Waktos Maca: 4 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 20/11/2020)

Hostels geus kungsi rap goréng pikeun mahluk kotor, taram, sarta stinky. Tapi naha anjeun terang yén asrama ayeuna parantos ditingkatkeun? Pikeun jalma anu teu nyaho naon hostels anu, kami henteu ngan salah éja hotél sareng ngajalankeun sareng éta. Hostels anu accommodations mirah anu bakal nulungan urang manteng anggaran perjalanan Anjeun.

 

Naha anjeun hiji solo traveler atawa keur iinditan jeung kulawarga anjeun atanapi signifikan lianna, hostels boga hiji tipe akomodasi ngan pikeun anjeun. Hostels biasana geus dibagikeun kamar. Hiji kamar nu dibagikeun bisa boga 8 ka 10 jalma kabeh bunking babarengan. Sababaraha gaduh kamar nu bisa boga 3 atawa 4 jalma babagi kamar a. Lamun resep spasi sorangan, loba tempat nawiskeun kamar pribadi atawa kamar kulawarga, lamun aya iinditan jeung kulawarga.

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

dina jalan ka asrama akomodasi kami

 

Naon nyangka

Hostels bisa jadi teu boga frills yén hotél tawaran. Ku kituna aya bisa jadi euweuh mesin kopi jero kamar anjeun, euweuh sabun gratis, atanapi kulkas anjeun nyalira. Anjeun bakal moal malah jadi lalaki towels bébas. Tapi sababaraha hostels sabenerna ngajual sabun jeung kaperluan séjénna kalawan harga mirah. jeung pasti, Anjeun meureun moal kudu dresser sorangan atawa pacilingan di kamar dibagikeun, tapi maranehna ngalakukeun gaduh loker mana anjeun bisa nyimpen hal anjeun. Anjeun bisa kudu mawa padlock sorangan sanajan. Lamun kantong anjeun badag teuing sarta sanggeus Checkout, anjeun masih hayang ngalakukeun sababaraha-menit panungtungan jalan-jalan, Anjeun bisa ninggalkeun kantong anjeun di toko bagasi.

Kumisan ti gaduh tempat anu bersih pikeun bobo sareng a locker aman pikeun nyimpen barang anjeun, sababaraha tempat ieu nawiskeun amenities lianna. Sababaraha tempat kudu hal kawas aksés kolam renang, sarapan bébas, kopi gratis, kagiatan masarakat. Sababaraha malah boga saunas na pancuran urut na réstoran indoor.

Oké, yakin, Anjeun meureun moal meunangkeun privacy sami Anjeun ngalakukeunana dina hotél. Aya wewengkon komunal kawas mandi, kitchens, wewengkon lounge, sarta stasiun gawe. Sanajan, ieu téh cara nu sae pikeun nepungan batur. Lamun nongkrong di wewengkon komunal Anjeun bisa nepungan travelers ti sakuliah dunya. Komo ngamimitian friendships bermakna kalayan jalma nu minuhan di anjeun ngumbara sarta mibanda buddies perjalanan anyar datang, oge! Jalma anu gawe di hostels téh biasana senang jeung resep gaul jalma, kitu éta alus pikeun mingle sarta berinteraksi sareng aranjeunna, ogé.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Dimana Pikeun Teangan eta

Sababaraha asrama aya di puseur dayeuh atanapi di tempat Anjeun disebutkeun malah moal manggihan. Freehand Rajana, a asrama di Florida, ngan dua blok jauh ti pantai jeung nawarkeun kopi iced bébas sémah na. Sarta asrama spa Swiss dimimitian ku nonprofit disebut Hostelling International boga hiji réstoran indoor anu overlooks Alps Swiss.

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

 

Sabaraha Aranjeunna Biasana ongkos

Mun anjeun anu traveler anggaran, éta pohara dipikaresep nu bakal pisan museurkeun tinggal di asrama a. Harga tiasa mimitian ti sahandapeun sababaraha cents dugi $100 pikeun kamar dibagikeun, gumantung kana bagean mana dina dunya anjeun dina, tapi langka pisan pikeun harga mun balik leuwih luhur ti nu. Komo asrama anu overlooks nu Alps nuju ngurilingan $64 per wengi.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Informasi panungtungan urang hoyong masihan anjeun téh, Cara pangalusna pikeun meunang ka asrama anjeun ku perjalanan karéta kalawan Simpen A Train jeung alesan pikeun nu éta karéta salawasna sumping di jantung kota jeung anu mangrupakeun dimana accommodations asrama téh, ngarasakeun perjalanan perjalanan jeung karéta Anjeun.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fenjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)