(Last Updated On: 19/10/2019)

EU geus diusulkeun pikeun investasi € 1 milyar dina karéta keur naekeun perjalanan Éropa, investasi ieu bakal ngagabungkeun kalawan waragad umum jeung swasta. Sakabehna, total investasi bakal ngaleuwihan € 4,5 miliar. investasi bakal datangna ngaliwatan grup waragad disebut Nyambungkeun Éropa fasilitas. Pondokna, waragad bakal datangna ti sababaraha grup. Grup ieu ngawengku nasional, bank swasta sarta investasi.

Waragad bakal ngabantu ningkatkeun jaringan rail perjalanan Éropa. oge, investasi bakal mantuan ngamekarkeun pilihan suluh alternatif pikeun karéta. Sajaba, waragad bakal rarata cara pikeun angkutan émisi enol.

 

Projects Travel Éropa

Projects will focus on the core network of European travel. €719.5 million is for the jaringan rail Éropa. €99.6 million is for upgrading road transport. oge, €78.9 million is for developing ports. And €44.7 million is for inland waterways.

inisiatif andalannya anu waragad bakal nutupan ngawengku;

  1. ngaronjatna laju karéta antara Denmark na Jérman.
  2. Ngaronjatkeun garis kareta api di Slovénia
  3. nambahkeun 340 stasiun ngecas kusabab listrik mobil
  4. Adapting waterways alatan angkutan angkutan barang

Cologne ka kopenhagen Kareta

Dresden ka kopenhagen Kareta

Nuremberg ka kopenhagen Kareta

 

Additional EU train funding of €37 Billion for European travel

According to some sumber, Europe has invested an additional €37 Billion in the train industry. Jumlah ieu bakal masihan deui jobs urang jeung panghasilan. Jaringan rail Éropa nyaéta alatan ningkat dina kapasitas na kelestarian. Here are some of the projects the €37 Billion is used for;

Düsseldorf ka Hamburg Kareta

Bonn ka Berlin Kareta

Heidelberg kana Kareta Munich

 

 

1. Gotthard Base Torowongan

Bari torowongan ieu 17 taun, eta ngan dibuka pikeun perjalanan Éropa dina 2016. Kusabab tina gunung alpine, peryogi 2,400 pagawe kana bor ngaliwatan. panjangna teh torowongan urang ampir 57 KM, sahingga dina torowongan panggedena di dunya. Kusabab ukuran tina torowongan, the cost was € 11 milyar.

torowongan ieu nyambungkeun Northern Italy kalawan Southern Jerman nu dua nagara penting dina ekosistem perjalanan Éropa. Di masa anu payun, 240 karéta angkutan barang baris ngagunakeun ieu torowongan. Kusabab torowongan, nu freights bakal ngaganti leuwih 2 juta treuk journeys per taun. Truk kudu ngajalankeun up gunung jeung antosan di antrian tol. Salaku hasilna, nu freights, which will travel at an uninterrupted 160 KM per hour will be preferred.

Trento kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bologna kana Kareta Lake Garda Peschiera

Venice kana Kareta Lake Garda Peschiera

 

2. Fehmarnbelt Patalina

link torowongan dibereskeun Ieu bakal torowongan pangpanjangna immersed di dunya. The tunnel will link Denmark with the German Island of Fehmarn. The total cost of this link tunnel is €7 billion. link ieu bakal potong lalampahan karéta waktos antara Stockholm sarta Hamburg ku 2 jam. Industri angkutan barang antara Jerman, Dénmark, jeung Swédia geus miboga massively ti link ieu, this surely will enhance the European travel.

Stuttgart ka Hamburg Kareta

Antwerp ka Hamburg Kareta

Leipzig ka Hamburg Kareta

Bonn ka Hamburg Kareta

 

3. Éropa Travel Railway Network Connection Project VDE 8

VDE 8 meureun situs konstruksi kareta panggedena di Jerman. proyék nu ngaronjatkeun angkutan sakuliah Jerman. Kusabab ukuranana sarta teknologi nu VDE 8 garis antara Berlin jeung Munich costs €10 billion.

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

 

bookings tikét di 3 menit

Booking tiket karéta dina keur perjalanan Éropa? Naha teu nyandak 3 menit dina situs urang pikeun manggihan nu tiket cheapest pikeun ruteu Anjeun. Login ka situs urang ayeuna keur karéta buku. Tiket bisa mayar kanggo di sababaraha cara, kaasup idéal tur kartu Kredit.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/eu-invest-1-billion-euros-european-travel/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)