(Paling Keri Dianyari On: 19/10/2019)

The EU has proposed to invest €1 billion in trains to boost European travel, investasi iki bakal gabungan karo pendanaan umum lan pribadi. kabeh, the total investment will exceed €4.5 billion. investasi bakal teka liwat grup pendanaan disebut Nyambungake Eropah Facility. ing cendhak, pendanaan bakal teka saka sawetara kelompok. Grup iki kalebu nasional, bank swasta lan investasi.

Funding bakal bantuan upgrade jaringan alur travel Eropah. uga, investasi bakal bantuan berkembang opsi bahan bakar alternatif kanggo sepur. tambahan, pendanaan bakal pave cara kanggo transportasi polusi nul.

 

Projects Travel Eropah

Projects will focus on the core network of European travel. €719.5 million is for the jaringan alur Eropah. €99.6 million is for upgrading road transport. uga, €78.9 million is for developing ports. And €44.7 million is for inland waterways.

gagasan kapal penggedhe sing pendanaan bakal nutupi kalebu;

  1. nambah kacepetan sepur antarane Denmark lan Jerman.
  2. Nganyarke jalur rèl ing Slovenia
  3. nambahake 340 stasiun daya amarga saka listrik mobil
  4. Nyesuekake saluran air amarga transportasi barang

Cologne to Langkawi Trains

Dresden to Langkawi Trains

Nuremberg menyang Copenhagen Trains

 

Additional EU train funding of €37 Billion for European travel

According to some sumber, Europe has invested an additional €37 Billion in the train industry. jumlah iki bakal menehi proyek liyane wong lan income. Jaringan sepur Eropah amarga kanggo ningkatake kapasitas lan sokongan. Here are some of the projects the €37 Billion is used for;

Dusseldorf to Hamburg Trains

Bonn kanggo Berlin Trains

Heidelberg kanggo Trains Munich

 

 

1. Gotthard Base Tunnel

Nalika trowongan iki 17 taun, iku mung dibukak kanggo lelungan european ing 2016. Amarga saka gunung Alpine, njupuk 2,400 buruh kanggo pengeboran liwat. dawa trowongan kang meh 57 KM, nggawe trowongan paling gedhé ing donya. Amarga saka ukuran trowongan, the cost was € 11 milyar.

trowongan iki nyambung Italia lor karo Southern Jerman kang rong negara penting ing ekosistem travel Eropah. Ing mangsa, 240 sepur barang bakal nggunakake trowongan. Amarga saka trowongan, ing freights bakal ngganti liwat 2 yuta truk laku saben taun. Pengangkutan kudu drive munggah gunung lan ngenteni ing queues Toll. Akibaté, ing freights, which will travel at an uninterrupted 160 KM per hour will be preferred.

Trento kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Bologna kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Venice kanggo Trains Lake Garda Peschiera

 

2. Fehmarnbelt Link

link trowongan tetep iki bakal trowongan paling dawa nyemplungaken ing donya. The tunnel will link Denmark with the German Island of Fehmarn. The total cost of this link tunnel is €7 billion. link iki Cut lelampahan Sepur wektu antarane Stockholm lan Hamburg dening 2 jam. Industri barang antarane Jerman, Denmark, lan Swedia wis gained massively saka link iki, this surely will enhance the European travel.

Stuttgart kanggo Hamburg Trains

Antwerp kanggo Hamburg Trains

Leipzig kanggo Hamburg Trains

Bonn kanggo Hamburg Trains

 

3. European Travel Railway Network Connection Project VDE 8

VDE 8 mbokmenawa situs construction KA paling gedhé ing Jerman. Proyèk mbenakake transportasi tengen Jerman. Amarga saka sawijining ukuran lan teknologi ing VDE 8 line antarane Berlin lan Munich costs €10 billion.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

 

pesenan tiket 3 menit

Pesenan tiket Sepur ing perjalanan Eropah? Apa ora njupuk 3 menit ing kita situs kanggo golek karcis murah tumuju Panjenengan. Mlebet kita saiki kanggo sepur buku. Tiket bisa mbayar kanggo ing macem-macem cara, kalebu becik lan SIM Credit.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/eu-invest-1-billion-euros-european-travel/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)