Waktos Maca: 7 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/02/2021)

Bumi legénda, Dinasti, budaya, sareng jalma-jalma anu ngawangun Cina sakti anu hébat, imah tina 10 kaseueuran tempat epik pikeun didatangan di Cina. Unggal tempat narik ati, nyaritakeun carita kuno di unggal batu batu, jambatan, sareng cai murni tina 1000 situ.

Anu salajengna 10 kaseueuran tempat epik pikeun didatangan di Cina, parantos mangrupikeun wisatawan anu pikaresepeun salami rébuan taun, janten siap-siap pikeun perjalanan saumur hirup.

 

1. Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Zhangye Danxia Landform

Fénoména géologis anu ngajentul, Taman Nasional Zhangye Danxia di propinsi Gansu aya di luhur 10 kaseueuran tempat epik pikeun didatangan di Cina. Di 2009, "Awan beureum" taman nasional Danxia janten situs warisan dunya UNESCO.

Sanyawa taman tina 50 kilométer pasagi, istirahat di suku gunung Qilian. ieu heran alamiah nyandak rébuan taun pikeun ngawangun kaéndahan anu narik wisatawan ti sakumna dunya. Daérah anu pernahna sagara, lalaunan ngarobih bentuk bumi na janten puncak sareng jalan satapak, ti jeruk nepi ka héjo, leres pisan éndah.

Kumaha Cara Kuring Pikeun Bentuk Lahan Danxia Di Cina?

Anjeun tiasa ngapung ka Zhangye ti Lanzhou dina sajam, atanapi nyandak eco-friendlier cara perjalanan karéta. Éta ngan ukur 6 jam ku karéta.

 

China's Zhangye Danxia Landform

 

2. Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Teras Beras Yuanyang

Upami anjeun milari petualangan, maka petualangan epik ngantosan 3,000 léngkah dina téras nasi Yuanyang. Anjeun bakal mendakan teras luar biasa ieu di propinsi Yunnan, di lamping gunung Ailao. Urang Hani anu matak nyiptakeun pemandangan anu saé ieu 2,500 sababaraha taun ka pengker.

'Pahatung terampil "didamel a UNESCO warisan dunya situs dina leungeun bulistir maranéhna, sapanjang walungan Beureum dina langkung ti 113 kilométer pasagi. Nopémber mangrupikeun waktos anu paling saé pikeun nganjang ka tempat anu paling epik anu kadua pikeun didatangan di Cina.

Kumaha carana abdi dugi ka Teras Beras Yuanyang?

kahiji, anjeun kedah dugi ka kota Kunming, terus ku beus ka Yuanyang. Karéta pelor ka Jianshui mangrupikeun cara anu paling nyaman pikeun perjalanan, terus naek beus ka Yuanyang.

 

Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Teras Beras Yuanyang

 

3. Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Tasik Qinghai

Danau pangluhurna di Cina, Danau Qinghai mangrupikeun tempat anu paling epik anu katilu pikeun didatangan di Cina. Upami anjeun mutuskeun ngadatangan danau anu narik ati ieu, anjeun kedah terang yén Danau Koko Nor, aya di belah wétan-kaléreun Dataran Tibét. kituna, Biarawan Tibét sareng biarawan Tibét nganggap hal éta suci.

Salaku tambahan kana kanyataan ieu, bentang musiman anu robih, ngajantenkeun danau Qinghai rongkah sareng henteu sapertos tempat-tempat sanés di Cina. Anjeun tiasa sacara harfiah didatangan Tasik Qinghai dina usum panas, gugur atanapi cinyusu, sareng mendakan danau anu lengkep pisan unggal waktos.

Kumaha carana abdi dugi ka Situ Qinghai?

firstly, naék karéta ka Xining, terus anjeun tiasa naek beus atanapi nyéwa mobil ka danau Qinghai.

 

Tasik Qinghai mangrupikeun Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina

 

4. Zhangjiajie – Rukun Precipitous

Formasi siga tihang, taman leuweung Zhangjiajie anu ngajentul mangrupikeun kaajaiban alam anu pikasieuneun pisan di Cina. Zhangjiajie mangrupikeun situs formasi batu pasir hiji-hiji-hiji anu anjeun moal mendakan dimana waé di dunya. Tempat anu epik pikeun didatangan di Cina ngagaduhan langkung ti 200 puncak, spiers, sareng gunung nembé naék tina bumi.

Salaku tambahan, anjeun bakal kabeneran pendak sareng tilu jalma minoritas anu cicing di daérah jauh ieu, sareng spésiés anu kaancam sapertos kijang cai Cina sareng salamander raksasa Cina.

Kumaha Kéngingkeun Formasi Zhangjiajie?

Upami anjeun iinditan ti Beijing, Shanghai, atanapi Xian, teras angkat karéta ka Zhangjiajie.

 

Zhangjiajie - Rukun Precipitous di Cina

 

5. Jiuzhaigou – Situ Alpine warna-warni

Curug endah, situ, 9 Désa Tibét, jeung paling tetempoan geulis, ngadamel lebak Jiuzhaigou salah sahiji 10 tempat epik pikeun didatangan di Cina. Anjeun tiasa mendakan Jiuzhaigou di pegunungan Min Shan, sareng éta saleresna a taman Nasional.

Dina jangkungna 2,472 m. anjeun bakal mendakan Tasik Kembang Lima. Éta pisan patut perjalanan berkat warna unik, hasil tina batu travertine danau-handapeun, and colorful algae. ieu 2 kanyataan nyiptakeun pangaruh danau Alpine tina puncak sareng cai biru-pirus dikurilingan ku fauna anu ngajentul.

Kumaha Cara Kuring Pikeun Jiuzhaigou?

Anjeun kedah dugi ka Chengdu, ibukota propinsi Sichuan di kidul-kulon Cina ku beus sareng hiber.

 

Jiuzhaigou, Situ Alpine anu Warni-warni di Cina

 

6. Propinsi Sichuan Kulon – Cagar Alam Daocheng Yading

Upami anjeun ngarencanakeun kabur ka alam Cina anu saé, puncak sireum, situ murni, sareng hiking surga, maka cagar alam Yading cocog pikeun anjeun. Anjeun bakal mendakan tempat epik ieu di propinsi Sichuan di Cina, sareng anjeun langkung saé nyayogikeun waktos sahenteuna 2-3 poé, pikeun mendakan sadayana kaajaibanna.

"Tukang Shangri-La" mangrupikeun tempat pikeun tilu Chianrezig, Jambeyang, sareng pagunungan Chanadorje, anu ngawangun formasi segitiga, sareng dimana anjeun bakal mendakan pandangan anu paling indah di Daocheng. Sumawona, anjeun langkung saé kedah siap pikeun 1,000 situ, diantarana aya danau Erong "Susu", sareng endah situ Lima Warna Danzhen di 4,600 méter.

Kumaha Cara Kuring Pikeun Daocheng Yading?

Upami anjeun pondok dina waktosna, teras hiber ka bandara Yading, terus naek beus bandara ka Daocheng. Anjeun oge tiasa naek beus ka Shangri-La, sareng ti dinya nyandak beus jalan-jalan ka Yading. Sanajan, upami anjeun leres-leres hoyong mendakan tempat epik ieu di Cina, teras cicing sapeuting di Daocheng.

 

Epic China's Western Sichuan Province - Cagar Alam Daocheng Yading

 

7. Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Fenghuang, Propinsi Hunan

Fenghuang mangrupikeun tempat tradisional di urang 10 tempat epik pikeun didatangan dina daptar Cina. Kota anu dijaga leres ieu diwangun di Dinasti Qing sareng parantos ngajaga suasana kuno sareng pandanganana salami-lami 300 taun.

kituna, nalika anjeun angkat ka kota anu menawan ieu, anjeun bakal ngaraos yén anjeun sacara literal leumpang deui dina jaman. Imah kai kota, sasak, kuil-kuil henteu keuna ku waktos sareng nyiptakeun suasana anu endah siang atanapi wengi.

Numutkeun carita, kota ngagaduhan nami "Phoenix" nalika 2 Phoenix henteu hoyong angkat sabab éta geulis pisan, ngarah cicing ngajaga éta.

Kumaha Cara Candak ka Fenghuang?

Ngan ukur aya beus ka Fenghuang, euweuh karéta. Anjeun tiasa nganggo beus ti kota caket di Hunan, kawas Changsha, sareng Zhangjiajie.

 

Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Fenghuang, Propinsi Hunan Alam endah

 

8. Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Tembok Besar Cina

Tembok Besar Cina mangrupikeun kaajaiban dunya, jadi jelas éta ciri urang 10 kaseueuran tempat epik pikeun didatangan di Cina.

Pikeun langkung 2,300 taun Tembok Besar Cina ngadominasi bentang Cina Kalér, sareng éta mangrupikeun sorotan tina unggal perjalanan ka Cina. lebar, mangtaun-taun kusabab erosi alami sareng karusakan manusa - 2,000 kilométer anu Isro tina tengara luar biasa ieu.

Anjeun kedah nyatet yén upami anjeun ngalamun leumpang ngalangkungan sakabéh témbok, éta bakal nyandak anjeun 18 bulan sahenteuna pikeun ngarengsekeun jalan Tembok Besar Cina.

Kumaha Cara Kuring Pikeun Tembok Besar Cina?

Anjeun tiasa nganggo karéta ti Beijing ka stasiun karéta Badaling, terus naek beus shuttle gratis ka kantor tikét Badaling Great Wall.

 

Tembok Besar Cina tangtosna anu paling terang diantara Tempat Epik Anu Kedah Didatangan di Cina

 

9. Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Tasik Qiandao

Kalayan langkung ti 1000 pulo, Danau Qiandao mangrupikeun tempat anu paling epik di dunya, sumawona Cina. Anjeun bakal mendakan danau megah ieu di nagara Chunan, Propinsi Zhejiang, ngawengku daérah anu 580 kilométer pasagi.

Danau sarébu pulau mangrupikeun buatan manusa sareng diciptakeun saatos didamelna bendungan di 1959. Upami anjeun cukup untung ngumbara ka danau Qiandao di Cina, anjeun bakal ngagaduhan waktos anu epik pikeun mendakan seueur situ sareng taman leuweung.

Kumaha carana dugi ka Tasik Qiandao?

The best way to travel to Qiandao lake is by taking the train from Hangzhou to Qiandaohu Station then take the taxi to Tasik Qiandao.

 

 

10. Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Kota Purba Lijiang

Lijiang mangrupikeun kota lami kadua di urang 10 tempat epik pikeun didatangan dina daptar Cina, sareng salah sahiji 4 paling kota-kota lami anu dilestarikan di Cina. Bait Allah Lijiang, arsitéktur Naxi unik tina imah-hateup ubin lami kalayan palataran anu ditutup, anu cukup tetempoan.

Nalika anjeun ngalangkungan Lijiang jalan cobbled, lantera beureum di luhur, sareng mendakan 354 sasak, anjeun bakal kagum sareng kagum ku budaya urang Naxi, sareng arsitéktur.

Kumaha Cara Kuring Ka Kota Purba Fenghuang?

Cara anu pangsaéna pikeun dugi ka Lijiang kota kuno nyaéta ku cara nyokot Karéta Cina ka stasiun karéta Lijiang, teras ku beus atanapi mobil.

 

Tempat Epik Pikeun Didatangan Di Cina: Kota Purba Lijiang

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka ieu 10 kaseueuran tempat epik pikeun didatangan di Cina nganggo karéta.

 

 

Do anjeun hoyong lebetkeun tulisan blog kami "10 Kaseueuran Epik Tempat Anu Kedah Didatangan Di Cina"Kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fepic-places-visit-china%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)