσα, και η ταινία "Ντουλάπα". Αυτό το εκπληκτικό φυσικό καταφύγιο είναι ένα από τα πιο αξέχαστα φυσικά καταφύγια στην Ευρώπη με πολλές φιλικές προς το Instagram απόψεις στην κορυφή του φαραγγιού.

Καλοκαίρι ή χειμώνα, τα πράσινα μονοπάτια, και τα μονοπάτια είναι καλά και εύκολα διακρίνονται στην πράσινη βλάστηση και στις δύο πλευρές του φαραγγιού και του ποταμού. Σαξονική Γερμανία, ή Βοημίας Ελβετία, εξαρτάται από το αρχικό ταξίδι ή τον τελικό προορισμό σας, που είναι ένας υπέροχος παράδεισος όασης και πεζοπορίας για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Πώς να φτάσετε στη σαξονική Γερμανία ή τα φυσικά καταφύγια της Βοημίας της Ελβετίας?

Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το καταπληκτικό φυσικό καταφύγιο μέσα Η Ευρώπη με ημερήσιο ταξίδι από την Πράγα ή τη Δρέσδη.

Πού μπορώ να μείνω γύρω από το εθνικό πάρκο?

Δεδομένου ότι το φυσικό καταφύγιο βρίσκεται στα σύνορα τόσο της Γερμανίας όσο και της Τσεχικής Δημοκρατίας, οι επιλογές διαμονής είναι ατελείωτες.

Πόσες ημέρες πρέπει να περάσω στη Βοημίας Ελβετία?

Η ημερήσια εκδρομή είναι απόλυτη ανάγκη, και αν μπορείτε να περάσετε μερικές μέρες, τότε συνιστάται ιδιαίτερα.

Τιμές τρένων από Νυρεμβέργη προς Πράγα

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Πράγα

Τιμές τρένου από Βερολίνο προς Πράγα

Τιμές τρένων από Βιέννη προς Πράγα

 

 

5. Φυσικό καταφύγιο Ordesa και Monte Perdido στη Γαλλία

Βρίσκεται ακριβώς στη μέση μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, Το Ordesa και το Mount Perdido είναι μερικά από τα πιο καταπληκτικά φυσικά καταφύγια στην Ευρώπη. Αν και βρίσκεται στη γαλλική πλευρά με μια κορυφή 3,355 Μ. το όνομα Monte Perdido οροσειρά έλαβε το όνομά του επειδή δεν ήταν ορατό από τη γαλλική πλευρά των συνόρων.

Το Spectacular Ordesa είναι και τα δύο Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στην Ευρώπη και ένα βιόσφαιρο απόθεμα άγριας πανίδας και πανίδας. Είναι το σπίτι της κοιλάδας Ordesa, καταρράκτες, διαφορετική άγρια ​​φύση, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού αετού, και 32 είδη θηλαστικών. Καθώς περπατάτε και θαυμάζετε τη θέα στην οροσειρά των Πυρηναίων, φροντίστε να προσέξετε τους Μαρμότες, Γεράκια, και κουκουβάγιες, επισης. Επομένως, Το φυσικό καταφύγιο Ordesa και Monte Perdido είναι ένα καταπληκτικό καταφύγιο και προορισμός στην Ευρώπη για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Από 3 ώρες έως 2 ημερήσιο ταξίδι πεζοπορίας, Το Ordesa προσφέρει διάφορα μονοπάτια πεζοπορίας, για διαφορετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Πώς να φτάσετε στο φυσικό καταφύγιο Ordesa?

Το αποθεματικό Ordesa και Monte Perdido είναι προσβάσιμο τόσο από τη Γαλλία όσο και από την Ισπανία. Από το Zaragosa στην Torla-Ordesa πρόκειται 5 ώρες ή 3 ώρες από τη Βαρκελώνη. Εάν ταξιδεύετε στη Γαλλία, τότε η Τουλούζη είναι 7 ώρες μακριά.

Πού μπορώ να μείνω γύρω από το πάρκο Ordesa?

Μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές επιλογές διαμονής στην Torla, από ξενώνες και ξενοδοχεία.

Πόσες ημέρες πρέπει να περάσω στο φυσικό καταφύγιο Ordesa?

Το Ordesa και το όρος Perdido είναι επίσης γνωστά ως το πάρκο Yosemite της Ευρώπης. Επομένως, πρέπει να μείνεις τουλάχιστον 3 ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της πεζοπορίας και του χρόνου χαλάρωσης.

5 από τα πιο αξέχαστα φυσικά καταφύγια στην Ευρώπη προσφέρουν επική θέα και μονοπάτια πεζοπορίας στους εκπληκτικούς καταρράκτες του κόσμου. Επομένως, πεζοπορία στις καταπράσινες κοιλάδες, θαυμάζοντας τους αγρούς και τις κορυφές των βουνών είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και εμπνευσμένο από την άγρια ​​φύση στις πιο καταπληκτικές χώρες της Ευρώπης.

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Ρουέν

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Λιλ

Τιμές τρένου Ρουέν προς Μπρεστ

Ρουέν προς Χάβρη Τιμές τρένου

 

Ordesa And Monte Perdido

 

Εδώ στο Save A Train, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στα φυσικά καταφύγια της επιλογής σας με το τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «5 πιο αξέχαστες φυσικές καταφύγες στην Ευρώπη» στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-nature-reserves-europe/?lang=el – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / ja προς / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.