(Paling Keri Dianyari On: 12/06/2020)

Hostels wis rap ala kanggo kang reged, Dim, lan Kangen Band. Nanging kowe ngerti sing hotels saiki wis nganyari? Kanggo sing ora ngerti apa hostels sing, kita padha ora mung misspell hotel lan mbukak karo. Hostels sing akomodasi mirah sing bakal mbantu babagan budget travel.

 

Apa sing solo lelungan utawa lelungan karo kulawarga utawa wujud liyane, hostels duwe jinis akomodasi mung kanggo kowe. Hostels biasane wis sambungan kamar. A kamar sambungan bisa duwe 8 kanggo 10 wong kabeh bunking bebarengan. Sawetara duwe kamar sing bisa duwe 3 utawa 4 wong nuduhake kamar. Yen luwih seneng papan dhewe, akeh panggonan kurban kamar pribadi utawa kamar kulawarga, yen sampeyan lelungan karo kulawarga.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

ing cara kanggo Hostel Accommodation kita

 

Apa nyana

Hostels uga ora duwe frills sing Hotel tawaran. Dadi ana uga ora mesin warung nang kamar, ora Sabun free utawa kulkas dhewe. Sampeyan bakal ora malah bakal njupuk anduk free. Nanging sawetara hostels bener ngedol sinetron lan karubedan liyane ing rega mirah. lan manawa, sampeyan mbokmenawa ora duwe dresser dhewe utawa kakus ing kamar sambungan, nanging padha duwe lockers ngendi sampeyan bisa nyimpen iku Panjenengan. Sampeyan bisa uga kudu nggawa padlock dhewe sanadyan. Yen tas amba banget lan sawise checkout, sampeyan isih arep apa sawetara menit-menit pungkasan nyawang, sampeyan bisa ninggalake tas ing nyimpen gawan.

Kajaba duwe papan sing resik kanggo turu lan a lemari aman kanggo nyimpen barang sampeyan, sawetara panggonan iki kurban fasilitas liyane uga. Sawetara panggonan bakal duwe iku kaya akses Kolam, sarapan free, warung free, aktivitas masyarakat. Sawetara malah duwe saunas lan udan pijet lan restoran njero ruangan.

nggih, manawa, sampeyan mbokmenawa ora njaluk privasi padha ngatur ing hotel. Ana wilayah komunal kaya jedhing, pawon, wilayah Lounge, lan stasiun karya. Nanging, iki cara sing apik kanggo ketemu wong. Yen sampeyan nyumerepi metu ing wilayah komunal sampeyan bisa ketemu lelungan saka kabeh ndonya. Lan malah miwiti friendships migunani karo wong sing ketemu ing last lan duwe konco travel mangsa anyar, banget! Wong sing bisa ing hostels biasané seneng-seneng lan seneng srawungan wong, supaya iku apik kanggo mingle lan sesambungan karo wong-wong mau, uga.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Where Golek wong

Sawetara hostels ing pusat kutha utawa ing panggonan sing digunakake malah ora nemokake. Freehand Miami, asrama ing Florida, mung loro pamblokiran adoh saka pantai lan nawakake warung ès free kanggo sawijining tamu. Lan asrama spa Swiss miwiti dening nirlaba disebut Hostelling International duwe restaurant jero ngadep Swiss.

Bremen to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Pinten Padha Biasane Biaya

Yen lelungan budget, iku Highly kamungkinan sing bakal akeh banget interested ing tetep ing hostel a. Prices bisa miwiti saka kurang sawetara sen kanggo $100 kanggo kamar sambungan, gumantung ing bagean donya sampeyan ana ing, nanging arang prices kanggo pindhah luwih dhuwur tinimbang sing. Malah hostel sing durung ing Alps pindhah watara $64 saben wengi.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Informasi pungkasan kita arep menehi kowe, Cara paling apik kanggo njaluk kanggo hostel iku dening travel Sepur karo Simpen A Train lan alesan kanggo sing sing sepur tansah kasedhiya ing jantung kutha lan sing endi akomodasi hostel sing, seneng lelungan travel lan Sepur Panjenengan.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/enjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)